Q

Postat av: Malin
Hur fick du just den hårfärgen du har nu? Själv har jag mellanbrunt hår nu och vill få tillbaka min naturliga hårfärg som är som din du har nu, men vill inte färga utan slinga tänkte jag. Men hur gjorde du och blev det slitet? Tack för en bra blogg:)
Svar: Jag gick till en jätte bra frisörsalong som heter people som ligger nära sturegallerian, jag hade mellanbrunt hår då och första gången gjorde diana (ägaren) slingor och en ungefär som en sorts blekning men då ville jag ha lite ljusare så andra gången gjorde hon slingor igen och den som är som en sorts blekning och då fick jag som jag har nu. Men det blev inte slitet efteråt eftersom jag klippte mig samtidigt och behövde inte klippa så mycket heller men det var ju så att jag hade lite slitet hår innan jag färgade också. Men jag har väldigt slitet hår där bak som jag har skrivit i ett tidigare inlägg så hon kunde inte färga lika mycket där med slingor så det är lite mörkare bak. Det är lite irreterande men jag har vant mig nu och det kan jag alltid fixa senare isåfall. Men jag tycker det blev lite för ljust nästan men jag är annars väldigt nöjd. Det är bäst att färga hos frisör för då sliter det inte lika mycket och man får ett bättre resultat.

Kan inte få nog av skor

Har inte skrivit på väldigt länge men jag skiter i det för jag skriver för min egenskull för att om några år kunna kolla på bloggen och skratta åt mig själv vad jag skrev. Nejmen nog om det dom senaste dagarna har endå varit ganska fulla så har inte kunnat skriva, men jag firade midsommar på landet med familjen förutom min brorsa och min faster och hennes familj och 3 till familjer. Det var ganska trevligt fast jag bråkade med en mamma ur familjerna som var full och sa massa saker till mig för att jag inte ville spela fotboll med småbarnen. Hon var dum i huvudet, menmen var inte på bästa humöret i helgen men det var ganska trevligt endå med familjen. Sen när jag kom hem på söndagen så kom vikkan och sara till mig och vi fixade oss och sen drog vi på ett chillkrök hos roberto och mikaela och några kom lite senare. Sen igår så åkte jag och vikkan till vällingby och därifrån fick vi med oss ett par skor, vi köpte likadana men det spelar ingen roll. Så här ser dom ut, vikkan har på sig dom och jag tog bilden från hennes blogg.

Dom kan jag inte låta bli så använde dom på kvällen när jag, vikkan, sara och mia hade en avskedsmiddag för mia för hon åker till thailand imorn. Och sen drog vi till en klassåterföreningssak hemma hos rasmus och pratade massa gamla minnen, sen träffade vi också jakob, charlie och malin. Och vi åkte runt på charlies moppe, och jag ägde mia på basket.
Idag så skulle jag fikat med sara inne i stan men har mått så dåligt, har varit illamående och massa så har bara varit hemma. Hoppas jag mår bättre imorn för då blir det på med högklackarna igen och så ska jag träffa sara och ebba på en fika och sen till mormor och morfar för morfar fyller år.


Where did my energi go?

Försökte skriva igår men då försvann inlägget så orkade inte skriva om. Jag och tjejerna hade i förrgår en myskväll hos mig med skräckfilmer, massa chips och gottigott och så, sen sov alla över hos mig. På morgonen gick jag och mia upp klockan 7 för vi skulle till um, oooh what did we do there. Nä men dit åkte vi och sen hem till mig igen, då blev det andra skräckisen vi hyrde och lunch och sara och ebba vakna. Vi spenderade dagen hos mig och såg på mer skräckisar och sen drog dom hem runt 6 tiden, jag va helt slut efter att ha gått upp kl 7 och knappt sovit något så var hemma och myste istället för att dra ut.
Idag var jag med ebba i sumpan och fikade och prata lite men var helt slut idag med så hade inte så mycket energi kände jag plus att jag är förkyld och har jätte ont i halsen. Förstår inte var all min energi tagit vägen men borta är den, men på kvällen drog vi ihop några och drog till kanan och jag och sara satt och drack lite vin i solnedsgången mys! Men var inte där så länge för blev lite segt och kallt. Så sen funderade vi att dra till blackan med martin men kände att jag verkligen inte orkade så började dra mig hem istället och träffade på ramin som jag prata med tills bussen kom. Så kom hem för cirka 40 min sen och nu ska jag kolla på 2½ men sen blir det att sussa. Imorn är det helg och då är det nya tag, längtar. Imorn på dagen ska jag vara med sara och sen på kvällen ska vi hitta på något skoj, nu känner jag att jag tagit en lugn vecka så nu är det slut med det. Men nu ska jag gå och ta av mig kläderna och borsta tänderna men sätt på 3an nu så kan man alltid se på 2½ men, later.

Vill till cybertown igen!


Saaaaaaarrrraaa daaaaaaag

Hade en riktig mysdag med sara. Vi köpte godis och läsk och satt och pratade i flera timmar om allt och alla, vi flamsade runt en hel del och gjorde en del pinsamma saker men det stannar mellan henne och mig.. jag säger bara nu är det sommarlov lalala.. you know what i mean saris. Vi träffade på bakar som var länge sen vi träffade och hade vattenkrig med jakob fast det var mest han och sara som blev blöta haha. Alltid lika trevligt som vi brukar ha förutom att jag har varit sjukt seg hela dagen, så den största delen av dagen har jag bara legat i sängen och tittat på film. Nu ska jag ta det lugnt och sova snart för är sjukt trött förstår inte varför, imorn funderar jag och mia att ha skräckfilms maraton som vi brukade förut. Så får se hur det blir med det och hur många och vart vi blir nånstans. Men nu ska jag ägna mig åt annat pussiluss.





Myskväll

Ikväll blir det filmkväll och fetta mig lite sen imorn ska jag möta fanny och få tillbaka två tröjor. Sen får jag se vad mer som händer, har knappt pengar så känns sjukt jobbigt nu på lovet också.. Men time will tell =)


Igår

Så nu har jag ätit middag mums.. Men iallafall, igår så mötte jag ebba och hon fikade på waynes men jag är pank nästan så skippade det och det var en riktig snygging som börjat jobba där nu och jag var helt ofixad så försökte se lite bra ut endå haha. Sen mötte vi martin och sara och fixade lite, sen så kom snyggingen och raggade lite men sen när sara sa att vi var 16 tyckte han nog att vi var lite för unga.. Sen drog jag och mötte vikkan och vi åt middag och fixade oss sen mötte vi upp sara och ebba och drog till hötorget och mötte mia där sen drog vi hem till michel. Där var det en del folk och vi satt och körde ölspelet och tog det lugnt. Det bästa under kvällen var när mia halkade på golvet haha! Annars så var det en ganska lugn kväll med trevligt folk.

Jag och vikkan, ignorera mig.. Hade en sån dag igår att jag inte blev bra på bilder..

Sara och vikkan

Jag och sara

Ölspelet!

People

Ojoj


Fredags

Va ett tag sen jag skrev men har haft fullt upp med flickorna. Jag och vikkan hade en myskväll i torsdags och sen i fredags så fixade vi lite och jag köpte en till sommarklänning som jag kan ha som tunika också. Och massa fika har det blivit senaste veckan.. Känner att jag inte har några pengar kvar nu alls, panik! Men sen på kvällen så åkte jag, vikkan, sara, ebba, jonathan, nico, jakob och charlie till martin där det var några killar redan som satt och kolla på fotbollen så vi satte oss i köket istället till matchen var slut och då blev det lite dans men det var nog mest jag och vikkan som dansa. Victoria kom en stund också innan hon drog och sen fick vi vänta en timme på bussen! Skit kul och jag och sara gick hem sen från vällingby och jag hade högklackat så det var inte så kul det heller.. Men trevlig kväll annars.

Rooompa

Puss bild haha

Haha martin drägg

Haha ojoj things got dirty.. näää =)

Coooola

Ebba, moi and saris

Haha ignorera mig..

Jakob, ebba och någon.. haha.

Men jag skriver om igår sen för nu ska jag äta middag.


Summer lovin

Så irreterande hade beställt en klänning som jag skulle ha på avslutningen som skulle kommit till den dagen men den kom imorse.. Menmen kan endå ha den i sommar till converse eller så för att den inte ska se för uppklädd ut, men det gör ju en lite irreterad när sånt händer.


Avslutning och början på sommarlov

Igår var det avslutning. Kan ju säga att jag trodde att jag skulle stå och storböla men det gjorde jag inte alls för jag tror inte ens att jag fattat att jag har slutat kunskapsskolan nu. Känns så sjukt att det gått 4 år och jag ska aldrig dit igen, kan bara inte fatta det. Kommer ju sakna att vara med flickorna varje dag i skolan och snacka skit, nu känns som att vi kommer träffas väldigt sällan.. Men nu hoppas jag bara att jag kommer in på bromma och gå dom 3 sista åren nu och sen är jag klar med skolan förhoppningsvis. Nej men nog om skola, nu är det ju sommarlov! Vilket jag inte heller har fattat, haha känns som att det är helg bara. Men ja vi tjejer firade avslutningen med firande i riddersvik med massa folk. Det var kul men sjukt mycket poliser, men det störde inte så mycket. Blev en bra avslutning jag hoppas bara att det blir ett riktigt jävla bra sommarlov också vilket det också kommer bli. Nu är det första dagen på sommarlovet och det började med att jag och vikkan gick upp ganska tidigt för hon skulle på begravning, och nu så har jag bara legat och degat för är sjukt seg. Sen kl 6 ska jag på en körkorts grej för ska börja övningsköra i sommar, fan va tiden går fort ska redan börja övningsköra känns som det var nyligen jag började i sexan på kunskapsskolan. Men snart kommer vikkan igen och vi ska chilla tills jag ska iväg.

Bilder från avslutningen som jag lånar från mias blogg.





Question

Postat av: Andrea
Var är ditt landställe
Svar: Norrtälje, vi köpte det förra året så har inte haft det särskilt länge

Balen/idag

Igår var det bal, det började med att jag och sara drog hem till mig efter skolan och började fixa oss sen drog vi till mia och gjorde klart det sista där. Sen blev det middag och massa mer på balen, det var trevligt och kul. Men jag hade så höga förväntningar så det blev en liten besvikelse. Men bra avslutning på 4 år i den här skolan och imorn är det avslutning så sen är det slut med kunskapsskolan. Ledsamt men endå skönt att slippa den skolan, får se om jag kommer storböla eller så..

Juste idag så va jag ett litet tag i skolan, kom väldigt sent för orkade inte vara med på städningen och sen gick vi och åt fika ute med klassen och sen åkte jag och sara till vällingby och åt sallad och fikade. Köpte med mig hem en silikon bh så jag slipper bh banden när jag har en axelbandslös klänning eller så på mig. Vi träffade på ganska många, bland annat jakob, haidar, dag och gustav. Härlig dag och imorn ska det kanske bli sämre väder så njöt av solen extra mycket.

Bilder från balen igår!















Question

Postat av: amanda
var är dom ifrån? skorna.. :)

Svar: Kommer inte ihåg vad affären heter, men märket är wildflower och det var en liten affär på drottninggatan =)

Helgen på landet

Tog en del bilder på landet hur det ser ut och lite sånt! Riktigt mysigt ställe men jag är inte riktigt en skogsmänniska som bara kan sitta still så länge och inte göra något så en helg är det jag klarar av där ute om man är själv med päronen dåra.

Framsidan

Baksidan

Pappa vid baksidan

Gäststuga och toa

Inne i toan

Lite av inne i gäststugan

Här nere håller vi på och bygger två stugor till.

Min älskade moppe

Gottigheter

And again

Pappa vill ha den här bilen

Lite av köket i stora stugan

Ett sovrum

Ett till sovrum

Vardagsrummet

Glasskjutdörr ut till altanen

Hej morgonfrilla och risiga jag..

Pappa är lycklig

Och solning hann jag med

Ja så lite bilder hann jag med att fixa, blev mest hur det ser ut och så lite grann, nu ska jag fortsätta fixa mig för nu känner jag mig stressad!


Söndagsmys

Hallojsan, har spenderat helgen på landet. Lite mysigt men uttråkande.. Träffade sara idag och färgade hennes hår och tog en fika och så, sen mötte jag vikkan för ett tag sen och bytte jacka. Snuttan har lite jobbigt men hann inte prata med henne för har massa att fixa inför imorn och det blir så sent, men hon och jag måste träffas så fort det går! Nu ska jag fixa massa med saker inför balen imorn, jag kanske går lite i överdrift men det är inte varje dag man verkligen kan klä upp sig inte för att jag ska ha värsta balklänningen men kul att verkligen kunna fixa upp sig och så med hår och allt endå. Blev en stressig men bra söndag, nu måste jag måla naglarna smörja in mig med lotion, grrr....

Bilder på mig och sara gullet idag som jag tog från hennes blogg för nu när hon har kamera igen så är det hon som står för bilderna!

Nya skor på bilden, med kilklack som jag letat efter så länge! Skitsköna, gick värsta långpromenaden och fick inte ont i fötterna alls!

Gullegrisen herself!

We love latte!


Criminal minds

Måste verkligen ha några nya klackar och fixa löshår till balen och avslutningen. Men har stort problem med klackarna för hittar inga bra och vill gärna ha kilklackar. Men tror jag ska kolla efter ett par som väldigt många har dock och som är väldigt höga men kilklackar är endå så bekväma så whatever. Ska fixa det här i helgen, men imorn så försöker mamma tvinga med mig till landet så får se om jag får om jag hinner med löshår då annars blir det lite kläder och så istället. Nu ska jag äta lite glass och titta på criminal minds, jag kan verkligen inte vara nyttig fast åt jätte nyttig middag så lite glass funkar allt.


Riktig sommar dag

Blev en riktig mysdag på kanan. Dagen började med att jag försov mig och fick kasta på mig kläder och springa iväg. Mötte upp sara i söderberga och köpte lunch, och sen kom vi till kanan där vi har legat och stekt hela dagen. Det blev en härlig dag och har fått lite färg, har sämst pigment men jag gör så gott det går. Sen såg jag mitt ex där också vilket inte var lika kul, det förstörde dagen en hel del. Men inte helt för härligt var det endå!













Drowned in thoughts

Kom hem för ett någon timme sen från grönan, är helt slut. Men ligger och funderar i sängen men ska nog ta och lägga mig och sussa nu. Men det som snurrar runt extra mycket just nu i huvudet är att det känns som att jag förlorar så många som står mig nära, eller att jag kommer göra det. Känns verkligen skit jobbigt, men jag känner bara att det händer och har hänt men i den här situationen så känner jag att jag inte kan göra något så får bita ihop.. Men förutom den här deprimerande tanken, så tänker jag också på hur mycket jag älskar killar som kan sjunga! Åhmygod, en av killarna vi träffade i lördags spelade gitarr och sjöng för oss och jag small av. Killar som kan sjunga riktigt bra är ju en riktigt turn on! Ohyes så ligger och tänker på hur mycket jag blir turned on av det så blir jag inte helt deprimerad. Men ska sussa nu, är helt slut efter cirka 9 timmar av stekande sol och massa åk på grönan. Skriver imorn om jag hinner för får också gäster då bland annat. Puss och dröm sött.


Emotional

Det känns sjukt hur fort tiden gått, att nu ska jag byta skola igen. När det känns som jag precis har börjat vänja mig vid att gå varje dag till kunskapsskolan. Jag känner mig lättat, nyfiken, glad, ledsen, besviken och allt på samma gång. Jag känner att jag är klar med dom här människorna, förutom några speciella såklart. Och klar med små jobbiga barn som springer runt i skolan. Även fast jag inte har en aning hur det kommer gå på gymnasiet, jag kanske failar totalt. Men jag tror jag börjar bli redo nu, man är ju inte liten längre. Går inte i femman och ska byta skola och är rädd för att jag inte ska få kompisar och bli mobbad.. eller..? Ja iallafall.. nejmen är so over kunskapsskolan och är redo för bromma gymnasium nu. Får hoppas att jag kommer in också plus att jag har sommaren på mig att vänja mig nu helt och hållet!
Nej usch vad emotional jag är just nu, måste sluta..


The short second life of bree tanner

Snart är den här. Ett måste att köpa, att ha att läsa i sommar när man ligger och solar. En uppföljare på riktiga bra böcker, vad är det? Jo den femte twilight boken!


Mys i staden

Idag var vi i stan, vi skulle gå runt och ha en himla frågerunda men jag och tjejerna skippade det och gick runt och kollade i affärer. Sen käkade vi på en thaibuffe och fortsatte sen att titta runt, sen köpte jag en ice latte och mia en ice chai latte innan vi drog hem. Så det blev en jätte mysig dag i stan, och imorn blir det grönan där jag inte varit på evigheter. Men nu ska jag hämta mellis, så får skriva senare eller så.

Lite pics som jag har tagit från saras blogg.

Jag älskar oss tjejer!

Fjanny och jag!

Fanny och sara!

Mia, fanny och jag haha!


RSS 2.0