Update

Har inte bloggat på tusen år men where's the time? Jag har varit fram och tillbaka i landet men för det mesta hemma själv men har tvingat sara sova hos mig för har inte velat vara ensam på nätterna.. Har haft en del folk över då och då så det har varit trevligt även fast vi har varit sjukt sega, har knappt gått utanför huset alls.. Men nu är jag på landet igen med mamma, pappa, brorsan, mormor, morfar, moster och lillkusinen. Så mysigt så, vi åker båt och har ätit på restaurang vid vattnet och massor. Och på torsdag åker jag till barcelona med mamma och pappa, det blir massa shopping och solning och god mat! Ska bli skönt att komma från Sverige lite också men blir inte borta så länge utan kommer hem sent på tisdagen nästa vecka. Sen är det inte så lång tid kvar tills skolan börjar.. så ska försöka hinna med så mycket som möjligt också när jag kommer hem, plus bli brunett igen. Jag är 99% säker nu att brunt är min hårfärg som jag ska hålla mig till, och så slipper jag denna utväxt också vilket är ett plus =)

Den här hårfärgen har jag nu men vill färga till..


Workworkwork..

Nämen se vad duktig jag börjar bli på att skriva.. eller inte men iallafall, just nu sitter jag och har rast från arbetet och ska äta också. Min brorsa tog körkortet imorse så han är så himla glad just nu och åker runt med sin kompis calle i bilen nu istället för att jobba, men idag får väl han göra som han vill har ju liksom tagit körkortet vilket vi inte trodde. Haha nejdå men more money for me! Och pappa har stuckit iväg för att köpa grejer så får ingen hjälp av han heller, för just nu håller jag på och tvättar husen innan målningen och skrapar bort all lös färg vilket suger. Men får ingen hjälp heller med alla husen, så håller på att svettas bort i den här värmen men värst av allt är att jag får tvinga mig själv jobba med världens jävla mensvärk! Lid med mig gott folk.. Men har fått en hel del gjort och även om jag inte är med och får alla husen gjorda så tror jag att jag drar mig hem på torsdag eller fredag iallafall. Tar dom pengarna jag får då och nu är det bara måndag och jag har gjort en hel jävla del så kommer nog få en del cash iallafall. Det blir shopping när jag kommer hem säger jag bara, kommer säkert göra bort med pengarna direkt när jag kommer hem men ska försöka hushålla. Har blivit sämre nu men vad ska man göra när man hittar dom perfekta skorna eller kläderna, men behöver verkligen nya ballerina så ska in till stan när jag kommer hem. Men nu ska jag äta lunch sen fortsätta jobba och hoppas att storebror kommer med alvedon snart som han ska köpa..

Jag och mikaela som jag saknar som tusan som är i thailand.. såg efter att jag publicerat att det stod "sötnosarna caroline och mikaela" under bilden men det är för jag tog den från ebbas blogg för ett tag sen menmen.


Snart igen

Miss you..


I want to be brownie again, I think..

Ångest, jag är en sådan person som aldrig blir nöjd med hårfärgen. Nu har jag blont igen och en väldigt fin blond färg tycker jag, men nu känner jag att blond är nog kanske inte min färg endå. Men känns inte bra att redan färga till brunt igen när jag nyligen fixat det blonda, men har verkligen ångest nu.. Men nej jag har undrat hur länge som helst vad som liksom är min färg på håret som jag ska ha, och jag tror att även fast jag tycker om blont också så är jag nog en brunett. Så är det nog, men ska nog vänta ett tag innan jag färgar brunt igen. Annars var frisörpengarna väldigt bortkastade och jag måste verkligen tänka noga vad jag vill ha nu.


Hårfärgen nu, har fått utväxt annars så är jag nöjd men endå känner jag att något saknas och tror det är..


Brunt/svart, efter sommaren så får det bli det igen. Dock är båda bilderna väldigt gamla men har inga andra när jag har så mörkt hår och där har jag också långt..


Last night

Ebba fyllde år igår, så det blev firande på kvällen i blackan. Först träffade jag henne på dagen och jag köpte en vit lite genomskinlig skjorta och sen mötte vi upp martin lite snabbt och sen åt vi sushi till middag. Vi mötte sedan upp sara och linda och drog oss åt blackan, vi mötte upp jakob, charlie och två killar till där. Sen drog vi till lägenheten och började firandet och det kom fler folk hela tiden. Vi var nog runt 20 pers i den lilla lägenheten.. Men det var riktigt trevligt endå! =)

Bilder som linda har lagt in, fanns tyvärr inga fina bilder på fula mig.. haha.





2007

Såg att Linnea hade lagt in massa gamla bilder från när jag, vikkan och linnea gick i typ 6an på facebook. Haha så kul att se gamla bilder!

Vikkan och jag

Jag och linnea

Jag, linnea och vikkan

Jag och linnea, ja det är som det ser ut..

Haha jag, ska leka cool med min mobil..

Jag och linnea


Bilder från helgen







Snabbt om helgen på landet

Har varit på landet i helgen med sara, tog mitt första dopp i havet i år! Och då menar jag inget fjuttdopp utan till och med håret, plus att vi gick ner på nätterna och badade då också. Har fått färg också för vi låg såklart och solade om dagarna för det har varit så varmt, så nu börjar jag äntligen bli brun. Haft jätte mysigt med sarisen, jag är ingen landetperson så har saknat hemmet men det har endå varit skönt att komma bort lite. Sara tog lite bilder från helgen men hon har inte lagt in dom än så dom kommer senare.
Tills dess kan jag lägga in mina inköp från helgen, är så glad för har letat efter stora ringar länge utan att hitta några bra eller för ett pris jag tycker att ringar ska kosta. Dock fick jag dom här för sjukt billigt pris så jag är så happy!

Två stora ringar, som passar jätte bra till en vit tunika eller så.

Ett maffigt halsband som jag ska ändra kedjan på bara för att göra den ännu maffigare!


Onsdag

Idag blev det latte och snicksnack med sara och ebba. Drog hemåt runt 5 tiden för skulle fira grandpa, det var trevligt som det alltid är hos mormor och morfar hihi. Kom hem runt 11 och då blev det sex and the city och bara att ta det lugnt. Har inte så mycket mer att skriva om dagen, förutom att efter idag har jag fått skavsår av mina nya klackisar och att klacken redan är sliten så det förstörde dagen lite men imorn blir det nya tag!



Juste i helgen så åker jag och sara till mitt landställe, det kommer vara riktigt varmt i helgen har jag hört iallafall så vi ska passa på att sola och bada och ha en riktigt härlig helg. Vi får se vad vi hittar på för bus därborta men om ni ser två snygga blondiner i norrtälje så kan det vara vi. Mohaha nej men vi kommer nog bara ligga på stranden hela dagarna så får se om vi har tid med staden, men nu börjar det bli sent så nu ska jag se på jims värld på tv natti.


RSS 2.0