2c0ol 4scho0l

Tjenare bloggish, nu måste ju alla börja läsa min blogg igen ju när jag nu börjar skriva. Det är ju inte kul att skriva om man inte får några komentarer eller läsare som peppar. Men ialla fall just nu sitter jag i skolan och försöker hitta något jag kan plugga med som jag kan också redovisa denna vecka, för på torsdag åker jag iväg och jag mår inge bra över att jag ligger så dåligt till. Men imorn ska jag redovisa klart svenska och redovisa matte. Sen blir det fan mycket plugg på lovet, inget ig här inte! Men det går verkligen inte så bra som jag vill, PANIK! Men nu ska jag skriva på någonting.. men måste komma på vad. Aja tillräckligt tjatat om det nu.


Keep going

Ska försöka börja blogga igen nu, saknar det så men får se hur mycket bilder det blir dock. Men förhoppningsvis blir det så bra så. Ska nog ta bort sminket nu och gå och lägga mig för imorn är det prov och då måste man vara pigg. Japp ser inte så mycket fram emot morgon dagen men lika bra att få det överstökat. Sen är det ju snart lov, jag kan knappt vänta fast för mig är det ungefär bara tre dagar kvar taha känn på den! Men blir inte borta i Spanien hela lovet kommer hem på måndag kvällen så det blir nog massa sen här hemma. Men kommer kanske ett inlägg imorn med, om jag får tag på en data så säga men nattinatti.

Hahah gammal bild!

I miss you

Godkväll, dom läsare jag nu har kvar som inte alls är många känns jätte tråkigt men ja jag skriver ju inte så vad kan jag förvänta mig? Haha,  men nu sitter jag här och är allmänt deprimerad men tänkte skriva lite om helgen istället nu när jag kan för har pappas data lite nu. Men i fredags så kom Vikkan till mig runt 10 och vi drog till Vällingby då och jag köpte en jätte fin midje kjol som jag kan lägga in bild på sen någon annan gång sen åt vi lite och sånt. Vi köpte också hårfärg till Vikkan men sen ångra hon sig med att köpa slingor och skulle byta den men hon mindes inte vart hon hade gjort av med kvittot så vi fick gå tillbaka till hemköp (haha ja vi köper hårfärg på hemköp, bara 50 spänn jao) men iallafall dära fick vi (jag) leta igenom alla papperskorgar och gissa om folk stirrade men vi hittade det tillslut som tur var. Men sen drog vi hem till mig och Vikkan fick vänta där medans jag gick tillbaka till skolan en sväng. Sen när jag kom hem så färga vi Vikkans hår och det blev super, vi fixa bara utväxten så ingen brutal skillnad precis. På kvällen så träffa vi Miccho i typ 5 min för han dissa oss sen menmen, sen skulle vi träffa Henri och hans kompisar men så blev det inte utan vi drog till spånga och träffa Alicia och Mikon istället och därifrån drog det iväg till Mikon, sen när vi kom hem tjocka vi oss lite bara och sen somna vi. Och igår var vi mest i stan och träffa Victoria ett tag också, sen på kvällen så skulle vi på fekke med Victoria och Hannah och gissa om det var pinsamt för det var samma personer och samma plats där jag tappa min piercing och ja skämde ut mig, men ingen brydde sig typ haha. Men det var inget speciellt där så vi hängde med några och åkte till tc och var där ett tag sen försvann alla så jag och Vikkan drog också hem. Sen idag har jag inte gjort så mycket köpt godis och pluggat hihi. Har prov imorn och jag kommer suga känns det som, sen ska jag visst till rikstan, men inte med min klass utan med en annan så jag kommer vara helt mobbad. Jag vill verkligen inte men jag är i Spanien när min klass ska dit så måste gå med en annan-.- Jag är jätte sur för det, men jag kan säkert få va i en grupp med lärarna hihi. Oj ett långt inlägg men whatever, puss!


Don't forget about me

Sitter med brorsans data just nu, klarar inte av det hära. Har massa jag vill skriva men så känns det så onödigt att skriva något inlägg var tredje dag utan jag bestämde mig att vänta tills jag får datan tillbaka från lagningen men det är smärtsamt att inte kunna blogga och kolla på alla mina älsklingars bloggar. Tycker det är så kul, men nu får jag tvinga mig själv att hålla ut någon vecka till eller två. Men när jag ska börja blogga igen kanske jag kör på en helt ny eller så fortsätter jag på den här gamla godingen. Men ska äta nu sen blir det plugg ikväll har massa jag måste fixa i skolan och två prov! Sen om en vecka blir det La Spania!

-

Jävla data! Vill börja blogga igen :'(

I'll be back

Förlåt att det inte blir någon uppdatering, men jag har som sagt ingen data nu. Och jag känner helt enkelt att jag kommer börja skriva när jag får tillbaka min dator från lagningen, men det är inte förrens 2-3 veckor! Sjukt jobbigt, saknar att blogga, men nu när jag endå inte kan lägga in bilder eller något så känns det bara tråkigt och jag klarar inte av att känna att min blogg är tråkig och massa. Tycker själv det är roligare med bilder och sånt, men jag lovar att när datan är tillbaka så kommer blogga flyga igång bättre än någonsin! Men tror inte så många fortfarande kollar in min blogg när jag inte ens har skrivit på jag vet inte hur länge, men nu vet ni och jag längtar tills jag får tillbaka min dator. Men nu ska jag knarka halstabletter för har jätte ont i halsen. Är sjukling dåra, men hoppas alla andra har det bra denna fredagkväll själv får man ta det lugnt och kolla på filmer :)

Hellyäääh

Jag är hemma just nu och håller på och pluggar för imorn har jag tre förhör i skolan, sjukt jobbigt tycker jag för dom flesta har bara ett. Men jag har i både spanska, SO och musik. Men det värsta är nog att jag inte alls kan mycket av något av dom olika förhören så det känns jobbigt. Men jag kommer inte heller kunna plugga ikväll för pappa fyller år, den gamla gubben alltså, därför ska vi ha en liten familjekväll och fira han idag bara familjen sen imorn kommer några släktingar också. Men i helgen ska Vikkan sova hos mig så vi kommer dra ut sen på fredagen efter middagen och så ska vi på partay med Mia, Madde och Jennifer tror jag att det var. Ska bli så kul så, men det är fortfarande sjukt jobbigt med datan så kommer nog inte skriva mer ikväll. Men ialla fall grattis till papsen och min lilla Viktoria som har namnsdag idag!

Carholine

Åh jag som hade massa planer på vad jag skulle köpa så säger mamma nu att jag måste spara pengar till Spanien som jag åker till om typ 3 veckor. Härligt eller vad! Men ja kanske kan slå till med några köp endå, nu kommer jag verka som en härmapa hära men jag adore dom här sakerna så förlåt Mia också att jag tar bilderna från din blogg men jag verkligen älskar dom. Hoppas du kan förlåta mig, men ja dom köpen kan jag nog ha råd med om nu dom jeanstightsen ens finns kvar. Jaja man får väl hoppas och jag känner på mig att det kommer bli ännu mer köp. Men kan säkert fjäska till mig pengar i Spanien. Nu ska jag gå och fika med mamsen som har suttit och väntat i 10 min redan, så inget mer inlägg ikväll iallafall tror jag.

Så himla fina ljusa jeanstights, för dom jag köpte förut hade inget bra material alls.

Och en jätte fin midjekjol, skärpet är också superfint måste jag säga.


Bloggish

Juste annan anledning till att jag inte kommer blogga mycket är ju då för att datan inte funkar men det är ju så att jag inte kan lägga in massa nya bilder och så då. Men jag kommer nog ta massa bilder från Saras, Mias, Ebbas, Vikkans och ja doms bloggar, hihi. Men bara så ni vet, men ska endå försöka göra bloggen mer läsvärd. Och ja jag antar att jag just nu inte känner för att sluta blogga men det kommer och går.
Här är ialla fall en ubersöt bild på Mia, älskar bilden (:

I'm strong, most of the time..

Jag kan ju lika gärna passa på att skriva nått inlägg nu när jag endå har en dator. Ja först så imorse så skulle jag träffa Ebba tidigt, men hade lite problem med föräldrarna så tog sin tid att bli klar. Och för att vi skulle träffas ganska tidigt så skulle vi sminka oss efter vi hade träffats. Men jag kom försent och det snöade så mycket att vi inte orka sminka oss. Så istället gick vi osminkade idag. Ska fan va det imorn med det är verkligen skönt och man sparar massa tid. Men sen var det ganska segt i skolan, somnade runt 9 igår men var endå trött idag. Aja efter så åkte jag, Mia, Sara och Ebba till vällingby och köpte godis. Sen åkte jag hem ganska tidigt orkade inte va kvar och förstod att Sara och Ebba skulle säkert röka och då skulle jag ha svårt att säga nej. Men sen kom jag hem och sen dess har jag inte gjort särskilt mycket men nu ska jag slå in pappas present sen blir det bara mys framför tvn ikväll har jag planerat.

lite snabbt info

Ja det är så att jag funderar på att sluta skriva ett tag, jag kommer nog komma med en ny blogg senare. För den här vet mina föräldrar om men får se om jag gör en ny eller hur det blir. Men orsakerna till att jag kanske tar en paus och skriver då och då är för bland annat att min data inte funkar och att jag har en del personliga problem jag måste ta hand om just nu och det tar en del på energin. Men jag ska försöka skriva då och då. Kanske till och med slänger in några inlägg nu ikväll.
Men här kommer en bild på mig från idag utan smink, och håret ser ut som det gör för det har ju varit snöstorm hela dagen, usch fyy och blä!

Bye bye bloggen.

Men nås fortfarande på mobilen.

Kärlek

Jag kan inte sluta älska dom här skorna, jag ska nog köpa dom någon gång när man har ett riktigt cashflow. Både jag och Vikkan fastnade för dom, så himla fina kan inte sluta älska dom. Men nästnästa månad kanske jag köper dom, vi får se för dom kostar endå 1000 så måste verkligen tänka efter i såna fall. Men min födelsedag är endå i maj så då får man ju endå mer pengar då också. Kanske kan till och med önska mig skorna. Hmm.. vi får se hur det blir, men jag är kär!


Cold as ice

Vad har alla planerat på sommarlovet? Själv så har jag lite planer än så länge och det är, Spanien i typ 1 och en halv vecka, sen Ebbas land i typ också 1 och en halv vecka (där finns det många snyggingar, if you know what i mean) Sen kommer jag och Ebba ha hennes hus för oss själva i en vecka, ja kan det bli mycket bättre. Så det har man ju just nu, men ska ju såklart vara med mina andra älsklingar, dom får säkert också plats i huset. Haha men ja kan knappt vänta till sommarn, jag längtar till värmen och alla härliga planer. Men nu sitter man fast i iskalla Sverige, får väl stå ut. Men nu ska jag gå och ta en dusch och fräscha upp mig, måste samla ihop pengar IGEN. Någon som vill skänka pengar så säg till.

what will the future bring

Ja hann inte skriva något mer igår, men det var en del "bråk" kan man säga. Inget jag tänker lägga min tid på, så himla patetiskt bara. Men drama har blivit min vardag känns det som. Men man kan ju bara önska paret all lycka, dom förtjänar varandra. Både utseendemässigt och personlighetsmässigt, haha fyfan. Men som sagt, nu har jag glömt det och siktar mot framtiden. Jag måste köpa en present till min pappa, någon som har en bra idé på vad man kan köpa?


I'm free, and i'm festis

Godmorgon, härlig dag att bara ligga och ta det lugnt hela dagen. Ser fram emot det, haha men ja känner mig trött. Längtar tills nästa helg ialla fall, Vikkan ska komma hit och så. Sen så fyller papsen år på torsdag men vi ska fira han på fredag men jag och Vikkan kanske kommer ut lite ialla fall. Längtar är allt jag har att säga, kommer nog bli skitbra förhoppningsvis. Men nu ska jag springa ner och hämta frulle.


Erase myself

In this farewell,
there is no blood
there is no alibi.
'Cause I've drawn regret,
from the truth
of a thousand lies.
So let mercy come
and wash away
what I've done.
I'll face myself
to cross out
what I've become.
Erase myself
and let go of
what I've done.

Strikes it again

Sesådära nu är man hemma igen. Blev en liten utgång bara, imorn ska jag bara sova hela dagen. Kanske ska följa med Fanny och fixa lite arbete, men annars blir det att sova. Skola sen igen och då har jag en del att redovisa också. Är väldigt glad att jag inte fick IG på SO provet vi hade före lovet, men vet inte än så länge vad jag fick på det. Man hoppas ju endå på något riktigt bra betyg. Juste jag ska fixa om lite i rummet också, för jag fick aldrig någon ny jacka för hade svårt att bestämma mig för vilken och sen så nu är ju snart vintern slut så väntar tills nästa för då kanske jag vet vilken jag vill ha. Men istället för jacka som var en julklapp så får jag typ en plasma tv istället för det var det jag och min brorsa fick välja mellan. Så ska kanske få det och sen ska jag ta bort min smink bord och istället ha en stor spegel, känns härligt att ändra lite i rummet så jag slipper skämmas lite mindre :) 
Kommer nog inte bli några nya bilder i bloggen på ett tag heller för kan inte ladda in nya, men jag kan lägga in några bilder från bowlingen i tisdags tror jag det var.
 
We love the shoes!
 
Bowlingklot?
 
Sarisen
 
Jag...
 
Haha Fanny gör någonting
 
Och Gurra dansar eller något
 
Fanny, jag och Gurra

Fanny ramla TVÅ gånger, haha!


Fredag och smått lördag

Åh datorn är fortfarande helt trög och hackar massa så tar en timme att ens starta den och allt. Så jag klarar inte av det men som tur är så får jag låna min brorsas. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, fast ska ut ett tag och träffa Ebba. Igår så va det helt sjukt kan jag säga. Roligaste kvällen på länge, jag och Ebba var med Björn (Björne som jag kallar han) och Nico. Och ja tänker inte ta alla detaljer men det var sjukt roligt endå. Sen vakna jag runt halv 1 imorse och då hade Ebba typ vart vaken i en timme så prata jag lite med Fanny och vi åkte och träffa henne i Vällingby. Där träffa vi också Vikkan och hennes två kompisar lite snabbt. Sen behövde Ebba åka för hon skulle på middag så jag och Fanny stanna och fikade och det visade sig att jag har bara 260 eller något kvar på kortet. Gaaaaah jag får damp, pengarna bara försvinner känns det som. Så nu kan jag inte köpa byxorna imorn som jag och Fanny tänkte köpa. Kan det bli värre, nej det kan ju inte det. FAN, måste avreagera mig lite. Men Vikkan kanske ska köpa ett par jeans av mig, jag vet faktiskt inte riktigt och Fanny kanske ska köpa min adidas men det blir någon gång i framtiden så. Men då samlar jag typ ihop en tusing, det behövs verkligen känner jag. Menmen ska hämta lite candy tror jag, puss.


That's just me

Jo nu sitter jag och Ebba hemma hos mig, vi ska snart äta någon lyxig middag som papsen har fixat. Om det nu inte skiter sig och det blir pizza som finns på pizzerian mittemot mitt hus. Det är ju endå lyx, men senare ska vi dra ut och meet some people tror jag. Får se hur det blir med den saken, annars åker vi bara hem och myser istället. Jag är en liten dubbel person av mig, ena sidan vill festa hela tiden och bara ut och göra saker och en annan liten halva vill bara mysa och ta det lugnt. Men jag är alltid speedad kanske bara trött nu, hihi. Imorn får vi se vad som händer har förslag men känner för att sova ut endå. Men helgen kommer nog bli skön, ska ta det lugnt och sådära. Ja vad mer, hmm.. jo juste det är inte min data jag skriver från nu så det kanske fortfarande inte blir så många inlägg och förhoppningsvis slår inte min brorsa mig när han ser att jag har varit inne på hans data. Men nu ska vi snart äta så hinner inte skriva mer, miss me.

Hemma hos Ebba

Sitter hos Ebba nu, vi ska snart dra till Vällingby och sen får vi se vad som händer ikväll. Ebba ska ialla fall sova hos moi. Men som sagt så kommer jag inte kunna skriva, för datan är som den är. Så kommer inte kunna skriva när jag är hemma och det värker i hjärtat. Men kommer säkert skriva då och då. Och datan kommer säkert börja funka snart igen, förhoppningsvis men lånar kompisars datorer och skriver. Eller i skolan, men ja vad mer ska jag ta upp nu? Igår var jag också med Ebba ungefär hela dagen och vi chillade i spånga för jag hade inget busskort. Men nu har pappa fixat ett nytt, love you papi! Haha men nu ska jag fixa mig litegranna sen drar vi vidare, pussar!

skolan

Hejsan, tyvärr så är min data sönder och det tar en timme för mig att ens starta upp den. Så därför kommer jag inte uppdatera särskilt mycket på ett tag. Men idag ska jag vara med Ebba och hon ska sova hos mig så kanske hinner skriva ett litet inlägg när vi är hos henne. Men kommer börja blogga mer sen när datan funkar igen för nu orkar jag inte ens starta upp den.


Nattinatti

Nu ska datan skickas vidare här hemma så jag skriver mera imorn, keep reading! Godnatt och dröm sött.

Pizza.. mums!

Sitter hära och äter pizza! Imorn har jag friluftsdag med skolan så himla härligt för jag ska bowla mellan 12.00-15.00 så det blir sovmorgon och allt. Efter det ska jag nog va med Ebba, hoppas vi hinner för jag ska till mina barndomskompisar på kvällen dom fyller år. Trevligt blir det säkert, sugen på god mat och tårta och allt. Haha jag kallar mig själv tjockis, men anyway juste när jag prata med Vikkan om allt vårat smått och gott så pratade vi lite om helgen och..
Hon sa: Jag ska sova hos A på fredag, men vad ska du göra på lördag då?
Jag sa: Ska va med Ebba i helgen men vet inte riktigt (för jag antog att hon undra om vi kunde göra något)
Hon sa: Aha jag ska va med Madde på lördag och söndag.
Jag sa: Ehm jaha... trodde du menade att du ville vara med mig.
Hon sa: Haha men nutte!

Haha så himlans roligt att prata med min lilla Viktoria, hihi nej men vi har alltid massor att prata om. Men ja nu ska jag fortsätta titta på desperate housewifes och äta pizza.. hihi.
Min Vikkan, så alla kan tagga låååååååååångt!

C S F M

I mitt hjärta föralltid!

Så fin..

.. Eller inte! Min älskade mobil är på lagning, så måste ha en lånemobil. Eller det är mammas gamla men den är helt okej men inte världens finaste. Den har gått sönder så den är orange, grå och vit typ. Ingen vacker syn men den får funka så länge, men saknar min älskling! Men här har ni hetingen :)
 

Här skolkas inte!

Oj här vill jag verkligen förklara!
Postat av: Anonym

Skolkar du, mia, sara, fanny och ebba ofta?
Såhära är det, jag skolkar inte utan jag har förklarat det här förut men vi har bara en lektion i varje ämne varje vecka i 45 minuter. Sen så arbetar vi på steg bara och då jobbar man själv. Så i dag hade jag alltså spanska och engelska så nu kommer jag inte ha det förrän nästa vecka på tisdag. Det kanske låter skönt men jag tycker endå det är bra med lektioner för man lär sig mycket mer.


Dagens outfit


Randig tröja- Gina Tricot, kommer inte ihåg hur mycket den kosta men typ 150 kanske.
Vitt linne- HM 50 kronor.
Svarta tights- Gina tricot 99 kronor.
Midje skärp- Kommer inte ihåg vilken affär det var eller vad den kosta, vet bara att jag köpte den i Danmark, hihi.

My day

Sådära nu kan jag skriva i bloggen igen, har precis ätit middag och så. Idag så har jag varit i skolan, och sen var jag med Ebba och hennes pojkvän efter det så träffa jag Miccho och var med han ett tag. Ja har inte gjort så mycket mer än det, hade spanska och engelska i skolan idag och jag gick på det. Jag och Mia hade så himla roligt på engelskan för man skulle vara grupper och sen fick man välja en roll och det fanns 5 st. Sen skulle man leva in sig i att man va på en luftballong och att den började sjunka för det var för mycket vikt på så man behövde offra någon. Sen va jag någon vetenskapsman och Mia va en doktor och det är ju viktigt sen va det tre andra som var en översättare, sjuksyster som hade åkt runt i typ olika länder och hjälpt folk i 20 år eller något, och en kamera man. Och sen skulle vi komma på ett tal varför vi inte skulle offras och han som va kamera mannen kom inte på nått så Mia bah men vi behöver ingen kamera man som i King Kong eller vad det nu va, men vi skratta och skratta hela kpt och sa massa saker. Roligare kp har jag nog inte varit på. Kanske låter helt konstigt men det var riktigt kul. Sen har jag pratat med Vikkan i tele också det var ju ett tag sen, hade mycket att talk about. Men det är hemligt , hihi.
 

Home again

Ja är nu hemma och har ätit och duschat, men tyvärr blir det bara ett snabbt inlägg nu för jag ska faktiskt ta och lägga mig i sängen och lyssna på musik och sådära. Men idag efter skolan var jag ialla fall med Sara och Ebba och jag färgade mitt hår då dessutom men ni får resultatet imorn. Men nej, förlåt för att det bara blir ett kort inlägg idag men jag hade inte tid eller ork att skriva mer. Men kommer mer imorn det lovar jag, men sov sött och allting :)

Blir tyvärr ingen ny bild heller utan en gammal, so sorry men blir mycket bättre imorn!

Caroline Leideborg

Nej nu ska jag ta en dusch, är allmänt sur IGEN nu efter jag har pratat med Vikkan. Men imorn ska jag nog färga håret, TILLBAKA! Klarar inte av att va en rödtott, så imorn blir det färgning som gäller. Synd bara att jag har redan gjort av med 300 på färg menmen. Man måste ju experimentera med håret, jag tycker det är roligt ialla fall och jag har så svårt att bestämma mig också. Men nu har jag bestämt mig hur det ska vara och det blir så bra så. Har rensat ut garderoben som jag har skrivit massa om och jag hitta massa saker som jag hade helt glömt bort att jag hade. Det kommer bli perfekt i sommar. Eller hur?
 
 

Back on track

Sådära nu har min lilla älsklings Sara fixat min design, så nu känns det jätte bra igen. Hihi och nu såg jag precis att hon har lagt ut en bild på mig från typ början av 7an eller något. Haha jag tycker den är jätte hemsk men det tycker inte Sara. Men jag tänkte bjuda lite på mig själv och lägga ut den men hon har ju endå redan lagt ut sin blogg adress så ni kanske redan sett den *pinsamt* Kan knappt fatta att det är jag, men ni får ta det med en nypa salt, haha enjoy!

Sara hära

Hejsan älskling, har fixat din design nu igen. Haha. Nästa gång du ska ändra nått så säg bara till istället för att försöka fixa det själv, för du suger helt enkelt. Haha nejdå. Jag kör en liten fuling hära, kolla in min blogg. www.justbestrong.blogg.se. Hälsa din mormor och morfar Caroline, haha! Puss på dig gumman

min design är förstörd!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Jag har förstört hela min design, och jag kan verkligen inte fixa tillbaka den så jag måste be Sara om hjälp igen. Alltså jag är dum i huvudet det stod till och med att om jag tryckte så försvann hela designen men nej såklart så skulle jag missa det och se det efter jag tryckte. Åh jag är deprimerad nu, så ni får ursäkta min design så länge tills den är fixad. Men nu ska jag snart äta med familjen och mormor och morfar. Men nej nu är jag ledsen så skriver senare om jag ens klarar av att kolla på bloggen ;o

Godmorgon

Ja nu ligger jag bara i sängen och tittar på tv, ska nog gå ner strax och hämta frulle. Skulle gått på Mikaelas dansuppvisning idag, men jag kommer inte kunna det för min mormor och morfar kommer hit idag och ska äta middag här och massa. Dom kom nyligen hem från Thailand och dom har varit där i 4 veckor, guuud va härligt är allt jag har att säga. Gissa om jag var avundsjuk, men sen kommer jag få höra allt om det och bli ännu mer avundsjuk. Men jag ska faktiskt till Spanien två gånger nu här i år, en gång på påsklovet i 4 nätter tror jag att det var och sen två veckor på sommarlovet. Jag längtar, ska bli så härligt att komma bort från kalla Sverige. Jag tycker också att somrarna i Sverige också börjar bli kalla, inte kalla kalla men endå för några år sedan så var det 25 grader i vattnet på somrarna och den här sommaren var det bara 15 oftast. Men endå jag vill bara till Spanien redan nu och bli brun och massa, menmen man får väl hålla ut.
Jag längtar till sommaren!

sista inlägget...

...för ikväll, kommer inte skriva mer nu för jag ska nog stänga ner datan nu och städa rummet. Och sedan är det nog dags att sova känner jag. Ska nog sova hela dagen imorn, för jag känner mig helt död och orkar verkligen inte göra någonting. Haha okej kom på att det kan låta lite smått roligt när jag precis har sagt att jag ska städa rummet men det känns som jag börjar bli sjuk eller något. Och det kanske dock är för att jag har gått runt med mina ballerina skor hela vintern. Haha men det är dom enda jag kan ha nu efter mina föräldrar slängde mina älskade uggs, jag har aldrig trivts mer i några andra skor än dom. Så nej det fick bli ballerina då hela vintern istället. Men ialla fall, jag är helt ensam hemma så det är väl ganska skönt endå men lite läskigt. Ja men nu ska jag städa, jag får panik när det ser ut som det gör just nu! Hittar knappt till sängen känns det som, GAAAH! Men skriver nog imorn när jag har tid och inte sover, hihi nattinatti.

Ser ut som jag jätte konstig näsa :$

c to the aroline

Jag har en plan hära, för jag kommer typ rensa ut hela min garderob så jag ska spara pengar och nästa månad när jag får pengar igen (som nu är barnbidraget) så ska jag köpa massa kläder! :D Det behövs verkligen, har redan siktat mig in på lite som jag vill ha. Men nu ska jag äta middag, så skriver snart.

Min älskling!

much better

Före


Efter

drama fucking drama

Händelse rik dag är allt jag har att säga, men dagen är fortfarande inte slut och ännu mer drama. Jag följde nyligen med Sara till Vällingby för hon skulle va hemma 11 idag, men vi har haft det jätte mysigt. Just nu vill jag bara att mina små päron ska komma hem och köra ut alla som är hära. Jobbigt värre kan jag bara säga, idag så har jag inte heller haft det så kul. Har ja man kan säga "bråkat" lite hit och dit. Men nu är det typ helt uträtt tror jag, men känns endå som jag är ett himla mensbarn eller något. Inte ruligt, men jag funderar på att städa ut mina lådor och garderob för det är en riktig katastrof det dära. Kommer nog ta några timmar så lika bra att börja, haha. Men kommer mer inlägg i think.

Ja här ser ni ju lite hur det ser ut inuti, kan knappt öppna dörren utan att massa kläder ramlar ut ;O
 

RSS 2.0