Dröm sött

Ja blogg.se knasar så skriver imorn, såg verkligen fram emot måndagsfilmen men det var en riktig sugig film idag.. So irreterande, plus att jag får höra en del om några som gör mig jävligt förbannad. Omg det är riktigt patetiskt, nej hela min dag är förstörd nu för nu är jag bara sur. Men jaja, jag skriver mer imorn. Nattinatti.


I am what I am

Blogg.se är väldigt segt och cp just nu så jag hade värsta bra inlägget jag skulle göra men jag kan inte ladda in dom bilderna så det gick inte. Får göra det inlägget en annan dag tyvärr, nu ska jag välja kläder tills imorn och hämta något att dricka. Så om blogg.se inte är lika jobbigt sen så skriver jag då, pussen.


Videosar från helgen

Robin ofc

Fredrik och people i sina onyktra stunder..

Fredrik blir misshandlad


Julklappar is the shit

Jag har faktiskt en del riktigt bra idér till julklappar, jag brukar oftast köpa några fina ljus och någon prydnads sak att ha dom på till mormor, morfar, mamma och pappa. Men i år så ska jag köpa en riktigt fin ram och lägga in en jätte fin familjebild vi har hemma när jag va en liten bebis och ge till mamma och pappa och kanske något till det. Och till mormor och morfar så kommer det säkert bli något kul på lagerhouse där jag köper typ alltid presenter för finns så bra saker där haha. Och till broder får det typ bli trisslotter och godis eller något, han kommer säkert inte köpa till mig men whatever. Behöver bara köpa lite julklappar i år för firar inte med hela släkten nu som jag gör varannat år, sen ska jag och flickvännerna inte köpa till varandra för att spara pengar och lägga på oss själva men jag och ebba har en lite konstig idé men det är och förblir hemligt!


Smile bitch, cuz tears don't help

Åh har lite inköp jag verkligen måååste köpa nu och det är ett par skor, en stor mössa och en stor mysig halsduk. Typiska vintersaker, mina skor är ju förjävliga. Dom är ett par vita tygskor men börjar se ut som svarta, äckligt.. Vet redan vilka skor jag siktat in mig på, hihi ett par konverse men med låg sula om ni vet vilka jag menar. Fast tror inte dom finns kvar längre, buhu! Men jaja, kanske är bäst att börja köpa julklappar också så jag inte gör av med allt på saker till mig själv. Men får väl börja kolla efter julklappar i helgen. Nu ska jag fixa lite skriver senare. Love me, miss me.


Måndag

Nämen hejsan, sen uppdatering här. Men kom nyss hem från vällingby med ebba, vi träffade också några av boysen. Dock blev det ett pinsamt hejdå när jag skulle driva att knuffa kevin ner från bänken så råkade jag göra det och han blev jävligt sur, haha I'm so sorry! Jag skämdes där, menmen hoppas han kan förlåta mig. Sen gick jag och ebba och hade vårat dirty talk som vi alltid har och träffade bland annat på marcus och hans kompis lite snabbt. Nu ikväll blir det väl plugg har en del att fixa, hatar skolan när man blir så stressad över allt. Men ja, lite av min dag dåra. Jag börjar bli dålig på att ta bilder, ska skärpa mig tills dess från stå ut med gamla =)


I <3 troja

Nej alla gulligare läsare, nu ska jag spendera tid med min älskling brad pitt. Så jag får uppdatera mer imorn, riktig sugig uppdatering idag menmen. Hade en dålig dag, ni får ha det så bra så hörs vi imorn!

Åh brad pitt är bara för.. gah! Särskilt i troja, han börjar bli lite för gammal men vi har bestämt att vår ålderskillnad inte spelar någon roll =)


Hatar att älska - so true

Ikväll är det troja, min lilla älsklingsfilm. Haha kom ihåg när jag drog såg den, men ska först fixa mitt hår nu och lite så som jag inte gjort. Fastnade framför datan, menmen lite smått irreterad på allt och alla nu så behöver lägga mig i sängen och titta på troja. Jo fan vilken bra idé det lät som men hinner nog med ett inlägg till ofc! =)


-

Fan va jag är förvirrad, jag orkar inte.


I hope tomorrow never comes

Men vaaaaaaaaaaaaaafan!! TREDJE GÅNGEN JAG MÅSTE SKRIVA OM INLÄGGET! Jag orkar inte.. Jag kommer inte ens ihåg vad jag skrev nu förihelvete.. Men ja jag vill bara ha helg igen, orkar inte med skola för all stress och massa. Åh jag är lite ledsen i ögat just nu, så jag tänker bara försöka tänka posetivt nu så bra det går. Juste måste ju också köpa massa julklappar, hihi jag kan inte sluta älska julen. Nej det går inte att tänka posetivt nu, jag skriver senare. Måste fixa lite saker nu, be right back.

Under tiden kan ni lyssna på saras lilla älsklings låt! =)


All I want for christmas is you

Alltså damp, alla mina inlägg försvinner så nu måste jag skriva om det här också.. Men iallafall mina kussar gick nyss och vi har suttit och fikat massa och pratat. Riktigt trevligt även fast jag va så seg.. Men ni vet väl va det är för dag idag? Första advent! Omg, snart är julen här. Mina föräldrar har börjat ta fram lite av juldekorationerna och det känns så mysigt, älskar julen bara för den mysiga känslan med alla dekorationer och allt love it! Men nu ska jag gå och duscha och imorn har jag typ simning med skolan, men har ingen aning om tid eller om det ens är imorn. Haha jaja wish me luck!

Jag vill ha jul!


Godmorgon

Jag hade skrivit ett blogginlägg innan men det försvann så gick och fixade frukost så jag skriver nu istället. Men nu sitter jag och äter pastasallad till frukost mmm.. orgasm in the mouth. Så gott är det! Hemma gjord ofc, senare vid 2 tiden typ kommer några kusiner.. åh orkar inte. Men jag kommer nog gömma mig så mycket som möjligt, sen ska jag plugga för på torsdag så är det sista dan att redovisa och så om det ska komma med i betygen. Panik! Men nu ska jag äta och fixa lite sen skriver jag senare.


Live like you die tomorrow

Oj glömde helt bort att ta bilder och så ikväll, men vi bland annat på alicias 16-års fest och så. Men är alldeles för seg för att skriva just nu men jag uppdaterar imorn massa. Jobbigt att skriva på helgerna för finns aldrig tid.. men imorn så måste jag nog vara hemma och plugga så då jävlar. Nu ska jag titta på film eller sova.. hmm kanske sova, haha måste passa på när jag kan. Love me, miss me.


Tonight gonna be a good night

Haha ja kvällen har varit riktigt trevlig, förut att snuten kom för killarnas moppar och så väsnades för mycket. Men det roligaste ikväll var att när polisen kom skrikandes och springandes så blir albin så rädd så han börjar springa iväg och polisen får flipp och skriker efter han så stannar han några meter ifrån. Haha såg så jävla kul ut, men polisen var faktiskt ganska schyst, fick bara ge mitt namn och personnummer sen inget mer med det! Sen när jag kom hem så berätta jag för pappa och oj vad vi skratta, nej men annars så har det varit najs. Jag har bara haft sömnbrist inatt så har varit skittrött så nu ska jag nog ta och sova, måste ju vara pigg inför att vi ska till alicia imorn! Hoho vet inte hur jag ska förklara kvällen mer med text så här är lite bilder istället =)

 
I love waynes!
 
Fredrik och basse så gulligt par
 
Ja som sagt, gulligt par.. =)
 
Haha helt plötsligt ser jag att det var mycket "love in the air" bland killarna! Även max och albin.
 
HAHA! Albin..
 
That's what i'm talking about!
 
Åh ja, you like it
 
Sen börja fredrik strippa och så sluta ungefär kvällen..

Men nu ska jag fixa mig och sova, nattinatti älsklingar!


-

Oj glömde bort att skriva, blev lite mycket nu så. Men jag ska lägga mig nu, ska för engångs skull komma upp imorgon. Så jag uppdaterar antingen imorn när jag kommer hem, men det blir nog ganska sent och om jag är för trött då så skriver jag bara på lördag morgon. Kommer inte åka hem något imorn under dagen så, men nattinatti. Love me, miss me.


Canada

Buhu! :'( Jag hade hittat perfekta canada goose jackan jag skulle köpa men så är den borta nu, varför ska jag alltid ha så jävla mycket otur.. nu kommer jag säkert inte hitta någon bra igen på jätte länge bara för det. Nej nu vill inte jag vara med längre, får gå runt med någon hemsk jacka i vinter. Får ta min gamla från bikbok som är typ förstor och massa.. cp jacka..


They call me success

Nu ska jag nog gå och tvätta mitt löshår, och sen välja kläder tills imorn. Blir nog spetströjan och något, we will see. Men nu ska jag skynda mig också för snart börjar ju criminal minds, älskar det! Imorn blir det skola, och har en del att fixa då sen ska jag sola med sara och ebba. Och sen äter jag ute och på kvällen får väl bli en suprise, ska försöka komma ihåg att ta bilder. Brukar vara dålig på det, men ja kanske hinner med något mer inlägg fast idag finns det inte riktigt något intressant att berätta men jaja be right back!


..

Baby du snurrar min värld!


*

Nu ska jag sätta mig och plugga lite.. suck! Menmen måste få det gjort, hann ju inte plugga igår så. Men ja jag får väl skriva lite sen, oups nu är det p-pills time later people!

Dagens outfit..
.. som jag tog imorse som man knappt ser något på men whatever.


I love candy

I'm back, kom nyligen hem och är nyduschad. Sitter just nu och äter godis.. som vanligt, idag var jag iallafall i skolan sen åkte jag, ebba och sara till vällingby. Jag och ebba köpte såklart en latte på waynes sen mötte vi sara, fredrik och niklas. Senare kom lite mer av boysen, så trevligt så! Ikväll så måste jag plugga.. buhu! Men ja bara köra på nu ska jag fixa lite så skriver snart.

Bilder från idag!
 
Haha niklas pedofil min!
 
Vi hittade en liten barnvante som ebba där försöker få på niklas men ovanligt så passade den bara saras lilla mini händer haha..
 
Mina idoler..
 
Dirty hoes
 
Smoking kills..


-

Läste precis min kära Viktorias blogg och blev helt rörd av det hon skrev för jag känner verkligen igen mig i det. All panik in för gymnasiumet, hur jag förlorar kompisar. Och känns som att jag kommer förlora alla när vi börjar på gymnasiumet. Har ingen aning vad jag vill med min framtid, jobb och så. Men nu låter jag som i filmer men vill "hitta mig själv, vem jag är". Vad fan vet jag vad jag kommer vilja när jag blir 25 eller så, allt går för fort. Det är liksom dags att bli vuxen nu, känns hemskt! Jag vill bara stanna i den här åldern ett tag tills jag är redo att gå vidare i livet. Jag är grovt tacksam för mina vänner, det är liksom mina andra halvor. Jag berättar allt för dom, även fast det hänt en del senaste tiden. Jag har för mycket press på mig, alla har höga förväntningar på mig och som sagt med höga förväntningar blir man lätt besviken. Men ja vem vet, allt kanske blir bättre när jag börjar på gymnasiumet. Time will tell..


C to the aroline

Jag är uttråkad och tiden går så jävla fort så nu har jag inte hunnit plugga och så menmen, får väl fixa det imorn. Åh jobbigt, kan tiden gå saktare klarar inte av att tänka att den här terminen snart är slut när jag har så mycket kvar i skolan! Fanfanfan, nej jag måste gå och sova har sömnbrist. Ni såg ju hur min bakning gick så är det när jag är trött, fast goda var dom iallafall! Mohaha be right back ska bara ta bort sminket och så =)


Hjälp sökes!

Omg, haha jag suger kan inte ens baka! Vad är det här liksom? Haha..


You make me feel

Hejsan, blir lite sen uppdatering för jag har varit med ebba efter skolan och tagit en latte på waynes och haft vårat dirty talk. Så skönt att bara prata ut om allt ibland, nu måste jag baka till skolan imorn.. Är så seg just nu så orkar inte egentligen menmen jag gör det såklart. Kanske får lite mer energi och orkar plugga då också.. not! Menmen nu ska jag skynda mig så jag får bakningen överstökad, read me later lovers!

Dagens outfit
Kameran hade inget batteri så hann bara ta dom här två dåliga bilderna menmen bättre än inget!


success

Åh det här får nog bli mitt sista inlägg idag är så sjukt trött och måste läsa massa till skolan imorn, ska försöka skriva mer och lite mer interessanta saker framöverm. Men finns inget riktigt spännande att skriva på en vardag, eller ja det beror ju på men ja nu ska jag fortsätta med det jag håller på med så uppdaterar jag imorn. Puss alla mina lovers!
 


Life will smile for you

Oups precis när jag ska sitta och plugga så somnar jag, det är ett tecken att jag är inte menad för sånt. Jag vill bara vara liten igen när man bara fick leka hela tiden, det här suger ju bara. Men jag ska tänka posetivt nu att jag ser fram emot helgen och så, det är väl det som man kan se fram emot. Nej jag är inte alls deprimerad! No way men nu är jag lite smått braindead, kan bero på att jag är nyvaken. Men jag skriver igen när jag har något att säga =)
 
Får bli en gammal bild, saknar faktiskt håret men kanske kör på det i sommar igen!


Nya inköp från helgen

Var och shoppade med mamma i lördags och hon köpte lite kläder till mig och vi mötte mormor och morfar och fikade på waynes. Så mysigt, vi var på det nya shoppingcentrumet i sollentuna. Riktigt fint! Men nu ska jag sluta babbla på så får ni se vad jag köpte!


En gråtröja med en text på, kanske inget speciellt sådär men den satt endå väldigt bra och var riktigt skön!

Ett midjeskärp med en rosett med nitar på, me like!
 
En fin kofta!
 
Tights, behövs verkligen.
 
En varm tröja, inte världens finaste eller så men riktigt skönt att ha nu till vintern.
 
En spetströja, har tänkt köpa det jätte länge men aldrig gjort det. Men bättre sent än aldrig.
 
Och mina älsklingar, love dom här tightsen!

Sen köpte jag en sak till kom jag på nu, menmen orkar inte ta en bild nu.


-

Veckans planer av det som är kvar:

* onsdag: skola.. sen efter ska jag och ebba baka till insamling av pengar till våran skolbal. Haha vår skola har tyvärr inte råd med ett skit så vi elever får samla in pengar!
* torsdag: skola.. ofc! Hmm nu är jag inte riktigt säker om det händer något men antingen blir det en tråkig torsdag eller så hittar jag på något efter skolan.
* fredag: skola.. och sen blir det något med flicksen och säkert någon fest till kvällen mer vet jag inte.
* lördag: får väl se vad jag hittar på under dagen men till kvällen ska vi fira alicia som fyllt 16 för ett tag sen, kommer bli super kul!
* söndag: alltså är det bara jag som är skitseg på söndagar och aldrig orkar göra något då förutom att bara sova hela dagen?

Ja intressant, aight? Men nu ska jag äta något.. som vanligt. Nej måste tillbaka till gymmet det var väldigt länge sen pågrund av att jag varit sjuk i cirka en månad! Känner knappt igen mina lår längre, dom växer mer och mer på bredden can't take it!

 
Förut var dom smala och fasta, nu börjar dom röra sig mot att bli som dom röda strecken och vi ska inte börja prata om mitt bigass. I'm a freak..


..

Buhu :'( vill ha tillbaka alla mina läsare som jag hade förut.. det här känns ju bara för hemskt!


I'm just ******

Hej lovers, kom nyligen hem från skolan som idag var sååååå seg. Och jag fick värsta hemska "biverkningen" eller vad man ska säga av influensasprutan, jag blev helt svimfärdig och alldeles illamående. Det var väldigt hemskt men gick ut med ebba i typ en timme tills jag mådde bättre. Men anyway nu sitter jag och äter choklad som jag har ätit mkt av denna vecka, men man har ju endå en ursäkt. Nu ska jag försöka plugga lite, har panik för har typ två veckor på mig att fixa betygen så jag hör av mig senare!

Dagens outfit


Don't hate the player, hate the game

Åh fan nu börjar jag känna av armen där jag tog idag svininfluensan sprutan, kände inget idag efter jag tog den men nu börjar det komma sakta.. Orkar inte och får verkligen inte bli sjuk nu av den heller! Men hinner inte idag att lägga in bilder på alla mina inköp i helgen och har typ inte heller något batteri på kameran heller. Men fixar det imorn, nu måste jag hänga med i filmen och jag glömde vad jag skulle skriva men uppdaterar senare.


All the small things

Just nu tittar jag på gladiator, me love! Har också målat naglarna, har haft svarta naglar jätte länge så ville ha en lite roligare färg nu men det blev lite konstigt. Haha whatever, kan ju inte alltid bli bra. Oups juste skulle läsa klart om kalla kriget men får göra det när jag har tid, men måla naglarna och så går ju föfan före!

 
Haha såhär blev mina misslyckade naglar, men jaja..


Carholajna slajna

I'm back, men på gamla bloggen. Nu har jag zero besökare men det får jag ta, kommer börja uppdatera massor. Ska bland annat lägga ut massa nya kläder jag har köpt i helgen, men får se om jag hinner ikväll för snart börjar måndagsfilmen så annars lägger jag ut det imorn. Uppdaterar om ett tag ska fixa en del innan =)

Och jag älskar sara som fixade den här fina designen och allt till mig, hur gulligt som helst! Någon ska få en stor puss i skolan imorn.
 
(gammal bild)


carvikhoe

 
 
 
 
 


RSS 2.0