Min helg

Oj har inte skrivit på ett tag men har haft fullt upp. I onsdags så träffa jag vikkan, på kvällen drog vi och träffade cassie. Vi va lite lodisar den kvällen av lite olika anledningar, men träffade på lite folk endå och jag och vikkan såg en tant som satt och hångla med en gubbe på tuben hem och vi trodde dom var gifta men det visade sig att dom inte ens kände varandra och hon var SKITfull och han satt och sa "följ med mig hem" och sluddra massa som "du gör mig så osäker, jaa.. nej.. joo.. nja.." och sen när dom gick av för att ha lite rajtantajtan så ropade vikkan "använd kondom" och då fråga gubben och vi ville följa med, men vi funderade på det men han var lite för gammal. Nej usch men om man hade sett allt så skulle ni förstå att jag va spyfärdig så äckligt va det, hon såg ut som att hon hade barn och allt. Tänk va pinsamt dagen efter när hon har nyktrat till.. haha.


Sen på torsdagen så hade jag och vikkan en chilldag, som jag minns det. Vi tjockade oss och kollade på skräckis och så. Men vi drog ut en snabbis och träffade lino på kvällen och då hade vi sett halva skräck filmen så var inte kul att gå ut i mörkret.. Sen la vi oss och trängdes i min säng för vi vågade inte sova i källaren, men det var så trångt och varmt så jag la mig hos mamma.. Vi såg the orphan, handlar om en psyko unge den va bra faktiskt.
Ta en titt på den själva.

Sen på fredagen så tog vi lugnt på dagen för jag hade inte sovit så mycket så hade ingen ork att slita oss upp på dagen. Men sen så kom sara till mig och vikkan drog till tess. Jag och sara drog och träffade kim och fredrik ett tag, sen så bjöd vikkan oss till joel så då drog vi dit på krök, men kom runt 12 och vi drog runt 2 så va inte där så länge. Det spöregnade på vägen hem så vi sprang hem i regnet haha men vi skulle endå bara hem så det var härligt. Sen kollade vi på film tills 4 på morgonen och låg sen och snackade också så somna ganska sent.


På lördagen så åkte sara hem för att fixa en del innan vi tjejer skulle komma till henne och fira att gullungen fyller 16 på måndag. Och jag duschade och fixade mig och drog sedan och mötte upp fanny för att köpa present och så. Sen åkte hon och jag till sara och sen kom mia, vi lagade middag själva och allt så duktiga som vi är. Sedan runt 8 så drog vi till spånga och mötte upp niclas fannys pojkvän. Och därifrån vidare till riddersvik där vi va på klipporna med massa folk. Vi hade det så trevligt så sen drog vi hemåt med basti och några och sen skjutsade saras mamma hem mig, så snällt.




Blev inte så mycket bilder tyvärr.

Idag så drog jag och mamma till stan och kollade i affärer och fikade. Riktigt härligt, love my momie. Men nu ska jag hoppa in i duschen och ta en riktigt bra hårinpackning som man måste plasta om håret och massa när man gör den. Så får se hur det går, pussisar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0