gott nytt år..!

Yees nu sitter jag hära och väntar på 12 slaget, prata precis i telefon och så. Det är typ 17 pers hemma hos mig just nu och det är jävligt högljutt hära, vill bara att alla ska åka hem så man kan ta det lugnt mohaha. Känns konstigt att 2008 är snart slut ;O kan verkligen inte fatta att det har gått så jävla fort och så mycket har hänt. Jag kan inte kalla det hära bästa avslutet på 2008 så mycket som hänt just nu så det känns inte så bra men jag har bestämt mig att 2009 ska jag verkligen börja ta hand om mig själv. Jag ska satsa mycket på skolan och annat, samt kompisar såklart men vill få upp betygen och allt. Jag saknar tillbaka till Nälsta skolan, inte personerna men bara den jag var. Mina bästavänner finns såklart i Kunskap men jag har verkligen förlorat en stor del av mig känns det som. Men jag hoppas allt blir bra nästa år, ett nytt år är en ny start. Men ni alla får ha ett bra nyår, ska försöka det själv nu. Men måste va social mot alla gäster nu, Pussar!


I look like a freak...


20:14

Jaa nu sitetr jag hära hemma för mamma och pappa ville att jag skulle va hemma ikväll, för dem antyder att dem inte sett mig på flera dagar jaja. Annars så är jag på väldigt dåligt humör är irreterad på en person, men orkar inte ta upp det tycker det är så himla omoget bara. Idag så åkte Vikkan hem ganska tidigt, och sen va jag med Ebba, Fanny och Lucas. Vi träffa också Sara och Daniella. Vi hade det jätte trevligt faktiskt, imorrn är det  ju nyår och så men det är så att jag måste va hemma -.- men kommer smita ut och träffa Ebba och lite så. Ojuste mitt hår är svart! det va inte riktigt meningen men aja, ska köpa hårförlängningar på fredag med Ebbs. Vi ska dela på det, men ni får ha en trevlig kväll och nyår. Nu ska jag duscha och sen ska jag ringa Vikkan :)
You know you love me / C


you're crazy girl

Nu sitter jag hemma med Ebba och Vikkan, ska nog färga håret idag och typ göra ett videoinlägg med Ebba får se hur det går. Mohaha ialla fall vi kollar på nån skum film nu men får hitta på nått så vi inte blir uttråkade. Kul att så många komenterade mitt och Vikkans videoinlägg....... Men vi höres senes gott folkes, jag uppdaterar senare. Miss me C

lalala

Gooodmorgon, ja som ni ser så har jag och Vikkan fixat ett videoinlägg. HAHAHA asså fråga oss inte om slutet, men jag höll på att kissa ner mig så kunde inte ställa upp kameran igen. Snart ska vi till Vällingby och träffa flickorna och gå på bio senare ikväll, lägger in bilder och sånt ikväll eller nått. Juste jag och Vikkan klara inte så länge att va vakna i natt, men vi låg typ och kolla på film till typ runt 6 tiden men vi skulle endå upp tidigt så kändes onödigt att typ somna när vi ska på bio och allt. Men ni får alla ha det bra tills jag skriver igen, puss och kram skumbanan.

Juste här är bilder på moi och ebbs, kanske någon på kussen också.








Haha en liten egobild här dåra.


vi bjuder på oss själva

Jaa nu ska jag och Vikkan lägga in vårt första videoinlägg, och seriöst mobba oss inte det är vårt första som sagt. Det här inlägget suger verkligen men vi ska lägga in andra nån annan gång och dem ska bli bättre ska ni se!


pics

Nu tåänkte jag klägga in lite bilder, förlåt för hur jag skriver nu men jag ioc h vikkean håller på att kissa ner oss!!! HAHAHA seriöst vi håller på att dö, våra kissblåosr sprääängs snart *asgarv*, men anyway lägger in lite pics här som vi tagit tidigare under dagen, enjoy!

flumflum


viiiiikkan


glamorous


moi


haha jadu, fråga inte..


uschusch


se och lär

Jag fick en fråga om vad jag använder för foundation, och jag tänkte ge er "tips" om hur jag gör när jag sminkar mig. Och fakiskt så använder jag bara mineral puder som heter Bare Naturale från Loreal, men det passar inte för alla hudtyper för man blir ofta väldigt torr i ansiktet. Antingen kan man ta lite foundation under för det skyddar eller så smörjer man in med någon bra bodylotion. Om ni inte är säker på någon bra foundation så kan jag tipsa om både Age Renew och Colour Adapt, båda är från Maxfactor. I Age Renew har jag 40 creamy ivory och i Colour Adapt har jag 45 warm almond. Ja det var väl det, hoppas det kommer till hjälp och skriv gärna fler frågor. Kyssar / caroline.

Det här är en bild för läängesen då jag dock inte hade ljus foundation, haha skratta bäst ni vill.


19.13

Jaa hejsan allihopa (som läser min blogg), förlåt för den dåliga uppdateringen. Men danskar tar upp en stor del av tiden kan man helt enkelt säga. Jag har ialla fall varit med Aline (min kusin), Ebba, Lucas och Vikkan dem senaste dagarna. Vi har vart och shoppat en del och jag kan lägga in bilder på allt sen, måste säga att jag är väldigt nöjd med mina inköp. Lösnaglar, koftor och hela fadderullan. Men nu ska jag och Vikkan gå och äta middag och sen ska vi ta massa bilder ikväll, juste vi ska dygna också mohahah så vi måste till spånga och köpa massa redbull. Vi kommer inte ha lite tjursperma i oss efter den här kvällen.. Haha men vi hörs senare gott folk, Pussar!

26 december

Shjosan, nu är jag på landet igen, är med mina kusiner just nu. Gör inget speciellt, men jag skriver imorrn eller nått // caroline.

.

Jag är så himla trött på att bli dömd för allt, jag är som jag är och mina beslut är mina och ingen annans. Alla är fan likadana, ingen är bättre än någon annan. Det är så jävla mkt skit hela tiden och jag har fått nog av att höra folk kalla mig saker eller döma mig. Alla är likadana och det är lika bra att inse det nu!

polar expressen

Hejhej, kom precis hem från landet men ska dit imorrn igen, men ialla fall snart ska jag till farfar, Gerd, min faster Julia och hennes pojkvän, där ska jag och familjen äta middag. Hoppas alla ni som läser min blogg hade det bra på julafton och fick många fina julklappar. Själv så fick man en rosa kamera, hahah fattar inte varför dem gav mig rosa dåra men ialla fall min kusin fick en likadan också, men är glad att jag fick en rosa för innan skulle dem ha gett mig en grön. Jag fick också 1850 kronor och ett presentkort på gulochblå för 900, för jag ska köpa ett par jeans där, jag fick en friis and company väska, en parfym, en sorts bord grej som man ska ha datan på när man sitter i sängen med datan, jag fick ett linne och ett par tights från gina tricot, ett par högtalare till mobilen, och ett fint guldhalsband från egypten som är typ 3000 år gammalt :)
Men nu ska jag kolla klart på polar expressen som är på 3an, pussar från caroline.



juuulafton

Tjäänare, nu är jag ute på landet. Det ligger på sigtuna fast min mormor och morfar flyttade dit för typ 3 år sedan, men för mig är det fortfarande mitt landställe. Jag och resten av mina familjemedlemmar åkte hit och träffade några ur släkten dåra, mammas systrar och deras barn och mormor och morfar. Vi åt lunch/middag och sen kom tomten han kom ganska tidigt för alla småbarn skulle inte orka om han kom sent. Sen öppna vi presenter, jag fick en del. Kamera och massa pengar bland annat. Jag ska få min canada jacka senare nån gång. Jag vill inte låta bortskämd men jaja, haha. Imorrn ska jag på middag hos farfar sen ska jag ta hand om kusinerna till söndag...  haha nej men dem är så gulliga så. Ska nog shoppa eller nått i helgen, måste färga håret också det blir mörkare. Och sen ska jag köpa hårförlängningar, hihi wish me good luck. Men skriver nån annan gång. Pussar och kramar, och god jul // carholine

Lägger in bilder från idag, nån annan gång kan inte lova när :)

god jul!

JUUUUUULAFTOOON! nu äre julafton, jag vet inte riktigt om jag tycker att det är värsta julkänslan men jag har typ vaknat flera gånger imorse jätte tidigt det kan ju betyda nått ;) haha ialla fall jag är lite ledsen för det är en del saker jag inte kommer få en just idag som en canada jacka som jag ska få men jag får den endå en annan dag så. Snart ska vi åka till landet och träffa danskarna och alla andra, ska bli jätte kul. Men nu hinner jag inte skriva mer just nu. Önskar bara alla en riktigt god jul!
love me, miss me

allmänt tråkigt?

Vad heter du? Caroline
vad heter du i andranamn? Elisabeth Mary
vad heter du i efternamn? Leideborg
vilken färg har du på ögonen? blåa
vilken färg har du i håret? mörk brunt
har du färgat håret någongång, isånnafall, vilken färg är din orginal? brunt
hur lång är du? 170.... HATAR DET!!!!
vilken skostorlek har du? 37/38
går du på någon sport? dans, fast vet inte om jag ska fortsätta
är du morgontrött? nja olika
är du datanörd? njaej
hur mycket är klockan precis nu? 21:46
vad har du ätit idag? en smörgås och en halv pizza
hur många gånger borstar du tänderna om dagen? 2
vem pratade du i telefon sist med? typ mamma
har du rapat idag? hahaha ja
har du hostat idag? tror det
har du nyst idag? nej
vad har du för kläder på dig nu? mjukisbyxor, linne och en tjocktröja
vad har du för frisyr? utsläppt
vem badade du sist med? det minns jag inte
vem sa du nått till sist? min broder
vad sa du till hon/han ? du dricker ju fan upp all julmust
när gick du på toa sist? hemma hos Ebba
när slog du nån sist? idag, haha det va sara men vi slogs på skoj :P
varför gör du det här testet? jag har inge att göra
vad heter din rubrik? allmänt tråkigt?
senaste film? elf
bästa låten? finns massa
saknar du någon? ja
senaste smset du skickade? alldeles nyss
vem skickade du det till? Vikkan
vilka är hemma hos dig just nu? alla familjemedlemmar
vilka 'fönster' har du uppe på datorn just nu ? bloggen, msn och pa
när sa du senast till någon att du älskar den? minns inte
vilken färg har din mobil? röd och silver
cola eller pepsi? pepsi
sjunger du i dushen? kan hända
är du tsm med någon? nejnej
om inte, någon på G? njaa
senaste kramen? idag, när jag sa hejdå till ebba
har du någon piercing? nja 7 i öronen och ska snart ta i naveln (a)
tittar du på tv just nu? yes box
msn? [email protected]
pa? carholine
mobilnummer? 0709789812


all i want for christmas is you!

Jaaaag är hemma nu, sitter och tråkar framför datan. Idag så va jag med Sara och Ebba det va jätte mysigt, jag köpte en ny klänning på gina tricot för 199:- men såklart så godhjärtad man är så skänkte man ju en krona till röda korset. Haha nej men dem frågar alltid om man vill skänka en krona och såklart gör man det liksom. Förutom Vikkan som sa nej, haha elaka människa nej men hon hörde inte vad dem sa typ. Så wrong.... HAHA jag älskar dig ialla fall Vikkan. Fick reda på att jag inte ska träffa min farbror så är lite demprimerad över det. Men jag får väl träffa han nån annan gång. Snart ska jag äta pizza ialla fall, och sen packa.
Men ialla fall skriver senare, puuuuussar!


one day left..

Hejsan, äntligen fick jag sova länge, vakna klockan halv 1 ungefär men ialla fall idag ska jag typ vara med Ebba och Sara. Vi ska nog ta det lugnt idag, jag måste endå hem ganska tidigt för att packa och allt. Ska till landet imorrn och träffa kusinerna, mormor, morfar och alla. Kommer ha det fullbokat i några dagar ska ju träffa alla släktingar. Hoppas att jag bara inte ska träffa farmor, låter konstigt men hon är alkoholist och har gjort en del hemska saker.. men om jag inte träffar henne så kommer jag nog inte träffa min farbror och jag saknar han har inte träffat han på jätte länge, men han har haft det ganska jobbigt. Han har blivit misshandlad och massa. Usch när jag tänker på allt börjar jag nästan gråta. Vår värld är så jävla sjuk.. Men nu orkar jag inte tänka på det, det är ju snart julafton en dag kvar bara! Men nu ska jag göra mig färdig så jag kan åka snart.
// carholine


Jag och Fanny, finns alltid här för dig gumman.


;O

Justejuste jag har ett STORT problem. Det är så att jag vet inte hur jag ska ha mitt hår :O Just nu har jag lite mahogney (eller hur det stavas) alltså brunt med endå en liten ton av rött i sig, för jag färga först rött innan jag färga brunt när jag hade blont och skulle bli brunett igen. Och jag va jätte nöjd med längden på mitt hår men sen när jag klippte mig så blev det jätte fult, så jag vill nog köpa hårförlängningar tror jag, men jag tror mitt hår kommer bli annorlunda sen för den röda tonen kommer försvinna och allt så tänk om jag köper fel färg på löshåret :O Jaja får väl se hur jag gör ?

   

follow through

Vill gå tillbaka i tiden då du såg på mig som ingen annan gjorde. Det kommer nog aldrig hända igen, men life goes on antar jag..

   


julklappar

Nu är det snart julafton! Ibland så älskar jag julafton och ibland inte för varannat år så är mina danska kusiner och alla med och annars så är det bara jag, familjen och mormor och morfar, och förlåt mormor och morfar men det är faktiskt inte så himla kul. Men ialla fall, idag så blev jag tvungen att gå upp tidigt igen för under hela helgen har jag antingen blivit väckt av en kille som spydde i telefonen, eller att Vikkan väckte mig bara för att hon är morgonpigg men lägger sig halv 11 haha ja, men nu skulle Mia va hemma klockan 3 idag för hennes kusiner skulle komma, så vi träffades 12 och va i stan och kolla runt lite, sen åkte vi till vällingby där vi träffa Ebba, Sara, Fanny, Lucas och Markus, det va jätte kul. Nu sitter jag hemma och kollar på film, ska klä granen snart tror jag. Jag kännner typ varje år att jag alltid får lite packet, och min pappa ska alltid va så jobbig och ge mig skämt packet. Som förra året gav han mig ett kassaskåp och ett flygplan :O liksom vafan tror han jag vill ha det jag kunde ha fått pengarna istället, och sen får jag inte mycket mer. Känner mig oälskad, haha nej men i år har jag gjort tydligt vad jag vill ha, och det är bland annat,



En kamera, haha det här är typ den min mamma har :P



presentkort haha tog bara en bild nu så



och jaa... typ inte så mycket mer utan bara massa peeeeeengar!
Funderar också på att köpa hårförlängningar men får se.

Men skriver senare, pussar!


success

Joo idag har jag varit med Ebba, hon kom hem till mig vid två tiden och då hade jag precis duschat så hon blev typ lite smått irreterad att jag inte hade kommit längre, mohaha. Men sen så gick vi till vällingby och Ebba köpte lite julklappar och sen satt vi på vårt ställe, eller vårt och vårt det är mitt och mina tjejers ställe kan vi säga istället. Där sitter vi typ varje dag, haha men det är jätte mysigt. Där fikade vi och pratade, och jag måste bara berätta alltså det är en kille som jobbar där och vi har alltid tyckt att han va jätte schyst men sen idag när vi satt och prata med han börja han snacka om lesbiska och att han brukar kolla på det på hans data på kvällarna för han inte har haft en tjej på 6 år, och massa att han inte skulle banga på oss, men han måste vänta tills vi är 18. Asså nej, nu äcklar han mig! Fyfan men jag kunde inte sluta skratta när han sa allt det där. Men efter det drog vi hem till Ebba ett tag och sen åkte vi till spånga och träffa Lucas tyckte lite synd om han för vi åkte hem efter typ en halv timme så han blev lite sur, och sen skulle jag skydda han från några blattar haha, jadu vad ska man säga. Men nu ska jag typ ta det lugnt och imorrn ska jag vara med Mikaela och hon ska köpa lite julklappar. Men skriver nån annan gång, jag lägger in lite bilder från igår nu, haha säger bara BÄSTA!


mohaha jag, Sara och Vikkan
 
      jag blir våldtagen av Vikkan och Sara.

Jag och Sara. (jag ser CP ut!)
 
iqsara, vikkan & carholine


komintepånåttnamn

Hejhej, igår så va det en väldigt lyckad dag, haha nej men det va faktiskt jätte kul. På kvällen så försökte jag och Vikkan att göra ett videoinlägg men vi satt och skratta hela tiden haha. Kan ju lägga in den så får ni se ;) Men sen åt vi middag med min farfar och hans fru Gerd, haha juste min farfar tyckte att jag och Vikkan va jätte lika varandra bara för vi är typ lika långa och så. Men ialla fall då berätta jag att min lärare hade gått på att vi va syskon, för vi sa det en gång när hon va i min skola. Och då sa jag att jag hade sagt att "aa min pappa är ju lite horig av sig" och alla börja asgarva sen 5 minuter senare säger min farfar vad skrattar ni åt? Caroline säg igen. Haha och massa, han sa ju också till min pappa när han fråga vad jag och Vikkan skulle göra ikväll då sa min farfar också bah men Tomas dem ska ju träffa en "kompis". Haha det va ju det vi skulle liksom men aja min släkt är inte lite sjuk. Men nu har Vikkan precis blivit hämtad av sin mormor och morfar tror jag att det va. Ska nog träffa Ebba om ett tag, det va ett tag sen, okej typ två dagar men endå. Ska nog ta en fika eller något. Juste måste lägga in bilder sen från igår, så himla härliga. Men det är Sara som har dem på sin kamera så får vänta tills hon har lagt in dem. Men nu ska jag ta en dusch innan min brorsa och hans kompis Sebbe kommer.
Men lägger in bilderna sen, POK! som min pappa brukar skriva ;)

Här är en gammal bild på mig och tjejerna förra julen.

17.40

Nämen nu äre såhär att jag och vikkan kom precis hem. Haha det måste låta som jag är med Vikkan 24/7 men nej så är det inte, för Vikkan bor i norrtälje igentligen men hon kommer ofta hem till mig på helgerna så umgås vi då. Så vi träffas inte så ofta men det är bääst när man är med henne, hihi. Men idag så har vi varit i vällingby med Sara för Ebba fick inte gå ut, hade med hennes betyg att göra. Ledsen för hennes skull hennes pappa är ganska sträng när det gäller skolan men jag vet hur det är min pappa är likadan. Jag är onöjd med mina betyg faktiskt, jag hade G i allting förutom engelska där hade jag VG. Men jag kämpade faktiskt inte så mycket så nästa termin ska jag allt få upp betygen. Jag fick också reda på igår att Fanny inte ska flytta, fyfaan vad glad jag blev när hon sa det. Klarar mig inte utan den lilla flickan. Haha låter som en pedofil. Men ialla fall jag skrev ju om vad vi gjorde idag så ska fortsätta då, ja så jag och Vikkan och Sara va i vällingby och köpte julklappar, jag är fattig som sagt så kunde bara köpa till mamma, pappa, mormor, morfar och så köpte jag också till Mikaela. För vi skulle köpa till varandra men jag hoppas hon blir nöjd med det hon får. Kanske köper något litet till dem andra när jag har pengar igen. Men snart så kommer min farfar och hans fru Gerd, dem är så snälla så. Vi ska äta middag med dem sen drar jag och Vikkan ut igen, men nås hela tiden på 0709789812. ja det är comviq.

ja här är en liten muppbild på Vikkan och mig. Bara för att vi är cp betyder inte att du är normal.

vääääällingby

hejsan, ja nu sitter jag här vid datan medans vikkan plattar håret. Vi ska till vällingby idag med sara och ebba, vi ska köpa lite julklappar och jag och vikkan ska köpa en varsin klänning på gina tricot som vi ska ha på julafton och så. Men jag har lite panik, för jag har 200 kronor på mitt kort och jag ska köpa massa julklappar och jag vet inte hur jag ska ha råd med allt. Och min mamma vägrar ge mig lite pengar. Jag har inte heller barnbidrag utan får 400 varje månad men då sa mamma och pappa liksom att dem bidrar när jag behöver pengar, så jag är lite smått irreterad just nu. Men förhoppningsvis löser det sig...
Ialla fall, har precis börjat med bloggen så den kanske inte är så bra men ska kanske lägga in några videobloggar med mig och vikkan, we'll see. Skriver mer ikväll.
Pussar och kramar

Det här är dagens outfit


haha det ser ut som jag har askorta ben och är tjock jag vet.. men ialla fall orka inte fixa någon bra bild.
jag har ialla fall på mig,
två svarta HM linnen för 50 kronor styck.
svarta tights från gina tricot för 99 kronor.
och en vit tjock tröja som jag har lånat från ebba.

hejsan hoppsan lillebror

hejhej nu har jag också börjat med blogg, man måste ju hänga med i svängarna.
hade en blogg förut men ja... den ska vi inte nämna, hade bara ett inlägg i den ialla fall.
men just nu sitter jag och vikkan och kollar på film på en fredag kväll, no life ni vet.
haha nej men vi gillar att mysa och chilla galet som vikkan brukar säga.
juste jag och vikkan ska testa på ett videoinlägg imorrn kanske lägger in det får väl se, mohaha.
men nu ska jag och vikkan fortsätta på vår underbart roliga fredagskväll, hare så bra.
love me, miss me // carro


RSS 2.0