sarisen och carrow

Sitter hemma med Sara just nu, vi håller på och leker med min cam hihi. Men annars så äter vi chips och tjockar oss, min brorsa är här med sina kompisar och håller på med barnförbjudna saker. Uschusch, men nu ska vi driva med någon på msn så jag skriver senare puss.
  

-

Men gud min statestik går hela tiden upp och ner, jag var överlycklig att den hade gått upp men sen så åker den upp och ner hela tiden. Men jaja, jag försöker göra min blogg så läsvärd som möjligt så jag hoppas endå många vill läsa den. Nu ska jag sminka mig, sen senare ska jag träffa Sarisen. Vi får se vad som händer idag, men ikväll är inte föräldrarna hemma så vi kanske tar det lugnt hemma hos mig eller något. Men nu ska jag skynda på lite.


nattinatti

Haha oj nu kom mamma och va sur, måste börja vända på dygnet nu så godnatt blir det sista för idag som jag skriver. Men ska försöka hinna med att skriva imorn innan jag träffar Sara, annars bloggar jag mer när jag kommer hem, Miss me.

Jag vill ha sommar nu!


shooooes

Haha jag kan inte sluta skratta, Fanny blev jätte sur för vi snackade om såna dära joggingsskor och jag tycker såna ser väldigt hemska ut men dom är ju bra om man ska jogga såklart. Men så kom det upp att Fanny hade ju faktiskt sådana i sjuan, så alla vi börja skratta men Fanny blev jätte sur för vi mobbade henne för det. Haha det va så himla roligt!

Tyvärr är Cissis ansikte täckt på bilden, men det var hon som bad mig för länge sen. Men ialla fall kolla nu på skorna som är inringade, vad tycks? Förlåt Fanny!


dubbelgångare

Haha men gud, en kille som heter Linus ringde mig precis och jag snacka med han för jätte länge sen på msn och så. Och då sa han alltid att vi hade träffats nångång när jag inte va nykter och massa och nu så sa han i telefonen att vi hade tagit en fika på höstlovet. Läskigt för jag har inget minne av det! Och han sa liksom du bor i spånga, du är ganska lång och du är söt SÅ HAN VET JU ALLT OM MIG! Haha nej men han visste massa och jag är väldigt rädd har inget minne att jag har träffat han alls, vem kan ha spelat mig och varför? Gaaaah, jag blir helt galen i huvudet när jag försöker klura ut det hära. Men nu när han ringde var han inte helt nykter men endå han visste massa och kan jag ha träffat han men inte minnas det nu? Är det möjligt?

Känner mig otroligt söt! Hahaha

m1ff0

Ja så här ser såg mitt hår ut för någon dag sedan, det är inte precis så här längre för på bilderna så är min utväxt gul/blond och resten är lite blandning mellan brunt/oranget/rött.. usch. Men nu så har jag färgat igen lite och har hållt på så nu är det lite bättre med utväxten och allt. Men ser fortfarande lite miffat ut men man tänker nog inte på det så mycket men jag har starka tankar på att färga svart igen. Gud va jobbig jag är men så är det bara jag kan aldrig bestämma vilken hårfärg jag vill ha men nej det blir nog mörkt igen men isåna fall mörkbrunt tror jag, hihi.
 


myskväll

Sådära nu hinner jag skriva hära, kom nyligen hem eller ja för en halvtimme sen från Vällingby. Ikväll så har jag varit i Råcksta hos Saras mamma med mina älsklingar Sara, Fanny och Mikaela. Vi har haft det jätte mysigt och ätit pizza och kollat på en skräckfilm med Lindsay Lohan (kan man tänka sig) och Heartbreak hotel. Sara satt och va jätte rädd när vi kolla på skräckfilmen, nutte så söt men jag måste erkänna att jag satt och kröp mig nära Fanny för tyckte också den var lite småläskig. Men senare runt 10 tiden åkte Mikaela till Linnea för dom ska på tävling imorn samt på söndag i Vällingby och det är utomhus och gratis så dit är ett tips att gå och titta, jätte roligt ju! Efter så skulle Fanny bli hämtad i Vällingby så jag hade igentligen planerat att åka hem men jag följde med flickorna till Vällingby för Sara skulle endå till sin pappa. Efter Fanny hade åkt så var jag och Sara kvar ett tag och pratade om lite smått och gott, men nu är jag hemma och tittar på Bond, James Bond. Här kommer ialla fall lite bilder från ikväll som jag tog från Saras blogg :)
 
 
 
 

snabbt inlägg

Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft så mycket tid att skriva, men nu ska jag skynda mig och fixa mig för jag och Vikkan ska möta Sara i vällingby. Sen ska Vikkan till stan, senare ikväll ska jag ialla fall vara med Sara, Fanny och Mia får se om det blir någon utgång men annars skriver jag senare, Love me, Miss me. (Som alla tagit av mig dåra)

Det här är ialla fall dagens outfit.

blöt humor

Jag och Vikkan funderar på att gå till sängs redan nu för vi ska upp tidigt imorn och dra till stan med tjejerna. Men här kommer ett videoinlägg med våran... humor.


svampbobfyrkant

Sitter just nu och kollar på filmen "om en pojke" medans Vikkan färgar mitt hår. Vi åkte till Vällingby förut för att köpa hårfärg men vi fick med oss lite andra fynd, hihi. Två stycken svampbobfyrkant tröjor, Vikkan köpte ett isadoraläppglans och hårfärg såklart. Men nu har vi suttit och tjockat i oss chips och billys pizza, yummie! Men nu ska jag snart skölja ur håret så skriver sen hur resultatet blev, puss!






HAHAH det ser ut som jag spyr i påsen men jag gör inte det!

flipp och flopp

Jag och Sara är klara med håret nu, men mitt blev en riktig flopp så ska köpa en ny brun hårfärg imorn. FYFAN säger jag bara, men Saras hår blev jätte fint! Här kommer lite bilder för jag måste rusa!
         
Ja Saras hår blev en riktig flipp och mitt blev en flopp...


 


nattinatti

Ja rubriken säger ganska mycket, det är så att jag funderar på att gå till sängs redan nu för imorn blir det ju en tidig uppgång. Men känner på mig att jag endå inte kommer somna förrän några timmar ska också äta nått innan jag sover så, men jag skriver mer imorn tänkte ta bilder medans jag och Sara färgar håret hihi. Men ni alla bloggläsare får sova så sött, puss.

sex and the city

Nu ska jag titta på sex and the city, älskar den serien. Ska nog också ta en smörgås tror jag, är väldigt hungrig. Har inte ätit någon middag eller lunch idag ;o förutom en pommes på donken men det är inte bra. Ojoj, men det här blir sista inlägget för ikväll för imorn så ska jag upp tidigt för jag ska möta Sara 12 i Vällingby och köpa hårfärger. Har ångest över mitt hår, det är redan slitet. Men jag hoppas det blir bra, det måste bli det! Menmen tycker ni kan underhålla mig lite med några fråger också som jag kan svara på! :)

rosa

I sommar är det nog rosa klackar som gäller för min del. Man vill ju sticka ut, men får se hur det blir det är ialla fall vad jag satsar på. Har värsta synen framför mig vad jag ska ha i sommar, haha ja ni vet riktigt fräscht. Det nya håret kommer nog passa väldigt bra till också. Men vad säger ni, är inte rosa pumps bara för gulligt :)


something new

Visst är min header fin! Älsklings Sara gjorde den åt mig, hihi hon är bäst hon! Men imorn smäller det, då blir det mycket färgning hemma hos mig. Både jag och Sara ska färga håret, Ebba skulle också gjort det men hon gör det ikväll istället. Sen kommer Vikkan också, vet inte riktigt när men det blir så kul att träffa henne igen. Just nu är jag väldigt nervös över mitt hår för det är redan väldigt slitet så mamma ska köpa inpackningar till mig för det blir inte så ofta annars att jag använder det och det är väldigt nödvändigt just nu! Och som sagt så måste jag börja få mitt barnbidrag istället för jag kommer ingenstans med mina 400... Men nu ska jag ta en liten snabb dusch, miss me.


fråga

Ja jag tänkte bara svara lite snabbt på en fråga jag fick, tycker det är jätte kul när man får frågor. Men sen ska jag iväg och träffa Sara och Ebba så skriver mer ikväll.

Postat av: Anonym

hur får du ditt hår sådär fint ?
Tack så jätte mycket att du tycker mitt hår ser bra ut för det tycker jag verkligen inte själv. Men jag har väldigt lockigt hår så jag plattar mitt hår varje morgon och så har jag löshår. Men annars så gör jag inte särskilt mycket jag tuperar lite grann för att få lite volym i håret, men tycker inte man ska ha överdrivet mycket. Men jag älskar hår som har mycket volym men mitt hår är ganska tunt och livlöst om man säger så. Därför gör jag på andra sätt för att få volym i håret bland annat tuperar och andvänder lite olika hårprodukter.


fuck you

Jag tänker fan inte fälla en tår över det här, jag vet att sånt hjälper inte. Jag tänker bara fortsätta leva, som sagt att vara stark innebär inte att aldrig falla, utan att ställa sig upp efter varje fall.

underbarn

Hejsan alla, jag ligger just nu i min säng med datan i knät och tittar på tv. Alltid så trevligt, mamma vill att jag ska komma ner och kolla på film med familjen men är verkligen inte på humör för det. Imorrn ska jag nog åka och träffa Fanny och Sara orkar inte va hemma, så antingen så pluggar jag inatt men jag tror jag gör det på tisdag och imorrn när jag är hemma. Men på onsdag kanske Vikkan ska komma ? och så ska jag bleka Saras hår, jag behöver också köpa lite saker nu när jag får pengar på onsdag men måste ha koll på pengarna den hära månaden. För mina pengar tog slut efter ungefär en vecka den här månaden men jag får dock bara 400 varje månad så jag kommer inte långt med det men mina föräldrar brukar ge mig pengar för kläder och så. Men ska nog få mitt barnbidrag, får se hur det blir med allt det dära. Sen ska jag tvinga Vikkan ändra min bloggdesign igen för jag gillar inte alls bilderna på mig och så, haha och Vikkan är så bra på att fixa design så ska tvinga henne :) Men nu ska jag hämta te och sen klockan 9 ska jag kolla på Bridget Jones.

Gud va sugen jag är på en snickers kaffe som vi brukar köpa i Vällingby, enormt god!
  

Caroline <3 Fanny

Ja här är bilder jag och Fanny tog igår, vad tycks? :)
     

gårdagen

Igår så va jag med flickorna, jag och Fanny hade vart hos mig och fixat lite och tagit bilder som jag lägger in i nästa inlägg. Senare så åkte vi upp till Vällingby där vi skulle äta middag med Mia och Sara, men Vällingby hus var stängt när vi kom dit så det blev donken istället. Efter så gick vi och hyrde en skräckis, det va rec och jag trodde den skulle va mycket mycket bättre. Sen köpte vi också godis och efter det åkte Fanny och Sara hem till sig och jag och Mia åkte till mig. Vi kolla på skräckisen och efter det kolla vi på filmen om en pojke den är så mysig. Haha ja men nu ska jag gå ner till päronen och sen blir det lugnt idag, här kommer lite bilder från igår ialla fall!

     


keep your love locked down

Men hejsan, sitter hemma med Fanny just nu vi ska till Vällingby om ett tag och äta middag med Sara och Mia. Blir så mysigt så, kommer lägga in bilder senare ikväll. Sen ska Mia sova hos mig också får se om vi hyr film eller något. Juste Mia pierca naveln idag och det blev jätte bra. Haha hon är så knasig, efter han tog hålet så sa hon "åhh men det va skönt". Jadu, hon like it hard.. men nu ska vi fixa oss lite och sen drar vi, så kommer bilder ikväll.

i love you

Sick people must stick togheter, ingen Karris utan Klittan!


so long

Hejsan hoppsan, kom nyligen hem efter att ha varit med Sara. Mysigtpysigt även fast en person loska mot mig :) Haha men ja, nu sitter jag och äter chocklad och dricker cola. Inte nyttigt men gott, imorrn ska jag följa med Mikaela när hon ska pierca naveln. Min är helt cp nu så det känns inte bra men får skylla mig själv. Senare ska vi träffa Sara i Vällingby och så får se om Fanny kommer eller något. På fredag kanske vi fyra ska ha myskväll hos Sara, men neeeeeej nu kom jag på att jag kanske ska va med familjen då :'( Fasiken får se hur det löser sig, men nu ska jag titta på tv och senare blir det mys i sängen med min kissemisse, nattinatti.

Haha kolla in hetingarna!

let you lick my lollipop

Today var lik alla andra dagar, skolan och vännerna. Har så himla mycket att göra i skolan, så blir mycket plugg på lovet. Men imorrn ska jag va med Sara och får se om det blir någon mer som hänkar, och jag har min mammas gamla mobil just nu så den är bra men inte världens finaste men jag får stå ut ett tag. Har pratat med Vikkan också och hon ska komma till mig på onsdag, saknar henne även fast vi träffades för typ 4 dagar sen men så är det. Tycker enormt synd om henne just nu, pågrund av massa saker som inte behövs tas i bloggen men jag kan inte hjälpa precis på något sätt :'( Men ja.. nu ska jag ta bort sminket och sådära men får se när jag skriver igen. Tycker att ingen komenterar någonting heller så det får ni göra, men skriver när jag har tid. Miss me.

pretty in pink

Sitter och tittar på pretty in pink just nu, jag ÄLSKAR den filmen! Så himla härlig, slänger in ett litet klipp från filmen :)
I LOVE DUCKIE!

successful.blogg.se

Jag sitter just nu och tittar på ett program som handlar om en flicka som föddes utan ansikte, tycker det är jätte hemskt. Skulle aldrig klara av det, men ja vad finns det att säga.. Men förutom det så pratar jag och Sara om lite privata saker. Hahah vi är så himla störda så det är inte sant men på fredag ska vi ha kul med Mia och Fanny tror jag? Vi ska till hagsätra och sådära, mysigt. Men ja det är ju lov då också ;O måste tänka vad jag mer har planerat.

fredag: fest med brudarna.
lördag: piercing med Mia. Hon ska göra naveln och så ska vi pierca läppen maybe.
söndag: får se vad som händer kommer säkert va med tjejerna.
måndag: flickorna.
tisdag: flickorna.
onsdag: flickorna.
torsdag: flickorna.
fredag: mina föräldrar har typ bestämt att vi ska göra någon "familjesak" -.-
lördag: flickorna.
söndag: flickorna.

Haha ja, mitt lov är att jag ska va med vännerna såklart. Kommer ju skriva mer på lovet vad som händer så.
Juste Greys anatomy har premiär nu! Så kolla på det 5an kl 21:00 på onsdagar :)

-


If you don't love me,
why do you raise my hopes?

no matter what happens,
I can't let you go.


fördomar

Vilka fördomar det finns för dom som är blonda. Seriöst bara för man är blond betyder inte det att man är bimbo, slampa eller fjortis ens iq sitter inte precis i hårfärgen eller hur? Och dom som har vart blonda kan ju nog hålla med mig att man behandlas annorlunda när man är blond, eller kanske bara jag som märkte det. För jag har hela mitt liv varit brunett och så men en period så hade jag verkligen platina blont hår och jag märkte verkligen att jag behandlades annorlunda, både blickar och sättet folk betedde sig. Äckliga gubbar kollade som jag var någon hora, och andra ungdomar trodde att jag va en bimbo och fjortis. Om man vill va blond får man väl det eller? Alla dessa fördomar folk har fast det är ju inte bara om hårfärger utan ja om allt.
 

choklad is all i need

Shit va hungrig jag är ;O Haha jag är inte normal är alltid hungrig nu för tiden, men som tur går jag aldrig upp i vikt även fast jag äter väldigt mycket. Jag har redan ätit en smörgås och en halv chokladkaka, tjoockis jag är. Men när vi endå håller på och pratar om vikt så kan jag lika gärna fortsätta lite om det. För jag, Mia och Fanny prata lite om det idag och Fanny vill gå ner i vikt, vilket jag tycker är aslöjligt för hon är smal och helt perfekt med hennes vikt. Och hon prata om att hon ville väga mellan 40-45 kilo, är du sjuk människa? Hon är typ 165 cm och väger 50 kilo tror jag att det va, du är ska inte gå ner ett enda kilo lilla gumman! Haha men nu ska jag inte bara skriva om Fanny, känn dig inte utpekad nu. Själv så är jag nöjd med mig själv, eller ja vikten dåra jag är 170 cm och väger 50 kilo. Men klart många inte är nöjda med sin vikt men jag tycker man ska tänka lite, varför ska man se ut som man har anorexia liksom? Det är inte vackert så tänk lite..


what about hair

Ja det blir mycket tjat om mitt hår, men just nu har jag nog mellan mörkbrunt och svart. Den svarta färgen börjar försvinna för det var en toning. Men jag kanske ska färga snart igen, men mitt hår är ju dock enormt slitet. Mitt hår under är faktiskt bara en decimeter (högst) för det har gått av säkert när jag färgade blont förut. Och det är väldigt slitet för jag plattar så mycket och använder massa hårprodukter. Men jag ska börja med hårinpackning för jag har använt det förut men aldrig så mycket och mitt hår behöver det verkligen. Men det är endå så att jag vet inte om jag ska färga tillbaka till det jag hade förut för gillar endå svart också men hmm.. det är så himla svårt det hära. Men jag tror jag är sandblond, ni vet man har ju "sin färg". Låter helt knasigt menmen. Jag antar också att mitt hår är väldigt slitet från så kallade fjortistiderna när man hade sitt rufs och så. Måste verkligen börja ta hand om mitt hår mer, sluta med plattången och allt ;/
 
Ja här tog jag verkligen inte bra hand om mitt hår som ni kan se.

@

Jag sitter hära och tittar på nått program, jag vet inte vad det heter men det kommer ju seriöst nya och nya program hela tiden. Och angående några komentarer om "bråket" mellan mig och Mikaela så va det en driv grej vi gjorde bara för vi tyckte det va så patetiskt när man läste sånt på andras bloggar, jag vet inte riktigt varför jag skriver det hära men vill inte att folk ska tro att vi är såna. Men ja och samt så fick jag en komentar på min och Vikkans parodi från samma person, och för det första så vad vet du om oss? Men tänker inte bli irreterad på komentarer jag får nu, orkar inte lägga min tid på det. Ja men jag kommer blogga mycket mer sen när helgen och lovet börjar, för då finns det mer att skriva om och mer tid såklart. Men ni får ha det bra, puss.

old pic

solglasses

Ja kanske lite tidigt att redan tänka på solglasögon men jag verkligen älskade mina förra från gina tricot men dom gick sönder två gånger så ska satsa på nya denna sommar.
Men i år blir det nog några i denna stil som Hilary Duff har.

you are my drog

Hejsan bloggen, sitter hemma och prata nyss med Sara i telefonen. Hon va inte i skolan idag så, men jag är väldigt stolt har pluggat bra i skolan idag. Ja ialla fall mer än vanligt, men kommer ha mycket att göra under lovet -.- Menmen, på fredag ska jag vara med Sara och kanske Mia och Fanny. Ska prata med dom om våra planer, övernattning och riktigt roliga saker :) Men nej nu ska jag plugga spanska, puss!

Hahahahaha heta man kan vara, Me and Vikkan old times!

min älskling

Min älskling håller på att gå sönder totalt.. vet inte riktigt om jag ska skratta nu eller gråta? Haha för jag är så störd att jag kallar min mobil älskling och att jag verkligen älskar min mobil så mycket eller att det är så sorgligt att den som har stått vid min sida så länge håller på att gå sönder totalt. Men ialla fall, jag biter ihop med skiten för jag kommer inte få någon ny -.- Men just nu håller jag på att äta semla eller jag har ätit några tuggor men nu mår jag illa bara, haha men jag råkade andas in det dära sockret som ligger på och det va inte härligt.. jag är inte lite sjuk. Har några bilder när jag kladdar hela semlan i ansiktet men jag tror jag håller dom för mig själv. Men denna vecka blir det mucho pluggo är allt jag har att säga, men nu ska jag kolla på CSI så skriver nog tomorrow, puss.

Hära är en bild på min älskling, men nej den håller på att ramla samman så snart blir det nog byebye gamle vän.


sweetest girl

Ja förlåt att jag inte skrivit mycket i helgen men så kan det va ibland. Men ja vad kan jag skriva just nu, hmm.. har nog inget intressant att berätta just nu. Något speciellt jag ska göra i bloggen? Men jaja medans så kan jag lägga in några pics från helgen :)

För ful för att va med på bild säger jag bara och fråga mig inte ens om håret, haha -.-
  
  

kuuuunskap

Shojsan, sitter i skolan med Mia, Ebba och Sara.  mia är sötast men ebba och sara är två slampor. Men säginget! Jaa.. Mia ville ha lite sagt. Men nu ska jag skriva på min engelska, mår bra igen nu idag så ska kanske stanna i skolan när vi har slutat och plugga får se. Men skriver när jag kommer hem, pussar från oss hära!

i trusted you

Nej usch jag mår skit just nu, behöver verkligen lov bara 5 days left. Men får väl se hur mycket jag får va ute dom dagarna :'( Och jag behöver pengar från alla som är skyldiga mig för jag är fattig just nu men ja man får försöka klara sig på något sätt, men måste bara berätta va gulliga mina föräldrar va igår dom kom upp med en ros till mig för det va alla hjärtansdag så söta visst. Men nu ska jag duscha och ta något att dricka, need vätska! Men blir en tidig sovtid för mig idag och jag kommer säkert få IG på SO provet imorrn men det är vad jag minst har att tänka på nu, puss!

day after tomorrow

Ja gårdagen va väl okej, jag skämde nog ut mig väldigt mycket och det fick många konsekvenser.. Bland annat att när jag vakna imorse så var min piercing borta, jag började nästan gråta av panik. Och jag försökte hitta den men jag mådde så illa så jag kunde knappt röra mig, så jag och Vikkan åkte in till stan och köpte en ny piercing och vi båda va helt bakisar och jag såg allmänt störd ut hade bara klätt på mig och dragit iväg. Men jag orkade verkligen inte fixa mig, sen så köpte vi en men jag fick inte in den och jag antog att hålet hade växt igen. Jag mådde verkligen skit för 600 kronor bortkastat liksom, men senare på kvällen så hade pappa pratat med en tant om allt och hon sa att vi kunde komma förbi, så det va väldigt smärtsamt men hon fick igenom en piercing efter flera olika metoder. Men mina föräldrar märkte att jag hade druckit och ja dom blev inte alls glada för jag hade lovat att sköta mig och mamma sa mest att jag va så lättpåverkad för jag äter inte och är för smal så det kan jag hålla med om men jag ångrar verkligen att jag drack så mycket. Så nu har jag haft ett långt samtal med päronen om att jag är "deprimerad" men jag vet att dom bara vill att jag ska må bra men det har bara varit så mycket på senaste tiden. Och så många har varit falska, oj det blev väldigt mycket nu men jag får se om jag kommer kunna skriva så mycket får se vad som händer. Men tack Vikkan, Mikaela och Sara som hjälpte mig igår och som alltid gör det, ni betyder.

Nu fuckar bilderna sig, så det blev tyvärr ingen bild i det hära inlägget.

börjar på c och slutar på aroline

Just nu sitter jag och Vikkan hemma oss mig och fixar lite, vi ska snart dra ut och träffa tjejerna sen ska vi till Spångish haha. Men ialla fall, nej nu så hinner jag inte skriva mera för vi ska dra ut snart. Men alla andra får ha det bra på alla hjärtansdag för vi kommer säkert ha minnesluckor, puss.

Såhär ser man ut ikväll iallafall :)
 


alla hjärtansdag

Nej idag så ska jag och Vikkan till piercingstället sen typ träffa Fanny och Sara i Vällingby. Men ikväll så ska alla vi tjejer have some fun! Säger bara att denna alla hjärtansdag vill man bara glömma men nej jag skriver imorrn eller något, för idag blir det stressigt. Juste angående vårt videoinlägg så är vi inte alls seriösa utan vi beter oss bara som fuckfejs och finnfejs, ni vet vilka ni är :) Men nu ska vi göra oss klara och sen bär det av, puss.


parodi om fuckfejs & finnfejs.


saknar sommarn

        

inte hela historien

Jag var tills nu på G med en kille som heter Johan och idag viskade någon till mig att Carro (successful.blogg.se) har haft sex med honom bara förra helgen. Asså fatta vad fittigt att man kan göra något sådan mot sin bästavän!!!!!! jävla slyna liksom. Asså visst jag kanske har tagit några av hennes på G men det var ju inte så att hon gillade dom riktigt...I alla fall inte alla. Så palla lekgumman och väx upp. Det finns inget OSS längre! Så fuck you C. Nu vet alla vem du e!
Ja detta skrev Mikaela ([email protected] & mmuch.blogg.se) om mig. Kan inte fatta det, hur många har inte du tagit från mig? Karl-Erik och alla... nej du vet vad jag kände för Karl-Erik så säger bara payback time! Kanske lite horigt men jag har faktiskt alltid gillat han och om sanningen ska fram så har jag helt enkelt inte vågat säga något. Men du vet vad du gjorde för 3 veckor sen och det kanske jag inte ska ta upp i bloggen men ja nu vet du hur det känns :'(

mikaela!

Postat av: Mikaela

Din fula äckliga hora. Kommer aldrig glömma att du knulla med Johan! Hur kunde du när du visste hur mkt jag gilla honom. Ja nu ska i alla fall alla få veta och snälla inte lite pushup!
Lilla gumman innan vi börjar ta det dära så kanske vi ska prata om vad du har gjort eller hur? Blir verkligen irreterad på dig, och jag har inte ens pushup? Jag kan inte hjälpa att mina tuttar är större än dina eller hur? NejnejNEJ! Om någon här är hora så är det du, försök inte vända om så att det verkar som jag är hora hära!


i'm never going to be like you

Ja som nog alla vet så är det ju alla hjärtans dag på lördag och jag ska spendera den med... MINA FLICKOR! Hahaha mysigt värre, nej men kommer bli jätte kul. Jag och Vikkan hade ju tänkt att vi skulle samla ihop alla och så. Fast just nu är jag bara allmänt stressad över skolan, menmen vill bara ha lov men framför allt SOMMAR! Jag saknar sommaren 08 grymt mycket, det va verkligen en härlig tid. Men nej nu ska jag fortsätta kolla på top model. Miss me

fråga

Fick en liten fråga så tänkte svara snabbt på den innan jag ska duscha.
Postat av: Anonym

varför bloggar du? vill du att folk ska läsa om ditt privatliv lr?
Jag skriver nog mest för jag själv ska komma ihåg vad jag gjorde och vad jag själv skrev och hade för åsikter. Samt vill jag inte skriva för personligt för man vet ju aldrig vem som läser bloggen. (mami&papi?) Jag har inte så mycket problem med att folk läser om mitt "privatliv" man får väl ha vilka åsikter man vill, men då behöver man inte heller ta sin tid och läsa min blogg. Jag tycker om den själv och det tycker jag räknas mest.


lyckan vänder

Jo det är såhära att jag kom nyss hem faktiskt men ja det jag ville säga är att jag är äntligen fri! Ja nu undrar ni säkert vad jag menar men jag fick en guldhalsband i julklapp av min mormor och morfar men enda sen jag har haft det har jag haft sjukt mycket otur;O Jag har ju aldrig heller fattat varför jag ska drabbas av det men så tänkte jag att det börja sen jag tog på mig halsbandet. Så igår kväll tog jag av mig det och sen har jag faktiskt inte haft någon otur alls rättare sagt tvärt om, jag hittade till och med ett tuggummi packet. Slå den, men ja det låter nog helt sjukt. Men det va ett 3000 år gammalt halsband från Egypten så man vet ju aldrig om det kan ligga någon förbannelse över det. Haha nej va sjukt det här låter men jag ska testa några dagar och se om turen håller i sig :)

video

Hahah Mikaela kommer nog hata mig nu men den här videon är så himla rolig och GAMMAL! Det här är från typ början av 7an ojoj ;O Gamla minnen, Mikaelas replik "this is all hora" HAHAHA

9 feb

Förlåt allihopa men har inte så mycket att skriva om men tar nya tag imorrn, den här veckan blir det bara allmänt mycket plugg kanske ska till stan med Mikaela, och om tjejerna kan kanske. Men jag är fattig så kan inte förvänta mig att kunna köpa något även fast det är mycket jag behöver :'( Buhu, men nej nu är det sovdags eller kommer endå inte kunna somna förrän om flera timmar menmen -.- Godnatt.

queen of drama

Hejsan bloggen, ja det här är första inlägget för dagen och kanske sista. Tyvärr men är sjukt trött så orkar inte skriva så mycket mer. Men dagen har väl varit bra fast med jävligt mycket DRAMA. Hmm.. ja vad ska man säga, nu ska jag ialla fall kolla på tv och senare sooova. Härligt fick typ ingen sömn igår så det är välbehövt. Prata precis i telefon med Mikaela också om en del saker, och hon är sjuk stackarn ;/ så jag är mobbad i min klass nu ;O Haha jaja man får väl överleva i guess. Men nu ska jag ta kakor och mjölk, miss me.

Gammal bild på mig och Fanny, på mias 14-års fest.

godnatt

Ja nu har ni några parodi filmer vi gjorde, ska nog börja videoblogga också tror jag. Får se hur det blir med den saken, men snart ska jag gå och lägga mig ska ju till skolan imorrn och är sjukt trött. Det har visst hänt vääldigt mycket men jag får höra om allt imorrn. Men det värsta är att jag måste va själv på bilden typ ;O för jag va sjuk förra veckan och då hade vi bild att vi skulle måla och så och jag missa det så nu kommer jag typ få göra det själv :'( Jaja, jag skippar nog det. Vill bara ha lov eller nått.. men nu blev det tre inlägg hära på raken så skriver mer imorrn, puss!

mina och vikkans parodifilmer

HAHAHAHA här har ni parodier som jag och Vikkan har gjort av Saw och The grudge. ENJOY!


hold on

Har inte uppdaterat alls mycket i helgen, so sorry. Men har inte haft datan så mycket och massa, men nästa helg ska jag och Vikkan tillbaka till piercing stället så vi MÅSTE va nästa helg så alla vet. Hahah men vi tänkte samla ihop alla tjejerna och ha lite rolig kväll if you know what i mean? Så om ni läser det hära ha inget planerat på lördag, och jag fixar saft och bullar :) Så ha bara med lite pengar för det är inte gratis, mohahah. Men just nu tittar jag på film och ska ta min medicin och jag lovar att den är typ gjord av bajs ;O Det är inget skämt! Det är liksom små piller i ett rör som man sväljer helt sen smälter plasten liksom i magen och så men plasten smakar verkligen bajs! Kan man göra plast av bajs? Och nu kanske jag verkar störd men Vikkan slickade på plasten och hon kände det också ;O Läskigt! Snart ska jag ialla fall lägga in min och Vikkans parodifilmer, dom är verkligen fett bra :) Hihi men so long bloggreaders!

Oj man ser inte mycket på bilden men det är jag och Vikkan från typ 1an :P

hemma lördag

Tyvärr blev det en hemma lördag för mig och Vikkan, för ja det blev lite cp.. men nu ska vi titta på film sen lägger vi in lite filmer vi gjorde igår. Mohaha, annars så är jag lite smått irreterad på allt och alla inklusive Vikkan men hon vet inte det så jag ska slå henne nu HÅRT! Men lägger in filmer och så sen, PUSS!

klittanfittan

Nu sitter jag hemma med Klittan, vi väntar på att min pappa ska komma hem från träningen så vi kan äta. Och senare ikväll så ska vi ha en myskväll, vi ska ha ansiktsmasker, massa filmer, godis och ja you name it! Myspys, imorrn har vi lite planer men det bajsar vi på! KING KONG CHING CHONG LONGKALSONG!

hjälp mig!

Nu är det viktigt hära, ska jag färga tillbaka till den dära ljusbruna/sandblonda färgen eller ska jag ha svart/mörkbrunt? Jag kan endå inte färga förrän om ett tag men vill endå verkligen kunna bestämma mig, jag var liksom helt säker på att jag ville ha det ljusa tillbaka men nu vet jag inte faktiskt ;O
  VS

svar

Ja jag har inte så mycket att göra just nu så jag tänker att jag svarar på frågorna även fast det inte va så jätte många menmen. Hära kommer svaren endå :)

Postat av: Anonym

Rakar du din mus? Har du knullat,Pullat,slickat fitta,runkat av,sugit av? Jag kan ju redan säga direkt att jag tycker man kan komma med en lite vettig fråga iallafall.

Postat av: Anonym

Har du slutat röka? Jag kan säga såhär att jag ska verkligen börja försöka men det är svårt att bara sluta direkt efter 3 år. Skäms över att behöva säga det.

Postat av: Anonym

hur gammal är du? Jag är född 1994, alltså är jag 14 just nu men jag fyller 15 om 4 månader ungefär.

Postat av: elin

Har ingen fråga men jag undra om du kunde lägga ut en video eller bilder på ditt smink eller när du sminkar dej? skulle va kul och se och jag vill ha lite tips hur man kan sminka sej och så. Ja det kan jag säkert göra någon gång :)

Postat av: Anonym

Vart går du hos frisören ? Haha jag brukar faktiskt klippa mig själv, tycker det är kul att kunna klippa sig precis som man vill. Men annars brukar jag variera mig lite, man klipper sig ju på ett ställe man trivs.

Kommer du bra överens med alla i ditt "gäng" som du umgås med i skolan ?
Ja jag kommer bra överens med alla mina vänner i mitt såkallade "gäng". Vi har liksom samma humor och är ganska lika på sättet. Kanske inte lika utseende mässigt när det gäller kläder och smink men annars så. Men såklart måste man inte va lika för att kunna va vänner, men vi har blivit så nära vänner pågrund av att vi alla är väldigt lika.


Postat av: Anonym

Har du bra betyg? Nja bra och bra vet jag inte, men kunskapsskolan är lite annorlunda när det gäller betyg och så. Men jobbar på steg istället för att gå på lektioner och det är också en del av betyget. Samt prov, olika projektsteg och andra projekt. Men om man nu tänker stegmässigt så ligger jag väldigt bra till tycker jag själv, fast jag måste plugga mer och ta hela skolarbetet mer seriöst.

vad har du i grundämnena? Nu första terminen i 8an så fick jag G i matematik, svenska och spanska, och så fick jag VG i engelska. Är verkligen inte alls nöjd men det är bara att jobba på.

Postat av: Anonym

jag har lite frågor:
1. kommer du från danmark? för du skrev förut att du hade danska kusiner.
Nej jag är inte dansk alls faktiskt, ja jag har dansk släkt men det är för att min moster flytta till danmark när hon var 18 och fick en familj där. Så det är inte jag som är dansk utan det är mina kusiner som är halv svenska.


2. vad gillar du mest oss killar? Ja om vi nu ska prata både utseendemässigt och ja beteendemässigt så måste det nog vara att såklart vill man ha en kille som är social, snäll, rolig lalala.. ja ni vet det vanliga. Och jag gillar killar som är långa, vältränade.. ja smågulliga pojkar, haha nej men ni förstår väl vad jag menar. Tänker inte överdrivet mycket på utseendet, klart man inte vill ha en kille som har en hemsk personlighet även hur söt han kan vara ;O

3. skäms du att gå utan smink? Nej, jag har mycket bättre självförtroende med smink men samtidigt tycker jag ibland att man ser mycket bättre ut utan smink. Men jag har gått utan smink många gånger särskilt på sommrarna och jag skäms verkligen inte. Det känns faktiskt mycket fräschare.

Postat av: Anonym

gillar verkligen din blogg! :D Man tackar :)
har också frågor, har du nånsin vart kär i en tjej? Nej jag har aldrig varit kär i en tjej, men ibland har jag verkligen lust att bli lesbisk.

har du haft sex med en tjej? Ehm nej jag har inte haft sex med en tjej heller.

har du varit full? Ja jag har varit full.

har du nånsin varit med i ett bråk och slagits? Ehm nej jag har inte varit i ett bråk och slagits, men visst har jag bråkat med personer. Men tycker det är lite onödigt att hålla på och slåss, tycker man bara söker "uppmärksamhet" dära.

Postat av: Anonym

vad föredrar du mest facebook, playahead eller msn? eller äre något annat du gillar? Jag har alla tre sakerna men jag har nyligen skaffat facebook och fattar mig inte riktigt på det helt så tycker det är allmänt tråkigt just nu, och playahead har man ju haft nu väldigt länge men det använder jag mest för musikens skull och så. Och msn är ju inget speciellt men det är ju ett bra ställe att "prata" fast använder inte det speciellt mycket. Nej om vi nu ska prata om data så är det nog bloggen jag gillar mest och såklart att läsa andras bloggar.

Postat av: Anonym

vem är din bästevän om du måste välja en? Hmm... det här var verkligen en jätte svår fråga. Jag har liksom mina närmsta vänner och dom betyder ju absolut mest. Men Mikaela har jag känt i ungefär 9 år och vi har alltid varit bästavänner genom både svåra och bra tider, sen Vikkan och jag kom jätte nära varandra under 6an när jag mådde väldigt dåligt och inte hade så många andra och hon har alltid funnits där för mig och vi är så himla lika varandra så det verkligen klickar. Ebba, Sara och Fanny är också mina närmaste vänner, dom kan jag verkligen berätta allt för. Så det är verkligen svårt att välja någon för jag älskar alla lika mycket!

är dina föräldrar skilda? Nejnej mina föräldrar är lyckligt gifta, dom är så söta med varandra så :)

har du något djur? Ja jag har faktiskt en katt som heter Sasha, min lilla älskling. Och jag hade fiskar men ja dom är på andra sidan nu.. men pappa ska typ ta över mitt akvarium nu tror jag.

Ja där va alla frågor, fråga gärna mer om ni vill veta något mera. Nu ska jag börja fixa mig innan Vikkan kommer, PUSS!


videos

HAHAHAHA tänkte lägga in några roliga små videos hära! Hahaha jag kan ialla fall inte sluta skratta, men här har ni! :D






M&C genom tiderna

Haha jag hitta lite gamla bilder på mig och muchisen. Ja vi har varit bästisar sen förskolan, känns sjukt att vi har känt varandra i snart 9 år! ;O GAAAAH jävlar, tänkte inte att det va så länge. Men här slänger jag in lite gamla bilder på oss, har tyvärr inga nya men ska tvinga henne att vi ska ta massa bilder snart. Men hära kommer vi som små :)
     
Ja här hade ni lite bilder, helt sjuka men whatever. Det är såna vi är!


glöm inte frågestunden!

Skrev inget idag för jag har typ sovit hela dagen och pluggat lite grann. Men ja, FORTSÄTT KOMMA MED FRÅGOR TILL FRÅGESTUNDEN HÄR UNDER! Mycket viktigt, liksom kom igen jag öppnar mig hära vad är det ni vill fråga. Vad som helst! Men jag ska sluta tjata men fråga på nu :) Kommer va hemma imorrn också för det har doktorn bestämt men Viktoria ska typ komma hit runt 11 tiden så hon skolkar tror jag, ajabaja haha nej då vi gör verkligen inte sånt ;O Hahah men mina föräldrar vet inget dom tror att hon ska komma runt 5 tiden så vi måste smyga, fast min broder har också blivit sjuk nu och kommer va hemma så det blir lite svårt men det är bara att hota han :) Jag vet allt för mycket om han än vad en syster ska veta, men ialla fall... nu väntar jag bara på att klockan ska bli 9 så criminal minds börjar. Jag älskar det programmet. Men nu har jag inte mycket mer att säga, men jag vill ha fler frågor om ni ska få några svar! Pussar

frågestund?

Jag sitter och äter glass :) Hihi I löve ice cream! Men jag tänkte kanske ha en frågestund så ja det blir väl en hära men om det inte blir så mkt frågor så struntar jag i det så fråga på nu isåna fall, om ni vill ha några svar!


fyfan

ÅHHH jag är så jävla äcklad just nu! Vissa personer vet vad jag pratar om men känner inte för att skriva om det i bloggen. Uschusch säger jag bara att man kan vara så patetisk, vad jag någonsin har känt så är det borta nu och kommer alltid att vara! Men förutom allt det hära så funderar jag på att ha en ny frågestund på bloggen, för att ha något speciellt . Men vet inte än, men nu ska jag knarka halstabletter. Kisses.

Old pic.

the hot chick

HAHAHAHAH the hot chick är bästa filmen! Min och Vikkans klara favorit film seriöst, här är ett litet smakprov :)


i don't want you back

Även fast jag är sjuk nu då så tänker jag inte låta det förstöra mina helgplaner. Noway, juste jag ska sluta upp med plattången och smink ;O Hahah eller måttligt, jag tänker ha lite smink endå men ska nog inte ha nånting på huden som foundation och så. För visste ni att det är cancerframkallande och plus att huden blir ju också förstörd. Sen så föööööörstör verkligen plattången ens hår så det blir ett stort sluta, eller jag kommer platta håret ibland för mitt hår är verkligen lockigt inte som alla andra som har rakt men lite vågigt på något ställe och säger att det är lockigt. Nejnej det är verkligen lockigt, men om man plattar håret efter att man har duschat så håller det sig väldigt rakt sen efter endå och man vill ju endå ha lite volym i håret. Så det blir nya Caroline, hahaha jag kommer se helt förjävlig ut säkert men hellre ful nu än att va en flintskallig kärring sen med helt förstörd hud och cancer.
Förresten är det bara jag som längtar till sommarlovet? ;O Jag kan knappt vänta vill bara ha lov och slippa kunskapsskolan! Det är ialla fall en person där som jag vill slippa se varje dag. Kanske finns andra som vet hur det känns, men vet inte hur jag ska kunna förklara något sådant hära. You are killing me! Nej nu skriver jag nog senare ikväll, puss.

virus

Jag sitter hemma nu som jag kommer göra resten av veckan, har ett virus i halsen så min hals är helt uppsvullen. Inte mysigt, men har nu någon konstig medicin som jag ska ta i 10 dagar. Det är liksom ett rör med massa piller i som jag ska ta 2 på morgonen och 2 på kvällen. Well ska försöka plugga hemma ialla fall ska typ göra engelskan idag, om jag orkar. Men ska nog ta glass snart tror jag, har lite svårt att svälja så det blir glass 24/7 :D Juste kom nyligen hem från doktorn där jag och pappa hade varit och det va ett nytt ställe som jag inte hade varit på. Vi satt i ett pyttelitet rum som det enda som fick plats va typ två stolar. Sen kom doktorn och kolla i min hals och så och han fråga lite och sen sa han men du ser ialla fall normalviktig ut och då börja min pappa skratta. Haha min familj tycker jag är alldeles för smal menmen. Nu ska jag nog sova lite eller något, känner hur ögonen åker igen. Men godnatt :P
 
Saknar mitt hår :'(

sjukling

Ja här sitter jag hemma och är sjuk, jag kan inte svälja eller något. Det är verkligen sjukt jobbigt, jag va i skolan typ en timme imorse men sen orkade jag inte mer. Det va som jag hade fått någon allergichock och inte kunde andas. Ehm ja, men får äta soppa istället nu. Haha nej men pappa har köpt glass till mig också som kan kyla ner halsen lite, det brukar alltid bli lite bättre i halsen då plus att glass är gott :D Haha jag är tjockis dåra. Nej men sitter med Vikkan i telefonen, hon mår inte så bra nu och jag förstår henne verkligen. Blir verkligen irreterad, men ja jag vet ju inte hur jag kan hjälpa henne. Men förutom det så kollar jag också på bloggar och sex and the city. Men får se om jag kan gå till skolan jag kanske börjar få halsfluss eller något, men ja nu har jag inge mer att säga tror jag så kanske skriver senare men jag ska se på hide and seek ikväll så får se om jag hinner. (kanske stava fel på hide and seek, men whatever)

Bild från i sommras på mig, matilda och mikon :)


piercing

Har ju piercat mig i helgen, och jag förväntade mig att jag skulle ha jätte ont nu efter och allt men jag känner... ingenting. Jag är lite öm precis vid piercingen, men alla har ju sagt att dom har haft så ont så att dom inte kan sitta och nej jag märker knappt att jag har den där. Jag och Vikkan pierca oss samtidigt i Jakan på ett ställe som heter Avanti och dom va jätte trevliga där. Om ni funderar på att pierca er så skulle jag rekommendera det stället, dom använder också den nya metoden som är som att ta hål i örat fast i naveln dåra. Med en såndära pistol aktig grej, som tar några sekunder att ta piercingen med och det gör inte alls ont efter. Ialla fall inte för mig och Vikkan. Sen är det nu jätte viktigt att vi tvättar naveln varje morgon och kväll minst, med vatten och tvål. Man får inte använda nått annat som asolsprit, papper, bomull och andra saker får då fastnar bara andra bakterier. Och man måste byta tröja varje dag får inte använda en tröja man hade haft för 3 dagar sedan, mja det va väl lite information om navelpiercing. Jag och Vikkan måste också tillbaka dit om 2 veckor och kolla så det ser bra ut, men ska också följa med Mikaela snart för hon ska också pierca naveln. Ojoj säger jag bara, men nu ska jag ta bort sminket och sådära, puss!

20:29

Hejsan, prata nyss med Vikkan i tele.. som vanligt haha. Mamma kommer ialla fall hem från Tyskland idag, okej hon va ju bara där en dag men ialla fall. Ehh ja vad ska jag skriva, kommer inte på något just nu ;o Jag är helt braindead, nu sitter jag här med pappa och han pratar skola... SKITKUL!  Usch nej, men nu ska jag chilla. Orkar inte tänka skola just nu, tror jag börjar bli sjuk. Är helt slut och har ont i halsen.. ehh det vanliga antar jag.

På svenskan jobbade jag hårt ialla fall :)


gårdagen med brudarna

Ja här kommer bilderna från igår, inte så många men ja. Haha vi har endå alla minnen!

Haha ja och såhär va det i slutet av kvällen...

igår

Blev lite konstigt inlägg igår, förlåt för det menmen. Orkar inte skriva om hela gårdagen och tror inte det är särskilt intressant heller, men det va matkrig och hela fadderullan. Jag och Vikkan drog sen hemåt runt halv 1, och sen hemma oss mig satt vi och tjocka oss. För vi hade inte hunnit äta särskilt mycket hemma hos Mikaela. Nej men vet inte riktigt vad jag mer kan skriva, kommer lägga in bilder från gårdagen senare för orkar inte hämta kamera kabeln i mitt rum just nu. Det är faktiskt två trappor upp dit ;O Men jag lägger ut min och Vikkans outfit igår nu ialla fall så får ni resten av bilderna sen, Kiss me, Miss me.
 

RSS 2.0