Valborg

Idag är det valborg, så ska dra ut och hitta på lite. Vädret suger dock och det är typ nothing inomhus så kör i badbergen där massa folk ska vara. Kanske ska möta vikkan, lino och tess innan jag ska träffa mia. Men får se annars så drar jag och mia till badbergen runt 9 tror jag. Men det kommer nog bli en rolig kväll men om det börjar regna som det säkert kommer så blir jag galen. Just idag när jag kommer ut på första gången efter nästan en vecka. Menmen bara skönt att komma ut överhuvudtaget, snart kommer några gäster hit så ska göra mig klar och sen blir det att komma ut äntligen. Okej inlägget suger menmen jag skrev endå och nu ska jag titta på family guy. Hejdå..


Sucker for love

Jag knarkar kärleksfilmer dagligen! Jag är kär i kärleken, skulle gärna byta plats med tjejerna..



PoP! Goes My Heart - Hugh Grant


Sickolina

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har blivit sjuk. Eller mina halsmandlar har svullnat upp så mycket så dom täcker hela halsen så har lite svårt att andas och så. Jobbigt, men i lördags var jag och en del folk hos ekman men jag glömde min kamera där så bilder får komma senare när jag får tillbaka kameran eftersom att jag är sjuk nu också. Men jag har äntligen valt min balklänning och vet exakt vad som behövs till för att det ska bli perfekt! Ville inte ha en för mycket "balklänning" klänning som jag bara använder en gång så valde en söt som jag kan ha mycket i sommar också. Men en viktig del är halsbandet och jag vet hur jag vill att det ska vara nu och har sett det på dollys blogg måste bara få tag i det! Men ja bättre uppdatering blir det när jag är frisk igen och har fått tag i kameran och så. Nu ska jag kolla på film och äta frulle, har ingen ork för att plugga just nu men kanske kan få något gjort idag. Min broder är också sjuk nu så måste stå ut med han hela dagen, wish me luck. Puss.


Success

Ikväll blir det utgång igen, min brorsa har redan dragit iväg och börjat. It runs in the family! =)
 
Viktoria, älskar dig syster.


All the crazy shit I did tonight

Nu har jag äntligen fått matte nationella gjort, skönt! Även fast det inte känns så bra men hoppas på ett g. Jag har ärvt mammas sida på att vara dålig på matte. Men iallafall angående gårdagen, jag va med sara under dagen efter skolan i vällingby och sara köpte lite kläder och så. Sen mötte jag upp vikkan när sara solade, va så länge sen jag träffade henne så det va kul fast lite misslyckat när vi sprang mot varandra mitt i vällingby när vi möttes så ramlade vi.. Sen drog vi hem till mig och gjorde egna hemmagjorda hamburgare, första gången och det blev lyckat faktiskt. Sen drog vi till vällingby och mötta sara och sedan vidare till bromma plan och träffade daniella och ella. Vi åkte runt lite och letade fest för våran som vi skulle på blev inställd sen slutade det med att efter vi hade varit i stan och träffat några så åkte vi till hässelby på chilllkrök. Men sen så va det några dryga människor där som ville ha ut folk så dom sa att dom skulle dra vidare fast dom sa bara det för att dom ville ha ut oss men jaja vi snodde dricka och ciggarrer av dom haha! Sen drog vi till odenplan för vikkan skulle träffa jonathan och prata med michel och så. Sen efter det drog vi hem till var för sig och helt chockad blev jag att jag hann hem till 1 så som vi hade åkt runt och varit hela kvällen. Och jag hade mina super höga klackisar medan dom andra hade låga så det va svårt att hålla tempot med dom när vi va tvugna att springa till tuben. Men det var endå en rolig kväll även fast vi åkte runt en del.

Pics från igår.
 
 
 
 
 
 
 


Onsdag

Orkar inte skriva mycket idag. Känner mig trött och seg och ska kolla igenom lite matte inför nationella imorn och sen kolla på film känner att jag plugga bra idag så min lärare lät mig till och med gå tidigt. She loves me, men nu så har jag inte mycket mer och säga längtar bara till helgen..


I'm lovin it

Efter skolan så drog jag, mia och ebba till vällingby för att fika och titta på kläder ett tag. Vi träffade på cissi så hon gick med oss och checka på kläder och så. Fick med mig hem mina favorit shorts inför sommaren, dyra för ett par shorts men vad gör man inte när man blir kär. Cissi och mia inspererade med en jätte fin outfit till shortsen så då längtar jag ännu mer tills det är lte varmare så jag kan ha dom. Vilken rush jag får av att köpa kläder, ohyeah! Dock fanns fortfarande inte shortsdressen i min storlek så den får vänta. Har inte så mycket pengar kvar nu heller så får vänta lite. Ikväll blir det studering, för har två prov nu i veckan hate it..

Dom sitter väldigt bra på, är ganska höga i midjan och så. Jag är så kär!


Guess what

Jag ska gå på audition på onsdag, hon som har regisserat bland annat patrik 1,5 kommer till vår skola. Och då kan man gå på audition och hon kollar på en så har man en chans för en roll. Och klart man måste ta chansen, jag tror inte jag får nån roll men det är endå kul att gå på audition då har dom ju endå en ifall att det kommer någonting senare. Hoppas det går bra för mig, wish me luck!

Har nog en liten skådespelare i mig, jag och fanny hittar ju alltid på massa att klä ut oss till och gå runt och spela. Har till och med gått runt i spånga med en stor gravid mage, haha träffade faktiskt en gubbe som fråga vilken månad vi va i. Men favoritrollen är ju killar, vi är ju bara bäst på det!


Måndag

Idag va första dagen på veckan, kändes faktiskt inte så farligt har äntligen fått energi! Fick en del gjort i skolan och ska vara med på skolans showkurs. Haha kommer nog skämma ut mig ordentligt men funderar på att ta en liten sup innan så kommer det nog inte vara lika jobbigt. Haha nej ska sluta tänka på det nu men vad gör man inte för betyget.. Efter skolan fikade jag med fanny, vi satt i solen utanför spånga cafe och pratade. Fan va varmt det va, ska försöka ligga ute i solen så mycket som möjligt så man blir brun utan solarium. Sen drog jag till gymmet och nu är jag helt slut i kroppen efter ett hårt pass. Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och baka äppelpaj, mums..


Söndagkväll

Nu ska jag måla naglarna och så, sen ska jag titta på film men vet inte vilken. Funderar på dirty dancing, step up eller så. Men ja får försöka bestämma mig, det här blir nog sista inlägget för kommer nog ha fullt upp med min film kväll nu. Sorry, imornbitti kanske jag ska till um så hoppas jag inte har något viktigt i skolan heller som jag kommer missa då. Menmen ni får försöka ha det så mysigt som jag kommer ha det nu för mig själv haha..


Soulmate

Inget kan skilja oss åt darling.
 
 
 


Will it be..

Min nya hårfärg den 17 maj?


Bilder från lördagskvällen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det va det som jag lägger in resten är hemligt, saras och mina matbilder..


Helgen

Har inte haft tid att skriva nu i helgen, har inte heller orkat sätta på datan och så på kvällarna för jag har varit helt slut den här helgen. Menmen en helt amazing sak är att jag har kommit upp sjukt tidigt idag tillexempel vakna jag halv 9 och gick upp och va pigg. Gosh inte likt mig, samma sak igår fast då tvinga jag mig själv att somna om ett tag för jag ville sova ut. Men ja kanske är det här vädret som gör mig pigg. Anyway i fredags så va jag med sara efter skolan och vi drog till vällingby (som vanligt) och tittade på kläder och jag hittade två plagg jag bara måste ha men ska köpa ena kjolen när sara har pengar för hon vill också ha den och sen ett till plagg men det fanns bara stora storlekar så ska vänta tills det kommer mindre är endå till sommaren så har inte så jätte bråttom än för är inte så super varmt ute än. Sen på kvällen va både jag och sara sega så vi bestämde oss för att dra hem till mig och äta för mina päron va inte hemma så vi hade en myskväll hos mig med chips och gott och tittade på film. Fast dock va min brorsa också hemma med några killkompisar och så som störde lite men man får ju stå ut om man har en storebror. Så det va våran spännande fredag sen på lördagen träffa jag sara ganska sent och vi åt middag ute och sen träffa vi kim och fredrik lite snabbt och dom ville att vi skulle med till kanan och ha en chillkväll. Och vi hade inga speciella planer då så klart man hänkar än att bara sitta hemma och ruttna, sen så fixade vi oss och drog till råcksta och mötte upp dom igen så skjutsade kim mig och sara på moppen så jag höll på att ramla av not funny. Sen så grillade vi, boysen hade med sig öl till oss alla och jag och sara satt och myste med filt och så. Det va en riktig mysig kväll fast sen förstördes det med att det började spöregna så vi drog hem då och hela jag stank brandrök, och michel hade bjudit in mig på fest men kände inte för att dra dit helt blöt och luktar brandrök så stannade hemma resten av kvällen men behövde en lugn kväll efter en hemsk vecka i skolan. Men hoppas att jag kan ta igen det veckan som kommer nu, nu ska jag kolla på film för har städat upp rummet så det är jag värd. Men lägger upp bilder och sånt senare nu håller jag bara tummarna på att jag inte blir sjuk..


21:42

Måste börja plugga, har knappt gjort ett skit nu den här veckan. Men det är endå veckan efter lov så man måste avvänja sig. Kollar på film på 6an och det skulle vara blood diamond men nu är det någon annan, så typiskt. Menmen nästa vecka måste jag börja ta skolan på allvar igen, blev lite besviken över mina engelska nationella svar men jag har verkligen blivit hårdare mot mig själv och blir besviken när jag får vg helt sjukt. Förut blev jag super glad för vg men nu blir jag besviken men det är bara posetivt! Nej nästa vecka blir det hårtpluggande igen.


Torsdag

Fan va skönt att gymma! Känner verkligen hur fastare min rumpa blivit och att jag fått mer muskler. Om jag jämnför med första gången då jag bara ville gå och dö och nu tycker jag tiden går ganska fort och inte lika jobbigt. Så känner mig så bra så jag firar med glass nu.. Kan inte bli perfekt, men gymma är perfekt om man inte håller på med någon sport och jag vill ha en fin kropp till sommaren. Nu ska jag titta på tv och plugga till matte nationella.


Leidan junior

Det är 20 plus i solen nu, hur härligt är inte det! Jag har längtat alla dom här månaderna med höst och vinter efter värme och sol. Men nu minns jag knappt vintern, idag gick jag, sara, mia och ebba och åt ute på lunchen och kunde till och med sitta i linne tills det började blåsa som fan dock. Hade mina höga klackar men det förstör att det är fullt med grus lite här och var så det är jobbigt att gå på det men förutom blåsten och gruset så va det en riktigt härlig dag med sol och värme som det har varit den här veckan. Får hoppas det håller i sig till helgen för jag och sara har snackat om att man vill ju kunna sitta ute nu på några klippor vid en sjö och grilla och så med vänner. Det är ju riktigt härligt fast lite mer på sommaren. Ikväll ska jag ägna mig åt att plugga lite ekonomi och sen blir det min käre vän Tv. Så rolig onsdag verkligen, skolveckor är verkligen höjdpunkten på året.
Nu har iallafall mamma bokat tid hos frissan blir inte förräns i maj, vill man ha en bra så får man ta att det är lite fullbokat. Can't wait, har en sån dag att jag känner mig så himla ful och rutten så behöver en förändring även om jag får vänta ett tag. Plus så fick jag lite cash av mamsen som hon är skyldig mig så lite bättre mår man. Nu är det biggest loser ser jag allt, funderar på att joina..

Bild på mig och sara på fest i lördags najs!


-

Wellwell ska snart äta middis, är så sjukt skoltrött så jag kan inte vänta på sommarlov nu känner att jag behöver en lång paus från skolan. Men idag så somnade jag iallafall inte när jag kom hem, ska försöka plugga lite ikväll.. Good luck, tar en vecka nu och får inte så mycket gjort i skolan. Men nu ropade mamsen så hinner inte skriva mer nu!

Hatar bildlösa inlägg så ni får stå ut med mina oldies.


Update

Jag vet pinsamt dålig uppdatering, har bara inte haft ork och lust nu men ska försöka skärpa mig men jag inte har något så jätte intressant att skriva så skriver jag inte alls känner jag. Menmen skolan är riktig painintheass just nu, jag är så trött hela tiden så jag kommer knappt upp på morgonen och kan knappt hålla mig vaken när jag kommer hem. So much fun, men jag får skriva om några roligare saker imorn istället för nu ska jag ägna mig åt resten av desperate housewifes sen resten av kvällen så blir det mer. Read me tomorrow!


12:52

Idag ska jag bara vila upp mig och plugga, känner att jag behöver en dag nu att bara ta det lugnt. Jag ska också titta på min nya älsklings film som sara berättade om. Fast jag sitter och gråter som bara den när jag ser den och blir deprimerad men det är värt det! Menmen nu har jag en del och fixa och väntar med plugget till senare för känner mig för trött nu..


Take me away

TA MIG BORT FRÅN SVERIGE!
Här skulle man ju vilja vara just nu och det är inte bara pågrund av vädret.


8 april

Oupsie no time for computer. Igår så kom sara hem till mig på dagen och sen drog vi en snabbis till vällingby sen mötte vi upp ebba och sen drog vi till hässelby för att vänta på ramin men han kom aldrig. Jaja orkar inte med han om han ska vara sån, sen käkade jag och ebba och så drog jag, sara, ebba och danni till åkeshov på utekrök men det var väldiiigt segt så vi stannade inte så länge. Så jag och ebba drog till råcksta och träffade fredrik och kim istället, ganska seg kväll än vad vi hade tänkt men höjdpunkten va när vi gungade med fredrik och kim och dom gjorde fart på mig och ebba såklart!

Nu ska jag städa rummet och så sen iväg och träffa sara, kvällens planer får ni veta sen när jag sitter vid datan igen.


Natti

Inte min dag idag efter igår, men har iallafall varit med sara och mia idag under dagen sen kände jag att jag behövde vila på kvällen för va helt jävla slut så har tittat på film och så. Men imorn blir det nya tag, har många planer för imorn men det kan jag inte berätta än. Menmen nu ska jag nog sova fick knappt någon sömn inatt så..


Update

Oj bloggen har blivit lite bortglömd nu på lovet. Men kan göra en snabb lite sammanfattning om lovet nu för måste hoppa in i duschen strax för ska iväg sen om ett litet tag. Men i fredags så drog jag, sara och fanny till charlie där va det chillkrök. Sen skulle vi vidare på en fest men så ringde pappa och va jobbig så behövde dra hem till 12-halv 1 så hann inte följa med till festen då. Sen på lördagen så drog jag och familjen till mormor och morfar där alla kusiner och mostrar var. Det va trevligt men jag hade läskig pms dag då, så gick och la mig jätte tidigt för var nära på att slå mina småkusiner för dom sprang runt och skrek och höll på med pruttkuddar. Brukar vara van men den dagen så nej.. Sen åkte vi hem på söndagen och så kom sara hem till mig så drog vi ut och träffade fredrik och kim. Sen så drog vi och träffade aleks och jakob. Sen igår så va jag med ebba och fikade och så, sen mötte jag upp sara och senare mia och vi snackade och åt glass på donken för vi hade inte träffats på så länge. Sen drog hon vidare till sin pojkvän och jag och sara drack oss fulla och träffade på vällingby killarna och sen så kom aleks, kim och karre och jag har lite minnesluckor från igår. Illa menmen nu ska jag skynda och göra mig klar, har riktigt bråttom!
Bilder från fredags kommer senare.


RSS 2.0