Fråga

Fick en fråga under inlägget vatos locos, hur gamla martin, peter och dom är. Och här är svaret.

Postat av: Anonym
Hur gamla e killarna

Killarna är mellan 18-20 =)

Gott nytt år

Det blev lite kaos igår men hinner inte skriva allt idag, för har bråttom. Nu ska jag, vikkan och alex gå och äta frulle och jag tror inte det kommer finnas någon tid alls att skriva idag så skriver när jag kan. Kisses!

Lite bilder från igår som jag låna från ebbas blogg, nu ska vi rulla. Read me later.
 
 
 
 
 
 
 
 


Vatos locos

Nu sitter jag och vikkan och fixar oss, ska dra iväg och sola strax. Sen senare ska vi fika med flickorna och pojkarna. Mysigt, sen måste vi också fixa massa inför nyår imorn. Ser verkligen fram emot det, ikväll ska vi nog bara ta det lugnt. Blev lite mycket igår, eller ja mest på vägen hem. Men hade det trevligt hemma hos erik, vi körde bland annat ölspelet och så. Men ja måste vila upp sig för imorn nu, men skriver senare.

Här är lite pics från igår.
 
Jag, martin och peter som spelar ölspelet!
 
Vatos locos
 
Saris och peter
 
And again
 
Matti the man!
 
Peter and albin
 
Madde och martin =)

Sådära nu ska jag fixa klart mig, skriver later!


Dagens outfit


29 december

Nu har jag och vikkan kommit hem och ätit, och nu ska vi fixa oss för snart är också ebba här så ska vi dra oss vidare. Har bytt min pälsjacka och lämnat tillbaka två tröjor så har nu 400 kronor extra, så nu ska jag shoppa sen! Fick lite hjärnsläpp nu men ska lägga in dagens outfit sen innan jag går.

Postat av: Anonym
Vem är Sebbe och är de din kille :O ;) ?

Svar: Sebbe går i min skola, och nej han är inte min kille och just nu är jag bara allmänt irreterad på han. För som ni såg så skulle vi ha varit där efter jag hade varit i sigtuna. Och jag åkte bara hem för att han och jag hade planerat att vara och det är jävligt jobbigt att åka hem därifrån och jag gjorde det iallafall. Och sen sitter jag och väntar på att han ska höra av sig men icke sa nicke. Och sen smsar jag och ringer så är hans mobil avstängd. Elakt eller vad!? Sen dagen efter får jag ett sms där han sa "mitt batteri dog". In my ass, så nej nu är jag besviken eftersom att han alltid får damp när jag inte kan träffas och sen får jag en sån diss. NejnejNEJ säger jag bara =)

Update

Oj förlåt för att det var länge sen jag skrev har haft fullt upp.. Men iallafall i lördags när jag kom hem från sigtuna så kom vikkan till mig och vi typ chillade, sen snackade vi med vikkans kompis alex om vi kunde komma till han. Så vi kom till odenplan där han bor vid halv 2 på natten, najs.. Nej men sen typ satt vi och drack lite, snackade och tog det lugnt. Gick och la oss runt 4, sen vakna vi runt 11 dagen efter och så gick vi på stan och kollade på kläder och så. Sen drog vi till vällingby och kollade lite där också, och mötte upp sara, mia och ja massa folk. Sen drog jag, vikkan, alex och sara hem till mig och fixade oss sen drog vi till erik i hässelby på chillkrök där. Sen sov alex och vikkan hos mig, sen dagen efter så fixade vi oss och drog till vällingby. Sen åkte alex hem och jag och vikkan kollade på kläder. Men PANIK har inte köpt ett skit än! (Förutom mat och sånt..) Sen mötte vi girlsen och boysen och sen senare på kvällen kollade vi alla på avatar. Vilken jag tyckte va jätte bra, och väldigt lååång. Nu håller jag och vikkan på och fixar oss och sen ska vi mot söder. Skriver senare, love me miss me.

Haha får bli en oldie =)


21:43

Kom hem för ett tag sen, var hos några släktingar på sigtuna. Så det hade tagit jävligt lång tid att åka hem komunalt men jag och min brorsa fick skjuts till karlberg så tog vi pendeln där. Men han fortsatte och jag gick hem, nu väntar jag på vikkanpikkan skulle typ egentligen varit med sebbe men det verkar inte bli så. Ska typ bara ta det lugnt ikväll så jag är uppvilad tills imorn för då har jag mycket planerat så. Men nu ska jag bara ta det lugnt tills vikkan är här som nog är snart =)


Love komentarer!

den där spetsklänningen som du sa såg ut som en t-shiort var är den köpt?
+ var är den sista klänningen köpt?
älskar din blogg :D

Dessa två är köpta på monki =) Man tackar!


+ var är denna klänning köpt ?:)

Den här har jag för mig att den är från hm =)


Hold on

Nej nu ska jag sova, har typ suttit och pratat med fjanny i nallen i en timme nu. Så dags att sova för ska upp tidigt imorn så ska vi till några släktingar och äta middag och ska dra dit vid 2 tiden. Så kommer vara där hela dagen, sen om jag kan åka hem sen efter middagen så ska jag träffa sebbe och så kommer nog mina päron sova borta så det är najs. Ja det är väl hela morgondagen kan man säga, hade egentligen ingen lust att åka dit imorn men mormor och morfar blir så ledsna då så jag får bara skuldkänslor. Men kommer bli jobbigt att åka hem om jag får det eftersom det säkert kommer ta mer än 2 timmar.. Menmen får se hur det blir, nu ska jag iallafall fixa mig inför läggdags så jag kommer upp imorn. Love me, miss me.

Gammal bild på mig och fanny =)


25 december

Nu är farfar och hans fru gerd här, och min farbror, faster och hennes pojkvän kunde inte komma för dom var borta och sjuka och sånt. Och min farmor kommer inte nu, för ja hon har ju sina problem.. Men vi har det så trevligt endå, nu är jag skita hungrig så hoppas vi ska äta snart. Men skriver senare nu måste man ju vara social.

Lite bilder från igår, dock tog jag bara typ när alla krama tomten haha men jag orkade inte ta massa bilder så det var då kameran kom fram så whatever.
 
Vet inte vad jag höll på med där..
 
Nu super jag tomten full hihi
 
Hoho
 
Min bror gillar tomten
 
Kram
 
Mer kram
 
MASSA KRAM
 
Haha världens bästa föräldrar
 
Me love tomten!


-

Nu är jag hemma igen, julen blev ju riktigt lyckad och så mysig så. Snart ska vi få gäster igen, så ska äta hemma med dom sen ska jag träffa vikkanpikkan. Riktigt länge sen så, ska typ hyra film och så. Men nu kom gästerna så måste gå här är lite bilder på vad jag fick igår.

 
Twilight böckerna men här är 1an.
 
Lite cash
 
En mysig väst
 
En kavaj som jag velat ha så länge!
 
En midjekjol
 
Tights
 
Tights 2
 
Mamma tycker jag behöver något färgglatt och den sitter tajt om rumpan =)
 
Den här klänningen som jag fick tidigare, nu är det massa katthår på den på bilden.. men kan inte sluta våldta min katt nej men ni förstår.. =)
 
En klänning med spets, det ser ut som en tshirt på bilden men den sitter jätte fint och tajt.
 
Världens mysigaste halsduk
 
Pälsjacka men ska byta storlek
 
Klänning

Sen fick jag en till tröja som jag ska byta och en konstig väckarklocka haha!


God jul

Nej hörni måste sova snart så jag säger bara godnatt och såklart GODJUL! Nu är julafton här eller ja det börjar ju imorgon på dagen dåra men vet inte riktigt vad man kan säga än. Men nu ska jag gå och fixa mig för läggdags och om jag inte hör av mig imorn så gör jag det på torsdag eller vadfan det är för dag. Nattinatti!


Hey hoe let's go

Haha här sitter jag och funderar på vad jag ska göra med mitt hår, mörkbrunt är ju inga problem att färga men svart är så svårt att ändra om man vill ha en annan färg. Och jag saknar dock mitt ljusa hår men det kommer slita som f*n om jag ska fixa det igen men endå känner jag för det.. Hmm jag kan verkligen inte bestämma mig, hatar det här med hårfärg..

Haha sitter nu iallafall och tittar igenom bilder från junsele, i miss it!


Sååå seg

Nu har jag äntligen slagit in mina julklappar, det tog typ en timme.. så seg är jag just nu! Men fick lite sällskap samtidigt för smsa med älsklingen filip. Så trevligt så, men nu ska jag packa tills imorn för jag åker tidigt till mormor och morfar. Men jag måste hämta något att dricka för håller på att dö av vätskebrist..


Vad ska jag ha för hårfärg!?

Nu har jag ätit och duschat. Så nu ikväll så ska jag vila för är helt slut efter att haft fullt upp nu så, måste också slå in mina julklappar jag har köpt. Jobbigt just nu har jag ingen kraft för att röra mig alls, men jag kan inte förstå att det är julafton imorn. Det är helt sjukt, det känns som att det var sommarlov för en vecka sen. Allt går för fort.. det är väl både posetivt och negativt. Men jag vill bara sakta ner nu så jag hinner andas ut, men jag förutom det här funderar jag också på om jag ska färga svart igen? Ska köpa en ny hårförlängning snart och då måste jag bestämma mig vad jag ska färga innan men kan inte bestämma mig om jag ska hålla mig till vad jag har eller bara färga mörkbrunt eller svart? PANIK måste bestämma mig, help..
 
Som jag har nu? Lite mellanbrunfärg
 
Eller helt enkelt färga mörkare som tillexempel svart?


-

Fick en ny klänning av mamma igår som jag ska ha på julafton!
Den sitter tajt om rumpan och tuttarna så har svårt att sitta ner och andas men det gör inte så mycket, det är inget bra tyg att göra tajtaklänningar av men jag älskar den endå. Vad tycks, visst är den fin =)
 


Last night

Här kommer förresten bilder från igår, nu ska jag gå och duscha men ska bara vara hemma med la familia ikväll och mysa så då hinner jag uppdatera mycket!

Blev chill igår igen hemma hos erik men nu höll jag mig nykter faktiskt även fast jag drack mycket menmen.
 
Martin the king
 
Albin och Erik
 
The gays =)
 
Jag blev gift med pappa.. nää eller?
 
Vissa tål inte alkohol.. haha!
 
Alltid dans såklart
 
Men pappa då.. Nej jag är faktiskt gift nu =)


I'll be

I'll be your crying shoulder,
I'll be love's suicide
I'll be better when I'm older,
I'll be the greatest fan of your life.



1 dag kvar

Nu ska jag snart dra och julhandla så skriver senare =)


Gullimaffia

Nej ska väl sova om någon timme så jag kommer upp imorn, men jag ska försöka hinna uppdatera mer imorn! =)


Break your heart

Hejsan nu skriver jag igen, sorry för det men det finns ju ingen tid alls att hinna skriva! Men min dag har sett ut såhär: åkte hem till sara och därifrån åkte vi sen och åt lunch/middag med martin och peter. Dom gullungarna bjöd oss, så snällt! Det blev världens godaste sallad på coffe corner. Sen träffade vi också ebba, albin, dag, fanny och en annan martin och ja några andra lite snabbt. Sen skulle åkte jag, sara och ebba hem till erik och sen kom martin, peter och albin och så hade vi det chill där. Sen drog vi ganska tidigt allihopa för grannarna klagade, och peter och erik gick till puben och jag, martin, sara och ebba tog en taxi och drog iväg. Ebba åkte hem och vi andra åkte till statoil där fulla martin skulle fyllekäka haha, sen lite senare släppte vi av sara och sen åkte jag hem sist. Martin tappade också bort min ring ikväll så nu sa han att han ska köpa en ny till mig för 1000 eller vad det var, haha men det behövs inte han bjuder på för mycket. Nu sitter jag och chattar med sara på facebook, men ska nog lägga mig tidigt ikväll för måste upp tidigt för vill iväg fort och köpa klart julklappar och kanske ta en fika om jag har råd med det såklart.

Men glömde helt bort att ta bilder ikväll, men ebba tog massa fast hon har inte lagt in det nu så får bli later on. Men här kommer en bra låt istället. Love.


Måndags kvällen

Hörni gott folk, jag skriver imorn när jag ens ser vad jag skriver istället. Nu är det bara så ansträngande så, men här är lite pics från kvällen som jag tog från ebbas blogg. Puss och nattinatti.
 
 
 


Lick me like a lollipop

Nej gott folk, nu måste jag gå och lägga mig om jag ska upp 8 imorn så.. Men ska faktiskt till frisören imorn. Funderar på om jag ska färga lite oranget eller lite bajsbrun färg, mmmh me like! Nej men ska göra en hel del faktiskt men vill ju inte avslöja för mycket det måste ju bli en överraskning, men jag får skriva imorn när jag kommer hem. Kommer nog vara jätte trött imorn och jag och tjejerna ska julhandla, kommer nog inte ha så mycket energi alls till det. Men får dricka kaffe innan jag drar dit, men aja nu ska jag inte babbla på. Nattinatti.


C to the aroline

Drog hem tidigt idag, plus att jag fick en jävla smällare i ansiktet. Verkligen inte min dag, men som tur var blev det inget allvarligt börja blöda lite och fick ett blåmärke. Men är inte blind så, men jag ska bara hämta något att dricka och ta bort sminket för måste lägga mig tidigt ikväll för måste upp 8 imornbitti... Jobbigtjobbigt, men kan sova i bilen eller så. Nu kan man ju undra vad jag måste göra, hmm.. men iallafall jag skriver nog snart =)


Snabbis

Nu drar jag och möter saris sen ska vi träffa mer people, skriver later bitches!


Sunday

Jag vakna ganska nyligen, skönt att sova länge men endå så missar man nästan hela dagen. Lite tråkigt, men ska väl äta och börja fixa mig nu och sen träffa saris och så. Men ikväll så ska vi väl dra ihop girlsen och gå på partaj, det är ett måste känner jag nu eftersom jag och sara inte orkade igår. Men får väl se när jag hinner bli klar, så om jag bara drar ut ikväll. Men jag får se hur det blir, read me later.


Myskväll med den bästa!

Idag har jag varit först på dagen med sara, ebba och massa boys, sen åkte jag och sara hem till mig och hade romantisk middag och kollade på ondskan. Sen skulle vi ha dragit till råcksta till kompisar men orkade inte så vi stannade hos mig och hade en riktig myskväll och massa skoj ute i snön. Riktigt härligt, imorn ska jag vara med fanny och så får vi se om det blir någon fiesta imorn. Men nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink och så. Men här kommer helt galna bilder på oss från ikväll, fråga mig inte ens haha! Men tror jag skriver imorn istället för är för seg för att skriva massa nu så det här får bli det enda inlägget idag sorry! Love me, miss me.

Love u Saris!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Nattinatti

Juste man fick ju betygen idag och jag är nöjd, det var som jag trodde fast jag borde ha fått vg i no men fick bara g men fick tillbaka mitt vg i engelska så. Men ja hoppas alla blev nöjda med sina betyg, just nu funderar jag på gymnasium och sånt bara för det inte är mycket tid kvar men är intresserad av bromma och så men får se. Men nu är jag jätte trött så ska sleepa snart, men skriver imorn.

Det här tänkte jag förresten ha som outfit till avslutningen idag, men bytte från svarta klänningen och den rosa koftan till min svarta midjekjol, en röd silkestopp med en rosett och en svart kofta. Lite mer juligt också. Men glömde bort att ta bild på den outfit som jag hade så ni får se den jag testa innan =)
 


Pics

Sådära nu har jag laddat upp dom bilderna som togs, men det var mest jag och sara som lekt med kameran när vi var hemma hos ebba så ni får helt enkelt nöja er med det. Kisses!

 
Moi
 
Och igen
 
Love Saris
 
We know you like it
 
Vet inte vad vi höll på med men vi skulle porra oss på en pall..
 
.. men tyvärr så får ni inte se några privata bilder, särskilt inte några på sara haha! =)


Fredags

Kom hem för ett litet tag sen, från en väldigt misslyckad kväll. Men träffade lite roliga killar ett tag iallafall som gjorde oss på lite bättre humör, haha men jag ska hämta min kamera och se om jag har tagit lite bilder från idag. Lite egobilder på mig och sara finns det iallafall, men förutom att nu på kvällen blev misslyckat så har jag endå haft det mysigt med flickorna. Vi va i vällingby efter avslutningen med massa folk, va först lite med fanny och adam, sen åkte vi senare och åt pizza hos ebba sen drog vi ut som sagt sen drog jag hem till ebba ett litet tag sen hämta min snälla pappa mig. Ville inte gå hem när det är såhär jävla kallt i tunna strumpbyxor och så, jag säger bara att jag har dött av hur kallt det har varit idag. Hatar vintern, ska träffa ebba och så imorn på dagen men funderar på att stanna inne på kvällen och ta det lugnt en dag bara men får se hur det blir. Men ska ta bort mitt smink och så sen lägger jag in bilder =)


Shine your light

Shine your light down on me,
lift me up so i can see.
Shine your light when you're gone,
give me the strength
to carry on.
 


Can you feel the love tonight

Nu har jag ätit massa donuts med pappa, inte undra på att jag blivit tjock.. Men ja är så jävla mätt nu och så orkar jag inte ta fram kläder och så tills imorn för vet väl typ vad jag ska ha så. Men funderar på att köpa julklappar imorn efter avslutningen om jag inte ska vara med sebbe då. Får se hur det blir, men nu funderar jag på att stänga ner datan och sen kolla vad jag ska ha för skor på mig imorn. Har ingen aning hur jag ska göra med det, får väl bli tygskor haha! Jaja, så uppklädd behövs det inte vara. Men om jag inte hinner skriva imorn så skriver jag på lördag. Love me, miss me!


Is it really Torsdag?

Så nu har jag laddat in bilderna från idag, och idag har jag fått typ 4 snöbollar i ansiktet så jag är klar med snöbollskrig för i år eller..? Hoho imorn så, nej men trodde det skulle vara värre än vad jag kunde minnas. Men nu är jag stressad över det jag måste fixa till imorn så ska faktiskt ta och fixa det nu, sen ska jag försöka lägga mig tidigt och sova som inte kommer hända men man kan ju försöka. Men ta och njut av bilderna ska fixa kläder och så tills imorn nu, later.

 
Min älskling!
 
Robin, sara och ritzler
 
Fanny, elias och robin
 
Mor och son, så lika =)
 
Coolingar
 
Moi, the bloggerska måste ju också vara med på bild men kände inte så mycket för det idag.. hehe.

Ja dom bilderna får det bli från idag, men jag hinner nog skriva mer sen!


18:20

Skriver om dagen och så senare när jag orkat ladda in alla bilder, för nu finns det ingen energi hos mig alls. Plus att jag måste duscha nu, sen planera massa inför imorn hur jag ska se ut men ska låna en sak av mia så vet inte riktigt vad som matchar för vet inte vad jag ska låna haha. Men ska man ha lockigt eller rakt hår, vilka skor ska jag ha? Känns lite skämmigt att komma till avslutningen med ett par snuskiga tygskor.. Men ja sånt får jag tänka på snart för måste skynda mig och duscha nu för ska äta om ett litet tag så skriver sen =)


Kär i kärleken

Åh jag älskar twilight, nu tycker säkert jätte många att jag har så fel och att det suger. Men nej, I'm in love i Robert Pattinson! Jag är så svag för romantik, så hur Bellas och Edwards kärlek är i filmen är sååååå gullig! Är kär i kärleken, jag kan tro att jag har känt kärlek men jag är för ung för att ens förstå sånt som dom flesta unga är. Jag är ingen förhållande person, men älskar romantik. Matchar inte riktigt eller hur, men jag ville bara få fram hur förälskad jag är i Robert Pattinson och så som det är mellan Bella och Edward i twilight filmerna hoppas man att man själv kommer få uppleva! Men ibland kan man ju fråga sig om sånt finns eller om det bara är i filmer, hmm.. ska se om det kan bevisas. Men nu får man köra på och leva livet och inte vara fast hos en kille hela tiden, så känner jag endå!

  


.

Ska fortsätta se filmen nu sen sova så skriver imorn, nattinatti!


House of wax

Sitter och äter flingor och ska titta på house of wax. Såg den nyligen men tröttnar inte på den, men kanske skriver later nu börjar filmen! =)


Brownie

Längtar tills jag har pengar så jag kan sola solarium igen, har inte haft pengar på jätte länge och jag går runt som ett spöke! Nej usch hemskt, så har kört lite på brun-utan-sol ett tag men det försvinner så fort så nu är min flaska slut. Nej need money! Måste ju också vara brun nu särskilt i vinter när det verkligen märks bland alla blekfisar, fast nu är jag själv det.. plus att jag har jätte svårt att bli brun. Men wish me luck!

Haha så här är jag när jag är måttligt brun, tänk er då hur blek jag är nu!


So fucking cold

Bara jag som tycker att detta väder är hemskt. Eller alltså det är fruktansvärt kallt, blåser, grått och trist.. det hade varit perfa om det hade varit snö, men inte snöat och sen blå himmel och sol och inte blåste så jävla mycket. Höll på att avlida idag, så kallt. Nej behöver ha riktigt varma kläder imorn, smärtsamt. Och med mina konverse så är fötterna is. Men nu ska jag sluta klaga, men måste ju få ut mina klagomål och det är ni kära läsare som får höra det mohaha..

Imorn ska jag som tur är inte vara i skolan länge utan städa skåpet och sånt lite så det ska bli skönt, sen är det avslutning på fredag! Längtar, och vad som händer på kvällen för att fira det är en hemlis. Men det kommer ut senare på bloggen, juste fan måste köpa julklappar.. Har typ inga pengar alls! Panik.. ÖB here I come. Men nu när vi endå pratade att jag måste välja kläder som är varma tills imorn så ska nog fixa det nu, blir väl skjorta med en varm kofta och tights. Låter som mig, i think.


-

Ni får ursäkta att min uppdatering typ suger idag, är inte på bra humör över en del saker och sjukt trött. Men nu är det typ simpson på tv så ska kolla på det och bli på bättre humör, hihi love it! Men skriver snart, ska ringa ebba.


Today

Hejsan, har varit cp trött idag så har inte skrivit förräns nu för har bara legat i sängen sen jag kom hem. Men gjorde typ inget i skolan förutom film och så men endå kändes det som att det gick sjukt segt, och var lite sur över en del så ja inte så kul. Men sen orkade jag inte dra hem och deppa som jag hade planerat så drog med ebba till vällingby och sara drog hem istället för att hänga med oss i vällingby, sen träffa vi filip, max, robin, fredrik, ogge och elias. Var så trött men försökte endå vara social och sen gick jag bara runt och mobba filip, drog hem nånstans efter 4 eller om det va 5 så va inte alls ute länge. Men nu ska jag snart äta middag så jag skriver efter det bara.

Och idag så glömde jag faktiskt min kamera, jag är så dum. Men ska verkligen försöka komma ihåg den imorn, och ska ta massa bilder och hoppas att jag verkligen är på bättre humör och så då.
Så lånar bilder från ebbas blogg idag igen, hehe..
 
Robin och max.
 
Ebbsan
 
Filip tjööckis!
 
Me <3 ebba, ignorera snörerna i mitt huvud.. Haha!


Cold vinter

Fyfan vet inte hur jag ska klara mig i denna kyla, har inga skor och vikkan har mina uggs och det ska bli kallare imorn har jag hört. Vet inte vad jag ska ta mig till, plus att jag blir så sjukt torr på vintern så jävla jobbigt. Åh nu kommer allt tillbaka varför jag hatar vintern. Ska köpa nya skor imorn tror jag.. Nej enda sättet för mig att klara mig igenom denna kalla vinter är att dricka min varma älskling, VANILJ LATTE! <3

I <3 vanilj latte..


Changes

Haha vi är verkligen inte samma personer utseendemässigt!


 
Nu


Around the world

Nu är mamma och pappa och köper en gran, brukar vara tradition att jag följer med pappa men orkade verkligen inte. Sorry dadi, men nu sitter jag i sängen chillipillar ska ta och tvätta bort sminket, måla om naglarna och tvätta min piercing nu. Så skumt att det har blivit något konstigt med min piercing, hmm menmen ska väl bara ta asolsprit så hjälper det nog. Men jag uppdaterar senare, kisses!

Jag hade tråkigt.. I'm so ugly =)
 
 


Julmarknad is the shit

Kom hem för ganska länge sen och är helt jävla slut, kommer nog somna snart känns det som. Men annars idag var vi ju på julmarknad i gamla stan med en del från skolan, men jag, ebba och mia satt mest bara på waynes och pratade. Sen så drog vi senare till vällingby, jag kollade lite på julklappar med mia och sen kom massa boys och sara. Sen drog jag och ebba hem ganska tidigt och nu sitter jag här i sängen mysigt. Och jag säger bara det älskar när det ligger snö på marken men just när det är värsta snöstormen eller man blir mulad eller alla kastar snöbollar på en då är det inte så kul! Så har min dag varit fast har inte blivit mulad men det väntar mig imorn känner jag.. Plus att jag har halkat massor idag för att det är massa snö på marken riktigt jobbigt faktiskt, jag längtade lite efter snön men nu var det bara jobbigt när den kom! Men ska snart äta nu så skriver later.

Och måste bara berätta hur korkad jag va idag, jag skulle ta med mig kameran sen när vi kom till stan så sa tänkte jag "F*n jag glömde kameran" sen när jag kom hem så låg den i min väska. Hur dum får man vara, men jag har dåligt minne så glömde väl när jag la den i väskan. Men lånar två bilder från ebbas blogg från idag =)

 
Moi
 
Gullungarna


Nighty

Nej nu ska jag snart stänga ner datan så det här får bli sista inlägget för idag, kommer nog bli bättre imorn för ska ta med mig kameran då och så. Just wait =)


.

Oj glömde helt bort att skriva, sitter och kollar på måndagsfilmen nu men har inte hängt med så mycket. Ska väl packa fixa allt tills imorn och lägga mig om ett tag håller på och dör av trötthet men jag kan satsa hur mycket som helst att jag endå kommer somna runt 1 mohaha.. Nej men har inte så mycket mer att skriva nu så får se om jag orkar skriva mer senare, sorry för den dåliga uppdateringen annars idag.


Canada goose

Så nu har jag ätit och tvättat löshåret, duktig caroline. Vad återväntar ikväll jo viiiiila! Är så sjukt trött och har ont i huvudet igen, what the **** is this? Jag får alltid ont i huvud på kvällarna nu för tiden, jag hoppas detta inte tyder på något.. Men jag ska inte klaga nu, ska sitta och leta efter en canada på blocket nu. Ville ju verkligen ha en lång marinblå men det finns zero så ska titta efter en brun istället som det finns fler av. Vill verkligen inte ha en svart iallafall, och så snäll som mia är så tyckte hon att det va lugnt om jag skulle köpa en brun för hon har också det, men ska inte riktigt ha samma modell heller. Så ska leta nu, och hoppas verkligen att jag har tur och hittar en bra nu!


SwimSwim

Jag har en del planerat, ska färga håret mörkt och sen köpa nyss löshår också efter jul. Najs, fast vet inte om jag riktigt ska färga svart men mörkt endå. Och sen måste jag prata med mia om en sak, men får se vad hon säger om den saken.. Men ja, idag har jag simmat och jag var verkligen inte taggad på det alls. Men var ju tvungen för betyget och jag ägde! Haha nej men det gick riktigt bra och sen åkte jag, mia och ebba till vällingby och träffa boysen. Och sen skulle mia till tandis så träffa vi sara lite senare och så också, sen kom mia tillbaka. Wellwell, riktigt trevligt hade vi det. Och imorn ska vi på julmarknad och äta lunch ute so nice! Kommer vara jätte mysigt, fast kallt och måste köpa nya skor nu för det börjar bli sjukt kallt med mina tygskor nu.. Men nu ska jag snart äta så uppdaterar senare! =)

Haha gammal bild på mig och kussen.


Nattinatti

Oj vad duktig jag är idag, mitt 9onde inlägg idag även fast jag skrivit om helt ointresserade saker.. Men så är det väl på en söndag, jag är verkligen verkligen verkligen uttråkad. Men finns inte så mycket att hitta på nu.. och juste ännu mer panik, jag har fått ful hud nu också och så ska jag inte ha smink på mig imorn. Ännu en sak som jag kommer skämmas ihjäl över, varför!? Nej nu vill inte jag simma mer men man måste så det är bara att bita ihop. Stackars mig, måste sluta äta så mycket godis varje dag.. Men nu ska jag packa allt inför imorn och sen sova när filmen är slut, great. Men skriver imorn igen såklart. Love me, miss me.


Don't buy food in Hemköp or something

Jag har gjort en hemmagjord pastasallad för jag vågar verkligen inte äta dom i affären längre. För senast jag, sara och mia skulle köpa en varsin sallad låg det en död geting i saras sallad. Hur äckligt är inte det, och vem vet hur länge salladerna ens har legat där. Usch nej, jag klarar inte av det. Så nu har jag gjort värsta nyttiga salladen hemma, jag är så duktig! Nu ska jag fortsätta kolla på filmen men det kanske droppar in något inlägg då och då så fortsätt läs! =)


One of a kind

Jag har ett stort problem, jag försöker fundera ut vilken bikini underdel som får min rumpa att se störst ut. Det är en katastrof, jag vill ha en mindre rumpa.. Måste börja gymma nu i veckan! P-A-N-I-K, kommer skämmas ihjäl imorn när vi ska simma. Jag börjar verkligen bli utseende fixerad igen, snart kommer jag väl börja svälta mig själv igen. Nej nu när jag precis hade blivit sån som struntade i vad man äter och hade gått upp från min anorexia vikt och allt, men nu ångrar jag mig när jag ser mitt bigass.. Fan men jaja, får väl springa till poolen och hoppa i innan nån sett min bigass, är det bara jag som tänker såhär? Hahaha..

Här sitter man utanför pizzerian med cola och klubba, nej nu är det slut med fettomaten..


-

Nu har jag fixat massor inför imorn och prata precis med mia i telefon, ska nog kolla på filmen Holiday nu och sen typ sova. Tycker verkligen att min söndag har varit jätte rolig, men skönt att vila upp sig nu när jag börjar bli sjuk.. Men jag uppdaterar om ett tag istället, later.


Tidsfördriv

Nu tänkte jag att jag kunde göra en sån här frågesak som jag typ alltid gjorde förut så why not?

Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: Caroline
Låt just nu: Just nu lyssnar jag på, The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel.
Om du röker: Tyvärr
Beroende av: Flera saker
Favoritkaraktär(er) i film: Uhm.. jag vet inte just nu.
Vem behöver du mest just nu: Hemligt
Vad tror folk om dig: Säkert allt möjligt, men vet inget speciellt sådär. Dom flesta tror rätt, när dom säger att jag är snäll och så hihi.
Stämmer det: Såklart!
Vad får du oftast komplimanger för: Mina ögon tror jag?
Vad säger du för att imponera på någon: Haha säger nog inget för imponera på någon, är mig själv och det räcker för att imponera. Kidding =)
Hur imponerar man på dig: Hmm.. det beror nog på.
Brukar du skratta för dig själv? För ofta.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Från iqsara darliiing: Mamma hittade mitt cigg paket :P <3
Vilken är din favoritmålning? Fannys på oliver och gänget haha =)
Vart bor du: Nälsta
Trivs du där:  Jadå
Äger du några converse: Svarta
Festar du mycket:  Måttligt
Vad har du för mobil operatör: Comviq
Är du allergisk i mot något: Pencillin
Har du haft sex : Ja fast det ångrar jag för lova pappa att inte ha det före äktenskapet..
Nästa mål i ditt liv: Tar dag för dag
Hur svarar du i mobilen: Hallå?.
Vem ringde du senast:  Mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Vad vill du ha för kläder?
Antal sömntimmar inatt: 9½ timmar, skönt!
Sov du ensam: Ja..
Tycker du om din pappa: Alltid!

Brukar du komma i tid: Det händer väl ibland.
När mår du bra: När jag har kul med vännerna.
När blev du fotad senast: Igår
Vanligaste färg på dina kläder: Svart, vit, grå och ibland lite roligare färger.
Vad tycker du om fötter: Ingen fotfetish här inte!
Är du smart: Nja inte så farligt
Är du aktiv i skolan: Ja men går inte alltid så bra som man vill
Vem/vilka saknar du just nu: Många!

Favorit dryck på morgonen: Multivitamin juice
Rakar du benen: Ja
När brukar du gå och lägga dig: Blir någon gång mellan halv 12 eller senare.
Är du blyg: Kan hända
Vill du hellre ha mail än brev: Sms låter bättre
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja 
Har du spytt offentligt: Haha ja
Har du varit full? Det har hänt en del gånger
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Runkat, och typ bara testa sånt som skulle kännas annorlunda för killar än tjejer hehe.
Använder du stjärnor eller kajal: Inget av det.
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv: Min familj, släkt och vänner
Är du nöjd med ditt liv: Ja men skulle ändrat på en del om jag kunde 
Om inte, vad vill du ändra på: Min skolgång, saker som jag skulle kunna ha gjort annorlunda och ja lite sånt..
Är du bortskämd: Måttligt


I <3 julen

Vafan hände med snön! Det snöa ju igår sen en timme senare hade all snö smält bort, om det nu ska vara kallt och grått måste det vara snö också annars blir det för deprimerat. Åh jag behövde bara få det ur mig för jag blir deprimerad av det här vädret.

Men ja det bästa nu är att jag har typ inget kvar att göra i skolan nu och det är lov om 5 dagar, guuud va jag längtar. Men mia berätta för mig att det blir inget skoldisco på torsdag, gaaah vi tjejer hade liksom planer och allt. Nej nu babblar jag massa men jag har inget intressant att skriva, jag sitter hemma och gör ju ingenting. Men jag ska protestera imorn så vi har disco på torsdag, haha det låter säkert löjligt men man kan ju göra det roligt.. mohaha ska inte avslöja för mycket nu. Men vad ska alla ha för er på lovet, jag funderar på att festa all the time. Vill inte missa en stund av lovet nu och för missa ju hela höstlovet eller vad det var, så nu ska jag ta igen det. Men längtar verkligen till julafton för vet typ redan vad jag ska få för mina föräldrar är inte så smidiga när det gäller att hålla det hemligt, jag är så bortskämd.. Nej men åh vill bara ha julafton nu, finns det något mysigare. Men nu ska jag fixa lite, måste bland annat ta massa bilder från min gamla data till den här, för har tusen bilder på den och jag älskar gamla bilder som sagt =)


Old memories

Just nu sitter jag och kollar igenom massa gamla bilder, och jag blir ledsen som att jag har förlorat något när jag ser dom men jag vet inte vad. Kanske saknar hur det var då, hur lycklig jag var. Alla härliga minnen med människor jag älskar, men minnena kommer alltid leva kvar i mitt hjärta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 


Boring

Ja seg dag, har tagit fram det mesta till simningen imorn. Man behöver ju ganska mycket som plattång, smink och allt för efter man har simmat och allt så är det ju en katastrof.. Men ja, nu ska jag väl hitta något annat att sysselsätta mig med. Har en del att fixa, så jag får återkomma.


Sööndag

Godmorgon, vaknade för en halvtimma sen och nu sitter jag och dricker cola till frukost. Inte nyttigt men var så himla sugen på det, men nu känner jag mig jätte seg. Känner hur förkylningen blir värre.. Nej usch jag får INTE bli sjukare nu, det får inte hända nu till lovet och allt. Men ska nog ta det lugnt idag så jag mår bättre tills imorn för måste till skolan då, men skulle kanske träffa vikkan idag men tror hon förstår. Är man sjuk så är man, men ska dricka upp colan nu och sen duscha mitt hår som står åt alla håll. Så är det varje morgon vet inte hur jag gör det, men jaja jag skriver senare =)


Lördag

Hellooooo people, kom hem för ett litet tag sen och mår lite dåligt nu.. bland annat för att jag är lite sjuk och så men whatever. Nu ska jag äta något sen sova och nyktra till oups nej vad säger jag! Uschabuscha, nej men jag skriver imorn när jag är fri i huvudet, det betyder inget sånt bara friii i huvudet.. Nej godnatt säger jag bara nu =)


Good girl gone bad

Nej nu är jag klar, haha typ 5 timmar senare. Men vikkan sov fram till halv 3 typ, så har väntat hela morgonen tils hon svarade med att göra mig helt klart. Men nu ska jag bara vänta tills hon är klar och typ träffa henne och jonathan i vällingby och kolla på julklappar och äta ute sen. Ja sen får jag se vad som händer ikväll, än så länge verkar det vara ganska sugigt. Men jaja, skriver senare =)

Haha en gammal fjortis bild på mig, men vem har inte varit det? haha..
Men saknar verkligen mitt hår, för det där är 100% äkta nu har jag kort hår..


Godmorgon

Hej lovers, vakna nyss ska duscha nu och sen börja fixa mig. Skriver när jag skriver =)


Sickness

Oj har legat och sovit hela kvällen, vilken fredag.. Men mår fortfarande dåligt, vad är det här liksom? Varför ska jag bli sjuk till helgen, nej skitsamma imorn ska jag iallafall typ möta vikkan och köpa julklappar för jag måste få det gjort nu. Och sen får jag se hur jag mår till kvällen, nej men fyfan va hemskt det här är.. Nu ska jag tycka synd om mig själv för det är ju det. Menmen ska nog sova snart igen tror jag, så nattinatti.

Gammal bild på vikkanpikkan och mig =)


-

Jag har ont i huvudet och är sjukt trött.. kan det bli värre. Ska försöka pallra mig iväg sen men om jag inte mår bättre får jag se hur det blir med det. En kväll med föräldrarna, hmm nej tack! Men just nu känner jag mig lite halvt död.. Och juste idag så har jag varit i skolan i cirka 2½ timme, så onödigt kollade på film (nalle puh) men lucia tåget var så bra så. Sen åkte jag till vällingby med ebba och sara och senare träffade vi massa boys och en väktare kom och lackade på oss när vi satt i vällingby hus så vi gick ut där det var någon himla dans och såklart skulle killarna hoppa in i ringen och massa men kul va det endå, sen så gick vi till ådalen för mia och sara skulle fixa en sak och nu sitter jag här. Wellwell nu vet ni om min dag, men nu ska jag nog vila lite för jag har jävligt ont i huvudet nu.. buhu! :'(


Sweet dreams

Nej ska väl börja fixa mig för läggdags, imorn är det ju fredag så då vill jag vara pigg. Men måste bara välja kläder och så till imorn, annars står jag där imorn i en timme och kan inte bestämma mig så. Men måste verkligen köpa julklappar i helgen så funderar på att fixa det på lördag och nu måste jag fixa det så. Men ja, nu ska jag nog stänga av datan så skriver kanske imorn om jag hinner. Svårt att få tid på helgerna som sagt. Love me, miss me.

Det fick bli en gammal bild på mig och fanny nu! =)


<3

Hihi..


Miss you

Saknar mitt ljusa hår..!


Avslöjande

Tänkte fortsätta avslöja lite hemligheter som ebba började med förut, för då får ni veta lite mer om mig och det är ju skit najs! Men hmm.. frågan är vad jag kan avslöja?

Vi kan prata om mitt lilla kaos sommarförhållande. Jag träffade honom i sommras när jag satt och rökte på en bänk med sara och vi tyckte att han och hans kompisar var största bögarna. Men sen va vi med dom resten av kvällen och hade det lite trevligt, sen snäll som han va så följde mitt ex med mig hem och vi stod ute och snackade i flera timmar och pussades till och med lite. Men sen så började vi umgås och vi blev jätte tighta, sen sov han hos mig en kväll på sommarlovet för mina föräldrar var typ borta hela tiden på landet så ville inte vara ensam. Och så den kvällen blev vi tsm, och han var liksom min bästavän, han var den första jag verkligen öppnade mig för (när det gäller killar) och den första jag hade sex med också. Men jag är en person som suuuuuuger på förhållanden, vet inte varför och sen såg jag att han hade gjort en låt till sitt ex (han rappar) och då ville jag ha paus direkt och kanske göra slut. Men för att han betydde så mycket då så ville jag endå inte. Men vi tog paus tillslut men han hundade efter mig och vi fortsatte träffas, sen så kom han på största lögnen för att få ha sex med mig och sen tog det slut och jag fick reda på nu efter att han har ljugit om 95% av allt han sagt till mig. Så jag, sara och fanny åkte hem till han och ramin hans kompis lura ut han och fanny gav han största utskällningen och loskan. Hehe, men det har väl gjort mig ännu mer känslig när det gäller att släppa in folk.
 
Alla kallar mig stark för jag hundar inte efter killar som jag vet inte är bra för mig även hur mycket jag gillar den personen, och jag sitter inte och gråter framför folk hur sårad jag än blir. Men gör hellre det än att har det svårt att släppa in folk, för pågrund av det så håller jag på och fuckar upp allting just nu med en jag gillar..


Och jag hatar tensta, rinkeby och så. För jag va och drack i spånga på en fest med några kompisar och sen drog vi till stationen och va där ett tag och sen så skulle vi följa med ylva till solna typ och sen vända tillbaka. Och så kom det massa killar (blattar och så) och började kaxa fett mycket. Och sen gick han fram till ylva och slog till henne skithårt i ansiktet, liksom vilken jävla idiot gör det! Och sen skynda vi oss på bussen men såklart gick dom på samma.. och dom satt och spottade och kasta tuggummi på oss. Sen när vi va i tensta allé så sprang en kille fram till mig och tog min väska, och jag hann inte reagera så fort eftersom jag va ganska full. Sen hämta vi polisen och massa men lite onödigt för dom gör ju inget, men dom var endå jätte snälla. Jag tror dom förstod att jag va ganska full och jag stod och höll på att kissa på mig så polisen lät mig gå och kissa. Gulligt, men nej kommer aldrig åka igenom tensta eller så igen, gjorde det en gång och jag skyller på att jag var jävligt full så vet inte vad jag gjorde.. =)

Det var lite mer erfarenheter och händelser i mitt liv men det kan ju vara intressant att veta, och hemligheterna var väl att ni fick veta att jag har svårt att släppa in folk på djupet och gillar inte tensta, rinkeby och så =)


Smile bitch cuz tears don't help

Åh fan va skönt att sova, hehe men nu är jag vaken igen. Så vad händer nu mer ikväll.. nä ingenting tror jag. Va nyss vääääldigt deprimerad men känns lite bättre när jag pratat lite mer med ebba nu. Usch det var hemskt, fick nästan tårar i ögonen. Men iallafall, nu sitter jag redan och planerar helgen. Men vet bara att på lördag så ska vi ha det lite mysigt hemma hos sara sen imorn får jag se vad jag hittar på, kanske skulle vara med sara men får se hur det blev med det. Nu ska jag försöka bli på bättre humör..

Dagens outfit, dåliga bilder men orkade inte sorry!
 


Trött

I'm home nu, eller har varit ett litet tag men jaja, nu är jag väldigt nära på att somna så tror faktiskt att jag ska ta en liten tupplur faktiskt. Håller på och dör lite, men jag är för trött för att skriva nu så jag får skriva när jag vaknar igen. Då jävlar, men tills dess så zZzzzZ.. =)


Nighty

Nej älsklingar, nu ska jag välja kläder tills imorn och sen lägga mig och titta klart på filmen som är på tv. Ojoj det fantastiska livet of Caroline. Verkligen, nej men ja det är vad jag ska ha för mig nu så ni vet varför jag inte skriver och så ska jag sörja..

.. för jag kommer typ inte få pierca tungan :'(


Workout

Just nu sitter jag och drogar den här låten..



Annars så ska jag hämta något och äta, efter man börjar med p-piller så får man ett sånt jävla godissug hela tiden och så eller iallafall dom flesta. Mig bland annat och därför man blivit tjockare.. Najs, men nu ska jag snart börja gymma igen. Slutade ett tag för jag va sjuk och massa jätte länge, irreterande men nu ska det börjas igen så ska jag bli vältränad och fixa min jävla hängrumpa! =)


Me <3 Secrets

Ojoj där fick ni allt höra lite från ebba, I'm so naughty.. Nej men vill ni höra mer hemligheter? Haha nä det tror jag inte ni vill. Jag ska till läkaren imorn.. en ganska allvarlig sak, haha nejdå eller? Nej nu ska jag sluta med alla dessa hemligheterier, men om ni vill veta lite så är det ju bara att fråga. Nu ska jag bara gå och fixa lite, be right back!


Ebba berättar secrets!

Hejsan Ebba här. Jag hade tänkt att berätta lite secrets om vår älskade Caroline, sånt som hon kanske "glömt" nämna i bloggen. Okej, lets start!
Visste ni att vår snälla, söta, rara Carro både röker och dricker? Röker gör hon dagligen och dricker gör hon stort sätt varje helg. Did you know that? Maybe? Maybe not? Nu gör ni de i alla fall. Men jag ska inte klaga, eftersom det var jag som fick henne att dricka för första gången. I love you anyway hun.. I'm the same.
Här har vi en liten bevisbild på att den oskyldiga Caroline röker!!

En annan sak hon "missat" att berätta i bloggen är att hon faktiskt har en liten crush just nu. En kille som är me i bloggen lite diskret då och då men hon har aldrig kommit ut me vad dom är får något. Är dom tillsammans? Eller bara kompisar? Eller kan det vara möjligt att dom är kk's?! Jadu, de vet dom nog knappt själva. Men enligt mig tror jag det rör sig mot ett förhållande. Så söta tillsammans.
Jaduu.. Här har vi de lyckliga två.. I skolan är dom minsan inte diskreta, haha.


Jaaaaa, tycker ni fortfarande att Caroline är en oskyldig liten flicka? Inte de va? Hahah, fortsätt läs hennes blogg, den är grym!
Puss på dig Caroline, from your own Ebba!


I'm lovin it

Hej alla sötnosar, idag var man ju som vanligt i skolan och jag hade so prov som jag inte hade tränat något till så satt hela förmiddagen och träna och det känns ganska bra faktiskt. Har haft sjukt mycket stress i skolan och imorn har jag tusen saker att redovisa.. Men ja nu har jag iallafall precis ätit och haft stöörsta bråket med föräldrarna men det är ju inget annorlunda dåra. Åh vad jag längtar tills jag kan flytta ifrån dom, men snart är det helg och då slipper jag dom för det mesta iallafall! Men nu ska jag fixa klart lite till skolan imorn så skriver senare =)

Lånar bilder från ebbas blogg.

Pedofilen gustav med hans fru, riktigt sexigt par!
 
Sen måste jag bara säga att detta är dagens heeeeeetaste bild! Haidar darling.
 
Lite mer boys här, men nu ska jag sätta fart och plugga!


Nattinatti

Oj då nu blev det ett till inlägg, och jag är inte riktigt klar med plugget ännu.. Ska lägga mig i sängen nu och läsa om kalla kriget, har prov halv 9 på det imorn så kommer inte hinna träna under dagen. Härligt, aja ska borsta tänderna nu och så nu sen lägga mig och läsa och vetefan när jag blir klar med allt så får väl dricka mycket kaffe imornbitti.. Tyck synd om mig! Men jag får skriva mer imorn när jag har mer tid. Love me, miss me.


You are beautiful too me

Åh jag hatar att plugga och jag ligger så mycket efter, panik! Jaja nu ska jag hämta något att dricka och sen fortsätta med tidningen senare och läsa till so provet imorn som kommer gå jätte dåligt.. Wellwell snart helg endå och då ska jag bara vila ut igen! Längtar.. plus köpa julklappar också måste jag göra sen får jag se vad som mer händer. Men nu ska jag fixa lite och ta en snabbdusch känner jag sen ska jag plugga igen..


Super strong

Fan inlägget jag hade skrivit försvann, såklart! Men nu har jag ätit och pluggat, men jag har massor kvar att plugga BUHU! :'( Men jaja vad ska man göra, stannade faktiskt i skolan till runt 4 frivilligt fast jag slutade tidigare. Är man duktig eller vad, men nej jag kommer ha fullt upp ikväll med att plugga och göra klart massa kul.. Nej jag skriver senare för nu ska jag fortsätta, pussisar!

Dagens outfit, dåliga bilder dock..


Be right back

Oj jag uppdaterar snart måste verkligen plugga nu, sorry!


Shoes are a girls best friend

Åh damp på mamma, jag har inga bra skor att ha alls nu och så säger mamma bah men gå ner i källaren och se om du hittar några du borde ju ha ett par där. Så då går jag ner och hittar ett par vanliga svart stövlar som passar till allt möjligt, ett par ful/fina bruna mockastövlar typ (haha okej dom är typ fula men man kanske kan matcha dom bra till något, och dom lät skitfula när jag försökte förklara dom) och sen hitta jag ett par helt ok fina halvhöga läderskor med klack på som är mammas men jag har ALDRIG sett henne använda dom på flera år. Så jag tar upp dom och bah jag hittade dom här tre skorna ett par är dina, och direkt kommer hon springades och tar sina skor och börjar säga att hon funderar att använda dom själv. Bara för att jag vill ha dom, hon är värre än en storasyster! Jag får aldrig låna något och när jag vill ha något gammalt som är hennes som hon inte använt på evigheter så älskar hon det helt plötsligt.. Så irreterande när hon har tusen skor och jag har cirka 4. Bajs va irreterad jag är på henne, men jag älskar henne endå!



Caroline Elisabeth Mary Leideborg

Oj nu kanske jag borde skriva lite, har pluggat och pratat med familjen om julafton och sånt. Fast har inte gjort särskilt mycket plugg har så svårt att komma på något bra att skriva till min tidning, men ska göra klart det sista imorn för på onsdag MÅSTE jag redovisa det! Nu ska jag fortsätta:

*plugga
*locka om löshåret
*fika
*måla naglarna
*titta på runaway bride
*välja kläder till imorn

Haha ja så ser typ kvällen ut men kommer nog inte hinna med allt, för filmen börjar snart så kommer nog fastna framför den så, wellwell =)


Måndag..

Hej hopp gummisnopp, sitter här och försöker plugga men blev helt trött nu som vanligt. Men ja blev busted för en sak idag :$ hehe fjärde gången gillt, nej men whatever. Idag va jag i skolan, sen åkte jag, sara och ebba till vällingby och umgick mest med bakar och haidar men träffa också basse, robin och fredrik. Sen drog jag hem och nu sitter jag här, ja men ska fortsätta plugga nu faktiskt måste bli klar med det här!


Yo no se que hacer

Nej ska nog snart stänga av datan och titta klart på filmen sen sova. Hmm ja det är väl det som är kvar av kvällens planer, great. Men ja imorn är det skola.. ser fram emot det sååå mycket. Nej jag får uppdatera imorn när jag är på bättre humör, fast jag är ju alltid glad. Hehe nej men godnatt och puss på rumpan =)


Sommaren 09

 
Härliga varma dagar
 
Massa kvällar med boysen!
 
Umgicks med randoms
 
Alla dagar med min fru
 
Love!

Dom små gullungarna =)
 
Junsele med ebba som var så bäst
 
Han.. han förtjänar inte att nämnas i min blogg..

Viktoria, i miss u..

Jag saknar sommaren! Spanien, min älskade kusin, alla galna kvällar kommer inte glömma det.


Avatar

Jag vill se Avatar! Så får väl gå och se den själv för jag har inga vänner.. hehe :$ Nej men farfar och jag funderade på att gå tsm mysigt, men kan ju annars ta någon liten unge någonstans och gå med den istället.. Nej men iallafall den verkar ju faktiskt bra, tycker jag endå så den måste man ju se!


6 december

Nej men gissa vad min pappa precis kom hem till mig med, en marabou chokladkaka! Haha nutte han är så snäll, fast jag betala för den själv men för att jag inte va så glad och sånt så åkte han och köpte den till mig för att jag skulle bli glad. Haha jag tycker det där lät skumt men jaja, nu känner jag mig helt slut så ska faktiskt bara ligga i sängen nu. Och sen kl 9 så är det söndagsfilm och en av världens sorgligaste filmer, jakten på lyckan. Tro mig ni kommer gråta när ni ser den eller så är det bara jag.. nej men så underbart bra. Nu ska jag locka löshåret och lite småsaker, najs!


Helgen

Så nu kan jag skriva, har behövt fixa en del men nu är jag klar med det så nu kan jag berätta lite om helgen för tror inte jag har skrivit alls. Oups! Men iallafall..
Fredags: Så åkte jag först hem efter skolan en snabbis för lämna lite saker och fixa mig, sen mötte jag sara och ebba. Och senare kom också mia, haidar, robin, gurra, ogge och filip. Tror det var alla, och vi åt lite och så. Träffa också sebbe och martin där. Men ja, sen drog vi vidare och skulle möta elias kusin och sen så var vi runt 15-20 pers kanske men det var så mycket bråk så drog hem ganska tidigt.
Lördags: träffade sara och ebba, och senare kom fredrik men han och kevin skulle fixa lite "affärer" så vi fick gå jävligt långt sen för att komma till bussen och så. Sen drog vi hem till mig och åt och senare kom bakar, basse, filip, max och figge. Vi hade det chill och sen blev det MASSA DRAMA och usch ja. Va väldigt jobbigt, men sen drog typ alla och då va det bara jag, sara och filip kvar och sen så kommer det typ 30 pers av min brorsas kompisar så vi fortsatte festa med dom istället. Riktigt trevliga, förutom några tjejer riktiga biatches.. Filip drog hem runt halv 4, och sen gick dom sista runt 5 och sen gick vi och la oss.

Men ja sen imorse så vakna jag och sara runt halv 12 så cirka 5 timmars sömn har jag fått. Men nu har mina föräldrar kommit hem och ikväll ska jag bara ta det lugnt och försöka plugga om jag orkar. Förhoppningsvis så gör jag det =)

 


Andra advent

Hejsan darlings, förlåt för den dåliga uppdateringen. Men jag ska fixa en del innan föräldrarna kommer hem och sen uppdaterar jag senare. Love me, miss me.

Här kommer iallafall gårdagens outfit!


I'm the king of the world

Åh är så trött så orkar verkligen inte skriva nu, och jag har damp för min mobil har inte funkat på heeeeeela kvällen även fast jag startat om den miljoner gånger. Men nu funkar den, härligt.. Men nu ska jag ligga i sängen och kolla på en skumfilm men skriver imorn =)


Nourd

Åh jag är seg.. Kom hem för ett tag sen, har varit ett litet tag med sara och ebba. Men jag har känt mig sliten och trött hela dagen så vi alla åkte hem ganska tidigt, men nu har jag massa plugg att göra.. JIPPIE! Men har faktiskt varit ganska duktig idag. Jag, sara, mia och ebba satt i spånga på ett café och pluggade en del. Gjorde endå mer än vad jag nog hade gjort i skolan, haha men nu ska jag fortsätta så skriver senare.

 
Haha gosh vad jag ser ut, riktigt sliten som sagt.. Och lånade mias nörd-glasögon nu när jag pluggade så duktigt =)
 
Love!
 
Haha usch på mig, men whatever ibland har man en dålig dag..


Zzzzzzleep

Nej ska lägga mig i sängen nu, är sjukt trött.. nighty lovers!


That's life

Oj har helt glömt bort att skriva, men har ju "pluggat" eller jo en del iallafall. Men usch jag klarar inte av att plugga nu, kommer slänga mig i väggen snart. Och jag är trött och grinig så fuck it! Haha, men ska fixa klart so imorn i skolan och sen intervjua mina föräldrar på kvällen till so grejen och ja matte provet imorn får jag väl se hur det går. Jag kör bara på och spanskan kan jag kolla på lite imorn och redovisa på fredag. Ja fan jag har koll, mohaha jag suger..

Nä den här bilden va inte så fin på mig..


A drop in the ocean

Hejsan gullungar, har kommit hem för en timma sen och har duschat och ätit middag så nu har jag bara kvar att plugga.. Jag gjorde inte det igår så nu måste jag för börjar få lite panik över hur mycket jag har kvar att göra. Men en glad sak endå, snart helg! Haha eller jag tycker iallafall att det känns så för imorn kommer gå jätte fort sen är det fredag, najs! Men nu ska jag ägna mig till spanska, massa so saker, träna till matte prov, svenska puuuh! Dags att sätta igång..

Bilder från idag!
 
Jag och tjejerna!
 
And again
 
Alla är sååå kåta på dany, haha!
 
Ebba och jag =)
 
Sistah


Nighty

Oj glömde skriva men nu ska jag fixa lite sen sova, dröm sött =)


Nobody is perfect, you are nobody

Oj glömmer alltid att ta dagens outfit bilder nu oupsie, men nu sitter jag här i mjukiskläder så det behövs inte lägga in. Åh jag är sååå trött, känner hur ögonen bara vill åka igen. Sov inte alls mkt inatt, men då somnar jag förhoppningsvis tidigt ikväll för en gångs skull. Nej jag försökte fixa det där inlägget igen men bilderna vägrar vara med så det funkar inte. Irreterande, men nu funderar jag på att hämta något att dricka och så och ligga framför tvn resten av kvällen. Kommer inte orka något annat så trött jag är, så kanske blir lite dålig uppdatering ikväll..

Haha hittade en gammal bild på bakar, lite av kevin, haidar och max från somras så den får det bli i detta inlägg. Ja när man glömmer kameran så blir det gamla bilder istället =)


19.13

Nu har jag nyligen kommit hem och ätit middag med familjen. Det var riktigt fint för mina föräldrar firar deras förlovningsdag tror jag det var, 18 år nu så cute! Skolan idag var så segt, som vanligt och jag sög fullständigt på spanskan haha! Men annars har jag varit i bilden och målat med tjejerna för det mesta, imorn ska vi nog gå till cafét i spånga och sitta och plugga där. Men får se hur det blir med det, ja mer som jag gjort idag va väl att jag va med ebba, kevin och fredrik efter skolan och sen kom niklas också. Trevligt förutom att dom skulle hålla på med en kniv mot mig hela tiden.. jag är så rädd för knivar så klarar inte av det! Haha wellwell, men nu ska jag försöka träna lite spanska gloser.. vilket skämt!

Kolla vad fint sara målade på min hand, Sara <3 Caroline.


RSS 2.0