mia 15 år!

Hejsan, sitter hemma hos Mikaela. Hahah vi kör just nu "jag har inte" så roligt men min dricka är slut nu :P hahahahah, men nu har Fanny fyllt på men nu ska vi dansa som fan :D puss!

haha en bild på gullungen Mikaela!

jag har piercat mig nu!

Nu har jag piercat mig! GAAAH vad glad jag är. Jaa jag och Vikkan åkte till Jakan med min pappa. Och sen pierca vi oss och min pappa klippte sig, haha. Stället heter Avanti och dom är verkligen jätte snälla där. Men nu ska vi äta och sen ska vi till Vällingby. Puuuuss!

Jag älskar dig Ebba min tvilling!
Det är såhär vi gör det i Kunskap :P

you wanna come in too my room for a little boom boom

Hejhoppgummisnopp, sitter utanför mitt rum och väntar på att Vikkan och Jonathan ska bli klara. Haha ta det inte fel, förstår hur det kan låta :P Men Patrik åkte för typ en timme sen eller nått så ja får väl va själv.. haha nej men det är härligt. Imorrn så KANSKE jag och Vikkan ska pierca oss, alltså jag har inte pratat med henne men jag hoppas verkligen jag får annars är hela min helg förstörd :'( Men mias fest imorrn blir ju bäst hoppas jag, fast det är ju girls only! Bästa, kommer bli så mysigt. Vi måste ju fira att hon är 15 nu! Ojoj, men nej nu får dom fan va klara snart -.- åhhh jag orkar inte vänta forever... kan inte han åka hem.. måste prata med Vikkan om piercingen och allt. Snart slår jag ner dörren för dom har ju låst den -.- Jaja jag får väl underhålla mig själv på nått sätt, puss!

karris <3 klittan

Mohaha, just nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska få sluta. Sen ska jag till Vällingby med Ebba vad jag vet, för Sara ska ju vara med Danni. Jag hatar Sara :'( Hon lova ju mig den penisen, vi skulle ju ha kul medm peddot i Vällingby hus. Hahah men får ju göra det med Ebba :D Hihi, sen kommer Vikkan runt 3 tiden tror jag så ska vi träffa hennes pojkvän. Skriver säkert senare ikväll, när jag kommer hem. Juste mitt och Vikkans nya smeknamn är Karris och Klittan, Klittan för Klitoria och Karris för Karoline. (jag stavas med C men endå) Hoho men nu ska jag redovisa min bil, ja jag har gjort en bil. Jag kallas ju underbarnet, haha men pusspuss.

carholine


proffs

Förlåt för det inte har blivit så mycket uppdatering, men idag så va jag i Vällingby med Sara och Ebba. Så mysigt gjorde lite köp, ett läppstift från åhlens och en foundation från hm. Nu sitter jag hemma och har städat och pratat i tele med Vikkan. Har inget roligt att skriva precis, är väldigt hungrig just nu för har inte ätit något idag men jag måste vänta tills mamma kommer hem. Men nu ska jag fortsätta kolla på 2 and a half men, I LOVE IT! Pussar.

Måste lägga in den här fina bilden som jag tog från Ebbas blogg.

super strong

Yeey, sitter hemma och har duschat och ätit smörgåsar. Ja efter skolan så åkte jag, Fanny, Mia och Sara och fikade på ett café i spånga. Myspys säger jag bara, sen så åkte jag, Fanny och Sara till Vällingby och Mia åkte till hennes dans. Men sen hade jag och Sara lite smått bråttom för vi skulle först hem till henne och sen åka till första sportskolan så vi åkte och Fanny gick och mötte Gina och Linn. Men jag och Sara var typ i den skolan i 5 minuter och kolla lite och USCH säger jag bara ingen fräsch skola ;O Haha vi tog alla kakor och sen sprang vi hihi. Vi drog upp till Vällingby igen och där träffa vi en pedofil som sa att vi fick 1000 kronor om vi hade sex med han i 20 min, och massa att han älskade mig och aldrig skulle lämna mig ;O fyfan! Han var ju verkligen seriös men Sara fick 20 kronor av han ialla fall fast hon gjorde inget dåra. Haha sen mötte vi Fanny och Mia Vällingby för dom hade varit i kyrkan för dom ska på ett konfermationsläger (stavas?) Oj det blev ganska mycket nu men ja så såg dagen ut ungefär, imorrn är jag ledig så då ska jag va med Ebba och Sara. Ni har ingen aning om hur mycket jag längtar till helgen, det kommer bli så jävla härligt :D Men nu ska jag kolla på film, Pussiluss.
  

success

Sitter just nu i skolan med Fanny, Mia och Sara. Pratar med Vikkan i tele, om en liten störd unge! Fyfan, men ialla fall efter skolan ska jag och tjejerna fika. Jag ska köpa en muffins :D Hihi, sen ska jag hem till Sara och så ska vi till första sportskolan ikväll på öppet hus. Men jag skriver senare ikväll när jag kommer hem, Mia är en potatis!

27 januari

Tänkte lägga in en bild på mig och tjejerna från idag, haha inte bästa bilden. Jag ser ju fan helt störd ut, men vi har ju typ inga bilder på oss bara massa gamla. Men i helgen kommer jag ta massa bilder och lägga in :D

i am what i am

Åhh äntligen slipper jag pappa och hans tjat om skolan. Okej jag gör kanske inte mitt bästa men jag är ALLTID så jävla trött, fyfan va irreterande det är! Men imorrn kommer jag inte hinna plugga efter skolan men jag ska fixa matten och plugga faktiskt i skolan så jag slipper ta hem så mkt. Imorrn efter skolan ska jag ialla fall först fika med tjejerna sen så ska jag va med Sara och så ska jag följa med henne på öppet hus i första sportskolan. Det blir nog ruligt, är lite rädd nu för Sara sa att hennes mamma såg ett sms jag skicka till henne som va lite privat ;O Haha hoppas jag inte träffar henne imorrn hemma hos Sara blir ju lite pinsamt. Menmen så det kan gå, jag har STUDIEDAG på torsdag! Jag längtar, sen är det ju redan fredag ;O Veckorna går verkligen fort, men nu längtar jag verkligen till helgen ska bli jätte kul. Men nu ska jag dricka te med mamma mohaha, men ni får försöka klara er utan mig (a) haha puss.

stronger than jesus

Hörni jag har skaffat facebook, haha känner mig lite mobbad. Men whatever! Nu vet ni endå, så Caroline Leideborg på facebook. Har pratat med Ebba i telefon idag och hon kanske kommer imorrn till skolan så det är bra, måste redovisa matten i skolan imorrn så ska plugga med det hela kvällen med pappa så kanske inte hinner skriva. Vi får se men nu ska jag göra nudlar. Puuuuuuuuuuuuuuss!

Haha omg! kolla vad man kan hitta en bild på mig och Mikaela, jag har ingen aning hur gamla vi är men kanske 10 eller nått ;P


Mikaela Linnerstam

Oj nu skäms jag verkligen, jag har ju glömt att skriva en enormt viktig sak! ;O Förlåt mig för att det här kommer en dag försent också, men min käre Mikaela fyllde 15 igår! Gaaaah hur fort tiden går den lilla gumman är redan byxmyndig och allt! Kan inte fatta att hon och jag har känt varandra sen vi va 6 år ;O Men nu ska jag inte snacka om hela vår historia tillsammans för det tar alldeles för lång tid, men grattis i efterskott, hihi älskar dig!

smile bitch, cuz tears don't help

Yes nu sitter jag här hemma och snackar med Vikkan och spelar lite spel hihi. Måste nog stänga ner datan nu innan pappa kommer och dampar ;o Men jag funderar på att ändra lite med min blogg faktiskt, tillexempel byta namn och så. Kanske till CarolineLeideborg eller något. Men ja alla har ju typ såna namn men jag vet inte faktiskt vad jag ska ha, någon som har ett bra förslag? Men förutom det så ser jag verkligen fram emot helgen, säger bara såhär än så länge. PIERCING OCH FEST MED BRUDARNA!

news

Yes nu ska jag lägga in bilderna på mina nya inköp. Båda är från gina, men har också köpt ett par skor från hm. Men ja här kommer bilderna.

skoooolan

Tjohej, sitter här i skolan med Sara. Vi ska kanske ska försöka plugga lite.. maybe. Men är så himla seg idag och har mått illa hela dagen, ska lägga in lite bilder senare på vad jag köpte igår. Vikkan har dom på sin blogg just nu och jag kan inte ta dom nu, men lägger in dom sen. Men nu ska jag försöka plugga lite men jag tror jag gör det när jag kommer hem istället. Pussar, Sara är bög :$


videoblogg

Ni får ursäkta att vi filma åt fel håll, det blev ingen seriös videoblogg men det blev bara en så ja here you go.

Caroline

 

fredags

Juste jag hade ju så tråkigt igår, för trodde först att jag skulle va med Ebba och så men ja ialla fall. Sen va jag hemma själv typ hela kvällen, haha mobboffer. Men det va jätte skönt att kunna vila ut lite och så, och medans så klippte jag mig faktiskt. Jag klippte upp det och gjorde snelugg, tyckte det blev bra men måste fin putsa det lite. Men här är resultatet även fast man inte ser något bra på bilderna.

fotograferingen

Nu är det stora inlägget hära, bilderna från fotograferingen! Tycker bilderna blev skitbra, vad tycker ni?
 
Jag och Ebba
 
Ebba

Jag

Ebba

Jag

Ebba

Ebbas ögon

Jag

Ebba


C' dagens outfit

 

Viktoria min fruga

http://w1.864.telia.com/~u86436517/[email protected]
Hahah min fruga Viktoria skicka den hära låten till mig, så söt :) Den handlar ju om mig förstår ni liksom lägg märke till "Caroline, Caroline" i låten. Hahaha, men har ingen bra låt till Vikkan men jag älskar henne enormt! Gifta 4life! ;D

i don't want to close my eyes

Hejsan, sitter hemma alone.. inte så kul. Har endå lite ont i huvudet och är över trött. Men imorrn ska jag upp tidigt för Vikkan kommer hit och vi ska shoppa som galningar imorrn om jag får lite pengar av gubben och gumman här hemma, i hope so! Det är ju mycket rea så måste passa på ;O Men lägger kanske in resten av fotograferings bilderna ikväll, om jag ser normal ut på dom. Men ja, annars är jag väl allmänt irreterad på en viss person. Han är inte lite störd, men jag får väl försöka stå ut. Men resten av kvällen ska jag tjocka mig och mysa framför teven, men ni andra får ha det roligare än mig! Miss me darlings.

21:54

Yes kolla hära det blev ett litet smakprov trots allt från fotograferingen idag, inte bästa bilden på mig. Haha men jag tycker alltid så men den va jätte fin på Ebba. Menmen kommer ju fler bilder :)
 

22 januari

Kommer inte skriva något mer för dagen, det blev tyvärr bara ett inlägg eller ja två om man räknar med det hära. Men jag skriver imorrn om jag hinner, kommer ha det ganska fullt upp i helgen. Men godnatt sötnosar!


keep you much longer

Hej hopp gummisnopp, idag så har jag varit i skolan. Och det har varit väldigt bra i skolan nu, allt har börjat lösa sig. Fast min lärare fick damp på mig och Mikaela imorse, hon skämde verkligen ut sig själv när hon stod och skrek på oss så jag kunde inte sluta skratta. Men ialla fall, det roligaste idag måste faktiskt ha varit när Linda fotograferade mig och Ebba. Hon gör verkligen skit fina bilder och allt. Jag kommer såklart lägga in bilderna när jag får dom, jag längtar verkligen! Sen efter det så har jag varit hemma och pluggat lite med matten med pappa, jag börjar komma igång lite nu med skolan. Har väldigt mycket att redovisa nästa vecka och så börjar lektionerna då också, men jag ska bara va i skolan i tre dagar nästa vecka också så har ingen aning hur jag ska hinna med allt. Vi ska också ha besök av en man som va med i (kom inte ihåg nu om det är andra eller första världskriget ;O) Men ja.. förlåt men det ska verkligen bli jätte intressant att höra allt om hans historia. Men nu ska jag äta buuuuuullar, hihi puss!

nattinatti

Nu sitter jag och pratar i tele med Vikkan, hon håller på och städar sitt rum och plattar sitt löshår haha. Jag ska platta håret för jag har precis duschat och det blir för jobbigt att göra det imorrn så fixar det nu. Jag är så suuugen på godis så jag dör, jag är beroende. Måste köpa det imorrn GAAAH! Aja får väl hitta nått annat att äta på medans, men det här blir sista inlägget för ikväll för sen ska jag äta och sova. Men dröm sött, pussar!


den osminkade sanningen

Mobba mig inte, jag är faktiskt nyvaken och allt på bilden.
Haha men jag måste säga att jag föredrar mig själv med smink!
 

leideborg, caroline leideborg 007

Vad händer katten? Shululu, ja jag kör en liten Fanny dära alltså. Mohaha, nej men jag sitter här hemma. Det är så att jag är sjuk, men jaja. Jag håller på och pluggar lite spanska, Me llamo Caroline. Jag äger fan! Haha nej men man har ju ialla fall G i spanska :D Jag tror inte att jag ska byta skola, jag vet endå ingen bättre än den här skolan så jag längtar jätte mycket till att få börja i gymnasiet bara. Det kommer bli så jävla skönt, och Vikkan flyttar typ hit då så vi funderar på att börja på samma gymnasium. Jag kan knappt vänta att få slippa grundskolan och få börja på något bra gymnasium. Åhh vad jag längtar! Men har pratat jätte mycket med hela familjen till och med min brorsa om det hära med att byta skola, och dom har övertalat mig att inte göra det. Men Sara och Ebba ska ju fortfarande göra det tror jag och det vill jag verkligen inte, men dom måste göra det som känns bäst för dom.
Men nu ska jag plugga spanskan måste redovisa det imorrn eller på fredag ;O Puss!

Hahahaha jävligt gammal bild! På mig, min kusin och Fanny.

sjuk

Jag tror verkligen att jag är sjuk, både fysiskt och psykiskt. Men imorse hade jag ialla fall 38,7 graders feber, men jag tvinga mig till skolan endå för jag visste att mina föräldrar skulle endå tvinga mig gå. Men aa förutom det så har jag pratat med mina föräldrar igen om att jag inte ser fram emot livet, eller alltså jag ser inte fram emot att börja jobba och massa räkningar och skit. Jag ser helt enkelt inte fram emot nått jag känner bara att jag tar dag för dag, och mamma har för sig nu att jag är självmordsbenägen. Men jag vet inte, aja. Jag är allmänt trött på allt, har det jobbigt hemma och i skolan. Så jag får väl fortsätta som jag har och helt enkelt ta dag för dag.

.

Boys will always be little boys, and that's just sad!
Tro mig det är viktigt att komma ihåg.

16:40

Jaha ja, det är faktiskt såhär att jag kanske ska byta skola. Har inte hunnit prata med mina föräldrar än men det skulle verkligen va skönt att slippa kunskapsskolan. Jag kommer liksom inte få så bra betyg om jag går där och jag vill hellre gå i en skola då så jag kan få bra betyg innan jag ska börja på ett gymnasium. Svårt att förklara men kunskapsskolan är inte bästa valet tycker jag och jag har faktiskt velat byta skola väldigt länge men ville inte lämna kompisarna, men Sara och Ebba ska endå också byta. Och kunskapsskolan är inte mitt favorit ställe just nu så nej, plus att min lärare är störd så jag ska prata med mina föräldrar ikväll så får vi se vad som händer :)

caroline leideborg <3 ebba sundewall


Tvivla aldrig på min kärlek till dig, du är min andra halva.
Jag älskar dig, nu och föralltid syster!


ungdomar -.-

Nejnejnej, jag känner fan för att byta skola. Jag är på så jävla dåligt humör och det är för flera anledningar, och jag mår också dåligt för Vikkans skull när man hör om massa jävla fittor i hennes skola som trakasserar (stavas?) henne och hennes kompisar. Så jävla omoget! Kan liksom folk växa upp, bara för man är tonåring och lalala så kan man inte gå och behandla folk som man vill. Men gud va irreterad jag är. Men förutom det här så har en posetiv sak hänt idag ialla fall och det är att Vikkan har blivit tsm med Jonathan och jag är glad för hennes skull :) Så istället nu för att fortsätta va jävligt irreterad så ska jag försöka strunta i det, om det går. Men ibland skäms jag åt ungdomarnas skull och jag är ju också en av dom men skulle inte sjunka till en sån nivå som dom i Vikkans skola. Det är ju bara pinsamt hur man kan bete sig så.



successful.blogg.se

Hejsan, ja jag är redan hemma just nu. Klarade inte av att va i skolan just nu bland annat för jag känner mig lite sjuk och pågrund av 3 personer. Inget jag orkar ta upp, så mycket drama hela tiden och jag orkar helt enkelt inte med det. Jag orkar inte med bråk, försöker helt enkelt hålla mig i bakgrunden men på något sätt blir jag alltid inblandad ;O
Jaja vad ska man säga, och säkert för att jag skriver det här på inlägget kommer det bli en ännu större grej, men jag vill inget ont mot någon. Men om folk har det mot mig så kan jag inte göra något åt det men jag blir helt enkelt irreterad när man beter sig otrevligt och snackar bara bakom ens rygg. Det måste ju alla hålla med om?
Senare idag ska jag ialla fall till tandläkaren, antingen ska mamma köra dit mig eller så ska Sara och Ebba följa med mig dit. Men det är ett nytt ställe så kommer säkert inte hitta, haha vad ska man säga. Nu ska jag plugga och tycka synd om mig själv, hahaha nej men oj. Men uppdaterar kanske senare idag, jag kommer endå sitta här och ha det tråkigt.



maitosuklaa

Godmorgon, jag och Vikkan ligger och tjockar i oss choklad och tittar på tv. Idag ska jag kanske träffa Ebba, men Vikkan ska till sin mormor idag som bor i solna så jag hänger med henne till spånga och är där lite tills hon ska möta sin mamma och så i brommaplan. Imorrn är det skola -.- usch jag orkar faktiskt inte just nu, skulle vilja ha en längre helg. Men det är bara att kämpa på antar jag, men nu ska jag fixa mig. See ya!
 


caroline leideborg

Ja nu va det söndag, alltså här kommer väl en liten chock för er alla men jag ska färga håret IGEN! Men nej jag klarar inte det hära längre den riktiga Caroline är inte svart hårig. Det är nått man vet liksom, man vet vilken hårfärg man är menad för och min är.. hihi vill ni veta va.. Nej men jag ska ha den dära mörkblonda hårfärgen med ljusa slingor det är ju endå inte blont. Utan mycket mörkare, men nej jag har fan bestämt mig, det va typ den enda hårfärgen jag verkligen trivdes med helt. Förstår inte hur jag kunde byta, men nej snart blir det tillbaka till den gamla hedliga Caroline. I can't wait! :D

sick people must stick together

Tänkte bara skriva ett litet inlägg medans Vikkan plattar håret, vi åt precis middag med min mormor och morfar. Jag har aldrig haft så ROLIGT.. not! haha men jag och Vikkan är på vårat cp humör, vi garvar åt precis allt. Mormor och morfar tror att vi har druckit eller något, men vi är ju helt enkelt inte normala. Vi ska ut nu och ta frisk luft och springa av oss, för sen är det läggdags :) Meän jaig avslutlar häer, Vikkan vet vad jag pratar om! HA-HA-HA-HA-HA!


18:07

Jadu sitter hära med Viktoria min lilla fruga, igår va vi med Patrik och Jonathan. Kunde tyvärr inte skriva nått eller jag orka inte, haha nej men tänkte ta det lugnt över helgen. Idag så åkte jag och Vikkan till Jakan för att boka tid för att ta navelpiercing som jag har blivit tvungen att vänta på att göra asläääänge. Men aja ska typ få göra det nu om 2 veckor, JIPPIE! :D Men nu sitter vi ensamma hemma oss mig i min... säng. Men nu ska vi gå och äta eller nått, får hitta på något att göra sen ikväll. Men ni får ha det så bra så skriver jag igen så fort som möjligt... kanske :)

Jag och Ebba, tack för att du stod ut med mig under vissa omständigheter. Jag gråter inte inför många, tack för att du fanns där!

why can't we just stick together

Yes nu ska jag skynda mig och skriva detta inlägg för jag måste duscha innan Vikkan ringer mig. Idag så va man ju i skolan igen, kan börja plugga nu igen faktiskt ;O Haha härligt, men idag missa jag två lektioner vi hade musik och idrott alla andra lektioner börjar nästa vecka -.- Men jag fick inte musik tiden för min lärare är störd och jag hade tillåtelse att skippa idrotten för ja hade ooont! Sen efter skolan var jag med Sara, Fanny och Ebba, Ebba köpte hårfärg och sen åkte Fanny och Sara hem till Sara och jag och Ebba åkte till henne. Vi färga hennes hår och hennes utväxt blev typ väldigt ljus medans resten fortfarande var svart ;O men jag tyckte inte det såg så farligt ut. Sen gick jag hem och haha jag måste bara berätta att jag va rädd när jag gick hem för jag har Mias fjäll just nu och hon har blivit typ attackerad i den 2 gånger, så jag har typ panik när jag har den jackan den bringar typ otur ;P haha nej men ja det gick bra som ni ser för annars hade jag inte suttit här och skrivit :D Men nu måste jag spriiiiiiiiinga och duscha, PUSS!

nytt inlägg

Japp idag så har jag varit i skolan och gjort inte så mycket dåra.. bara haft teknik då vi ska bygga en bil av en råttfälla och så :O helt stört menmen. Efter skolan så har jag varit med Patrik och nu så sitter jag och tittar på Top model. Hah jag har faktiskt sett alla säsonger :$ Blir inte så mycket uppdatering idag är väldigt trött och så, men jag får väl ta igen det imorrn :) men nu ska jag titta klart på Top Model så ni får alla hare så bra / C.L

Jag ser ut som ett litet mobboffer men man ser väl ut som vad man är, mohaha ;P


brother from another mother?

Alla säger att jag och min brorsa är lika varandra ;O Jag ser verkligen ingen likhet alls, och jag har ju endå hört hela livet att jag är adopterad så det kan ju förklara en del. Nej men jag verkligen fattar inte vad som gör oss lika utseendemässigt, ja alltså om man skulle tänka på personligheterna så skulle jag behöva va adopterad. Låt oss säga såhär det finns inga normala ord för att förklara min skumma broder, men han har sina bra stunder mohaha. Nej va taskig jag låter mot han, det va liksom han som slog mig när jag va 5 år gammal -.- Haha vafan snackar jag om, men jag menar liksom ser ni likheten för jag kan inte se den?

   
Bilden är ganska gammal på han dåra, och man ser kanske inte så bra på den på mig men jag har ju tusen andra bilder på bloggen så ni vet ju hyfsat hur jag ser ut :)

the best of the best

Men guuud, jag glömde ju skriva en viktig händelse som hände idag. Fanny älsklingen förlovade sig idag med Lucas! Man blir ju lite avundsjuk, men är jätte glad för deras skull.
Lägger in en bild på dom också hihi :)


skooooola ?

People ja, idag så hände väl samma sak som igår ungefär va i skolan och kunde inte plugga med nått för datorerna funkar inte. Och min skola har visst inte "råd" med nya böcker, fan va sur jag blir. Och jag får bara massa damp från pappa. Det är inte mitt fel precis, min pappa är sån som tycker att jag MÅSTE ha mvg i typ allt -.- Jag är inte så smart, men jag ska ialla fall ha minst vg i allt. Jag är verkligen så jävla lat! Jag måste börja plugga på nått sätt alltså. Ja i helgen ska Vikkan komma igen om jag inte redan har skrivit det menmen, hon kunde inte pierca naveln förra helgen så det blir typ den hära helgen istället :) Men nu ska jag gå och ha ett samtal med pappa -.-  




just the way you are

Ehm ja, jag känner liksom att jag inte vet riktigt vad jag riktigt ska skriva om :O Det är väl inge kul att bara läsa om min dag hela tiden eller? Huh.. och ni får ursäkta mig att jag uppdaterar så dåligt nu, det är bara svårt att hinna. Inte som på lovet då man hade så mycket tid hela tiden. Försöker plugga så mycket som möjligt men min skola är ju inte precis den bästa -.- så har inget material och vi går inte på lektioner och sådant. Orkar inte förklara allt men ni som går på en kunskapsskola fattar vad jag menar. Ja men det suger ialla fall, har inte precis lite att göra den här terminen heller. Men usch jag blir verkligen tok deprimerad av att tänka på skola, ni fattar inte. Men idag har jag haft skola och har typ inte kunnat göra nått fick en kurs grej att göra hela dagen sen så åkte jag till Vällingby med Mia, Sara, Ebba, Fanny och Gina och så träffa vi lite folk där bland annat Hanna och hennes kompis. Yes myspys säger jag bara, ska kolla på tv nu men nås på mobilen, fast kan fortfarande inte smsa :'( Menmen får väl klara mig.... puss!


nobody is perfect, you are nobody

Gott folk, just nu tittar jag på film och chattar lite. Imorrn är det skola så vill va pigg till det dåra men ska väl börja ta bort sminket och så nu. Helgen har varit jätte bra med min älskling Vikkanpikkan, men längtar till dom andra brudarna också! Dem träffar man ju alla imorrn, men nej har inte så mycket mer att skriva jag uppdaterar mer imorrn. Love me, Miss me/ C


16:39

Nämen hejsan, idag så blev planerna lite misslyckade :( Men ja får väl se vad som händer, Vikkan ska hem idag klockan 20 i 6 typ. Och efter det så ska jag städa mitt rum kanske, haha jag har redan börjat men jaja. Näe det blir väl en tråkig hemma kväll antar jag, förresten min mobil kommer börja funka på fredag. Jag får damp pappa säger att jag har ringt och smsat för 300 på 10 dagar ;O det stämmer inte föfan! Menmen så kan inte svara på sms nu på 4 dagar men ring om det är något! Men skriver ikväll :)


min klädstil

Listna.. what up? Tänkte skriva lite vad jag har på mig på och så, jaa så luta tillbaka och listna..

Jag har liksom ingen speciell stil som jag går efter, jag tar sånt jag tycker om och blandar olika saker.
Det enklaste sättet att visa min klädstil är nog att lägga in bilder så lägger in så många jag har :)


Jag gillar såna hära tshirtar med fina tryck, använder inte det särskilt mycket men det kan jag tipsa om.


Sånt här gillar jag. liksom jeans, ett enkelt linne och en tjock tröja. Men använder dock inte det lika mycket längre.


Sånt här föredrar jag verkligen, faktiskt dagens outfit också. Men det här är väl nog en favorit, ett par tights och någon fin lång tröja eller vad man kan fixa till. 


Det här är ju fräsht på sommaren med tights eller jeans aajjt!

         

(Klicka på bilderna så blir dem större)
Nej men vad kan jag säga, sånt här klär jag mig med. Men det blir oftast tights någon tröja och så. Är mycket för fina koftor och sådant. Jag brukar köpa mycket kläder på gina tricot, som tillexempel långa linnen för 99:- Koftor för olika kostnader. Tjocka tights för 99:- Jeans tights med mer. Har inte så många bilder, dem flesta är gamla så. Men den tredje stora bilden är sånt jag oftast använder men det är liksom bara att blanda, ta det man trivs i. Det gör jag!
Ja så nu vet ni, men tycker ni ska ta det ni trivs i.
Pussar!


sen uppdatering

Har inte kunnat skriva idag för datan va lite störd och inte bara den utan min mobil också! Jag kan inte ringa eller smsa bara ta emot så tro inte jag dissar er om ni smsar. Men ring istället! Idag kunde Vikkan inte pierca sig för man måste ha med förälder och hennes pappa kunde inte och sen behövde man ha bokat så det blev inte så lyckat. Men vi träffa Sara, Fanny och Ebba en liten stund i Vällingby sen behövde vi åka för vi skulle träffa några (no names). Haha men sen runt 7 åkte vi hem och åt middag med mamsen och papsen, behöver ju spendera lite tid med gamlingarna. Även fast det inte blev någon piercing så va dagen väldigt lyckad. Men Vikkan mår inte så bra just nu så det blir chill hemma, vem fan vill va ute nu endå ;O Det är äckligt kallt ute! Men nej nu ska vi va lite sociala med varandra :) Miss me / C


väldigt oseriös

Tjenis penis, GAAAAAH, jag är typ trött ;P fyfan. Nej men idag så va jag först i skolan och det va fett onödigt liksom för vi har inget material eller nått att arbeta med därför behövde vi bara vara där typ 2 timmar. Fett skönt, sen åkte jag, Ebba, Gina, Fanny och Lucas först hem till mig sen åkte vi till Vällingby det va så trevligt såååå! Sen lite senare träffa jag Vikkan och hon ska nu spendera helgen hemma hos familjen Leideborg... tyvärrr... haha nooo just kidding! Ehh va oseriös jag låter men jaja, Imorrn ska Vikkan göra navelpiercing ska bli jätte kul men jag får bara göra om en och en halv månad... jag klarar inte att vänta -.- Men ikväll så har vi bara varit ute lite men vi pallade inte så vi drog hem och nu ska vi bara mysa hela kvällen, hihi. Ska typ göra ett till videoinlägg, mobboffer vi är! Men aja skriver senare. Kisses!

07:53

Godmorgon, jag håller på och fixar mig just nu inför skolan. Ser lite cp ut idag men det får funka, idag börjar 9:15 fett härligt. Men endå gick jag upp 20 över 6, fråga mig inte varför ;P Men måste bli färdig nu så jag skriver ikväll, och jag komer nog inte blogga på morgnarna innan skolan. Det är svårt att hinna, men bara på fredagar isåna fall. Aja ska bli klar nu, skriver ikväll. Puuuuuuss!


no baby don't lie

Ja nu skriver man igen dåra, kan inte låta bli jag är beroende! Vi har fått hem en läxa vi skulle göra idag men jag orkar inte och jag fattar inte -.- så ska göra den i helgen istället och bara säga att jag glömde den hemma imorrn. Haha evil, nej jag är redan trött och har inte ens börjat med plugget än;O Haha skuuuumt, men i helgen blir det piercing!... men inte för mig.. men för Vikkan, fast ska försöka få göra det också, ska endå göra om typ 1 och en halv månad så va spelar det för roll. Hoppas ni har en trevlig kväll, själv sitter jag och äter nudlar YUMMIE! Min pappa och brorsa kommer hem halv 10 dem är på hans hockey match eller vad det var :S Och om ni inte visste det så är min moder i Peking/Kina. Men hon kommer hem imorrn så. Men nu ska jag chilla, är så jävla seg. Love me, Miss me/ C

Jag har bara massa gamla bilder ;/

du är perfekt som du är

Jag har en viktig sak att skriva bara, jag tycker det är fel när man hör folk som är smala att dem vill gå ner i vikt och massa. Alla har väl sina förebilder och vill va som dom, utseendevis och allt. Jag har själv slutat äta för att bli smalare men liksom man förstör för sig själv. Alla tänker väl säkert att modeller är perfekta och vackra men liksom dom blir tvungna att svälta sig själva, vilket liv är det? Varför kan man inte bli en berömd modell bara för man väger mer än 40 kilo, okej det finns plus size modells men inte många. Det här med anorexia, ätstörningar och massa finns överallt, jag kollade på ett pogram en gång som verkligen väckte upp mig om det här med att alla vill bli smala. Jag kommer lägga upp en bild på kvinnan som det handlade om, och jag tycker bara man ska tänka efter. Det är ens eget liv man riskerar, är det värt det?


just shoot me

Godmorgon gott folk, ja jag är ju ledig sjukt skönt. För jag är typ sjuk också, men inget allvarligt men ska ta det lugnt idag och sen är det skola imorrn så måste ha energi till det också. Jag vill verkligen stanna tiden vill inte gå ut 8an.. för jag kommer aldrig orka med 9an och sen hitta gymnasium och allt skit. Det är ju ett tag kvar men liksom tiden går alldeles för fort! Nu ska jag äta frukost fan, hörs senare!
(orkar inte lägga in nån bild)

läsvärt

Oj va mycket jag bloggar, men det kanske är bra endå. Om det är nått speciellt ni vill att jag ska skriva för att göra bloggen lite roligare så komentera det gärna! Sitter här och pratar med Vikkan just nu, juste jag måste bara skriva hur mycket jag älskar min brun utan sol kräm eller ja det finns många som är bra men fyfan va bra det känns att inte se ut som en albino längre :D Haha nä det här blev inget långt inlägg för jag ska duscha nu, men komentera vad ni vill att jag ska skriva om för att göra bloggen bättre och mer läsvärd!


freaky

Ja som ni vet så är det så att jag har svart hår just nu men det va så att jag skulle ha mörkbrunt, så jag ska fixa till det så det blir mörkbrunt tror jag? Sen i sommar ska jag nog ha som jag hade före förra sommarn när jag hade ljusa slingor och så det va ju fräsht? Fast dom flesta tycker att jag passar bäst i mörkt hår, det är mycket problem det här med håret alltså ;O

Gammal bild :)


First day

Ohh yes nu är det skola igen då... Men jag är faktiskt ledig imorrn, behövde va i skolan idag för jag hade utvecklingssamtal kl 8 -.- och det gick väl hyfsat antar jag. Men sen började vi 10 (fast bara i en timme) så jag och Sara gick hem till Ebba för Sara hade utvecklingssamtal samtidigt som mig. Haha måste bara berätta vad Sara och hennes mamma sa när vi gick ner för trappen, för jag krama min pappa hejdå och då hörde jag Saras mamma säga "Carro kramar ju sin pappa kan inte du krama mig då?" och då hörde jag Sara skrika "Men nej jag vill inte krama dig" haha det va mycket roligare när man va där :$ Sen va jag först med Mia, Ebba och Gina efter skolan sen åkte Mia och Gina hem så då kom Fanny också till Vällingby och så va vi 3 istället. Men orkar inte prata mer om min dag det hände så mycket. I helgen ska jag följa med Vikkan och ta navelpiercing, ska försöka tvinga mina föräldrar att jag också får ta då men annars ska jag ta det om en och en halv månad, ORKAR INTE VÄNTA! men snart kommer min pappa och då ska jag hjälpa han med maten serni. Pappas lilla flicka ni vet, men skriver ikväll. Puuuuuuuuuuss!


pics

December
    

Januari
   

Februari
    

April
   

Augusti
   

September
   

Oktober
    

November
   

December
  

Haha det här stämmer inte helt, det va konstiga datum. Men dom högst upp är 2007 sen kommer helt plötsligt 2008 så det är lite cp men jag hade tråkigt så ta det!





svar på frågorna!

Postat av: emmah
är du oskuld ? 
Ja jag är oskuld.

har du stora bröst? isåfall hur stora? typ som tennisbollar eller basketbollar ?
Typ som pingisbollar...

Vilken skola gå rdu i ?
Kunskapsskolan i spånga

skostorlek?
37-38

skulle du kunna ha sex med en 40 åring om han var snygg ?
  Nej det skulle va som ha sex med min pappa ;O

brukar du raka din mus..?
No comments!

har du några syskon ? 
Ja jag har en broder.

vart brukar du köpa dina kläder?
Jag köper det mesta på gina tricot, jag älskar verkligen kläderna där. Och sen kanske man köper nått på hm också men nja oftast gina tricot och jag köper mina jeans och så på cheap monday och gul och blå.

Postat av: Anonym
har du svart eller brunt hår? Jo det är så att jag har svart hår nu, jag har faktiskt haft alla hårfärger ;O

vilka är dina ''bästa vänner''? Hmm bästa vänner nja jag kallar dem mina närmaste vänner och det är Ebba, Vikkan, Sara, Fanny och även det som händer nu så är det också en tjej som jag har känt i 9 år och hon kommer alltid va en av mina närmsta vänner så är det bara.

vem hatar du mest på denna jord just nu? Hatar är ett starkt ord och jag hatar faktiskt ingen, mest såna människor som inte har något liv som sitter och komenterar massa skit och dömmer folk för utseendet. Små skitungar som borde skaffa ett liv helt enkelt!

vad heter din mobil, är den bra ? Oups nu kommer inte jag ihåg riktigt vad min mobil heter men det är en sony ericsson walkman och sånt. Men den är faktiskt bra fast för många som har den så efter ett tag så är det så att den bara kan dö helt plötsligt och liksom startats om av sig själv ;S

vilken hårfärg gillar du bäst på dig själv? du frågade ju oss :) Ja alltså som sagt så har jag ju haft alla hårfärger, och blont va bara allmänt jobbigt. Det slet jätte mkt på håret och så, men jag gillar hårfärgen jag har nu men mest så gillar jag mörkbrunt, fast mitt hår skimrar lite mörkbrunt endå nu så :)

vad för smink använder du ? (skulle gärna villa se bilder!) Ja kan ju lägga in bilder på dom produkterna jag använder nångång , men jag har ju skrivit i ett inlägg för ett tag sen om foundation och sånt. Men jag fixar ett inlägg om sminket sen.

vad är det för märke på dig jacka (som du har i det här inlägget) Som ni ser längre ner så är det en bild på mig som man ser min jacka på, det är en everest jacka. Men på fredag kanske jag får en canada.

har du vart fjortis nångång ? Ja det har jag väl antar jag, alla hade ju sina stilar förut det va ju alltid att man skulle va i en grupp. Inget jag är stolt över, och då menar jag mest utseendet. Förstår inte riktigt hur jag tänkte då men man tyckte ju att det va snyggt menmen. Jag va ju inte precis lika överdriven som andra som gick på elverket varenda helg och och söp och massa för man tyckte man va så jävla häftig. Nej så mkt fjortis va jag verkligen inte.

vad har du för plattång, är den bra ? Jag har en skiiiitbra plattång, den är seriöst läskigt bra! Den används typ av proffs och i frisörsalonger också, den heter ceramic ion technology. Det är ett bra tips att köpa säger jag bara, men den är ganska dyr tror jag.

Postat av: Anonym

Har du pullat? och isåfall hur ofta?

har du sugit av ngn? har du slickat vagina? Har du runkat av ngn?

Ja ett snabbt svar på båda dom hära frågorna. Det är något som ni som läser bloggen inte har något att göra med eller kommer få veta!


Postat av: linnea&jennipher

Hur många besökare har du ungefär varje dag ? :)
Jag verkar vara den enda med normala frågor (a)
Haha ja, jag brukar ha runt 50 besökare varje dag eller mer det är ju olika varje dag. Inte särskilt många men min blogg är ju väldigt ny också.

Postat av: Anonym

Har du rökt ngn gång? röker du nu? Dricker du ofta? Nej nu kommer jag skämmas, ja jag röker och det är något jag ska lägga av med. Nej dricker är faktiskt nått som jag nästan aldrig gör riktigt. Jag har gjort det men det va mkt mer i 6an och 7an som man höll på med det.

Ja nu har jag svarat på alla frågor, hoppas ni är nöjda med svaren!


14:36

Godmorgon elelr ja det är inte precis morgon men för mig är det så. Jag måste verkligen vända på dygnet nu för ska till skolan imorrn klockan 8! -.- Fyfan jag kommer döö, Vikkan åkte härifrån 10 imorse stackarn, hon skulle va hos sin kompis klockan 3 och det tar ett tag att komma dit och massa. Men jag va helt död imorse så hon gick upp och fixa sig själv, förlåt! Haha juste vi låg och dampa på varandra inatt för Vikkan fick för sig att hon såg ut som pippi ni vet men det va inte ens så oranget eller nått, så hon va skit sur! Men det va lite oseriöst bråk om man säger så eller Vikkan kanske va seriös dåra.. ? Haha men sen kom hon imorse och sa men det va ju inte så oranget. Jaa man fick inte så mycket sömn därför inatt. Juste måste bara säga också att när Vikkan kom så va hon jätte brun för hon hade solat solarium och tagit brun utan sol, och jag är jätte blek så jag köpte också en brun utan sol så nu har jag fått lite färg men ska fortsätta ta brun utan sol tills det blir riktigt bra. Jag tänkte också svara på frågorna jag har fått, även fast dem flesta är onormla men ni får väl vänta på svaren dom kommer strax !


Jag och Sara

    
Jag älskar dig!

love is in the air

Jag håller på och färgar Vikkans hår nu, haha hon dampar för det blir typ likadant och hon hade skit ont när vi färga, stackarn. OMG! jag har panik det är typ oranget!!!!! eller jag vet inte men såg en sån fläck i bakhuvet ;O FYFAN HAHAHA aja.. men förhoppningsvis blir det bra. Juste frååååååååååga saker nu då på min "frågestund" blir fan irreterad ni har ju värsta chansen att fråga liksom whatever! så passa på förihelvete. Men nu ska vi checka hur Vikkans hår blev haha jag ser fram emot det. Pussar!


frågestund!

Jag fick en komentar om att jag skulle ha såndära frågestund, och liksom why not? Så får väl se hur många frågor det blir och så men fråga på!

Gammal bild. På mig, pappa och min broder :)

kunskapsskolan

Jaa ännu en tråkig hemma kväll menmen kollar på film just nu (you,me and dupree) eller vad den heter. Jag är lite orolig över en sak och det är vilket gymnasium jag ska gå på ;O kanske låter lite konstigt för jag har bara gått halva åttan hittils men endå jag har ingen aning vad för linje eller gymnasium jag vill gå på. Skulle gärna vilja ha lite tips på bra gymnasium och så, ifall någon vet något bra? Vet jag vill jobba med och så men jag blir bara så deppig när jag tänker på att behöva skiljas från kompisarna på skolan och allt. Kanske lite tidigt att tänka på det men det är svårt att låta bli :(
Nej nu ska jag titta på filmen, hoppas alla har det bra!



C&E

Jag älskar Ebba


Ebba min syster


Jag dåra

Victoria's Secret Fashion Show

Shululu, sitter hemma nu och jag är trööööött, annars kollar jag på Victoria's Secret Fashion Show 2008. Skulle igentligen träffat en viss person nu ikväll men nejnej, aja har varit med Ebba idag och vi har haft det mysigt. Nu kommer jag inte träffa henne på ett tag så jag kommer sakna henne :'( Imorrn ska jag typ va med Sara och Fanny. Men gud snart börjar ju skolan också, jag känner mig sjukt stressad redan över allt jag måste hinna med och har inte kunnat plugga över lovet för man kommer inte in på vår skolsida. Men pappa sa bara men man måste ju få ledigt nån gång också. Blev väldigt chockad att han sa det men han kanske börjar bli bättre nu och kan försöka stötta mig mer när det gäller skolan. Oj ja nu har jag inte mycket mer att skriva lägger nog in någon bild från idag också alldeles strax.

Det här var ialla fall dagens outfit.

tights från gina tricot
linne från HM
grå tröja som jag fått av pappa
ett svart midje skärp, kom inte ihåg vart jag köpte det // C

big size!

Vet ni vad jag gör? Haha kom precis på att det va en väldigt dålig fråga, men jag tar hål i örat faktiskt. Haha inte så kul dåra men jag ligger och kollar på film också och myser... ensam... Men jag pratar faktiskt i tele med Ebba också, vi ska leka imorrn igen för hon åker också till Uppsala imorrn kväll och kommer hem när skolan börjar så måste ju passa på. Ska försöka få hit Vikkan igen, men får se om det går. Vi har ju lite planer som vi inte hann med förut. Men gud va trött jag blev nu ;O läskigt. Men ska kolla på film nu och så men skriver imorrn i think. Puss

Haha lite konstig bild på mina ögon menmen ;P


c to the aroline

Nu är jag hemma och lite ovanligt men jag gör ingenting ;) Haha nej men har haft fullt upp hela lovet, men det är ju härligt! Juste jag köpte hårförlängning idag, som sagt så delade jag och Ebba på det så vi köpte det för 290 var med klips och allt. Trodde jag skulle betala 400 bara för håret så det va ju perfa :D Så idag har jag och Ebba köpt det och sen suttit och sytt på klipsen på cafet, haha vi tog två nålar och tråd på åhlens och sen satt vi och sydde, sen när vi va färdiga satt vi på oss det och det kändes så jävla skönt att ha långt hår igen även fast alla säger att jag redan har långt hår men det blev 1 decimeter längre nu och jag är jätte glad asså! Vi träffade också lite folk uppe i Vällingby bland annat Sara och Danni. Man träffa ju på lite pedofiler också men det gör jag och Ebba alltid i Vällingby, mohaha. Men nu resten av kvällen ska jag ta det lugnt är faktiskt väldigt seg just nu och känner för en lugn hemma kväll, ska kolla på massa filmer det går ju några på tv och så. // C




-

säg inte hej om du menar hejdå
säg inte ord som betyder mycket om du tar tillbaka dom senare
stjäl inte mitt hjärta om du senare ska krossa det
gör mig inte kär om du inte är kär själv
fyll inte mitt liv med glädje om du senare ska lämna det med svek
stå inte vid min sida om du senare ska lämna mig
torka inte mina tårar om du senare skapar dom själv
låtsas inte som jag betyder något om du senare säger att jag är värdelös
ge mig inte allt jag behöver från dig om du sen ger mig ingenting
säg inte ord som du inte menar,
lek inte med mina känslor jag är också en människa..


00:54

Shojjsan, ja jag och Ebba sitter här och äter cheesecake fast min tog slut på en gång :'( Jaa vi har precis duschat.... haha no details. Hahah låter som en pervogubbe menmen, vi ska kolla på sex and the city nu så om jag inte skriver senare så skriver jag nån gång imorrn serni, ojuste angående det där med canada jackan så menade jag Peking bara så alla förstår. Men säger bara en sak imorrn så kommer jag och Ebba ha lååååååångt hår! hihi men ha det bra men inte så lika bra som jag och min bästis festis Ebba! :D

Jag älskar dig gumman!


remember me

Sitter hemma nu med Ebba, vi har lite gäster hemma och har precis ätit middag. Vi ska ta det lugnt ikväll, ska upp tidigt imorrn till stan och köpa löshår. Idag va vi i vällingby men vi skippade makeup grejen för det skulle va massa folk i K5 för dem från idol va där och vi vill inte sitta där då utan smink ;S Hahah så vi sprang och gömde oss för Fanny ville ju såklart gå dit och kolla på idol Kevin, haha göllunge. Sen åkte jag och Ebba hem till henne och spela ett roligt data spel, värsta krigare spelet (man blir beroende). Vi ska typ upp nu till vällingby och köpa godis, men skriver senare/ C

Fanny och Lucas, så söta tillsammans och såklart är det jag som tog bilden (a)

Missing you

Ja klockan är nu 01:38 men jag tycker det känns som klockan är 11 eller nått :S känns skumt, men imorrn eller ja senare idag så ska Vikkan hem igen. Känns tråkigt för vi träffas ju så sällan även fast vi har varit mycket på lovet men endååå! Imorrn ska jag va med Ebba vi ska på någon sminkkurs som hon hade i presentkort, det blir nog kul att lära sig lite. Jag har också panik för jag har bara 800 kr kvar från julpengarna och 400 ska gå till hårförlängningar och jag hade tänkt köpa nya jeans för resten men kanske kan tigga av mamma och pappa. För jag gör alltid av med mina pengar direkt känns det som -.- Jag har liksom mycket mer att köpa som jag behöver. Juste jag kommer få min canada jacka nångång snart hoppas jag, men det är bara det att dem är ju helt slut i hela Sverige typ så när mamma åker till Kina skulle hon typ kolla där. Min mamma är typ värsta brat eller nått för jag sa till henne att vi kan ju liksom köpa på blocket men hon sa bara nejnej det kommer nog bara vara en oäkta och det ska du inte ha man måste va på säkra sidan så vi kollar vidare...lalala. Men om jag nu får den nångång i januari så kommer jag inte hinna använda den så mycket :( Jaa vad ska man säga så många tankar som flyger runt i huvudet men om jag skulle rabbla upp allt så skulle det ta jävligt lång tid, men jag måste bara få ut vissa saker. Jaa men skänk gärna lite pengar det behövs, ni vet pengar till dem fattiga. Okej jag har pengar så ska nog inte säga så mycket menmen, ska kolla på weeds nu :) God natt och dröm sött.

Jag tog en bild på New York uppe i Empire State Building.

vikkanpikkan and caaarhoe.... mohaha

Shit vilken kväll alltså, det började med att jag och Vikkan skulle till tullinge och träffa några killar. Men det va så jävla kallt och tar ju fett lång tid så vi orka inte. Sen så ringde några killar och bah men vi kommer till spånga och träffar er, vi bah haha okej ;S amen sen orka vi inte vänta så vi börja gå men vi missa bussen så vi börja gå mot stationen för killarna ringde och då såg jag några andra killar (som hade typ stått där vi hade varit på stationen aslänge) bah gå en bit bort och jag bah asså dem förföljer typ oss, sen så mötte vi dem och dem bah vi följde efter er men ni försvann, vill ni hem till oss och massa, gud va läskigt liksom. Sen mötte vi dem andra dem va väl trevliga men vi ville bara hem vi frös som faaaaaan! Så dem åkte efter ett tag och då drog vi hem så nu sitter vi här och äter guacamole hihi. Men ja vad ska man säga sjuk kväll vi hade alltså, men skriver sen sometime.

mohahhahahah GAMMAL FJORTIS BILD! jaa vad ska man säga... 

Emo ?

Ja som ni vet så har jag färgat håret och det blev svart, jag hade en mörkbrun färg men jaja det blev som det blev. Fast det va bara en toning så det kommer nog bli mörkbrunt tillslut eller något liknande ialla fall.

Ja här är en bild på nya hårfärgen dåra. 


Och här är en bild på mig och Vikkan från igår.


första dagen på 2009

Första dagen på 2009 är det nu! OJOJOJ säger jag bara, hade det roligt igår och det är verkligens Vikkans förtjänst. Vi smet iväg efter vi hade smält fyrverkirierna runt 1 tiden eller vad det va och då träffa vi Ebba och sen kom en kille från min och Vikkans gamla skola fram till mig och Vikkan och bah: mina gamla klasskompisar eller nått. Haha han hade säkert druckit lite, menmen alltid trevligt. Vi träffa lite folk och alla är väldigt trevliga på nyår. Jag och Vikkan va lätt finast klädda igår alla hade typ jeans och helt vanligt men vi hade klänningar, klackskor och allt, mina klackar var också 10 cm höga ;O Men jag lägger in några få bilder från igår, blev inte så många bilder menmen.
 


RSS 2.0