31 mars

Jag kom nyss hem och sista timmen i skolan somnade jag.. Imorn är sista dagen i skolan innan lovet så jävla skönt. Vad jag vet nu som jag ska göra på lovet är:

Åka till landet och träffa danskarna och mojmoj och mojfaj!
Färga håret om mamma kommer ihåg att boka tid.
Vara med brudarna.
Och.. plugga.

Ja vad jag kommer på just nu kommer nog bli väldigt mycket på lovet men me love it.
Nu ska jag titta på tv och så får jag se om jag klarar att hålla mig vaken, read me later.


Snart påsk

Blev besviken nu för desperate housewifes gick inte idag.. Menmen pappa och brorsan kom hem med massa fika så nu sitter jag och äter det, and the eating never stops. Jag slår nog dom flesta på att äta mycket. Menmen kom på att jag har musikförhör imorn, lyckat men det va ganska enkelt så hoppas jag klarar det. Bara att öva, och så fick jag höra att kussarna kommer till sverige nu i helgen men inte niclas. Problem all the times, släkten är värst. Nej älskar min släkt den mesta iallafall, men ja nu ska jag äta klart fikat och så.


Haha här en en jätte gammal bild på fanny, kussen och mig själv. Tror det va typ slutet av sjuan/början av åttan eller så.. hmmm.


Experience

Igår testade jag brazilian wax för första gången gjorde fan mycket ondare än att vaxa benen..
Men måste ju testa allt en första gång men var nog inte bästa vaxet heller fast endå ganska dyrt så lite bortkastade pengar. Menmen fun experience..
Min katt joina också! =)


Dating in the dark

Nu sitter jag vid datan och idag har jag ätit stor frukost, massa lunch, tre mackor, godis och massa wok till middag.. Och fortfarande hungrig när slutar det! Nej men har endå sån jävla träningsvärk idag så jag kan knappt gå i trappor så jag förbränner endå allt som hamnar på låren och magen men brösten växer allt. Haha det enda posetiva, och idag har jag fått en del gjort i skolan också plus fick reda på att det gick väldigt bra på spanska nationella och jag som har ig i det. Men ska behålla ig:et och börja om på gymnasiet och då ska jag fixa det riktigt bra min skola är inte bra när man ska lära sig ett nytt språk tycker jag. Menmen slut om skolpratet, har pratat med vikkan i nallen idag också henne har jag inte pratat med på ganska länge så va härligt fast hela samtalet gick mest ut på att hon satt och läste upp danska texter från min kusins facebook. Men ja ska sluta babbla nu, snart är det dating in the dark får man inte missa tjejerna idag verkar lite slutty fast dock en nunna men let's see!
 


C to the aroline

Har varit på gymmet nu och körde ett riktigt hårt pass så känner mig helt svag nu i hela kroppen och jag kommer ha sån jävla träningsvärk imorn.. Men nu ska jag försöka hinna med plugg och lite annat så jag skriver när jag kan.

Haha gammal goding, "bara för att du är ful och fet ska du inte tro att du kommer undan, Nejnej!"


The shining

Idag började jag 10 så himlans skönt med sovmorgon, jag mötte sen upp fanny i spånga så gick vi till skolan tillsammans och chittchatta lite. Det gick ganska trögt i skolan men är nästan klar med min novell, jag&sara&fanny satt mest ute i solen idag för det va riktigt skönt ute. Sen va jag också hos kuratorn hon är ny så hon bokade tid med mig för har väl inte så mycket annat för sig. Men riktigt trevlig, nu så är jag bara riktigt slut så ska vänta till klockan 6 så ska jag till gymmet. Sen ikväll så blir det nog lite plugg måste lämna in en del imorn men lägger in en del bilder som jag har tagit idag när vi va ute i solen =)

Jag och fanny
 
Fanny sweetiepie

Haha yeeeah 
 
Haha vi försökte göra en snygg grej här men jag ser helt cp ut för jag håller på och ramlar..
 
Fjanny och cajjo
 
Min lilla fanny så stor och stark, fast dock är det min rumpa som är stor..
 
Och här står sara sötsaken framför wierdhuset med bara fönster på ena sidan
 
Blows me away
 
Fanny solstrålen


Söndag sucks

Sorry för dålig uppdatering men det kommer nog komma ganska mycket på lovet. Men idag har jag duschat, pluggat, waxat benen, pluggat lite, kollat på två disney filmer. Ja och nu tittar jag på söndags filmen på 3an, och har laddat ner lite musik. Så ska snart göra mig iordning och lägga mig, längtar tills imorn när jag ska ha mina klackar. Hihi men ja får uppdatera mer när jag kan, kisses!


-

Nu ska jag strax äta middag sen får jag se om jag drar ut eller om jag och sara ska hitta på något skoj hos mig. Inget bestämt än men det är ju endå lugnt det blir nog mycket drag varje dag sen på lovet, så jag kommer kanske bara chilla idag. Men får se sen hur det blir, kanske ska till danne eller så. Menmen time will tell =)


Inköp

Så detta köpte jag igår, mina älsklingar =)
 


Igår

Orkade inte skriva igår när jag kom för gick och la mig i sängen direkt när jag kom hem. Vi hade melodifestivalen i skolan och tjejen som vann sjöng jätte bra verkligen. Sen drog jag, sara, mia och fanny direkt till stan och shoppade lägger in mina inköp i nästa inlägg fast det blev inte så mycket men har pengar kris så. Sen åkte vi till spånga runt 6 tiden och köpte thaimat, hyrde film, köpte läsk och så sen åkte vi hem till mia och hade en riktig myskväll för stackars mia skulle upp halv 5 imorse så kände inte för att gå på fest. Men nu måste jag skynda mig och göra mig iordning också för ska träffa sara runt 3, men lägger inköpen sen får jag skriva senare.

Är på bilden längst fram åt höger =)


Criminal minds

Blogg.se har inte funkat för mig förrän nu, så blir bara ett snabbt inlägg nu sen ska jag lägga mig efter criminal minds för är jätte trött. Idag va jag i skolan och fick lite gjort, hade ett jätte jobbigt pass på idrotten, sen va jag med ebba och senare så gick jag på power yoga så känner att jag har tränat mycket idag! Kommer nog kännas av mycket imorn, sen imorn har vi melodifestivalen i skolan. Höjd punkten i skolan imorn, sen blir det shopping med tjejorna i stan och senare en riktig myskväll. Känner att jag behöver en kvälls vila och fetta mig även fast fetta mig har jag gjort tillräckligt just nu. Men jag får skriva imorn och lägga in mina nya inköp! =)

I waaaaaaaaaaant candy..


Dissing and Hissing

Sarisen gjorde sin lilla egna hiss och diss lista men nu ska jag också göra en av lite egna åsikter jag har..


Vännerna, är dom man umgås med ungefär dygnet runt. Dom vet allt om en, dom finns där och stöttar. Med mina underbara vänner har jag iallafall upplevt nästan allt med. Första fyllan, första ciggen, ehm ja okej det va inte precis posetiva saker men det finns ju så mycket. Även hur sur jag kan bli på dom så försvinner det fort (beror på) ja men vad mer kan man säga vänner består.
 

Twilight böckerna, haha jag bara måste.. Jag hade först sett 1:an filmen innan jag läste böckerna men vad ska man säga böckerna är så jävla bra. Jag har aldrig läst böcker och gillat det men dom kunde jag inte slita mig från. Funderar på att läsa om dom till och med så mycket älskar jag dom, och nej jag är ingen tönt jag vet bara vad som är en jävligt bra bok/böcker sug på den!

Det ganska nya pogrammet dating in the dark, vissa kanske tycker att det är ganska löjligt men jag tycker det är ganska underhållande. Det va kul igår när den blonda tjejen skratta som en häxa så härmade killen henne, ja jag satt och skratta för mig själv då. Skulle tycka att det va kul att själv testa att dejta så någon gång, inte för att jag har något att dölja utseende mässigt men skulle vara jävligt kul.


Adidas tröjorna, det va en stor hit för mig på fjortis tiderna. Men nu så tycker jag verkligen att dom är så fula det är inte stilrent eller något alls. Som att gå runt i en tjocktröja, nej usch jag gillar dom inte!
Ja så gick man ju runt all the time förut kom ihåg hur mycket man älskade dom men nu nej det är förbi! Och där lägger jag och mia till fjortis poserna också klockrent..
 
Ja har väl inget riktigt mer att dissa, jag är ju en så posetiv människa. Haha ja oftast! =)



-

Idag så hade jag engelska nationella, det kändes bra men sen kom jag på efter att jag gjorde samma misstag som på svenska uppsatsen att jag babbla för mycket. Följde inte den röda tråden ni vet, menmen bara suga på det sura äpplet. Prata också med min lärare efter skolan och det känns endå inte som jag låg efter så mycket i skolan som jag trodde. Så blir inte så mycket plugg på lovet som jag hade förväntat mig. Men jag är så j*vla trött nu så ska nog lägga mig tidigt ikväll, än så länge längtar jag bara till fredag. Då blir det heldag med tjejerna med shopping och så najs! Men nu ska jag underhålla mig med 2 och ½ för har inget nödvändigt att säga just nu, är för trött..

Haha en gammal bild, vitt hår och mycket smink mmm..mmjao.


My hiss and diss

Världens sötaste Sara Linnéa Nossborn!

 


Att jag inte kan sluta tänka på världens sötaste Sara Linnéa Nossborn!
Så sjukt jobbigt..


23/3

Oj glömde bort bloggen, idag va jag i skolan och fick en del gjort. Efter skolan så åkte jag och fanny och fikade i vällingby, trevligt! Nu håller jag på att ladda ner lite musik, jason derulo my darling och så. Sen så ska jag ha en riktig tv tittarkväll med dating in the dark, desperate housewifes, cougar town och christine. Det enda posetiva med tisdagar, sen ska jag lägga mig på golvet och göra lite situps och ben övningar för att jobba bort extra kilona som jag lagt på mig. Haha nej men kommer bli svårt att blogga mer ikväll så det blir nog inget mer inlägg tyvärr måste också plugga så.


Nighty

Nu ska jag plugga matte, känner mig seg men gäller bara att komma igång. Sen ska jag gå och göra en smaskig chailatte och ta en bulle, det gör måndagar liiite bättre. Imorn ska jag nog vara med fanny, hoppas jag mår bättre då än idag.. Menmen nu ska jag skynda med matten, så skriver nog mer imorn lovers!


A lot on my mind

På fredag ska jag äntligen köpa mina nya klackar (2!) jag och tjejerna ska nog till stan så ska jag köpa vilka jag vill, endå päronen som pröjsar för jag inte får min tungpiercing nu men enligt mig så himla värt det! Lite fler saker jag ser framemot just nu är när jag ska åka till en piercingstudio och kolla när jag kan ta om i naveln och så ska mamma boka tid hos en frisör som enligt henne är proffs, för mitt hår så behövs nog det så hemskt det har blivit igen. Så blir det färgning och så inför sommaren, ja nu under veckan måste jag komma ikapp med skolan men sen till helgen så vet jag bara än så länge att jag ska partaja med girlsen på fredag sen får jag se vad mer som händer. Nu ska jag snart äta middag sen blir det matte och chilling och så får jag hoppas att jag somnar. För hade huvudvärk idag så somna när jag kom hem, haft ont i huvudet och varit illamående sen fredags..

Jag har ett dilemma om jag ska shoppa för mitt barnbidrag som jag får på torsdag, men då vet jag att jag kommer ångra mig för man behöver det till så många andra saker. Hmm.. kan aldrig shoppa accessoarer eller kläder för min låga inkomst. Därför kom jag på att jag och sara måste gå och kolla efter sommarjobb som vi redan skulle gjort. Varför ska man alltid ha tusen saker att göra och vara stressad.. inte konstigt att det bara är på helgerna man känner lycka, under veckan vill man bara gå och dränka sig i toan. Eller är det bara jag..


Monday

Idag va man tillbaka i skolan, skulle egentligen dragit till um imorse men sen sa mia att det va nationella så då åkte jag till skolan iallafall men så va det inte nationella.. Menmen har nästan gjort klar min novell i engelska nu iallafall som jag har haft ganska jobbigt med i början och den är så sorglig att jag börjar gråta när jag skriver. So good, ikväll ska jag plugga matte med pappa men tror jag pluggar själv för det finns ingen jobbigare att plugga med så. Just nu är familjen och gymmar men själv fetto som jag är så stannar jag hemma och äter, äter, äter.. Nu ska jag titta på two and a half men tills familjen kommer och det blir mmm.. mmiddag.. Nej nu ska jag sluta, scarying my self. Jaja skriver later (kanske) alligators!


Snabbis

Sorry för ingen uppdatering idag, men nu ska jag bara gå och göra en chailatte och sen försöka sova. Så får uppdatera senare imorn kan också bli ganska fullt upp men jag skriver så fort jag kan. Love me, miss me.


Black and white

Nu är det latte time and movie. Känns inge bra att sitta hemma en lördagkväll ensam men skulle hängt med vikkan på fest men hon hörde inte av sig heller så ja känner mig endå inge bra så nu blev det en hemmakväll iallafall. Kommer säkert ha ångest sen att jag satt hemma menmen, nu ska jag göra latte till mig, mamma och pappa så får skriva senare.

Jag just nu, sliten..



Wonderwall

Juste igår så va jag, vikkan, sara och mia på fest i blackan fast vi föra lite hemma hos mig först. Vi skulle ha varit i täby men det blev helt ändrat i sista sekunden så ja det va riktigt trevligt folk och mycket dans. Jag och martin körde salsa och massa haha, fast grovt liten lägenhet va det menmen det gick bra endå. Sen åkte vi till vällingby och träffade marcus (mias pojkvän) och jesper. Sen vidare därifrån så åkte jag, sara och vikkan och sov hos mig. Sov inte mycket så är helt slut, men jag och sara va och shoppa lite eller ja sara köpte nya jätte fina skor idag endå!

Juste blev ändrade planer om min tungpiercing, kände helt enkelt tvivel om jag ville ha en vill ju ta om i naveln bara. Och mina föräldrar ber mig att inte ta i tungan så istället så får jag nya högklackade i utbyte två stycken 750:- från scorett så det är endå värt det för jag hade nog endå ångrat mig om jag hade tagit i tungan. Plus att min lilla inkomst så hade det tagit ett långt tag innan jag skulle kunna ha råd med två högklackat nu till sommaren vilket behövs har bara ett par som jag använder nu.
Nej men ska endå åka snart och kolla upp min navel när jag kan göra om den och förhoppningsvis så är det snart, det är bara den jag vill ha och mina päron pröjsar den också. Känner bara att piercingar i ansiktet är inget för mig!

Dom här godingarna använder jag nu, för mina andra klackar är antingen fula eller sönder så ja men dessa är inte så bra till sommaren och man vill ju ha olika.

 


I'm back

Fuck it, fortsätter med bloggen känns bra att ha ett ställe där man kan få ut sina känslor. Men iallafall va planerat att jag, sara och fanny skulle ha filmkväll och chillkrök med typ fredrik, charlie och jakob men det blev inte så för ingen av hos tjejer mår särskilt bra jag har haft ont i huvudet i två dagar och har mensvärk så nej inte min bästa dag. Och jag känner att jag börjar bli sjuk vilket jag aldrig blir men ja lika bra att ta en hemmakväll vilket dom flesta endå gör.

Nu ska jag ladda ner lite låtar och sen efter family guy så ska jag mysa ner mig med mitt täcke och sätta på någon film..

Nobody's going to love me better
I'm going to stick with you
Forever
Nobody's going to take me higher
I'm going to stick with you
You know how to appreciate me
I'm going to stick with you
My baby
Nobody ever made me feel this way
I'm going to stick with you


Hejdå bloggen

I'm out, kommer inte skriva mer nu. Får se hur det blir i framtiden.


Bästa pappa

Grattis på födelsedagen!


Torsdag

Idag va det skola som vanligt, hade spanska nationella hela dagen ungefär. Sen har jag gått på yoga idag, man tror det bara ska vara avslappnande men riktigt jobbigt och svårt var det. Men det var ett tag sen jag gymmade nu så ska köra på yogan nu fram över och ett till pass. Men ja imorn fyller papsen år, så då ska vi fira han får se mer vad som kommer hända i helgen. Nu ska jag kolla på chuck and larry =)


*

Nu ska jag ägna mig åt lite annat, kommentera gärna något jag kan svara på sen så jag har något att skriva om! =)


Besa mi culo

Jag är så jävla irreterad på allt och alla, eller ja inte på vännerna eller familjen. Men resten vill jag bara strypa, men ja tecken på att jag ska ha min vecka snart. Men nej fyfan va sur jag blir, särskilt nu för jag har så mycket stress och massa drama hela tiden. Kan också vara därför min uppdatering suger men sånt får man stå ut med nu, det enda som håller mitt humör uppe just nu är att det börjar bli varmare ute och soligt!


Italiano

I'm so happy, jag ska utomlands i sommar som jag verkligen ville. Jag frågade vikkan om hon ville följa med och hon fick det, fan va kul vi kommer ha det! Mia frågade mig sen också om jag ville följa med till thailand men för att jag ska utomlands med familjen och mamma och pappa vill lägga alla pengar på landet för vi renoverar så kunde jag inte även fast thailand verkligen är ett ställe jag vill resa till.. Men det kommer nog andra tillfällen. Jag är bara så jävla glad att jag ska utomlands överhuvudtaget, just nu lutar det typ åt italien. Men mina krav är bara att det finns en bra strand för att sola och bada och riktigt bra shopping. I can't wait, jag och vikkan kommer springa runt sena sommarkvällar i italien, shoppa sönder och sola som fan.. Jag längtar!


Successful

Sorry jag är sämst på att uppdatera nu men det är för jag är helt slut och jag har så jävla mycket plugg. Just nu känns det som att jag pluggar men kommer ingenstans så måste verkligen köra på stenhårt men när jag kommer hem så somnar jag nästan alltid för jag sover så sjukt dåligt. Hmm.. ja inte kul, jag måste också fixa present och så till pappa för han fyller år på fredag 43 tror jag att det blir nu. Så ska vara med släkten på fredag, hur ska det sluta.. Fast jag har saknat mormor och morfar som har varit utomlands i flera veckor så det ska bli kul att träffa dom finns inga mer underbara människor. Nu ska jag ta glass, kolla på dating in the dark och kanske plugga lite. Kisses!


Update

Oj sugig uppdatering, förlåt men det är ju så fullt upp hela tiden. Jag gick ju på bio i torsdags med vikkan, alex och lino. Vi såg alice i underlandet, sen lekte jag och vikkan kurragömma och vikkan råkade springa rakt in i en dörr och fick två bulor i pannan. Det var länge sen jag garva så mycket men såklart va det synd om henne, men min skadeglädje är sjuk och vikkan garva ju med också så. Men sen i fredags så drog jag, mia, sara och fanny till fannys kompis sofies pojkvän carlos på party. Det va skit trevligt folk där, och vi hade jätte kul det va en riktigt crazy night som sagt.

Bilderna får tala för sig själv.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haha ja det var vår fredagskväll, sen igår så gick vi tjejer och såg shutter island som jag velat se länge och jag tycker den va väldigt bra. Det var en sån film som man fick en riktigt funderare av men jävligt bra, efter så sprang vi runt och betedde oss också som vi var helt mental sjuka. Haha det smittade av sig, sen hämtade fannys pojkvän niklas oss och skjutsa hem oss så snällt. Idag ska jag plugga so och ta det lugnt för är helt slut.. Det har ju varit väldigt fullt upp så måste ju ha en dag att vila.


Movie night

Har varit med fanny idag vi har fikat och pratat om massor, vi kan aldrig vara tysta när vi är med varandra. Haha men sen åkte vi till mig och tog det lugnt. Men ska snart iväg och äta middag och gå på bio med vikkan, alex och lino. Men nu har jag bråttom och ska fixa mig och så, jag får se om jag hinner skriva senare. Beror på när jag kommer hem och så, puss.


If your not the one



Nattinatti

Har tittat på new moon och pluggat lite so. Har inte fått mycket gjort men det är inte precis min bästa plugg dag och det är lov så man ska inte förvänta sig att man ska ha tid för plugg. Men imorn ska jag träffa fjanny och ta en fika och sen får jag se vad som mer händer. Nu ska jag nog läsa lite i min engelska bok, och jag försöker komma på en bra novell att skriva i engelska men kommer inte på något bra och intressant att skriva. Hjälp! Men ja nu ska jag stänga ner datan och ägna mig till engelska boken och how i met your mother =)


Fråga

Postat av: a
ge tips på hur man färgar sitt hår från brunt till blont utan att få det missfärgat?a

Jag färgat mycket fram och tillbaka från brunt till blont och från blont till brunt. Och jag har alltid haft mycket tur för har aldrig fått missfärgat, utom en gång när jag skulle färga ljusare så började jag med att bara göra mycket blonda slingor för det är bäst att börja med om man har mörkt hår. Men sen så hade jag fått två stycken slingfärgningar av mamma och då när jag och två kompisar färgade mitt hår va det så jobbigt så vi tog all blonderings färg i hela håret.. Haha det va sjukt oranget.
 
Ja så oranget, och då hade jag också väldigt långt hår också men mitt hår va så slitet så jag fixade färgen hos frisören då och va jag tvungen att klippa mitt hår till axlarna. Men ja det smartaste jag tycker är att antingen:
- färga hos frisör.
- börja med blonda slingor.
Man tänker ju bara att det är att färga och färga tills det blir blont men det sliter som fan. Bästa är såklart att göra hos frisör annars så ska jag göra till sommaren iallafall.

Publish me

Igår så träffade jag sara i vällingby och vi träffade också på martin och hans kompis och daniella och hennes kompis. Trevligt, sen så mötte vi upp vikkan och alex och drog sen hem till mig och fixade oss lite innan vi drog vidare hem till matilda på chillkrök. Va jätte trevligt fast det blev lite för mycket dricka för mig bland annat, men sen när jag och vikkan kom hem så åt vi massor för jag hade bara ätit lite pommes den dagen. Sen sov jag skitdåligt och mådde inte precis super idag så jag och vikkan tog det bara lugnt och kolla på film och så. Har ingen lust för att dra ut idag eller så och har endå så mycket plugg att göra så ska ta det lugnt nu ikväll. Men ja nu ska jag fixa lite så read me later.

Några bilder från igår.
 
 


I <3 saris

Igår så kollade ju jag och sara på film under dagen och tjockade oss. Sen fixade vi oss vid 6 tiden och drog till vällingby och träffade basti och danne. Vi drog hem till olivia, och där var det några redan. Men vi va mest i köket och snackade och hade det trevligt. Sen drog vi runt 11, och gick till vällingby och pratade och så och vi träffade på saras brorsa och hans kompis. Hennes brorsa är 92a och höll på med en 95a.. det är bara för hemsk. Det är som att sara eller jag skulle hålla på med en 12 åring haha. Nej men jag ska släppa det nu, vi va väl i vällingby ett tag innan vi tog bussarna hem. Och imorse när jag vakna så gick jag och duscha direkt, eftersom att dom rökte innomhus igår så stank hela jag rök. Mina kläder mitt hår och allt, det va nasty. Men nu ska jag skynda och göra mig klar för jag ska träffa sara och ikväll ska jag på chillkrök hos matilda. Riktigt härligt, men skriver när jag kan!

Bilder från igår, alla blev svartvita för min kamera va inställd på det.
 
 
Sara ute på joggingtur haha
 
 
Sara visa sina dans konster
 
Haha kärleksparet
 
And again
 
 
Två som redan var där, vet inte vad dom heter haha.
 
Danne älskade min pälsjacka
 
Sara och basti


Hatar snö

Godmorgon, vakna måttligt tidigt idag för behövde göra några saker hemma och sen så ska sara komma till mig runt halv 2 tror jag. Vi ska mysa och kolla på film, för vädret suger verkligen just nu.. Har ingen lust att gå ut i snöstorm precis. Blir så irreterad att just när snön börjar smälta bort så ska det komma ny. Fan va irreterad jag blir, jag hatar verkligen snö så nu är min dag förstörd. Men jag skriver senare för vet inte riktigt vad som händer ikväll, kanske ska möta ebba och prata eller får jag se om jag och sara hittar på något skoj. Men read me later, puss.


RSS 2.0