Ge mig sommar

Längtar tills jag kan ha min älskade jacka som jag köpte i somras och högklackat, kan inte den här jävla snön försvinna!

Min älskade jacka!
 


Fasiken..

Fan va irreterande, vikkan är på ett krök i spånga folkan och så visste mia ett i rissne tror jag det va. Och jag blev så sjukt taggad nu, men jag orkar inte fixa mig nu och dra dit nu. Plus har ju ingen dricka eller så, riktigt irreterande. Och nu åker ju mia till landet i veckan så hon kommer jag ju inte kunna festa med nu. Och detta hade blivit sista festkvällen med henne. Nej va deprimerande..

Jag, sara och mia. Ni är guldvärda!


Fråga

Postat av: Anonym
Vad har hänt mellan dig och Ebba?
Förresten älskar din blogg!:)<3

 Oj det är väldigt lång historia, hon sårade mig väldigt djupt. Hon gjorde en väldigt elak sak som hon gjort flera gånger, och jag fick helt enkelt nog nu. Satt och grät i skolan för att jag blev så förbannad och besviken, man förväntar sig inte att en så nära kompis kan göra så mot en själv. Gå bakom ens rygg och massa, nej men vill inte berätta allt som hände så, men jag klarar helt enkelt inte av att bli sviken mer av henne nu. Och hon verkar inte bry sig så mycket hon heller så ja, hon bad om en ny chans på SMS samma dag vi började bråka och jag tycker det va så respektlöst att hon inte kunde komma fram till mig i skolan och säga tillexempel att hon gör vad som helst för att jag ska förlåta henne och att hon förstår om jag behöver tid men nejnej. Vi umgicks alltid i skolan förut med sara, fanny och mia men nu är hon med andra men hon snackar med mia fortfarande och så, och det gör inte mig något. Medan jag är med sara och fanny och mia såklart, men ja fanny och sara har inte kontakt med henne men jag vet vad dom tjejerna tycker om varandra så ja. Det är mycket drama, men jag tänker inte bara förlåta ebba för det hon gjort och jag är så jävla förbannad för att hon kunde göra det. Jag skriver verkligen inte exakt vad jag tycker om ebba nu men det behövs inte, vi kanske kommer bli vänner igen i framtiden. Men hon kom inte fram till mig och bad om ursäkt under en vecka så då är det hennes val att vi inte kommer prata igen och hon gör det hela värre. Men ja vi kanske inte är menade att vara vänner men om jag hade brytt mig om någon hade jag kämpat vilket hon inte gör så pass på henne.

Tack! =)

Ohyes

Ska färga mörkblont till sommaren igen! =)

Kanske lite mörkare än vad jag hade i somras men endå åt det blonda hållet, haha och ignorera min underbara min på bilden och att jag är sjukt blek gillade bara hur håret såg ut.


*

Har inte haft tid för datan, men nu har jag det. Igårkväll så blev det mycket ändrade planer, jag drog till sara runt 9 tiden. Och sen fixa vi oss lite och drog sedan ut, vi träffade på pablo, ramin, rasmus och några. Länge sen man såg dom, sen drog vi vidare och så hämtade fredrik och kim upp oss i bil. Jag va jävligt rädd, det va kul men va mest rädd för att polisen skulle komma.. Men vi åkte hem till fredrik och tog det lugnt där sen kom erik, niklas och fredrik dit runt halv 1. Så vi chillade lite och sen drog jag och sara vid 1, och jag kom hem runt 20 i 2 och pluggade lite haha. Eller nja läste 4 sidor i min engelska bok. Duktigt, sen idag träffa jag sara i vällingby och köpte lite och så träffa vi fredrik och erik igen och va med dom. Jag är så sjukt seg idag, vi hade tänkt dra på chillkrök med vikkan och några men det blev så jobbigt med tiden och så. Så jag bestämde mig för att ta det lugnt ikväll, ibland behöver man det också. Men nu ska jag kolla på wallander, puss.

Bild på mig och sara från i somras.


27/2

Hejsan, igår hade jag och tjejerna en riktig myskväll. Vi såg en riktig b skräckfilm, en tjej blev våldtagen av ett träd.. haha så konstig. Sen såg vi en rolig film, tomten är far till alla barnen nått sånt heter den. Sen hämtade fannys pojkvän oss och körde mia till vällingby och släppte av mig hemma, så snällt. Ska fan också skaffa en pojkvän med körkort haha! Idag sov jag ut länge tills pappa ringde och väckte mig och sa att han inte kunde välja mellan colasås eller choklad.. Daah colasås såklart! Men ikväll ska jag va med sara och mia och vi ska hitta på något skoj, inget bestämt än men får se vart kvällen tar oss det får ni reda på imorgon tror jag =)


It's friday

Kom hem för ett tag sen och stod och underhöll mig med att stå och kolla när min brorsa och pappa kämpade att fixa det nya kylskåpet. Idag solade jag och sara igen, så nu är jag ganska brun. Najs men känner mig lite bränd i ansiktet men det jämnar ut sig snart. Fast ska nog inte sola mer på ett tag för vill inte bli rynkig som ett 70 åring när jag fyller 20 eller värre få hudcancer. Ikväll ska jag, sara, mia och fanny ha en riktig myskväll. Med filmer, skitsnack, godis, chips och ja massor! Precis vad jag behöver just nu, och nu är det ju lov också! Så najs, imorn ska jag nog träffa michel som jag typ inte träffat på ett år och sen får jag se vad jag hittar på mer. Men kommer nog höra av mig mer imorn för kommer nog inte hinna mer ikväll, pussiluss.


Nattinatti

Kollar på film nu, och jag har ingen ork för plugg nu så hinner nog inte redovisa svenskan imorn. Wellwell, men ska fixa hemkunskapen imorn och hoppas att jag höjer den nu till mvg om min uppsats är tillräckligt bra. Fast det är det muntliga som räknas och jag brukar få till det, sen blir det solning och ska spendera kvällen med mia, sara och fanny. Kommer bli så mysigt, men nu ska jag titta klart på filmen sen sova är redan jävligt trött..

Btw jag ska sluta med godis nu, eller ja like that's going to happened..


I'm lovin it

Fan va skönt imorn är sista dagen i skolan sen är det lov, vilket så behövs! Solade idag efter skolan med sara men ska sola imorn också för min bränna har försvunnit helt så måste fixa till den nu igen. Men måste spara pengar nu också till lovet då det kommer gå åt mycket.. Men ja imorn kanske vi tjejer ska gå och kolla på en skräckis shutter island på bio annars har vi nog några andra alternativ men får prata ihop oss imorn. Lovet kommer nog spenderas mest med sara, vikkan, mia och fanny mina favoriter!

Haha en oldie! =)


Fråga

Postat av: Anonym
skulle inte du ta i tungan ?

Svar: Jo jag skulle ju det, men mina föräldrar har sina jävla humörsvägningar. Och håller på och tjatar om att jag inte sköter skolan så när jag gör det får jag pierca tungan. Känns mest som bortförklaringar eftersom jag sköter skolan hyfsat, men whatever jag har ingen brådska med att pierca tungan endå så vill bara ta om i naveln egentligen..

r4yitki rt6

Caroline äter även bajs!

Oh yes, it's true

Hejsan, det här är Sara som skriver från Carolines blogg! Jag tänkte berätta hemligheter om lilla men inte så oskyldiga Caroline. Hon är egentligen en shemale. Hon har alltså en penis, don't tell anyone! Hon har kämpat med den här hemligheten ett bra tag innan hon vågade berätta för mig. Jag tyckte att det var jätte bra att hon kände att hon kunde komma till mig och berätta om sin läggning för sig själv. Och ja, jag har sett hennes penis. Den var förvånadsvärt stor för sitta på en tjej. Den var även lite hårig men jag ville dock inte klaga när hon äntligen hade modet till att komma ut med sin hemlighet! Andledningen till att jag skrev det här var för att jag ville visa mitt stöd. Jag gillar dig som du är Caroline, kom ihåg det!


Onsdag

Idag va det skola med nationella och so förhör men det känns bra, skolan går så sjukt fort så har inte så mycket mer att säga om dagen. Jag blev så sjukt glad när solen kom fram under dagen så jag, sara och fanny sprang ut och tog bilder. Men sen när vi hade slutat skolan så blev jag så jävla illamående, blev helt snurrig och massa fyfan! Det va smärtsamt att ta sig hem, men mår bättre nu men fortfarande illamående. Ska skriva klart min uppsats till hemkunskapen ikväll och sen lägga mig tidigt, hoppas jag slutar må dåligt snart..
 
 
 
 
Haha sen blev det några wierd, slitna egobilder..
 


Dagens outfit

  
Haha vet inte vad jag gör för min..


Don't trust a hoe


-

Känns som att det verkligen går neråt för mig just nu.. skolan, "love life" inte för att jag har något som sagt bara massa drama på den fronten. Så jobbigt därför behöver jag verkligen det här lovet för att kunna pusta ut. Festa, gå på bio med vännerna och se shutter island och alice i underlandet. Måste se dom, träffa vänner som jag inte träffat på länge och såklart bara ta det lugnt och plugga.. Nej men jag är så trött på hur det mesta går för mig just nu, men vänner består såklart. Det är väl det som får mig att orka i guess, men nu ska jag hämta glass och fortsätta med svenskan och försöka somna tidigt ikväll. Puss.


Tisdag

Hände inte så mycket idag utan jag och mia ägde idag på idrotten när vi dansa foxtrott(?) och sen redovisa jag matte. Så lite glad blir jag när jag har redovisat något, sen efter skolan köpte vi tjejer lite godis sen åkte jag hem och tänkte plugga men har sovit sjukt dåligt på nätterna sen helgen så jag somnade och jag kom knappt upp för jag va så trött sen. Men jag ska göra lite svenska nu för ska nog redovisa det på torsdag. Haha ska inte prata massa om skolan nu för det enda jag tänker på nu är att det är lov nästa vecka så jävla skönt. Kommer nog bli fullt upp, men jag kommer nog ha mer tid för bloggen än vad jag har nu =)


Cocktail

Min uppdatering suger har en del att skriva men finns bara ingen ork eller tid, men ska blogga mycket på lovet =)


Och du ska va min vän..

Jag fick höra en sak idag om en "nära vän" och jag blev så jävla förbannad och besviken att jag började gråta. Det är inte första gången och jag ger nya chanser hela tiden för jag älskar mina vänner så det är klart jag gör det. Men sen gör man något nytt bakom min rygg och jag får höra det från andra, kan man inte ens komma och säga det själv!? Vad är det jävla problemet, hon ska föreställa en av mina nära vänner men det här är så jävla oförlåtligt. Jag orkar inte mer, vill bara utomlands och slippa all skit jag har jobbigt av andra orsaker också men det verkar inte spela någon jävla roll. Fyfan, vad blir det tredje killen? Hmm.. seriöst tror ingen skulle förlåta det, men jag gör det! Är jag dum i huvudet eller, men alla är värda en andra chans men inte en tredje eller?

Förlåt ebba men förstår inte hur du kan göra såhär mot mig.


Update

Hade det riktigt najs hos mia i lördags vi va runt 40 pers och sen sov vi några tjejer över. Sen åkte jag hem på söndagen efter vi städat och så och va helt slut så orkade nästan inte sova alls. Så mycket mer orkar jag inte skriva om lördagen och så men det va great!

Haha dagen efter.. Men orkar inte lägga in alla bilder från kvällen alla finns nog på facebook =)


Life will smile for you

Idag har jag varit i skolan och sen skulle jag och flickorna till stan och shoppa men det va så dåligt väder så vi åkte till vällingby istället. Och så fikade vi, och jag köpte ett par jeans och ett jätte fint linne. Sen så träffa vi jonas som vi inte gjort på länge så det va trevligt han va med ebba och mickis så. Men ikväll ska jag chilla så behövs, fast jag har tusen saker att fixa så blir inte så mycket vila.. och måste försöka hinna plugga lite inför nationella och så också. Men kan nog ta det på söndag när jag kommer hem från mia, men ja nu ska jag snart äta middag håller på att dö.


22:01

Nu tittar jag på film och sen så ska jag sussa, hade verkligen zero intressanta saker att skriva om just nu. Har inte heller hunnit med mycket plugg för har mest suttit ikväll och pratat i nallen men sara, mia och vikkan. Men det är väl trevligare det, men jag får ta igen lite i helgen eller ja på söndag i sista sekunden som jag brukar. Nej men jag får höra av mig när jag får tid, puss!


Helgen

Jag längtar tills lördag för då ska min bästis ha ett partaj för hon fyllde 16 för ett tag sen men vi firar på lördag hemma hos henne med massa folk. Och nu ska jag komma ihåg kamera, sen sover jag där och det gör nog en del så det kommer bli jätte mysigt. Så det är vad jag sitter och längtar till och imorn händer nog inget särskilt men ska shoppa på dagen och så sen får man ta och se men det är väl min helg. Nu ska jag smörja in mig med lotion och så, later =)


-

Idag har det ju varit skola igen och jag, sara, mia och fanny hade riktigt trevligt på idrotten annars har dagen bara gått sjukt fort. Ska plugga och så och senare duscha så har inte så mycket planerat ikväll men sen blir det movie på 3an. Men jaja, tråkig torsdag men imorn är det fredag så fan va skönt det ska bli! Men just nu sitter jag bara och fryser väldigt mycket och är allmänt trött så ska ta det lugnt ett tag och ta en pause i pluggandet!


I'm not your toy



Nighty

Haha jag sitter just nu och kan inte sluta le, jag är så lättad. Hmm.. ja jag ville bara säga det att jag mår lite bra nu för en gångs skull får väl se hur länge det håller i sig för snart blir det väl något med stress i skolan eller så som förstör det. Menmen nu ska jag nog sova, så hörs imorn =)


Onsdag

Tjenis, idag har det varit skola och sen var jag med sara, mia och ebba efter och köpte candy och satt mest på waynes. Trevligt och nu sitter jag och pluggar för fullt, har gjort klart matten och ska läsa i so boken och jobba på min hemkunskapsuppsats. Inte kul alls men inte långt kvar tills jag är klar med jävla jobbiga grundskolan, och såklart så ska jag bli riktigt jävla framgångsrik och RIK när jag blir vuxen. Nej men nu ska jag fortsätta med pluggandet, damn i'm so good!


Gamla tider

Haha gick in på playahead för att hämta massa gamla bilder som jag har där, så kul att titta på! Så mycket minnen det väcker när man kollar på dom här bilderna, hur omogen man va (även fast man är det fortfarande fast på en annan nivå) och hur man såg ut. Jag börjar le för jag älskade dom här tiderna, det va nog dom tiderna med inga bekymmer och riktigt crazy med vännerna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Tisdag

Jag är så jävla pissed off just nu, min mamma är den stora orsaken. Hon tycker jag är så hemsk, ett misstag lalala skämmer ut familjen lala.. Ja och detta för att jag har ig i spanska. Mm så gulligt, men jag koncentrerar mig på annat nu för att inte kasta in hennes huvud i väggen eller knivhugga henne så. Nej men jag är fortfarande så jävla sur, men orkar berätta allt nu på bloggen det blir så mycket. Men annars så har jag inte gjort så mycket idag, hade möte i skolan 8 om ig i spanska. Och sen har jag jobbat väldigt bra faktiskt och sen gick jag hem och somna på dirr för va så jävla trött. Men nu ska jag ta lite glass och ta det lugnt och sen lägga mig och sova tidigt.

Jag <3 sarisen


We will come for you

Nu kan jag säga något som jag har längtat efter sååå länge men inte har kunnat på så länge och trodde inte heller jag skulle kunna. Jag ska shoppa! Någon gång denna vecka men får se om det blir så mycket mer än jeans och så men can't wait. Mia ska följa med mig så ska vi till stan och röja men ja jag va bara tvungen att berätta detta för det känns som jag har vaknat ur koma!

Jag och mia, alltid redo såklart!


Måndag

Måndagar suger, är så jävla trött just nu så jag håller på att somna även fast jag har druckit en stor kopp kaffe. Hjälper verkligen inte men funderar på att lägga mig och ta en tupplur en stund så kanske jag orkar plugga sen. Jag hatar måndagar ännu mer för då tänker jag bara på att hela veckan är kvar innan helgen.. Men nu har jag inte lika mycket stress som förra veckan, och har fixat mina gymnasieval. Valde bara 4 skolor men kommer nog komma in på någon av dom är jag väldigt säker på. Mitt första val var bromma sen mikael elias, jensen och så. Nu gäller det bara att höja mina betyg lite så blir det perfa, men orkar inte tänka på skola så jag ser bara fram emot helgen just nu!


Alla <3 dag

Dålig uppdatering, me know. Men bloggsuget ligger ganska lågt just nu, det är nog pågrund av all stress just nu och på helgerna är det också så mycket och då vill jag bara ha kul och ta det lugnt. Finns ingen tid för datan längre, men nu i helgen har jag varit på bio med mikaela och ebba på fredagen och såg snabba cash. Riktigt mysigt och en väldigt bra film. Sen på lördagen så va jag på jensen öppethus med vikkan och kollade, sen åkte vi till vällingby och träffa massa med folk och sen åkte jag hem och på kvällen va jag hemma hos sara och hade en myskväll. Alla tjejer skulle ha kommit med det blev bara jag och sara men vi hade så mysigt endå. Träffade ramin lite och så också, så det har varit en riktig chillhelg men det behövdes efter den hemska vecka jag har haft med skolan.. Och idag är det ju alla hjärtans dag, men inget speciellt för mig kanske för jag inte har någon pojkvän eller så just nu men då är det ju liksom bara en helt vanlig dag kan man säga. Men jag och flickorna tog en fika så det har varit jätte trevligt endå på denna alla hjärtans dag och särskilt om man jämnför med förra. Haha som man kan läsa om om man går tillbaka i min blogg men det är pinsamt så don't! Nu ska jag ta det lugnt och försöka orka plugga men det gör jag inte just nu utan är bara allmänt hungrig så..


The fast and the furious

Snackat med vikkan hela kvällen så har nyligen satt igång med pluggeriet. Prov imorn på det jag verkligen suger på, great. Men jaja nu ska jag ägna mig åt detta och kolla på film på 6an. Later bitches =)


*

Sitter nu och tittar på two and a half men, ska snart ringa tillbaka till vikkanpikkan som jag prata med nyss för vi har så mycket att prata om. Och sen blir det plugging, kommer nog bli mycket av det i helgen också känns det som. Funny, annars idag har det ju varit nationella. Det kändes super, och jag tappa också min lagade del på min tand idag inte lika super det. Men laga det idag halv 5 annars hade jag behövt göra det tidigast om en vecka och tänkte fan inte gå runt så! Men sara och ebba följde med mig för jag gillar inte att gå till tandläkaren själv så det va så snällt. Men nu känner jag mig lite stressad ikväll för har så mycket att hinna med, så får se om jag hinner uppdatera mer.


Jag älskar att plugga..

Nu sitter jag här igen, men har faktiskt inte precis kommit igång så mycket men tänkte ta en dusch och så har jag gjort en lista på allt jag ska hinna med. Imorn har ju alla nationella i 3 timmar, skitkul! Men ska köpa lite saker så jag är förberedd för att sitta i tre timmar, men inte så mycket att dricka för på det senaste nationella satt jag och höll mig i en timma! Panik men ville inte slösa tid på att kissa nononono! Nej ska nog hoppa in i duschen nu, aloha.


20:45

Funderar på att färga håret i helgen, kommer bli jobbigt att färga allt löshår också men får se hur jag gör. Men min hårfärg nu är ganska ful om jag får säga det själv, men funderar på att bara göra det mörkare. Men vet inte om jag vågar färga svart igen, och min mamma kommer nog endå inte låta mig. Menmen vi får se, vi får se =)

Vill väl ha runt den här färgen, bara en mörkbrun färg i think.


Everything is never as it seems

Idag hade jag första delen i nationella som sagt, kändes sjukt bra men sen så hann jag inte med dom tre sista frågorna för lärarna hade fel med tiden för vi skulle få hålla på i 80 min men vi börja 5 i 9 och fick sluta 10 och det är 65 min!! Så irreterande, men är mest orolig över uppsatsen på torsdag men har ett annat förhör imorn i no som jag måste klara nu också plus no prov på fredag och jag har låg kunskap om det.. Men annars i skolan har jag och tjejerna haft brottnings match i gympa salen och jag och sara har väl haft det hela dagen, vi är oftast helt crazy. Men efter skolan så har jag faktiskt gjort svenska och så, men som vanligt kan jag inte hålla mig vaken helt och hållet efter skolan. Men nu ska jag ägna mig åt mer plugg så får se om ni hör mer av mig ikväll, har en del att göra.

Älskar låten!


Hold on



Jensen

Saknar min älskade klittan, men kommer träffa henne på lördag för vi ska på öppet hus på jensen. Och ta en fika och prata igenom massa, för vi har inte snackat på jätte länge så har massa att gå igenom. Längtar att träffa henne, men nu sitter jag och dricker en smoothie och pluggar matte. Sen så ska jag bara ta det lugnt och försöka somna så tidigt som möjligt så jag är helt utvilad till nationella imorn. Så nervös, GAAAAAH!

Carris och Klittan!


Alla <3 dag

Vem ska ni fira alla hjärtansdag med, det är ju typ på söndag. Känner på mig att jag kommer fira med mamma och pappa, eller får se om jag träffar några tjejkompisar som inte har pojkvänner att vara med. Haha förra året söp jag sönder på alla hjärtansdag för att jag inte hade en pojkvän att fira med men den här gången är det på en söndag så det kan bli jobbigt att supa då så får väl sitta hemma i självömkan. Nej men kanske får lite hallonhjärtan eller något av mamma =)


Cry me a river

Gud känner mig helt slut så somna till som jag förstod, men är endå ganska vaken nu så får fortsätta med plugget nu istället. Förutom att jag har prov varje dag den här veckan så har jag så mycket annat att tänka på, ja mitt liv är inte på topp just nu och det gör inte skolan enklare på något sätt. Men har endå fått en del saker klara för mig nu vilket är en lättnad. Men just nu känns det inte som jag kommer få en andra chans, men jag måste försöka koncentrera mig på skolan men det är så sjukt jobbigt. Nej usch känns inte heller som jag har kunnat prata med någon om allt heller utan har hållt allt inne just nu, så har haft några dagar nu som jag helt enkelt inte klarade mer men jag tar mig igenom varje dag och jag måste fokusera främst på skolan nu tyvärr..

Men jag måste tänka på posetiva saker nu så min blogg inte blir för deprimerande, men liksom vadå? Det finns inget med vädret som är posetivt och det gör skillnad och skolan suger just nu extra mycket och mina pengar är nästan slut så kan inte tillexempel köpa nya kläder som alltid får mig på bättre humör. Nej nu ska jag tänka på annat..

Fast kan ju dock tänka på dom här sockertopparna för då får man ju alltid ett leende på läpparna.


Nytt inlägg

Idag har man varit i skolan som vanligt, och det var bara för hemskt. Dagen var allmänt seg och sen ett jävla no förhör som jag inte fattar något om hur mycket jag än pluggar, kill me now! Men sen köpte jag lite choklad och då blev allt bättre, men nu ska jag ta och duscha för annars blir det kö senare och massa gnäll att jag tar slut på varmvattnet. Men ja sen är det plugg, plugg och.. plugg. Har också nationella imorn och jag håller på och dö över hur nervös jag är, men ska ta och lugna ner mig nu och sen plugga matte sen som jag säkert endå kommer somna av.

Juste om cirka en vecka eller två kanske ni ser mig med en sån här i munnen..


Lördag/söndag

Hello people, igår träffade jag sara på dagen och vi va hos henne och fixade oss inför kvällen och så. Sen åkte vi till vällingby och träffade ebba, fanny och även albin en stund. Sen åkte vi hem till simon där alla boys var. Trevlans men det slutade inte så bra men tycker att det va mest missförstånd som ingen skötte bra alls, tyvärr. Menmen sara sov sen hos mig och hon åkte hem vid halv 3 idag och sen dess har jag pluggat och städat. Jag är så duktig, imorn så ska jag till um med ebba och take care of lite saker. Secret men nu ska jag sluta tråka ut er =)

Jag älskar dig saris!
 
 
 


Sweet dreams

Sådär nu är det sleepy time, fick typ inget plugg gjort.. Men ska nog spendera söndag med det, prata med sara i nallen nyligen vi ska nog ses imorn. Stackarn fick åka hem alldeles själv i kylan, och så dum som hon är som redan är sjuk tar hon sin sommarjacka. Haha ska talka med mia också om alla planer imorn, men nu ska jag fixa en del sen sova. Vill upp hyfsat tidigt imorn och inte sova bort hela dagen, nattinatti.

En bild på sara, vikkan och jag i somras. Vi ser inte lite tjocka och ihoptryckta på den här bilden men jag gillar den endå, och om jag ska vara ärlig så saknar jag verkligen mitt ljusa hår. Men det kan jag inte fixa tillbaka nu.


Fredag

Hello, det blev en riktig mysfredag för mig själv idag. Har tittat på film, fixat naglarna, pratat i nallen, tjockat mig.. ja en riktig sån fredag som jag faktiskt behövde. Känner att jag vill vila upp mig nu för veckan som jag har haft har inte varit den bästa, men imorn så ska jag ha så skoj med flickorna. Pratade med mia och hon funderade på att färga håret mörkare imorn så ska nog också göra det tror jag. Gillar inte min hårfärg så mycket just nu, tycker den är lite för mycket åt rödhållet och vill ha mörkare. Kommer bli jobbigt att färga löshåret bara menmen får se hur jag gör. Får se vad som mer händer imorn, blir nog en riktig tjejdag. Sen middag och mys hos mia och sleepover, men nu ska jag faktiskt ta och plugga lite. Ligger så mycket efter, men kommer nog inte bli så mycket men måste klara no grejerna i skolan nästa vecka annars får jag ig och det är på gränsen..

Är väl ungefär den här hårfärgen jag siktar mot just nu men får se.


Biljard baby

Juste jag och girlsen tränar som fan på biljard nu för att vi ska ha värsta tävlingen sen med cash, dock behövs inte så mycket träning för mig för jag är ju redan bäst. Men vad gör man inte för samhället, nej men ville bara berätta våran hemlighet vad vi gör under dagarna hemma hos mia =)
 
 


Banta nästa?

Jag har fått panik, gillar inte min kropp längre alls. Usch jag älskade mina ben förut men nu känns dom bara lite för stora eller vad man ska säga. Jag gymmar ju men det känns inte som det hjälper alls, men tror den stora orsaken till min viktökning är för jag små äter hela tiden (oj nej förlåt STOR äter hela tiden) och det är väl mer för att jag förut ville få mer former när jag va så himla smal, men det har bara satt sig på fel ställen. Så nu är jag ännu mer missnöjd. Ska sluta att små (stor) äta nu hela tiden så jag kan få tillbaka mina smala ben och midja igen!

Vill inte riktigt bli så smal som jag en gång va i tiden men fixa till lite så jag blir nöjd själv. Såhär smal som jag varit vill jag nog inte, come on man måste ju ha lite former!


-

Åhhh nooo! Har läst ut alla mina twilight böcker som jag har hemma nu, vet inte vart jag ska ta vägen. Älskar dom där böckerna.. Jag är verkligen inte en läsmänniska men har suttit varje dag i flera timmar och läst ut böckerna. Nej nu har mitt liv förlorat mening, okej nu ska jag inte gå till överdrift men nu är det inget mer jag vill läsa så mina läsardagar har nått sitt slut nu. Too bad.

Dom här älsklingarna har jag läst så en kvar iallafall!


I'm back.. förtillfället

Hej people, ska försöka blogga mer nu. Har en dålig period i livet just nu, därför har jag varit väldigt låg och har inte haft ork för att skriva massa. Men har klarat mig så bra för mina helger har nog räddat mig med mina underbara vänner. Men den här veckan har jag varit allmänt sur och ledsen, men har ju då också "the week" ni vet girls.. Men ja annars har det varit skola, gymm och sånt som jag annars haft för mig. Inget intressant alls, men imorn är det äntligen helg igen! Verkligen vad jag behöver just nu, men först imorn ska jag åka skridskor halv 10 och senast gick det åt helvete. Vet inte varför för jag har alltid varit jätte bra på att åka men har verkligen förlorat förmågan, sen ska jag iallafall tillbaka till skolan och sen efter ska jag väl umgås med flickorna men än så länge är det inte riktigt bestämt vad som händer på kvällen. Men mest ser jag faktiskt fram emot lördag ska bli mysigt men mer avslöjar jag inte =)


18:51

Sorry för världens dåligaste uppdatering, har inte haft tid, lust eller ork. Men ja jag har haft allmänt fullt upp i helgen och så på fredagen va jag med tjejerna sen drog vi på fest hos ida. Sen på lördagen va jag med ebba sen mötte vi upp sara senare och åkte på fest hos gurra. Blev lite utflippat på båda, hos ida va vi runt 30 pers eller mer och sen börja killarna bråka och massa. Sen hos gurra va det största äckliga fjortisarna där kan man säga som blev full på lite dricka och spydde ner heeeela huset. Så jävla äckligt, men jag hade endå kul båda kvällarna såklart. Och idag har jag varit i skolan som va segt, och jag hade sån jävla mensvärk och massa att jag kände mig svimfärdig. Men endå så åkte jag och ebba och gymmade massa efter skolan men träffade martin och jonas emellan och så. Nu väntar jag på pappa och min broder, sen ska jag försöka plugga ikväll och imorn ska jag ta hem massa matte bland annat måste komma igång med plugget mer..

Bilder från hos ida i fredags.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0