Måndag

Seg måndag som vanligt men är klar med allt i skolan och är så nöjd med allt. Fick vg på min senaste so uppsats och på min teknik uppsats så jag känner mig nöjd. Nu är det utflykter nästan resten av veckan, imorn blir det stan med fika och kanske titta runt nu i affärer när man har cash också. Sen på onsdag blir det grönan, vilket var länge sen. Och på torsdag blir det kanan och jag hoppas det blir soligt så man kan ligga och sola.
Men annars blir det bara en lugn kväll är så trött så kommer nog bara sätta på en film och gå och lägga mig tidigt och sen så har jag sovmorgon imorn och resten av veckan ungefär så det är härligt också. Nej men har verkligen ingen ork för att ens blogga, längtar bara tills resten av bilderna från i lördags blir inlagda så jag får se dom. Menmen än så länge så blir det chilling..

Bilder från idag.

Fanny and moi

Jag är krallig

And sarisen


Skräckis

Har suttit och tittat på skräckfilm för mig själv nu i mörkret, eller min katt höll mig sällskap. Kollade på human centipede, riktigt snuskig. Det är en man som är en känd kirurg och som syr ihop tre människor som en tusenfoting. Helt ok film, trodde den skulle vara äckligare än den va. Men jag har kanske börjat vänja mig vid skräckisar nu, blivit helt psyko själv kanske.. Nej då, men nu ska jag sova nattinatti.


<3

Tack för den underbara födelsedagen, presenterna och överraskningen!












Haha ett minne för livet!


Last night

Igår firade jag och brudarna som sagt min födelsedag och det var nog den bästa jag haft. Haha men några av tjejorna kom hem till mig och vi åt och så, sen satte dom på mig ögonbindel och förde mig till cybertown i fridhemsplan. Första gången jag gjorde det och det va så kul! Och så vann jag också ohyes! Sen drog vi hem igen till mig så kom fler tjejer som inte hann komma tidigare, och vi körde ölspel och massa och åt tårta. Sen träffade vi på två killar så vi följde med dom på chillkrök nära där jag bor också. Sen drog dom flesta och mia och vikkan sov kvar hos mig. Riktig härlig födelsedag, tack tjejer för allt!

Innan bilderna från igår kommer så blir det lite mer presenter från fredags och igår istället.






Så jävla gulligt


Nya håret

Ljusare hår nu, syns mer om man ser det in real life. Men är nöjd faktiskt, nu gäller det bara att köpa lite hår till för nu har jag nästan inget kvar.

Haha ignorera mitt fula ansikte, det är håret som ska kollas på..


Happy birthday tooo me

Åh nu är man 16, fick en hel del imorse av familjen och sen åkte och jag fixade det sista på håret så känns jätte bra nu. Senare kommer lite av släkten hit och firar moi sen också, och imorn blir det brudarna. Nu ska jag städa rummet och byta kläder. Har träffat ebba ett tag också och jag fick välja en present som hon skulle ge mig, det är ju alltid bra för då blir man ju nöjd utan tvekan och så köpte jag en liten handväska som är så fin, jag är kär i den! Men nu måste jag fixa mig, pussilussi.

Dåliga bilder men blev bara lite snabbt imorse.

Fick halsbandet och hårsprayen av min broder. Sen av mamma och pappa fick jag pengar, marabou choklad som pengarna satt på, victoria secret parfym och läppglans och så.

En vågtång, ett par shortsaktiga leggins med spets nere.

En sorts klänning med blommor.

Victoria secret parfymen, läppglans, mascara och naglack.

Haha new moon filmen, lite sent men jag har alla böcker så måste ha alla filmer.
Glömde säkert något menmen =)

Väskan jag köpte, lovelove! Ganska stor för att vara en sån sorts väska så perfekt.


Go away förkylning go away

Jag har blivit förkyld. Min näsa är så jävla täppt. Jag har äcklig slemhosta. Jag har haft ont i huvudet hela veckan. Nu ska jag vara helt frisk, finns inget nästan inget värre än att vara förkyld. För man är inte sjuk men inte frisk, man är mittemellan så man kan inte ligga hemma och vila men måste endå gå runt och snora ner sig själv. Nej antingen ska jag vara frisk eller sjuk för förkyld suger..


Old momie shoes

Hmm hittade ett par av mammas gamla skor, inte super snygga precis men ganska fint med banden på som går över fötterna men ingen hög klack precis men stört sköna. Är som att gå i sköna gympaskor, och jag skojar verkligen inte. Men vet inte om dom är så snygga så att dom är värda att gå ut med men tänkte att dom kanske skulle vara lite söta till ett par jeans och så men ja haha.. har fina klackar hemma men dom här var så sköööna. Vad tycks, ska jag skippa dom eller ha dom?


Torsdag

Idag så var jag i skolan och fixade en uppsats som jag lämna in men kunde inte fixa svenskan. Jaja inget kul det, sen åkte jag och sara till vällingby och shoppade lite det är kul. Jag köpte en bikini överdel och ska nog köpa underdelen, tänkte strunta i det för jag har en svart men köper nog den endå. Och så köpte jag några ringar som var billigt på hm, impulsköp men skulle hellre velat ha stora ringar men man tager vad man haver. Sen fikade vi och hade massa tjejsnack, mysigt! Imorn blir jag väckt tidigt av familjen som ska gratta mig sen blir det att åka fort till frisören där jag ska vara 9 redan.. och sen hem och städa inför att släkten kommer på kvällen. På sätt och vis sugigt att fylla år på en fredag för då måste jag sitta hemma hela kvällen med släkten men det blir nog trevligt även fast jag har stort fobi för släktträffar. Sen på lördag blir det firing med brudarna, kommer bli najs! Men nu ska jag hjälpa mamma med maten tills imorn, inte lite att göra..

Nya inköpen!


Questions

Postat av: Anonym
vrf bloggar nt vikkan?

Svar: jo vikkan bloggar fast hon har bytt blogg, vikkispikkis.blogg.se =)

Postat av: BERTAAA HIHIHI
Jag har hört att du brukar pilla din katt i rumpan, is that true??????

Svar: sara du suger, bara för du tänder på din katt och brukar ta bild när den "runkar" så betyder det inte att jag är lika sick som dig. Du får komma på något annat om det ska funka =)


Fly like you're high

Så glad nu, har höjt mig i flera ämnen bland annat idrott som jag totalt suger i. Så känns skitbra, nu har jag bara två saker kvar i skolan och sen är jag klar plus att jag har höjt mig mycket. Lycka!

Put on your happy face


Tisdag

Känner mig så sjukt duktig idag har redovisat 4 steg, så nu har jag bara ett steg kvar och en uppsats sen är jag klar för terminen! Kommer inte gå ut med så jätte bra betyg tyvärr men det blir över 200 iallafall och det får duga än så länge sen så kommer jag satsa stenhårt på gymnasiet och försöka höja mig mycket. Nu ska jag plugga lite innan det blir tv och glass time!

Blir väldigt dålig uppdatering den här veckan men det är bara att vänta tills fredag =)


Månday

Har inte hunnit skriva för har pluggat massor idag, imorn ska jag redovisa svenskan och engelskan så känns bra att jag börjar bli klar med allt nu! Men blir ingen bra uppdatering idag för den här veckan är jag för stressad men på fredag fyller jag år och då är jag ju ledig också så då blir det massa happy inlägg. Nej men tycker inte man ska blogga om man bara skriver ett tråkigt inlägg med två meningar men jag kommer ha svårt att hinna uppdatera den här veckan men sen nästa vecka så är jag klar med all skolarbete och då jävlar, och i helgen blir det bara firande av att eran carolajna slajna fyller 16 så!


Sex and the city

På torsdag ska jag fixa klart mitt hår och på fredag fyller jag år! Då får jag äntligen kläderna också som jag, mormor och morfar köpte idag, vill bara ha dom nu love! Känns hemskt att inte kunna använda dom redan nu, köpte två shortsdressar, två skärp, en klocka, två toppar and it feels good. Skulle köpt ett par skor också men det blev inte så, men ska kolla på dom i veckan och nog köpa dom då måste ha dom känner jag. Men den här veckan kommer nog bli riktigt bra för mig, förutom att det sägs att det ska vara dåligt väder hela veckan.. Men ska fira med släktingar på fredag plus att jag är ledig, jag och tjejerna snackar om att gå på nattbio då och se sex and the city 2 då och sen ska jag ha tjejerna hos mig på lördag och fira. Och såklart fixa håret på torsdag och få massa presenter mohaha. Just därför älskar jag att fylla år!


.

Har inte hunnit skriva förrän nu och nu är jag också helt slut så det blir ett kort inlägg om både idag och igår. Igår solade jag och så på dagen, sen drog jag och träffa sara i söderberga där vi köpte godis och så, sen satte vi hos i en park och pratade och så. Sen senare drog vi till mig och kollade på film med min brorsa också.



Sen idag har jag varit med mormor och morfar hela dagen och vi har varit och shoppat massor till mig, massa kläder och så som jag ska få på fredag för jag fyller år. Och dom tycker det är bra om jag väljer ut kläderna så det inte blir fel eller så, så det tyckte jag va jätte bra och vi hade det så trevligt så. Men nu ska jag nog gå och äta tror jag och är så slut för gick upp så tidigt imorse och har shoppat hela dagen på olika ställen så skriver nog inte mer idag.


Changed plans

Changed plans, jag ska vara tråkig och vara hemma på en fredag. Men jag får skuldkänslor när jag ser pappa sitta hemma själv och känner mig trött, stressad så ja blir en hemma fredag. Jag går i förtidspension så låt mig va! Men vet ni vad jag älskar hemmakvällar ibland, man kan kolla på sina favoritfilmer äta massa godis och chips. spy upp allt man ätit, haha no I don't do that but ezgi does, göra ansiktsmask, måla naglarna och ta hand om sig själv en kväll när man verkligen bara kan slappa utan bekymmer. Mmmm... ja det behövs. Så stäm mig om ni tycker att det är så fel att bara vara hemma och inte festa eller så hela tiden. Åh nej nu ska jag sluta snart ska jag äta thai och det finns inget godare så inget kan förstöra min mysfredag. Ska också träffa vikkan en snabbis och byta jacka om ett tag så no time for you right now!

Min man, it so is!


Oh no you didn't Sara

Sara har skrivit att jag är transa men det är en lögn.. eller? Men om hon nu säger att jag antastar mig på henne så har jag en komversation som bevisar motsatsen, vem är det som antastar vem egentligen.. :O:O:O:O
Taget från msn, dock vet jag inte hur man kopierar sidan så man ser att det är äkta så det här får duga, Sara jag trodde du älskade mig så sprider du rykten att jag är transa..

Caroline. säger:
du ser konstig ut

Sara Nossborn säger:
tack

Caroline. säger:
varsågod

Sara Nossborn blinkar:
Spela upp "Hjärta"

Caroline. säger:
men sluta tro att du kan förföra mig!

Sara Nossborn blinkar:
 Spela upp "Kyss"

Sara Nossborn blinkar:
 Spela upp "Kärleksbrev"

Nej men jag och sara är ett par och jag antar att i alla förhållanden kan det komma hårda tider men vi får jobba på det. You know I love u saris, oups kolla det är engelska också sara!


Fredag

Äntligen fredag, tänkte bara ta det lugnt idag med pappsen för han är ensam hemma idag om inte han bjuder över någon lover. Nej men så bestämde jag med flicksen att åka till rix fm ett tag istället så tror jag gör det. Så ikväll blir det thai med pappa och sen rix fm sen måste jag ägna mig åt att plugga för att fixa det sista innan betygen sätts. Men nu ska jag byta kläder för ska nog inte dra ut i små shorts ikväll, eller..?

Kvällens outfit blir någon sån här liknande.


Too much school

Jag hann inte uppdatera igår för hade för mycket plugg att fixa. Eftersom att det ungefär är bara en vecka kvar till innan dom ska sätta betygen så känner jag att jag måste verkligen satsa som fan på skolan nu. Sen efter nästa vecka så kan man äntligen skita i skolan! Feels good, och blev glad för fick reda på att jag fick vg på no nationella. Nu ska jag skriva klart min teknik uppsats sen blir det vilar kväll, det behövs sen ska jag plugga i helgen och får se vad jag mer orkar. Nu ska jag tvinga mig att plugga fast jag verkligen inte orkar..

Min nya favorit istället för vanlig vaniljlatte är ice latte vanilla min nya favvo. Jätte god, jag och mamma drack det i helgen när vi va på stan och hon älskade den också. Lovin it!


Rest in peace

Fyfan satt och kollade igenom mina gamla bilder och ser hur långt hår jag hade innan jag var tvungen att klippa av det förra året.. Jag tror jag börjar gråta, saknar det så sjukt mycket. Jag passar verkligen INTE i kort hår, det är fint på många men INTE på mig. Usch klarar inte av det, jag måste fixa färgen och köpa en hårförlängning snart. Klarar inte av att gå runt såhär, kommer låsa in mig i helgen och sörja mitt hår. För efter att jag klippte det så har jag haft en chock och har inte riktigt kunnat smälta det i ett år eller ens vilja erkänna att det har verkligen hänt, men nu när jag var med om ungefär samma sak igen så känner jag att det är dags att sörja. Mitt underbara långa hår rest in peace.

På den här bilden ser man hur det var förra året innan jag klippte mig, helt förstört. Håret hade gått av där bak så det såg ut som ett V fast upp och ner.

En gammal bild men mitt långa fina hår fanns då..


Min stalker

Jag börjar bli lite rädd, jag har en stalker efter mig. Hon tar bilder av mig hela tiden och smsar mig jätte ofta. Har polis anmält henne men endå dyker hon upp hela tiden där jag är och hoppar in i mina bilder och låtsas som vi känner varandra. Jag trodde hon va en schjyst brud i början och hette Sara men med tiden så blev hon konstig och började ringa mig hela tiden och komma hem till mig oinbjuden. Jag vet inte ens om hon heter Sara men det börjar bli värre än vanligt med henne nu. Hon är som Rose i 2 and a half men, helt plötsligt när jag vaknar kan hon vara där och bundit fast mig i sängen.. Men om ni ser henne säger bara watch out!

Man ser henne smyga runt bland folket men jag fick allt med henne på bild visste inte ens att hon var där, vem vet vad hon hade planerat..

Ser ut som att hon gör sig redo att attakera mig på den här bilden, smyger sig fram bakom mig..


Tisdag

Jag kunde inte uppdatera igår för jag åkte direkt till frissan efter skolan och sen åkte jag och familjen till mormor och morfar runt 7 och firade henne. Jag är inte nöjd med håret än, men ska fixa det så snart som möjligt så det är klart till avslutningen och allt. Fick tyvärr klippa nästan lika kort som förra året när jag klippte mig men jag har vant mig lite med kort hår nu efter ett år så. Men har varit sjukt trött nu både igår och idag och jag vet inte hur jag ska hinna med det sista jag har kvar nu i skolan när jag inte ens orkar plugga. Uschabuscha men ska göra min teknik uppsats ikväll och försöka börja på so:n också. Kanske kan få lite gjort nu sista 1½ veckan som är kvar innan betygen sätts!


Movie night

Nu blir det movie måste bara bestämma mig för vilken. Sen ska jag lägga mig för ska ju till skolan imorn, så får se om ni får se mitt hårresultat imorn eller på tisdag eftersom jag också ska till mojmoj och mojfaj imorn. Jag är väldigt nervös för vill gärna inte behöva klippa mitt hår så kort igen eftersom det precis har börjat bli ganska långt. Och sen har man ju en speciell färg man vill ha på håret men det kanske inte blir alls som jag vill. Åh nervöst, men önska mig lycka till så skriver jag så snart jag kan!


-

Nu har jag duschat och haft i en skitbra hårinpackning. Och jag hoppas att det kommer vara bra väder imorn så jag kan premiär använda mina nya shorts. Nu ska jag äta smaskiga hemmagjorda grillade hamburgare och så blir det gossip girl till det och sen blir det dessert och film ikväll. Bästa söndagen på länge!

Bilden är från förra sommaren, saknar den (sommarlovet alltså). Blev blond, träffade massor med nytt folk, lot's of party, tappade oskulden med exet, jag och sarisen var oskiljaktiga, spanien, med vikkis på det nya landstället, haha ja too much info men får se om den här sommaren slår förra.


Show me that pretty smile

I'm so happy. Imorn blir det färgning på stureplan. Fira min kära mormor som fyller år. Pappsen kommer hem.


Min helg

Oj har inte skrivit på ett tag men har haft fullt upp. I onsdags så träffa jag vikkan, på kvällen drog vi och träffade cassie. Vi va lite lodisar den kvällen av lite olika anledningar, men träffade på lite folk endå och jag och vikkan såg en tant som satt och hångla med en gubbe på tuben hem och vi trodde dom var gifta men det visade sig att dom inte ens kände varandra och hon var SKITfull och han satt och sa "följ med mig hem" och sluddra massa som "du gör mig så osäker, jaa.. nej.. joo.. nja.." och sen när dom gick av för att ha lite rajtantajtan så ropade vikkan "använd kondom" och då fråga gubben och vi ville följa med, men vi funderade på det men han var lite för gammal. Nej usch men om man hade sett allt så skulle ni förstå att jag va spyfärdig så äckligt va det, hon såg ut som att hon hade barn och allt. Tänk va pinsamt dagen efter när hon har nyktrat till.. haha.


Sen på torsdagen så hade jag och vikkan en chilldag, som jag minns det. Vi tjockade oss och kollade på skräckis och så. Men vi drog ut en snabbis och träffade lino på kvällen och då hade vi sett halva skräck filmen så var inte kul att gå ut i mörkret.. Sen la vi oss och trängdes i min säng för vi vågade inte sova i källaren, men det var så trångt och varmt så jag la mig hos mamma.. Vi såg the orphan, handlar om en psyko unge den va bra faktiskt.
Ta en titt på den själva.

Sen på fredagen så tog vi lugnt på dagen för jag hade inte sovit så mycket så hade ingen ork att slita oss upp på dagen. Men sen så kom sara till mig och vikkan drog till tess. Jag och sara drog och träffade kim och fredrik ett tag, sen så bjöd vikkan oss till joel så då drog vi dit på krök, men kom runt 12 och vi drog runt 2 så va inte där så länge. Det spöregnade på vägen hem så vi sprang hem i regnet haha men vi skulle endå bara hem så det var härligt. Sen kollade vi på film tills 4 på morgonen och låg sen och snackade också så somna ganska sent.


På lördagen så åkte sara hem för att fixa en del innan vi tjejer skulle komma till henne och fira att gullungen fyller 16 på måndag. Och jag duschade och fixade mig och drog sedan och mötte upp fanny för att köpa present och så. Sen åkte hon och jag till sara och sen kom mia, vi lagade middag själva och allt så duktiga som vi är. Sedan runt 8 så drog vi till spånga och mötte upp niclas fannys pojkvän. Och därifrån vidare till riddersvik där vi va på klipporna med massa folk. Vi hade det så trevligt så sen drog vi hemåt med basti och några och sen skjutsade saras mamma hem mig, så snällt.




Blev inte så mycket bilder tyvärr.

Idag så drog jag och mamma till stan och kollade i affärer och fikade. Riktigt härligt, love my momie. Men nu ska jag hoppa in i duschen och ta en riktigt bra hårinpackning som man måste plasta om håret och massa när man gör den. Så får se hur det går, pussisar.


Don't look back in anger


Sleepie

Nu är det sleepie time, måste ju till skolan imorn också. Happy days, men endast två skoldagar kvar den här veckan nu. Imorn måste jag komma ihåg att ändra mina gymnasieval. Sweet dreams.




One week left..

En vecka kvar tills jag färgar håret, jag behöver verkligen det nu!

Måndag

Idag hade jag skola och kan ju säga att min skoltrötthet har blivit värre men fick en del gjort idag endå. Hade nationella no labb och gjorde hälften av min teknik upgift. Amazing, nu har vi fullt med gäster här och jag orkar verkligen inte vara särskilt social känner jag. Jag är verkligen ingen som gillar släkt träffar, har en del orsaker. Och nu är jag bara pissed off för små ungarna har gjort sönder en sak som är viktig som jag behöver. Menmen put on your happy face, slutar endå på onsdag så har något att se fram emot den här veckan och det är iallafall ett litet tag kvar tills jag fyller år så det är posetivt. Nu ska jag gömma mig lite mer innan det blir tårta =)

Min outfit idag

Nattinatti

Ska sova strax, ska upp tidigt och sjunga för brorsan. Fick härliga nyheter av mamma idag och fick reda på att vi antagligen kommer flytta efter sommaren. Så jävla glad just nu, vi hade hittat en takvåning som var asfin men den hann bli såld jätte fort. Har fått nog av att bo här, även om det var det här huset man växte upp i men inte bästa läget precis. Jag är så avis på mig själv haha, nej men ska sussa nu. Är inte på bra humör och jag antar att det inte kommer ha försvunnit imorn så får göra det bästa och försöka få så mycket sömn som möjligt och hoppas det hjälper lite..


..

Åh idag är en sådan dag jag verkligen är så sur på allt och alla! Men har varit snäll och hjälpt mamma med att fixa tårtorna och maten för imorn. Vikkan kom förbi också så vi fick prata ut med varandra innan hon skulle vidare och jag skulle hoppa in i duschen och så. Men jag kan vara glad över att det bara är tre dagar i skolan och om jag inte ska med mamma och fixa på landet så ska jag och vikkan ha en riktigt mys tjejkväll på onsdag och så. Sen ska vi tjejer fira sara också i helgen och så blir det utgång på det. Blir nog en härlig lång helg. Är så sjukt skoltrött att jag behöver inte mer än tre dagar i skolan för jag gör endå inget.

Men nej nu ska jag fortsätta vara irreterad och om 20 min börjar gossip girl så hejdå bitches.


Caroline says


Såna som har en egen stil och vågar sticka ut. Jag tycker man ska hitta på egna outfits för att göra dom speciella så man inte går runt och ser ut som varandra. Det är ett stort plus för mig. Man kan såklart ta insperation från tillexempel andra bloggar och sånt men tycker verkligen att när det gäller kläder ska man köra sitt eget race och ha det man gillar!


Copycats! Dom som inte har en egen stil och härmar andras. Sånt tycker jag är så irreterande, 1 sak visst.. 2 saker du börjar göra mig väldigt irreterad.. 3 saker run bitch before I kill you.. Kan man förklara det lite snabbt. Nej men tycker det är så tråkigt när man ska ta saker som andra istället för att hitta på något själv. Jag menar det kan vara samma "sak" men annorlunda. Jaja diss på copycats!

Själv tar jag insperation från buddah!


Lördag

Hej darlings, jag är hemma överraskande nog. Jag skulle egentligen dragit till norrtälje och firat min kusin som fyller 18 på måndag samma dag som min brorsa och samma ålder. Men dom har nästan alltid firat tillsammans men eftersom att dom fyller 18 vill dom ha en varsin födelsedags fest. Men jag har mått illa och haft sjukt ont i magen sen torsdags så jag kände att jag inte orkade vara där och sitta och vara helt spyfärdig. Känns inte kul att va hemma helt själv heller men jag får iallafall vila upp mig. Sen på måndag ska vi som sagt fira min storebror så då vill jag inte va sjuk eller så, kan inte fatta att han fyller 18 helt sjukt.. Känns som att det var igår när han och jag va små ungar. Men min favorit månad är verkligen maj, särskilt i år. För om ungefär en vecka och två dagar så ska jag färga håret för mitt har en ful färg just nu och är tråkigt. Sen fyller jag år den 28de och då är jag till och med ledig från skolan sa min lärare. Plus att födelsedag leder till massvis med shopping, can't wait. Så även om det suger att vara hemma nu så har jag mycket att se fram emot!


Sneakpeak

Har är en liten förhandsvisning på min klänning till balen. Känn er avundsjuka, and don't you dare köpa en likadan eller kopia av den. Haha men säger inte vart den är ifrån, I'm evil =)


I love buddah

Oups va ett tag sen jag skrev, så kan det gå. Men mamsen fyllde år igår så firade henne med släkten, det va mysigt. Jag har lite fobi för när man själv fyller år att ha släkten som kommer och alla kollar på en när man öppnar presenter och allt.. ja så det va bra träning med mammas kalas nu. Haha men ja annars hade man ju också no nationella idag som gick helt OK. Hoppas på det bästa, men nu ska jag föna håret och lite sånt så jag får skriva mer i helgen och så. Fast ska till norrtälje på lördag för min kusin fyller 18 så det kan bli lite sugig uppdatering just nu tyvärr.

Här är bilderna från när vi va hos ekman som jag inte kunde lägga in för glömde min kamera där.

Jag har en fetish för buddah i duschar..
 
Vi körde på en liten modellbild buddah och jag, fin va? =)

Whaaat

Min baby!

People

Sen blev det massa closeups

Again

And again

Och lite längre ifrån

Me and mirran

Hmm jag undrar vad dom diskuterar

People

Fjanny och niclas

Ja det va det =)


Hey soul sister

Helgen har varit bra, va på krök med vikkan, mia, lino och tess på valborg. Det var trevligt men har fått reda på en riktigt besvikelse. Jag skriver när jag fått tillbaka min kamera och så till dess får ni njuta av denna underbara låt.


RSS 2.0