Ny blogg!

Gaaaah, nu är bloggen klar hörni! Kommer nog bli den jag skriver på i fortsättningen med mia så fortsätt läsa den, you are going to love it! Men till det stora ögonblicket här kommer det!
http://onefortwo.blogg.se/


Tips från coachen

Är det bara jag som aldrig kan bestämma sig vad man ska ha på sig, jag står alltid en halvtimme och försöker komma på något. Haha det är ju stört men brukar alltid välja kläder dagen innan så jag bara kan sätta på mig det sen. Och så gör jag varje kväll. Och ja jag ville dela med mig av detta, helt ointressant men min lilla hemlighet för er alla som också har såna här "klädproblem" hihi. You're welcomed.

Detta blir det imorn (;
Chinos.
Ett vitt linne.
Och sen en tröja över som jag inte har bestämt ännu..

You broke me

Oj det här blir något av det sista inlägget på den här bloggen för snart kommer den nya och då kommer jag nog bara skriva på den. Men nu är det bara att vänta tills mia är klar med den, hihi jag kan knappt vänta. Hon kommer göra den helt crazy för det är ju så vi är. Juste lilla vikkan kom ju inte hem idag även fast hon har skola imorn så kanske kommer träffa henne imorn på dagen och sen ska jag vara med ebba. Just nu sover vikkan hos jonathan så får se när jag träffar henne och hur det blir. Men annars så MÅSTE jag komma i tid imorn känner jag, brukar inte alltid komma försent men man kommer ju kanske ibland 10-15-20 min försent kan ju hända. Haha men nu ska jag gå och fika med pappa och idag fyller min mamma år och hon är i kina :'( Stackarn som inte ens får vara hemma på sin födelsedag, men hon ska få massa kramar när hon kommer hem.


Bambam

Ikväll lyfter det och den nya, otroliga och absolut bästa bloggen kommer! Jag säger bara LÄS! För det kommer vara proppat med nya inlägg varje dag från moi and min bästo mia moroten. Jag ser själv fram emot det, haha nej men lovar det kommer bli skit bra och alla dom som har läst mias blogg vet att hon bloggar skit bra och det är jätte kul att läsa och hon och jag blir jätte bra mix, samt att vi går i samma skola och känt varandra i 9år så känner henne som baksidan av min hand. Men jag kommer med bloggens namn ikväll när den är klar, JUST WAIT!

Piercingar

Ja detta är ju en stor grej, många har piercingar eller? Dom flesta av mina vänner och jag själv har det, och själv tycker jag att piercingar är jätte fint. Men jag har såna här jobbiga föräldrar som HATAR piercingar så fick endast ta en i naveln. Men i sommar blir det ändring på detta för ska ta en i underläppen då hihi.






Jag tycker dock detta är lite för mycket med en korsett, alltså piercingar som är gjorda till en korsett.

That's just sad

Glömde lägga in bilder på hur mitt hår ser ut nu igår, men jag är inte riktigt nöjd än om man säger så. Och min hårförlängning matchar inte så jag går runt utan det nu och mitt hår är helt konstigt utan det för det är så mycket uppklippt och nej men det funkar. Ska göra med slingor men än så länge ser det ut såhär..

(och ja det går knappt att se för jag har uppsatt och min cam suuuuger men kommer andra bilder någongång men så länge)

-


16:50

Förlåt för dålig uppdatering har varit upptagen och inte haft tid. Men imorse så vaknade jag och vikkan vid typ 9 av att ebba ringde mig, skulle egentligen varit i skolan halv 9. Men jag kom till skolan runt halv 12 och vikkan åkte till västra skogen och träffade angelica, för dom hade studiedag idag.. Men har haft massor i skolan, omprov och kurs ja stressigt. Jag ska redovisa massa i skolan den här veckan har jag bestämt och jag har prov på fredag i spanskan som beslutar om jag får ig eller g i spanska. Jadu vad ska man säga blir nog ig i spanskan den här terminen, men nu är jag så trött så jag dör så ska försöka komma in på min skolsida och plugga annars får jag försöka på ett annat sätt..


.

Jag och Vikkan har spenderat ungefär hela dagen med att färga vårat hår. Jag är faktiskt ganska nöjd men vill ha blondare slingor än vad det är just nu för det sjunker typ in. Men jag sitter med andra packetet slingor i håret nu så får väl se hur resultatet blir. Jag kan lägga in en bild sen på mitt och Vikkans hår, vi har gjort likadant så. Vi ska äta snart sen ska vi åka och sola och köpa godis om det inte är stängt. Ja så blir våran söndag fast jag har skola imorn och Vikkan har studiedag så avundsjuk.. vill också kunna vara ledig en dag till och ta det lugnt är ganska sliten efter helgen.. Men nu tror jag nog att jag ska kolla hur mitt hår är.
Juste försökte färga löshåret men det blev vinrött/lila/rosa, helt sjukt så ska köpa nytt till nästa månad.


Köpte ett vaseline idag också det är jätte bra mot torra läppar lärde Vikkan mig hihi.

Lördag.

Oj det blev ingen updatering igår kväll, men det var så sjukt stressigt hela dagen så hade svårt att fixa det. Men nu är jag och Vikkan helt nyduschade och ska snart dra och sola och efter det färga håret. Men helgen kan man bara beskriva som onyktert.. men min mamma har precis åkt till Hong kong och kommer hem om en vecka men hon fyller år imorn så vi firade henne igår och vi gick som sagt på Mias dansuppvisning och ja massa mer. Men igår kväll var vi med Angelica och Issa och vi var i sumpan, tc och ja lite sådär. Men det värsta var när Vikkan lämnade mig i sumpan och drog till rissne för att träffa Henri och hon hade min mobil med sig så jag träffade en 19-åring som jag tyckte var snäll först men ja vi kan helt enkelt säga att han inte behandla mig så bra och det gjorde inte Henri mot Vikkan heller. Men efter cirka 40 min så kom Vikkan och hon hjälpte mig komma bort från 19-åringen och så. Och Angelica och Issa hade redan dragit då. När vi kom hem så åt vi chips och drack pepsi (som vanligt) Men ja det har väl inte hänt mycket mer förutom det. Nu ska jag fixa mig sen ska vi åka och sola, och jag vet att det är dåligt att göra det för ofta men man vill ju bli brun eller hur? Men jag skriver när vi kommer hem igen för jag vet att det har varit dålig uppdatering men har inte hunnit med det nu i helgen, pussen.

Bilder från igår :)





-

Godmorgon, igår kväll så blev det ingen mer uppdatering för jag och Vikkan träffade Angelica och Ylva och vi drog på en fest i spånga. Men tjejerna var så otrevliga så vi drog, haha men vi hade det mycket roligare sen faktiskt. Vi träffade Sara och Danni i spånga också, men ja behöver inte gå in på så mycket detaljer. Men idag så ska vi först åka och sola nu sen ska vi åka till Mias dansuppvisning kl 2-halv 3. Sen senare ikväll så blir det utgång igen.. men nu ska vi fixa oss sen måste vi åka. so long..

Mina inköp

Ljusa jeanstights, from Gina.


Svart midjekjol.


Vitt baslinne.


Chinos, from Gina.


Underkläder från H&M.


We're back

Nu har jag och Vikkan kommit hem efter har varit ute i centrum i cirka 4 timmar, det är verkligen skönt med ett tomt hus nu då. Men vi kanske kommer fixa mitt hår nu och sen ska vi nog fixa middag och kanske dra ut. Jag lägger ut i nästa inlägg vad vi har köpt men nu ska Vikkan skriva ett inlägg så ni får se snart.

Den här klänningen älskar jag, ska nog köpa den till skolavslutningen hihi.









Run bitch run..

Nu har jag det väldigt bråttom så hinner inte med ett videoinlägg nu, men jag lägger in bilder och så senare när vi kommer hem till mig. Men nu ska jag springa, so long..







LeSportsac

Förlåt förresten att det bara blev ett inlägg igår men jag var så himla trött sen så jag orka inte sitta vid datorn. Men idag ska jag nog göra ett videoinlägg om jag hinner innan jag ska dra och sen tar jag med kameran överallt idag så det kommer bli mycket bilder. Vem vet jag och Vikkan kanske gör ett till videoinlägg ikväll som vi brukar, hah nej men ska fixa mig nu sen kommer ett videoinlägg eller bilder, pussen..

I'm rich baby

Jag vaknade för typ exakt 50 minuter sen och jag håller på och gör mig iordning för jag ska möta Vikkan och så ska vi shoppa som fan. Vi skulle först mötas i stan men vi tycker det är så jobbigt att vara där när man ska shoppa för det ska alltid vara överfullt och massa så vi shoppar i vällingby istället.. Haha men det har ju blivit jätte bra där. Jag hade bara 700 men så fick jag 1000 av mamma och pappa. Hihi så snälla men alla pengar kommer vara slut i slutet av dagen kan jag lova. Men pappa tvingar mig att ha med mig kvitto hem på allt, av en del orsaker. Men sen ikväll får vi se vad vi gör, antingen drar vi ut men får se måste färga håret också. Men nu ska jag äta frulle sen fixa klart mig men för mig tar det 7 minuter till spånga så jag kan nog ta det lugnt för Vikkan är nog inte där förrän 1-2.


RSS 2.0