Onsdag

Sorry för dålig uppdatering, ingen ork just nu. Nu ska jag se på film och äta chocklad boll och tycka synd om mig själv. Härlig onsdag nej men har bara en dålig dag och en timmes sömn inatt gör inte det hela bättre, menmen nu ska jag bara ta det lugnt.


.

Ta hand om mitt hjärta, jag har lämnat kvar det hos dig.


Mitt ljus i mörkret

Grattis Mikaela 16 år! Du har varit min bästavän i 9 år kanske 10 snart, men iallafall det kommer bli många år till. Ha bästa födelsedagen, jag älskar dig!
 
 
 
 
 


Söndag

Tjenis penis, just nu försöker jag få tag i mia för vi måste köpa mat till hemkunskapen. Sick att vi ska betala för det, men sen kanske det blir någon latte i vällingby det är jag jätte sugen på så ska tvinga sara att vi köper det. Men jag har lite brådis nu så får skriva om gårdagen och så senare ikväll, men nu är jag och sara färdig fixade och ska äta frulle. Read me later, puss!

En oldie på mig från 8an.


Igår

Orkade inte skriva igår så skriver nu, efter skolan igår så åkte jag, sara och ebba till vällingby som vanligt och fikade med martin. Sen så åkte vi hem till mig och tittade på film och vikkan kom också, sen åkte vi till vällingby och mötte upp mia och drog sen vidare till hässelby för att möta boysen. Sen gick vi hem till jonas och tittade på saw och sen gick vi vidare hem till caj. Jag och sara åkte hem tsm sen och pratade lite på vägen och så, sen när jag kom hem så hade mina föräldrar två kompisar hemma och pappa var jävligt onykter haha och han är så himla rolig då fast det är han i vanliga fall också. Jag råkade somna sen i min säng med smink och allt så vaknade vid 6 imorse och tog bort det och vakna sen vid 1 och nu ska jag fixa mig och sen möta ebba. Får se vad som händer ikväll, time will tell.

Bilder från igår, lånade från ebba.
 
Marcus och jonas har kommit ur garderoben
 
Movie time
 
Diirty
 
Caj likes egobilder


I want you to know

Sådär nu har jag bestämt outfit och så tills imorn, ibland är det jobbigt att vara tjej. Men eftersom att det inte är något bra på tv eller så då har jag ju hela kvällen på mig att fixa sånt. Plus att jag ska tröstäta massa ikväll också har jag bestämt mig.

Menmen nu ska jag ägna mig åt:
* fixa naglarna
* ta en dusch
* äta onyttigt som glass..
* sörja, sörja, sörja och sörja
* fixa lite i no

Sen vet jag inte om det va något mer menmen, nu ska jag fixa allt =)


Missing you

Nej sitter här och deppar, vet verkligen inte när jag kommer komma ur den här depressionen. Men försöker underhålla mig med annat för att inte tänka på det, som tillexempel vad jag ska ha på mig imorn, att jag kanske ska ha uppsatt och lite sånt. Det är ju fan helg föfan, känns inte som det faktiskt. Skumt, nu håller jag på att dö av hunger så ska äta lite och sen stänga in mig på mitt rum. För det värsta är när föräldrar ska försöka trösta men bara gör det hela värre, sitter i den sitsen nu men det hjälper ju endå lite men måste sörja ifred. Nej nu måste jag fortsätta fixa inför imorn med kläder och så, måste som sagt tänka på annat innan tårarna börjar rinna igen.


Rip min piercing

Idag fick jag dom hemska nyheterna.. jag är tvungen att ta ut min piercing nu annars kommer huden tillslut gå upp. Och jag säger bara att fan va jag ska anmäla jävla avanti stället där jag tog för jag vet tre tjejer till som tagit där som också blivit av med sin piercing. Det är fan inte okej! Men ska låta det växa ihop och ta en ny i framtiden, men känns som jag förlora en del av mig själv. Vet inte när jag senast va så deprimerad och grät så mycket som nu, det är väl vad min dag har bestått av men har fått väldigt mycket stöd särskilt av fanny. Låter kanske hur löjligt som helst, liksom en piercing? Men nej den betydde mycket, den var som mitt lilla barn. Jag kom ihåg förra året när den va ganska ny och jag tappa den på fyllan.. Så fick jag nästan inte igenom den och jag bara satt och grät men fick i den tillslut och va glad jag va. Men nej inte nu, nu kan jag inte rädda den och jag har liksom väntat i fucking flera år på att få ha navelpiercing och jag hann bara ha min älskling i lite mindre än ett år. Inte rättvist, men som sagt livet är inte rättvist men ska diskutera med mina föräldrar om att få pierca tungan nu istället för vill ju verkligen ha en piercing och om jag inte kan ha i naveln som jag helst vill så blir det nog tungan för vill inte ha något annat och jag är för osäker angående tatueringar vad jag skulle vilja göra isåfall. Menmen får väl se snart hur det blir.

Rip min piercing 25/1-09 till 21/1-10


Utan dig är jag ingenting alls

Ska sova snart, imorn ska jag nog till vårdcentralen sen blir det ju skola tror jag. Funny, ska kanske fixa en sak efter skolan eller så drar jag hem direkt. Får se hur det blir imorn, men nu ska jag fixa mig och lägga mig i sängen och kolla klart på filmen på 6an. Nattinatti.

Funderar på att färga ljust sen igen, men får se när det blir av kanske till sommaren isåfall.


Nobody is perfect, we are nobody

Lämna mig aldrig, jag älskar er.


C.L

Idag gick jag hem tidigt från skolan för mådde inte alls bra, och nu håller min piercing typ på att ruttna bort så är deprimerad över det också. Seriöst ungefär alla jag vet som tagit piercing i jakan med den nya metoden har tappat sin piercing. Fast min är lite skum för det blir ett hål i mitten men sidorna är bra medan dom flesta får mindre och mindre hud emellan tills den går av. Så jävla pissed off nu för bland annat  det, men jag är så jävla död så ska bara gå och ta en dusch och försöka vakna upp. Alltså nej so fucking depressed.


Glide for me baby

Åh min riktiga knarkarlåt förut!


-

Nu har jag fixat naglarna och så, men kom på nu att jag inte valt kläder än så det ska jag fixa nu. Förutom det är jag bara allmänt seg men fick en del gjort i skolan idag så är lite stolt över mig själv, imorn ska jag fika och sen på öppethus på bromma gymnasium. Sen har min brorsa sagt att jensen och atletica (stavas?) är bra men får väl se måste ha lite mer val när jag ska söka så får se. Men ja nu orkar jag inte tänka på sånt bara jobbigt. Ska välja outfit till imorn nu, borde kanske använda mina chinos som jag inte använt på åratal men ja får se =)
 


Today

Sådära idag har jag varit i skolan ovanligt, men efter det drog jag och girlsen och fixa lite och jag och ebba tog en latte bland annat och så. Sen drog jag och ebba och gymmade som var länge sen så kändes bra eftersom jag har 0 kondis nu. Men sen drog jag hem och åt och nu har jag duschat och tvättat löshåret, så ikväll ska jag mest bara..

* fixa naglarna
* välja kläder till imorn
* fixa löshåret
* läsa min bok som är så jävla bra
* och se måndagsfilmen


Helgen

Jag är helt jävla slut idag.. Fyfan, men iallafall tänkte ta och berätta om helgen nu då när jag har tid.

Fredag: Åkte jag och tjejerna till vällingby, jag och sara solade bland annat och lite så. Sen käkade vi middag och drog vidare hem till jonas. Jag hade det riktigt trevligt, sen fick jag skjuts med ebbs. Och ja mer detaljer behövs inte. Kommer inte ihåg så många just nu heller..
 
 
 
 
 

Lördag: Vakna upp lite bakis, not nice! Åkte och mötte sara i vällingby sen och prata och så, sen mötte vi vikkan och sara åkte hem till sig och jag och vikkan till mig. Hämtade lite saker och sen drog vi vidare till solna, för det hemliga jag skulle göra på lördagen var att vi skulle på ett suprise party för angelica. Så himla mysigt, vi va några tjejer och åt middag och hade lite drinkar. Sen kom filip och erik och va där ett tag, och sen kom några fler killar. Men sen drog jag, vikkan och filip runt 1 först till stan och skulle egentligen på fest men det blev inte så och vi åkte istället till vällingby. Och sen tog vi en nattbuss till spånga och filip drog till erik som redan va hemma då. Sen satt vi någon halvtimme i spånga och vänta på bussen för vi skulle tillbaka till vällingby igen. Vi fråga runt massa om vi kunde sova nånstans och sen fick vi sova hos jonas, så snällt! Så vi åkte till hässelby och mötte jonas där runt 4 sen la vi oss på dirr när vi kom hem till han. Kunde inte sova ett skit inatt nästan så nu känner jag mig helt död.. Menmen ska vila nu ikväll så jag kommer upp till skolan imorn.
 
 
 
 
 
 
 


CEML

Nej nu ska jag måla naglarna och lite annat tjejfixande, så får skriva igen när jag kan. Nattinatti.


Sick people must stick together

Ja idag va det skola igen.. men jaja vi har så sjukt kul i skolan endå så det gör inget. Idag så gömde sig fanny i en tunna som man slänger kopieringspapper i och hoppade upp och skrämde små sexor. Sen klädde hon ut sig, nej jag höll på att kissa på mig så mycket som jag skratta! We are so sick, sen drog jag och fikade med martin och ebba. Trevligt att träffa martin igen för det var ett tag sen, sen har jag bara nu tagit det lugnt och duschat och massa. Måste ju vara fin inför helgens festande, nej men imorn ska vi tjejer till jonas sen på lördag så ska jag på en hemlig sak. Helgen kommer nog vara över sjukt fort men just nu längtar jag!

En bild på mig och tjejerna förra året =)


Torsdag

Kom hem för ett tag sen, och idag kom mamma hem från kina så fick tre nya skor och så. Riktigt härligt för skor kan man ju inte få för många av! Men ska äta snart så får skriva mer senare, kisses!


I want candy

Kom hem för ett tag sen, skolan har varit sjukt seg och efter skulle jag åkt hem till sara och ätit middag och sånt där. Men pappa glömde köpa busskort till mig igår så det gick inte så efter skolan så gick jag och ebba och solade istället sen rörde vi oss hemåt efter. Imorn så ska jag till um och ebba följer med mig, så blir lite sen till skolan men som tur så är inte min jobbiga lärare där då som alltid är på mig så mycket. Sen ska jag och ebba väl ta tag i gymmet igen, har nog inte en enda muskel efter som jag inte ens kan låsa upp min dörr hemma. Fast den är faktiskt väldigt frusen också men ja, nu ska jag ägna mig till annat ett tag. Read me later.

Jag tog mia på bar gärning idag..


Successful

Mikaela pimpade sin mobil med fina "kristaller" eller vad man ska säga, funderar också på att göra det. Skulle inte det vara fint på min lilla iphone? Gjorde det förut någon gång på en gammal mobil men det var såna som inte satt på bra och hennes har hållt jätte bra, visst var det fint på hennes mobil? =)
 


Nya inköp

Har varit i skolan igen.. Fick lite mer gjort idag än igår iallafall. Sen efter skolan åkte jag och ebba till vällingby och shoppa! Hihi nä men köpte en del, och sen träffa vi på lilla fillefjonken också. Kom hem samma tid som igår och nu ska jag sätta mig och läsa twilight, tönt som jag är.. nej men me love. Och boken är ju hundra gånger bättre än filmen så sluuuuta. Men skriver later för nu ska jag sätta mig och läsa så pappa inte blir sur att jag sitter vid datan, men han behöver inte veta.. Menmen skriver snart =)

 
Köpte en ny bh i chockrosa färg, ett par nya lackleggings för mina va så sönder och en vinröd kofta
 
Och ett par höstskor, skithöga så nu skulle jag vilja krympa 5 cm men jaja


11 januari

Funderar på att sluta blogga, har aldrig tid att blogga på helger eller lov då det händer så mycket hela tiden och jag har ju inte så mycket intressant att berätta under veckorna. Hmm.. nej får se hur jag gör men nu ska jag ägna mig åt filmen som endå verkar suga, menmen skriver nog imorn.


We got to stay fly

Är så himla trött, ska kolla vad det är för måndags film och om det är en tråkig film så ska jag börja läsa twilight boken som jag inte hunnit. Det måste jag ju såklart, sen har jag redan fixat en del planer inför helgen. Längtar redan för vill bara slippa skolan, mest nervös inför alla nationella. Jag har verkligen panik över det men imorn ska jag sätta igång med pluggeriet, får tänka på att det är bara en termin kvar i den här jävla skolan! Yeeeeeah, ska börja i bromma sen längtar på sätt och vis men kommer endå sakna mina flickor som fan! Usch nej sånt vill jag inte tänka på nu, ska fixa en del inför imorn och sen börjar ju måndagsfilmen. Ojoj, nej får se om jag hinner skriva mer later.

Damn har så sjukt många gamla bilder, många på mig och vikkispikkis =)


Caroline Leideborg



18:18

Nu ska jag gå och laga middag till mig själv, jag är bättre på att laga mat än pappa så.. Men just nu längtar jag tills mamma kommer hem på torsdag så jag kan få mina nya skor och så, hihi får se om jag får något mer på köpet det är ju därför jag saknar henne. Nää saknar såklart mamsen.. iallafall nu ska jag gå och fixa maten innan jag dör av hunger! Read me later.


Måndag

Nu är man hemma och har haft första skoldagen, men jag har inte gjort något alls idag förutom flummat runt i skolan. Men please det va första skoldagen så man får ha lite förståelse, efter åkte vi tjejer till vällingby och fikade sen senare stötte vi på några boys. Har varit jätte trött på eftermiddagen så drog hem runt 5, är piggare när jag sover mindre än när jag sover mycket känns det som. Wierdo, men nu försöker jag få vikkan att ringa mig men hon är kanske lite suris på mig.. Men jag tog lite modellbilder idag på några av killarna så vad tycks om dom då =)
 
 
 


-

Har precis kollat klart på filmen, men ska fixa en del inför imorn när skolan börjar.. Men får skriva massa imorn nu blir jag för stressad, later!


Helgen

Nu skriver jag igen, har haft fullt upp nu i helgen men har varit med mina favoriter. I fredags så åkte vi till mias pojkvän och hans kompisar, vi hade det så roligt så. Little too much to drink bara, sen på lördagen träffade jag ebba och mia och sen kom också filip, robin, albin och erik i think. Sen på kvällen drog vi till dom som vi var hos kvällen innan också, jag och mia drog hem till mig så vi va hemma halv 2 och låg och snackade tills vi somnade runt 4 tiden. Vi hade mycket att prata om, sen idag va jag med fanny och mia och fikade och så. Nu ska jag fortsätta kolla på film med pappa och brodern så skriver senare =)

Lite bilder från helgen som jag låna från ebbas blogg
 
Mikaela och Marcus, sötaste paret!
 
Några av boysen
 
Sara, jesper, jag, ebba och joel =)


-

Haha nu känns mitt hår äntligen bra igen! =)


8 januari

Just nu väntar jag på att mormor och morfar ska komma så vi kan äta så jag kan dra mig vidare sen till girlsen och sen ska vi till marcus kompis. Idag har jag sovit cirka 2-3 timmar för min jävla hosta vägrar försvinna och gick upp halv 7.. Men sen efter mötet så drog jag och sara till stan och åt frukost på donken och sen köpte jag en ny hårförlängning äntligen! Sen åkte vi till mig och fixa den sen mötte vi fanny i vällingby och va där, sen mötte vi några fler senare men inte så länge för behövde dra hemåt. Men nu ska jag fixa mig klart för ikväll och sen äta så måste skynda på!


Fråga

Postat av: Anonym
vart har du köpt skärpet ?? jätte tacksam för svar !

Har för mig att jag köpte det på hm =)


Ge mig sommar!

Jag vill ha sommaren tillbaka, jag klarar inte av denna kyla. Det finns inget posetivt med vintern, jag sitter och ser massa härliga sommarbilder. Fan va härligt det ser ut, att bara kunna gå ut med fina sommarkläder och kunna vara ute på dagarna utan att hålla på att frysa ihjäl. Kunna sitta på ett cafe ute i solen, bli brun nej fan va jag saknar det! Det finns inte ord hur mycket jag vill att vintern ska försvinna och sommaren ska vara tillbaka, men nästa år ska jag endå vara i thailand på jullovet. Riktigt najs, men nu håller jag nästan på att börja gråta när jag tänker på att det kommer bli 30 minus grader. Jag kommer hålla mig innomhus tills vintern är slut..


Buhu.. :'( Jag saknar sommaren!


Big bang

Jag är så jävla förkyld, har lust att hugga av mig huvudet.. Sover skit dåligt också för ligger och hostar på nätterna, så ikväll ska jag bara vara hemma och vila för ska också upp tidigt imorn så. Men martin snacka något om att han kunde bjuda på bio, älskar bio tycker det är mysigt och så fast minus alla andra människor som är där. Vill också verkligen köpa löshår nununu, jag HATAR verkligen mitt hår. Har man haft långt hår hela livet och sen blir tvungen att klippa kort så känns det inte bra iallafall enligt mig. Fast funderar på att färga en gång till på utväxten och så men får se. Sen imorn ska jag sola med sara för måste bli brunare, det som suger är att jag har så dålig pigment så blir jätte svårt brun menmen.

Så här ser mitt hår ut just nu.
 


C to the aroline

Åh jag har verkligen haft jobbigt när det gäller killar nu så orkar inte ens lägga min tid på sånt när jag endå hellre är med mina vänner. That's it, jag är sån som hellre lever livet med mina vänner än lägger all min tid på en kille som man kanske har några månader. Så har faktiskt gjort en liten pakt med mig själv, haha nej men jag förstår mig faktiskt inte på vissa. Antingen använder man all sin tid för en kille som endå inte kommer finnas där föralltid (oftast, men vafan vi är unga) eller helt beroende över en kille som endå kanske aldrig kommer bli något mer. Nej jag håller mig till min pakt nu, jag är ung och har inte tid för sån jävla drama som jag redan har fått för mycket av. Men har endå lärt mig av allt.. "There once was a little girl who never knew love until a boy broke her heart."


Lovet is over

Nu skriver man igen då, idag har jag varit med vikkan vi vakna ganska sent så hann inte göra så mycket men sen behövde jag vara hemma och plugga idag.. Så hann inte köpa löshår idag vilket jag skulle gjort igår också men hann inte då heller för det kom en del ivägen så nu får jag gå runt med mitt fula hår.. Men jaja, nu är ju lovet slut kan man säga fast jag börjar skolan på måndag men har samtal imorn i skolan HALV 8! Fyfan jag kommer inte ha lätt att komma upp, efter ska jag vara med saris. Men nu kommer jag verkligen ha mer tid för bloggish, lovet är ju over även fast jag inte vill inse det än..


Nattinatti

Är klar med håret nu men är inte så nöjd som man kan bli, utväxten blev knasig men resten av håret blev jag nöjd med så det är väl bara att fixa utväxten sen men jaja. Ska nog lägga mig strax för ska upp tidigt och dra och sola, hoppas utväxten inte är så illa utan att den är perfa imorn. Haha man kan drömma, men nej får skriva nästa gång jag får tillfälle. Puss!


Luftslottet som sprängdes

Hejsan, ikväll har jag varit på bio med my homies. Vi såg på luftslottet som sprängdes, fast har inte sett tvåan så hängde inte med så bra.. Men jaja, just nu sitter jag med färg i håret ska ha lite mörkare brunt men är lite orolig nu för det såg ut som min hårbotten blev orange! Men imorn ska jag sola solarium lite snabbt på morgonen sen drar jag med fanny till stan och köper ny hårförlängning och sen ska vi fira peter på kvällen som fyller 19! Eller han gör ju det idag, klockan är ju över 12 så. Men nu ska jag fixa något att äta sen duscha, men hinner kanske skriva senare men det är verkligen inte min dag idag.. Har varit ledsen över många orsaker menmen jag är en posetiv människa! =)


Lussebulle

Nu skriver man igen då, men idag blev det helt knas med alla planerna så man kan ju säga att jag inte gjorde mycket men hade mycket sällskap endå. Funderar på att sätta på en rulle nu och sen sussa, för imorn ska jag möta fanny runt 1 tiden så måste komma upp vid 11.. Hur fan ska det gå, har gått upp halv 3 i en vecka nu. Men kanske är dags att vända på dygnet faktiskt. Ska nog färga håret imorn och sen kanske köpa hårförlängning då i övermorn. Najs, men ja nu ska jag kolla på film och jag lovar er att jag ska bli bättre på uppdatering igen! =)

Haha såg precis den här gamla bilden, så jävla oranget hår har jag haft. En riktigt missfärgning och det var efter det som jag var tvungen att klippa av mitt hår till axlarna.. so sad!


Snabbis

Hello people, sitter här med vikkan och det är so much drama just nu. Men ska fixa mig nu sen ska vikkan till jonathan och så, men ska äta ute med ebba ikväll tror jag känner att jag behöver prata om massa så. Men jag får se vad som händer idag nu måste jag verkligen fixa klart mig så skriver senare kommer nog ha mer tid för datan idag så. Read me later.

Lite pics från igår
 
Jag och ebba
 
Yeeeah
 
Haha albin
 
Me like!


Lalala

Nu sitter jag och vikkan och har precis kollat på film och tjockat oss med mackor och massa glass.. Damn, men ska väl sova om ett tag för vill inte sova bort hela dagen imorn. Imorn så ska jag kanske sola med sara, får se om jag orkar men ska iallafall köpa en hårfärg fast kanske inte kommer hinna färga imorn men ska köpa ny hårförlängning och så innan skolan börjar och så har jag planerat. Nu ska jag fortsätta smsa med bakis så skriver imorn eller later. Pussen.

2 bilder från ikväll när vi va hos erik ett tag och titta på film =)
 


Carvik

Jag och vikkan har segat hela dagen nu, men somna runt 5 och sov jätte dåligt inatt.. Ska börja fixa mig nu, för känner att vi måste ut ikväll och röra på oss. Men jag kanske hinner skriva senare. Love me, miss me.


2010

Nu är det ett nytt år people, känns bra men 09 gick alldeles för fort.. Mitt nyår firande blev iallafall perfa! Det börja igår att vi va några och tog det lugnt i vällingby. Sen åkte jag och vikkan hem och åt middag lite fort, sen fortsatte vi till odenplan hem till alex. Där var också madde, denice och hans kompis johan och senare kom sara också. Vi chillade och så, sen drog jag, vikkan och sara vidare. Vi mötte upp mia vid tunnelbanan runt halv tolv och drog mot hässelby, tyvärr fick vi fira tolvslaget på tuben men vi mötte två konstiga killar som fira med oss. Sedan fick vi vänta ganska länge i hässelby på att killarna skulle komma och möta oss, sen gick vi hem till albin och körde stripping. Och vissa satt ju helt nakna.. ojoj, det var så trevligt så. Mia och sara drog hem runt 1 tiden tror jag, eller mia kanske drog runt halv 2 jaja. Sen drog jag och vikkan runt halv 3 och hade sällskap med boysen, och jag slog ett rekord igår jag halkade och ramlade 6 gånger igår och det var ju inte lite pinsamt.. men svårt att hålla balansen när det är skithalt och man är full. Haha jaja riktigt lyckat igår! Blev ju firat med många av mina bästavänner så, men nu ska jag lägga in lite bilder istället och sluta skriva =)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


New year

Kom nyss hem men lägger in bilder och allt imorn. Hoppas alla haft ett bra nyår för det har vi iallafall! =)


RSS 2.0