Valborg

Idag är det som sagt Valborg men jag har tagit det väldigt lugnt. Men det har faktiskt varit jätte skönt, jag har varit lite med Vikkan och Victoria under dagen sen så träffade jag Fanny igen runt 8 tiden och vi hade ingen lust att gå till någon brasa eller så. Så istället så gick vi till mig och kollade på Patrik 1,5. Den var så gullig, men vi kände för att bara mysa och ha det kul hemma hos någon och så för att lilla Fjanny ska till London imorn. Så sista dagen jag träffa henne tills på tisdag :'( Nej men tycker faktiskt det har varit en väldigt bra valborg, dom flesta är ju säkert ute och dricker men själv så tycker jag att man kan ha det så mysigt hemma också med Cola och chips :)


Jag var tvungen att täcka för mina ögon för det var bara riktigt läskigt ;s

Fjanny och Jag

Wanna se much of F and C

Så oseriösa man kan bli :)

Jag och frugan

C and F

Love u

Vi är riktiga skojare

Hihi vi är bäääst!


The C word

Nej ska stänga ner datan nu och äta godis och plugga lite om jag har något hemma. I feel so good, nej men känner mig ganska trött så ska nog ligga i sängen och bara kolla på tv sen. Men jag hör av mig imorn när jag kommer hem, blir kanske senare på kvällen menmen. Ni får väl vänta och se, men nås på nallen dygnet runt. Nattinatti och allt.

Biljetter- check!

Nu har lilla Mia fixat biljetter åt mig till hennes dansuppvisning, kommer bli jätte kul att se. Vet inte om Sara skulle med men annars är det jag och Vikkan som kollar iallafall. Mia har redan dansat runt massa i skolan och visat så kan föreställa mig redan hur det kommer vara. Haha menmen jag ser fram emot det, sämsta tiden bara men så kan det vara :)

19:51

Ja imorn så är det ju valborg och mina planer nu är att jag ska träffa Vikkan efter skolan för vi ska fixa lite saker, sen måste jag säkert hem och äta middag med familjen för det är ju valborg och efter det ska jag kolla på brasan med Fjanny i think. Men hon ska till London den rackaren så hon kan inte vara ute så länge för hon ska nog hem och packa och sånt, hennes flyg åker typ 12 på fredag. Jag vill också utomlands men får vänta tills i sommar då blir det Spanien igen i 2 weeks. Men nu är jag lite smått upptagen så skriver nog snart igen..

?

Hmm.. tomt i huvudet vad jag ska skriva just nu, kanske kör med frågestund eller så hittar jag nog på något om ett tag. Men nu ska jag äta så har lite tid på mig att fundera, hihi pussen.

Jag vill ha!

Jag är helt förälskad i boxrar, bulldog ja såna hundar ni vet. Dom är så himla otroligt söta och tänk er själva komma där med en sån stor hund, ingen skulle våga göra något haha. Nej men jag är beronde, vill så gärna ha en sån hund! Många är ju såna som vill ha en liten hund som man kan gosa med, men jag vill ha en stor hund som man kan komma gående med på kvällarna som är ens lilla beskyddare och ja, hunden är ju människans bästa vän, och såklart kan man mysa med dom också. Haha säkert helt svårt att förstå vad jag menar men nej jag säger bara VILL HA!



 

Punkt slut.

Jag fattar inte hur rökningen kan bli en så jävla stor sak? Snälla varför håller alla på, bra att ni är emot det och inte gör det. En stor applåd för er, men låt mig göra mina val och "misstag" i mitt liv. Jag kunde inte bry mig mindre om vad ni tycker egentligen, men jag har ju endå rätt att försvara mig. Men sista gången jag tar det här sen räcker det.

Postat av: carro

din pappa kan ju inte lita på dig, för han vet väl inte om att du röker antar jag ?

Jo mina föräldrar vet om det, men dom vill att jag ska sluta nu och jag gör mitt bästa.

Postat av: Anonym

fan va äckligt att röka :S ni är väldigt coola som gör det och det är ju dubbelt så coolt att ha cancer ellerhur?
Ja det är inte precis trevligt, jag har inte sagt att det är coolt eller något eller? Och ja nu blev det så att det kom med två bilder där jag rökte vilket jag inte försöker skryta med. För jag har ALDRIG lagt ut en bild där jag röker eller skrytit om det i bloggen eller hur?


Postat av: Anonym

japp men tydligen så kan man inte lita på dej eftersom du röker!!! 
Det har inget med förtroende att göra? Jag har inte skrytit eller sagt något om rökning i bloggen för DET är pinsamt. Jag förstår faktiskt inte alls vart du ville komma med det här?

Nu har jag lagt min tid på detta som är helt sjukt och oviktigt, jag hoppas ni känner er stolta ni fick mig verkligen.
En STOR applåd till er!


Svårt med rubriker

Jag är huuungrig, intresseklubben antecknar men har inte ätit något idag inte bra! Nej men jag funderar på att plugga idag så jag kan redovisa lite imorn för jag är endå klar med min trägrej. Kan fixa en bild på den så ni kan få se på "mästerverket", men skönt att vara klar med den för jag är sjukt stressad när det gäller kursen för den ska lämnas in imorn men jag får fixa det på något sätt och bästaste Ebba ska hjälpa mig, SÅ SNÄLL! Men nu har jag precis duschat så ska föna håret för tycker det är så sjukt jobbigt att sitta med blött hår som rinner ner på hela tröjan och massa. Men skriver snart, so long..

Bild på mig och Ebba från idag, love u.

Nattinatti

Pratar med Vikkan i tele just nu, planerar lite och håller på. Hoho hemligt :) Men nu ska jag nog stänga ner datan, så skriver mer imorn eller så, pussen.

Älskar dig

Gud alla minnen vi har, helt sjukt. Kommer ihåg första gången vi verkligen prata med varandra, lärde känna varandra. Vi var väldigt olika personer då, men vi var endå så himla lika. Du har alltid funnits där och jag hoppas du förstår att du är en av dom personerna i mitt liv som verkligen betyder mest. Ingen kan ta din plats för du har hjälpt mig att resa mig upp när jag inte hade någon och fått mig att bli den jag är idag, du har funnits där i vått och torrt. Du är en äkta vän, jag vill aldrig förlora våran vänskap..

Då som nu, Ebba Sundewall jag älskar dig.


Kiwi och nymålada naglar...

...now that's what I'm talking about!

Stark som fan

Jag är en så jävla stark person har jag tänkt på. Jag bara ger och ger och får oftast bara massa skit tillbaka, verkar kanske som största bortskämda jag vet inte vad. Men nej, jag öppnar mig inte så mycket i bloggen om just mina "svåra stunder". För liksom varför? Nej men har verkligen tänkt igenom allt.
Nobody know my secret, and I will never tell..

Technology

Denna lyssnar jag sönder just nu..

It's a new way

Hihi happy me, jag ska shoppa loss i helgen med Vikkan och jag hade panik för har cirka 800 bara att shoppa för och det är ju liksom inget. Men jag gick och smöra lite för päronen och dom kommer skänka en slant, soo happy! Men jag har fortfarande inte berättat att min mobil är sönder, får se hur pappa tar det. Haha men jaja, får se vad som händer imorn. Ska måla naglarna nu och så.. skriver snart, pussen.

En bild från idag, jag, Ebba och Fanny :)

Hjälp!

1. Vad är demokrati?

2. Berätta kortfattat om Sveriges väg till demokrati?

3. Vilka grundlagar har Sverige och vad innebär de?

4. Vilka partier är representerade i riksdagen och vilka åsikter har de?

5. Vilka åsikter representerar partierna?

Me <3 You

Våra alldagliga samtal..


Success

Gaaah, damp angående det där med rökningen. Menmen jag tänker inte vara omogen så jag struntar fullständigt i det. Just nu håller jag på och pluggar med riksdagen och sånt, så himla intressant.. Men jag vill gärna ha VG eller MVG. Men får se hur det blir med den saken. Efter skolan var jag med Fanny och Ebba ett tag sen skulle vi till stan och träffa Alex men jag orka inte och behövde plugga så gick hem istället. Men ja annars är det inte mycket mer som hänt på senaste tiden.. men ska fortsätta plugga nu skriver senare.

Nattinatti

Jävla cp mobil! Min mobil är sönder IGEN, jag blir helt galen seriöst. Mobilen kan ju inte sluta gå sönder och detta var ju också en helt ny likadan. Ingen aning hur jag ska göra nu, får väl gå runt med mammas gamla fula mobil istället. Aja poopkorv orkar inte, så himla irreterad så det är inte sant. Men ska försöka hejda mig men dessutom har jag fortfarande inte hämtat oboy men nä nu tänker jag det och sen ska jag lägga mig. Men aja, nås på nallen..

Haha här var jag från idag..


En bild på mig och Saris från idag också


Haha please

Postat av: Anonym

japp men tydligen så kan man inte lita på dej eftersom du röker!!!

Tänkte svara på detta innan jag lägger mig och istället för att svara så tänker jag säga såhär.
- vem är du?
- och om du nu inte känner mig så fattar jag inte alls vad du menar?
- och ja, jag fattar inte alls, vilken flipp liksom. Vadå kan inte lita på mig för att jag röker?
Det är en dålig vana som jag har svårt att sluta med efter 2-3 år så ni får ursäkta.


Always and forever

Den enda mannen som man kan lita på i sitt liv är sin pappa!

Friis & company

Postat av: Anonym

vart köpte du väskan? (:

Ni kanske ser att det står friis and company, eller?
Men väskan är cirka ett år gammal. Gud va många som var intresserade av den här väskan :)


..

Oj första gången på länge som jag bara har velat sjunka in och försvinna. Är så jävla sjukt stressad den här veckan och massa annat som bara gör hela saken värre. Jag som var på toppen i söndags, men nej inte längre. Men ja vad ska man göra, längtar till helgen bara och bara ta det lugnt. Men jag är seriöst så sjukt stressad angående skolan, kommer inte bli bra denna termin. Ser inte fram emot 9an för jag kommer ligga så mycket efter, bye bye MVG.. Usch nej nu ska jag fan ta ett stort glas oboy och lugna ner mig. Annars i helgen så ska jag färga håret och gå på lilla Mias dansuppvisning och vara med Vikkan. Det var säkert 3-4 veckor sen vi träffades, men ja orkar inte skriva just nu kanske senare.

Hihi morfar bästavän!


Måndag

Har egentligen ingen lust att skriva, det har hänt så jävla mycket som är privat men ja orkar inte med det alls. Men ja, annars så har jag bara varit i skolan och håller på med en jävla cp träsak, och sen efter skolan så fikade jag och Mia i spånga sen åkte vi till Vällingby och där köpte jag hårfärg, sen så solade vi och jag blev ganska nöjd faktiskt men ska nog sola en gång till så blir det perfa. Efter det så hade Mia dans så vi åkte hem, sen var det skönt att ta en dusch känner mig alltid så äcklig efter jag har solat solarium. Usch alltså, japp men gud har redan gjort av med 200 av barnbidraget på en dag. Nej jag har lovat mig själv att spara denna månad, men under veckan så ska jag sola en gång till och så ska jag gå på Mias dansuppvisning på fredag. Det ser jag fram emot, kommer bli jätte kul fast 50 kr inträde... haha men det är det värt :)

Hold my hand and never let go...

Helgen

Ja nu har jag tagit alla bilder som Sara la in. Och ja vi åkte ju till Saras land på fredagen men efter skolan så åkte vi först till Vällingby för att köpa godis och så. Vi träffade Alicia och var med henne också, sen åkte vi hem till Sara och kort därefter så åkte vi till Saras land som tog cirka en timme och en kvart kanske att åka till. Och gissa om vi har haft det mysigt, jag älskar att vara på landställen för man får en sån härlig känsla. Det var tråkigt att Fjanny inte kunde följa med, men vi har haft det hur roligt som helst fast vissa saker kommer inte komma med i bloggen. Haha sen har vi solat, åkt Saras lilla raggarmoppe, cyklat så mycket att jag har ont i rumpan, rökt vatten pipa och myst. Ja det har varit en jätte härlig helg och det vill jag göra fler gånger. Men ja här är lite bilder enjoy..










































































Love you mami

Idag när jag kom hem så fick jag tre parfymer och två deosar av mamma. Allt luktar jätte gott, så himla snäll hon är oftast. Haha nej men blev så glad så, det var trevligt att komma hem till istället för en jobbig familj. Nu har jag precis duschat och jag har bränt mig IGEN. Men inte så farligt bara lite på näsan, men nu hinner jag inte skriva mer just nu för ska gå och äta middag.

Tre olika parfymer som doftar jätte gott!

Två olika deosar, doftar jätte fräscht :)



Haha och här är man själv också jätte fräsch..


Still shopaholic

Imorn ska jag vara med Mia och vi ska sola och jag ska köpa lite saker. Inget speciellt dock, slingor och foundation. Min foundation är slut som jag har haft i säkert 4-5 månader, jag använder inte alls mycket men jag gillar inte min hy så tar lite bara för att min hy ska se bättre och slätare ut. Annars ska vi nog kolla runt lite i affärer måste köpa några nya kläder, jag hade lite idér men ska nog köpa ett par jeans tights och så. Ni får vänta och se imorn :)

I'm back

Jag är hemma igen från Saris land, det var så jävla härligt att vara där. Och jag, Mia och Sara hade så kul så, och såklart Saras pappa. Jag kommer lägga in bilder ikväll när Sara har lagt in dom, och jag berättar lite mer om helgen då tror jag. Nu ska jag packa upp och duscha, juste jag och Mia har en blogg nu men vi ska fixa den innan vi talar om vad den heter. Iallafalljag skriver senare när Sara har lagt in bilderna så so long..


Never turn back

Nu sitter jag helt nyduschad och fräsch, nu börjar också criminal minds som jag ska titta på. Ja håller FORTFARANDE på och småpackar som jag har gjort hela dagen. Kan aldrig fixa klart något på en gång men tror jag är ungefär klar nu, hoppas jag. Men detta blir nog sista inlägget för idag och jag försöker alltid hinna med ett inlägg på morgonen men tror inte jag hinner med det men kan försöka. Annars skriver jag när jag kommer hem igen ska bli skönt att komma iväg men nu ska jag fixa klart allt och sen ska jag lägga mig så jag är pigg imorn hihi nattinatti.

Good change, bad change?

Nu kommer jag bli från detta: (togs precis med min dåliga cam)

Helt blandade bruna färger..

Till detta: (gammal bild)

Ljusa slingor :)

Until you come back

Så är nästan klar, jag överdriver alltid när jag packar och lägger ner massa saker som jag inte ens använder men nu ska jag inte överdriva alls men så kommer ju mamma som ALLTID och ska vara jobbig och säga att jag ska ha med massa fler saker som jag vet att jag inte kommer använda. Men jaja, imorn åker jag så kommer bli jätte skönt behöver en helg bort ifrån hemmet. Juste nästa helg är det ju valborg och jag kommer typ vara helt ensam för alla kommer nog vara upptagna men får se vad som händer, bli en ganska lång helg då iallafall :)

Här i har jag min packning iallafall.

..

Har packat lite och pluggat lite, fattar inte mycket av hemkunskapsläxan men ja har typ förhör på det imorn men nästa vecka ska vi göra nån sallad. Tycker den här hemkunskapssaken var lite väl löjlig men får väl se hur det går. Ska försöka redovisa matte 19 och svenska 17 imorn om jag blir klar och nu fattar väl ingen vad jag menar men så kan det vara. Längtar bara tills vi ska till Saris land kommer bli såååå mysigt och skönt. Tror inte jag kommer ha någon täckning på mobilen heller, haha spooky. Men ja om jag skriver igen på söndag eller måndag så vet ni om jag fortfarande lever. Men ska fortsätta packa lite, so long..

Facebook

Juste jag har facebook som jag skaffade för typ cirka 2-3 månader sen och jag är typ inloggad ibland men jag fattar ingenting. Haha det var som i 6an när jag skaffa playahead och jag inte fatta det heller men efter ett tag gjorde jag det men tror inte jag och facebook passar ihop. Jag fattar inte men om ni har lust och veta vad jag heter på facebook så är det Caroline Leideborg inte för jag har så många vänner och så.. mobbad men bara för att jag ville dela med mig av det här haha :)


Hunnybunny

Jag är jätte hungrig men mamma kommer nog hem snart så ska nog bara ta lite chips tror jag, hihi. Idag så händer nog inget mer intressant utan ska bara plugga inför lite saker till imorn. Men nej ska springa ner och hämta chips sen ska jag ta en dusch, plugga och packa. Skriver senare.

Här var dagens outfit, jag vet dålig bild men jaja.

Successful.blogg.se

Idag så slutade jag som sagt tidigt så jag, Ebba, Fanny och Sara åkte till vällingby och tog det lugnt och njöt av solen. Imorn så ska jag till skolan och efter så åker vi nog till Saras land, kommer bli jätte skönt och vi kommer bomba med bilder när vi kommer hem. Juste jag och Mia ska ju skaffa en blogg tillsammans men vi får fixa det så snart som möjligt när vi kommer hem och så. Men nu ska jag packa inför imorgon för kommer nog inte åka hem emellan, så kommer inte bli någon bloggning i helgen.
Här är iallafall lite bilder från dagen när vi var i vällingby :)





What?

Postat av: Anonym

har du nt råd me riktigt hår ELLER?

Liksom haha WHAT? Jag har ju äkta hår och oftast har jag löshår också, men löshåret är ju äkta hår så jag fattar inte vad du försöker komma. För jag har hår och löshåret är äkta hår? Lite efterbliven kanske..


21:13

Hemma igen från kussen, det var väl... kul. Nej men råka skämma ut mig lite men annars var det bra, imorn ska jag och Sara fixa lite för helgen och så ska jag vara med Fanny också, i think. Jag hade planerat att plugga istället men jag måste köpa lite till imorn så ja. Ska som sagt bara vara i skolan till 10 över 11 så kommer nog endå hinna plugga också. Men nu ska jag bara ta det lugnt, orkar inte skriva mer idag och i helgen kommer jag inte kunna skriva heller så var beredda! :)

Rubrik

Nu sitter jag hemma och tar det lugnt för är sjuuukt trött, men snart ska jag till kussen som fyller 7. Ojoj stor pojke nu alltså, känner på mig att min brorsa kommer gömma sig för att han inte vill med men liksom vad förlorar man ? Vi ska vara där cirka 3 timmar, få god mat,dricka,tårta ja jag tycker inte man förlorar någonting på det. Imorn så ska jag bara vara i skolan runt 2 timmar och kolla på någon bokfilm sen slutar vi. Ja har inte gjort särskilt mycket idag förutom att jag får ryck på min lärare, världens jobbigaste människa men får stå ut ett år till. Men ska börja fixa mig nu för snart hämtar mamma mig tror jag, och chockerande så är inte ens brorsan hemma.

Här är några bilder från dagen..

.. Fanny och Jag.

F and C


och sen kom Noah

Tisdag

Datan har hackat massa och jag får damp på den hära saken. Men nu så är det bättre så hinner med ett inlägg. Dagen har bestått av skola och sen vart i Vällingby med både Ebba och Fanny. Imorn så ska jag möta Ebba tidigt på morgonen så kommer bara klä på mig och sätta upp håret för kommer inte hinna fixa mig mera men jag orkar inte bry mig. Och imorn fyller kussen år så ska dit, haha 7åring nu stor pojke. Men kommer nog bli så ruligt så. Men tyvärr blev det ett litet udda inlägg nu men ska lägga mig i sängen så skriver imorn eller något. Nattinatti.

Haha jag vet inte varför jag lägger in den här bilden men jag orkar verkligen inte fixa det nu :)

.

Postat av: Bella

förlåt men jag HATAR folk som klagar på sin läng och ba: asså guu jag är såå lååång! och så är dom som du, 170. -.- omg! jag är 178! fatta! jag kommer ALDRIG kunna ha klackskor, och alla kläder är förkorta... -.-

Men jag har väl all rätt i hela världen att tycka något om mig själv och nu så är jag inte riktigt nöjd med min längd och då har väl jag rätt att tycka som jag vill. Tycker du överdriver lite som säger att du "HATAR folk som klagar på sin längd" men man får väl vara onöjd med sig själv om man vill. Du verkar ju inte heller nöjd med din längd och även fast du är längre än mig så hade jag endå inte klagat på dig. Du känner ju inte mig så förstår inte varför du klagar om vad jag tycker om mig själv. Och ja jag kan förstå att du inte heller känner dig bekväm att gå runt i högklackat men det där med kläder förstår jag inte för jag menar det finns ju massa olika storlekar. Men jag vet ju inte hur det är för dig så ska inte prata om det, men jag försöker iallafall trivas med min längd men det är jobbigt för olika orsaker och mina flesta kompisar är mellan 160-165 cm långa. Men även fast du är längre än mig borde väl du förstå mer än många som klagar på sin längd och fatta hur jobbigt det kan vara för vissa. Och jag har heller inte mätt mig på länge så kan vara runt 173 cm jag vet inte riktigt men spelar ingen roll, jag trivs inte med min längd men jaja orkar inte ha en konflikt om detta. 


Svar

Postat av: Anonym

Men jag undrar vadå går ni bara i linnen i skolan?
Men du ser väl själv på bilden hur vi har det. Seriöst iqbadboll varför skulle vi bara gå runt i linne för. Men så du kan kolla så lägger jag upp bilden från inlägget som du komenterade på ett exempel hur vi brukar ha det.


Genetiskt

Saknar min väska som Vikkan har just nu.. Haha kan man verkligen älska en väska. Nej men kommer nog byta tillbaka väska med Vikkan snart när vi träffas igen. Åh känner mig helt sliten och trött, kommer nog försöka lägga hyfsat tidigt idag för pratade ganska länge med Vikkan i telefon igår men ja. Careface liksom..  nej usch jag tror detta blir sista inlägget för mig orkar inte skriva mer idag.

Tog bilden av Vikkan, men där har ni min väska. Jag är hel konstig, sitter och skriver av min väska. Nej nu börjar jag bli riktigt psykiskt sjuk, men det går i generna :)

Svar

Postat av: Anonym

Hejhej.
Vart köpte du dina Lösnaglar ifrån?
Asso vilken affär?

Ja men dom flesta vet väl att det finns att köpa lösnaglar på tex hm eller åhlens, dom på hm är inte alls särskilt bra enligt mig men åhlens är väldigt bra. Dom jag har nu har jag fått av mamma vet inte vart hon köpte dom. Men om man ska köpa lösnaglar så kan jag rekomendera åhlens. Annars är jag ingen expert på detta.


Flytta hemifrån..

.. Ja tack! Så jävla irreterad just nu efter typ 1 timmes gräl med föräldrarna, först säger dom att dom vill prata med mig om allt sen gör dom narr av vad jag säger sen säger dom att dom inte vill diskutera något med mig. Bästa var ju när mamma äntligen erkände en enda gång att jag hade rätt, för dom ska ju alltid ha det. Japp men mamma och jag ska alltid sitta och skrika på varandra medans pappa står bredvid och bara försöker få in ett ord men mamma hindrar han alltid och säger bara bland annat att han har fel. Men ja får se om jag kommer iväg i helgen, måste tyvärr ändra på min attityd. HA-HA skrattretande...


Löjlig grej

Tänkte berätta om en liten löjlig grej jag, Sara, Mia och Fanny håller på med i skolan. Och ja det är att vi drar upp varandras linnen kan man säga så man visar hela rumpan. Och det började med att jag tror nog att det var Sara som började på någon och sen hämnades den och så fortsatte det så. Men haha hur löjligt det än är så var det som roligast idag när jag och Fanny skulle hämnas på Sara för hon ska alltid hålla på haha. Så ja hela skolan har säkert sett våra rumpor, men iallafall. Så när hon stod vid en anslagstavla så drog jag och Fanny upp hennes linne så hon gick emot mig och Fanny och Fanny sa direkt att det var jag så Sara brotta ner mig för att göra samma mot mig men då kommer Mia bakifrån och drar upp hennes linne så hennes rumpa var rakt upp i vädret! Haha hämnden är ljuv säger jag bara! Men ska nog ha jeans i skolan i fortsättningen hihi.

Men har inte lagt in dagens outfit på läänge så här så har ni en bild men detta var inte idag utan i fredags men endå :)

Måndag

Oj jag blev verkligen rädd för när jag skulle starta datan så funka den inte, men nu har papsen fixat det så det blev så bra så. Jag seg dag har det varit, har inget intressant att skriva om den. Men en sak som är intressant är att i helgen ska jag och brudarna till Saras land, som ligger i Sala. Kommer bli så himla mysigt, kommer ha med vattenpipa och så. Kommer ta massa bilder så var beredda på det, jag ser verkligen fram emot det kommer bli så härligt. Vi ska sova i gäststugan, ligga och sola på dagarna lite, åka moppe/cykla in till "staden", fika bland annat, härliga kvällar. Ja bli avundsjuka gott folk, men nu ska jag hämta vatten. Jag är nog uttorkad eller något, är törstig hela tiden menmen.

Här har ni Fanny sötnosen på slöjden där hon jobbade så hårt. Jag känner på mig att Fanny kommer bli konstnär eller så i framtiden, för man märker verkligen att slöjd och bild är det hon brinner för i skolan. (jag täckte för hennes ansikte för annars tror jag hon skulle bli väldigt arg på mig)

-

Nej nu ska jag skriva ett reportage eller hur det stavas, men ja så kommer skriva mer imorn. Men so long, nattinatti.

fråga

Postat av: Anonym

Kan du sätta en bild utan Hårförlägning?
Sätt också en bild på dina lösnaglar snälla?
<3


Utan löshår


med löshår


20.22

Pratar med Vikkan i tele just nu, och sen ska jag kolla på film ikväll. Imorn börjar jag halv 10 så kommer bli skönt med sovmorgon. Vad som händer mer i veckan får jag se, men ja har fixat mina naglar och så nu och det känns udda att ha långa naglar och lite jobbigt också. Men ja har inte mycket mer att skriva nu istället ska jag vara social med Vikkan när hon också börjar prata :)
 


..

Jag var jätte nöjd med min kropp mellan 6an och 7an. Jag har alltid varit lång, men det som mest har varit jobbigt var när jag slutade äta. Och det förstörde bara alla former jag hade och nej det satt sina spår. Jag ångrar verkligen det, många tycker ju att dom inte är tillräckligt smala men att bara sluta äta, enligt mig gör så man inte ser bra ut. Sen om min längd.. ja det är något jag tycker är jobbigt. Jag är runt 170 cm lång, visst är det fint att vara lång men samtidigt så gillar jag det inte alls utan vill bara krympa 5 cm. Jag är helt förälskad i högklackade skor men känner mig inte alls bekväm att gå runt i det för att jag blir 180 i dom. Den enda som jag är nära kompis med som också är lika lång som mig är Vikkan och därför brukar vi bara ha högklackat med varandra. Men vi båda tycker det är jobbigt med våra längder, jag tycker det är jätte bra med såna som är långa som endå känner sig trygg med att gå runt i höga klackar. Vill också ha det självförtroendet, men ska börja använda högklackat mer och strunta i vad andra tycker. Ja resten av mig behöver vi inte prata om jag är inte alls nöjd med mycket, men jag lär mig leva med det. Jag kommer nog uppskatta det mer när jag blir äldre. Det finns inte många som vet det heller men jag har en hudsjukdom, så jag har varit hos hudläkare men det finns inte mycket att göra och det är värst på vintern. Sjukdomen är ärftligt men jag har ingen aning vem som har den. Men jag tycker man ska uppskatta sig själv mer än vad man gör, för det finns så mycket värre. Jag försöker trivas så mycket som möjligt med mig själv, det kommer nog bli bättre med tiden.



shopaholic

Jag får mitt barnbidrag på lördag och jag har verkligen massa jag vill köpa, så ska kolla med Mia om hon vill shoppa med mig? Hihi, ja men jag kommer nog verkligen göra av med barnbidraget jätte fort den här månaden känner jag just nu. Men kan samla in extra 200 annars, genom att städa hela huset typ men ja vi får se hur det blir med pengaproblemen.

Dom här skorna ÄLSKAR jag, men dom kostar 500:- så ska se om mina föräldrar kan bidra lite. (tyvärr är bilden väldigt liten den kunde inte bli större)
DS_244973_A.tifDS_244973_B.tif

Tyvärr blir det inte mer bilder utan ni får se mer någon annan gång, men nu ska jag fixa mina naglar och duscha. pussen.


19 april

Nu ska jag färga håret snart, för jag hatar min hårfärg som jag har nu. Jag ska nog ha ljusbrunt för det tycker jag är lite roligare till sommaren och sen färga svart till hösten. Sen måste jag klippa mig igen för mitt hår är lite slitet.

Mörkbrunt tycker jag är jätte fint på hösten och så


Jag gillar verkligen svart men känner för ljusare nu


Nej never såhär blont igen


Men ja det här är vad jag siktar på nu :)

-

Saknar min lilla Vikhoe..

...oseriös bild! :)


Project runway

Jag är verkligen såld på project runway. Mest nog för jag älskar kläder, design m.m. Men jag har alltid gillat att göra kläder, till och med jag och Mikaela sydde två klänningar i 4an-5an som vi hade på oss. Fast har ingen bild eller något på det men ja. Efter ett tag så slutade jag hålla på med sånt så mycket, men visst fixar man kanske till vissa kläder och så själv. Men nej i love it! Men om jag någonsin vill satsa som designer i framtiden och inte lyckas med det så har jag kanske en framtid som modell istället med min längd iallafall :)


Godnatt

Nä ska ligga och lyssna på musik nu och smsa lite, får alltid en konstig känsla när jag har druckit. Fryser massa och så, jätte konstigt. Men jag dricker inte alls mycket nu, sånt testar man på men det är bara helt onödigt bara. Man kan ha kul utan sånt, men jag bara babblar på massa nu så ska stänga ner datan. Men skriver imorn, nattinatti.

Tröttis

Kom hem för ett tag sen och sen var jag och Fanny hemma hos mig ett tag och Alicia och Mikon åkte hem till Mikon. Ja ikväll har jag bara varit med Fanny, Alicia och Mikon. Vi har träffat folk men vissa var bara helt störda, liksom vem tycker det är rätt att slå en tjej? Ja så jävla pantade var dom, men sen träffade vi en riktig bra kille i spånga som vi snacka lite med som visste hur man skulle bete sig. Så himla gullig, haha men lite för gammal för oss. Men hade endå så roligt så med bara tjejerna, kallt var det själv hade man ju bara tights och så på sig men vi var lite i en killes lägenhet och så. Ja jag är redan trött, helt sjukt. Men har haft fullt upp hela dagen så. Imorn blir det bara pluggeri för min del, sen har jag en bra dag på måndag för då börjar jag halv 10 och det är någon himla melodifestival i skolan. Menmen skönt iallafall, ska fokusera mycket på skolan den här veckan snart är ju terminen slut. Men nu ska jag ta bort sminket och allt, sen kanske jag skriver mer eller så lägger jag mig och skriver imorn. Haha ska alltid vara trött på helgerna..


Successful.blogg.se

Min buss går 09 nu så nu hinner jag inte skriva mer tog snabbt lite bilder hur man ser ut ikväll då men blev inte så bra men whatever. Skriver ikväll, pussen.

Haha enjoy!



@carro

Japp nu sitter jag och väntar på Fanny för sen ska vi dra ut med Alicia och Mikon. Nu på dagen har jag varit med Sebbe och vi har chillat lite och sånt. Men ja har inte mycket mer att säga nu måste skynda mig nu för har bara en kvart på mig, så skriver ikväll, so long :)


Lördag

Godmorgon, just nu sitter jag vid datan och tittar på tv. Mysigt, men ska börja fixa mig snart. Ikväll ska jag gå på fest med Fanny, Alicia och Mikon tror jag. Så jag har planer nu trots allt, men ska börja fixa mig nu så skriver efter det :)

C'

Nej ska nog stänga ner datan nu och bara kolla på filmen. Så jag skriver imorn eller så, pussen.


I love pics

Oj mycket bilder nu, men är så glad att jag har fått min dator igen så nu får ni stå ut med bilder hela tiden. Haha nej men ni förstår, jag och Fanny hade gjort två videoinlägg men dom är för grova för att lägga in. Haha bara Fanny som fattar, men nej får lägga in ett videoinlägg någon annan gång. Just nu kollar jag på film, och planerar lite för imorgon. Men som det ser ut nu så ska jag typ träffa Sebbe och får se om det blir något på kvällen med tjejerna eller vad som händer. Med mig så planerar jag inte så ofta utan tar det som det kommer, haha ja men nu ska jag fortsätta med filmen och så. 

memories never die











My day with my wife Fjanny











Orkade inte skriva om allt idag så la in några bilder istället, men dagen har bestått av flum med min fruga Fanny :)

Youtuben

Sitter och laddar in ett par väldigt gamla videosar på mig och Vikkan, annars så kollar jag på vänner och äter lite påskgodis. Jag ska nog göra ett videoinlägg imorn om jag hinner, har endå sovmorgon så kanske gör det trots allt. Ser ni hur mycket som förändrats när man får tillbaka sin gamla goda dator, me love. Men annars får jag se vad som händer mer imorn, det får man veta då. Ja mer har jag inte nu kanske kan göra ett videoinlägg ikväll men jag har inget smink eller något för kom nyligen ut ur duschen men man får väl bjuda på sig själv ibland. Nej ska ta det lugnt nu så kommer snart några videosar, men som dom flesta vet så tar det flera år att ladda in dom på youtube..

Caroline

 

28 maj

Postat av: Anonym

När fyller du år?
Jag är ett majbarn, 28 maj kan man helt enkelt säga :)


Nyhet!

Jag och Moroten ska starta en blogg tillsammans, jag har ju delat blogg med Vikkan förut men vi bor så långt ifrån varandra så det är så svårt att kunna skriva när vi inte är så mycket med varandra men jag och Mia träffas varje dag så det kan vara lite enklare då. Men det kommer nog bli jätte bra men kanske behåller den här också, får se hur det blir med den saken. Men håll er uppdaterade för detta kommer bli STORT!

Min älskade dator är back!

Gaaaah! Guess what, min älskade dator är tillbaka. Så himla härligt trodde jag inte det skulle kännas, men nu kommer lite nya bilder och kanske videosar in på bloggisen. Ja men tänka sig är klar med att ha lagt in lite bilder nu så, idag var väl en vanlig dag, skola och så. Men Mia och jag hittade inte till idrotten så efter ett tag så gick vi och köpte glass i spånga istället mums! Imorn är det fredag, kommer bli sjukt skönt med helg efter att jag inte har kunnat sova på hela veckan. Men nog om det, här kommer lite bilder när jag, Sara och Fanny var på kursen igår tyckte dom var så otroligt fina vad tycks? :)





 

21:11

Okej nej det gick inget bra att ladda in bilderna för man måste göra på nått sätt som jag inte hittade nu för Vikkan gjorde det senast. Men ni får hålla ut så länge tills jag lägger in massa knasiga bilder som jag har. I helgen så har jag lite planer, men jag skriver mer då istället. Hmm.. usch jag har en sån där kväll när jag inte har något att skriva. Nog för jag inte har bilder eller något att lägga in. Och det förstör hela saken, jag är också helt slut så kommer inte upp mycket i huvudet. Juste det är inte långt kvar till min födelsedag kom jag på, men jag har ju redan skrivit om lite planer som jag har. Åhh längtar, men nej försökte skriva om det men kom på att jag har redan skrivit det så.. nej tyvärr ska nog ta en kopp te och sen lägga mig och kolla på tv. Så nattinatti och så ska jag försöka skriva imorn och vara roligare. Jag som hade tänkt att Mia skulle hämta mig på hennes cykel men hon klagar på att det är kallt men hon är bara lat. Haha, nej men vi ångrar att vi inte hade delat på en moppe just nu. Men bensinen kostar ju så mycket, nej det blir cykeln istället :)

15 april

Har inte kunnat skriva sen i måndags för jag har inte haft tillgång till någon data, så himla irreterande. Men ja en liten sammanfattning dom senaste dagarna är väl, i måndags så sov ju Vikkan hos mig och vi somna runt 2 tror jag för massa busringde och sånt. Men jag typ höll på och somna så vakna jag av att Vikkan juckade mot mig :S Helt störd.. Men ja tillslut tröttnade hon så vi somna. Sen åkte vi till min skola på morgonen och var där tills Vikkan åkte iväg med Victoria som kom dit och mötte henne. Då gick jag, Sara, Fanny och Mia och köpte kebab och pizza. Om man inte tål skolmaten så gör man inte! Alla vet ju säkert om det men bara för att förtydliga så är ju skolmaten MYCKET värre än fängelsematen. Jag har varit så jävla trött dom senaste dagarna för man måste ju vända tillbaka på dygnet, men jag är påväg med det. Idag var väl inget speciellt, bara skolan sen hem och sova. Men imorn kanske jag och några ska sola, mina sista pengar men whatever. Ska försöka lägga in lite bilder så skriver om ett tag.

Min dag i bilder.

Är hemma just nu med Vikkan, vi kollar på filmen Pay it forward (Skicka vidare) Den är så otroligt bra! Imorn så har jag skola så Vikkan ska typ gå upp samtidigt som mig, kommer bli jobbigt men vi ska försöka lägga oss hyfsat tidigt så vi kommer upp. Vikkan har lagt in lite bilder från dagen så det blir typ istället för en lång text så min dag i bilder :)

Jag och Vikkan solade ju idag med Alicia så vi hade inget smink så istället tog vi solbrillorna och drog ut, men vi missade bussen iallafall så det blev en promenix.












Efter vi hade solat så var det så varmt så vi gick och köpte glass, twister mums!


Ursäkta bilden men Vikkan tvinga mig lägga upp, äkta fuckfejs!






Sen var vi på ginatricot och testade lite kläder :)




Och sen blev vi törstiga så vi köpte cola på donken.


Men när vi gick runt och kollade på kläder så hittade jag en jätte fin korsett som jag ville köpa men hade inte med mig mina pengar så jag och Vikkan åkte till mig, och Alicia åkte hem till sig. Sen så missa vi bussen igen när vi skulle tillbaka så vi gick igen och påvägen stanna vi och tog en bild miffon :)


Men nu ska vi titta klart på filmen så skriver imorn eller något, so long :)

Solarium

Postat av: Anonym

var solar du och vad kostar det?

Idag solade jag, Alicia och Vikkan i Vällingbys solarium. Kommer inte ihåg vad det hette men ja, det kostar 10 kronor för 4 minuter. Så jag sola i 16 min idag för 40 kronor. Ganska dyrt men endå :)


Vikkan är ingen morgonmänniska

Vakna för ett tag sen men har inte orkat gå upp ur sängen, blev lite misslyckat igår men det var fett kul endå. Idag ska jag sola solarium med Alicia och Vikkan. Får se hur det blir, men tänkte äta frulle nu så kanske skriver senare.

So much too do so little time

Sådära nu har jag duschat och Vikkan är snart påväg hit. Men har en del affärer att ta tag i och måste göra klart mig. Skriver om ett tag när jag har tid, so long..

Good girls gone bad.

Åhh va kul med några komentarer, och jag lovar jag kommer alltid med svar. Men ikväll så har jag det fullspäckat, ska vara med Vikkan som jag inte har träffat på bajsläänge! och så ska jag vara med Fanny, Mia (som jag inte heller träffat på jätte länge) och kanske Alicia och Mikon. Kommer bli så kul, äntligen är alla hemma liksom så man kan göra något. Men på dagen kanske jag och Vikkan ska sola men känns som vi inte kommer hinna det , men tänkte fixa mig så jag har det klart iallafall. Hoppas alla haft en bra påsk själv har man varit på landet med familjen och myst. Inte så jätte kul men har pratat med Fanny, Miccho och Sebbe i telefon så har haft mycket underhållning haha. Nej nu ska jag ta en dusch och fixa mig.

Take me to another place

Nej nu ska jag ta en dusch och sen ska jag sova för ska upp tidigt imorn, för ska till landet klockan 1 :'( Men har lite planer inför söndag och nästa helg iallafall, så känns kul endå. Men får se hur det blir med det. Nej har nog inte så mycket mer att skriva nu, om jag får låna morfars data imorn så kan jag nog skriva då också. Men vill verkligen lägga in alla bilder som jag har, men ja får vänta på min data. Men säger bara det, gissa om det kommer bli bilder alltså :) Men än så länge så säger jag nattinatti, och kanske skriver imorn om jag hinner.

V&C

I miss you..

That's on my mind

Funderar på att gå åt ett annat håll nu, om man inte kan acceptera det jag gör och väljer i mitt liv så är det inget att ha. Jag får väl se hur det blir men känns så just nu, ibland får jag bara nog och vill flytta lååååångt härifrån. Behöver verkligen alla ha någon skruv lös i huvudet. Jag menar inte att jag är perfekt men för vissa är det ju bara pinsamt. Vill börja om helt och se vad som kunde hänt, jag saknar början av 7an så himla mycket. Jag hade allt jag behövde då, men nu har jag förlorat nästan allt. Åh just i såna här stunder då man inte har något man kan göra så tänker jag alltid igenom saker, det är ju så mycket som händer hela tiden. Mest bara dåliga saker enligt mig, och dom som förtjänar bättre är dom som just inte får det. Nej det räcker nu, ska börja ta tag i saker. Man borde ju fatta nu att man inte alltid kan få saker, ett litet tips till såna som jag tycker behöver det.

.

Vissa söker efter sin soulmate hela livet, jag har redan hittat min...

I'm flying high

Åhhhh! Inte kan man gå ut på hela helgen.. Snart är ju lovet slut men jaja, prata lite med Vikkan för att hålla mig sysselsatt ett tag och vi snacka om helgen när jag fyller år. Kommer bli så härligt, men nog om det.. kan bara knappt bärga mig! Japp men jag antar att dom flesta är inlåsta nu i helgen, påsk och sånt men jag har redan fått så säga tre "påskägg" men istället påskägg med godis så har jag fått, ja euro förut som jag hade med mig till Spanien. Det var ju runt 800 och sen idag fick jag av farfar och Gerd biokort med 150 kronor på så det var jätte kul att få. För har planerat att gå på bio så det kommer bli mycket väl använt. Får väl se om man får ett litet påskägg av mormor och morfar imorn också, hihi men dom är så snälla så det får man säkert. Men nu kan jag inte skriva mer så länge puss.
Jag längtar till sommaren!

Min farfar är co0last!

Haha måste bara säga att min farfar är så jävla skön. Han skämt alltså.. tror jag aldrig skrattat så mycket. Tänkte skriva ner två men blir svårt att skriva ner ena på rätt sätt menmen får bli som det blir nu.

Det var ganska länge sen då en hertig ville ha en arvinge, så han och hans fru började försöka samtidigt som hans fru var förtjust i deras afrikanska chafför. Så när hon då blev gravid var hon orolig för att hon inte visste vem som var pappan, då när hon fick barnet så var det två. Och ena var mörkhyad och den andra vit, hon visste inte hur hon skulle förklara detta för hennes man men sen när han kom så tog han upp det vita barnet och sa "detta är en riktig arvinge, han föddes ju med en betjänt".

Det var två homosexuella som bodde utanför Göteborg och ville starta (kommer inte ihåg vad man kalla det) men vi säger som en sån dära grupp. Så dom gick till en komungubbe för att få bidrag till gruppen och så och han sa visst vad vill ni kalla denna grupp. Och dom sa (hörde inte riktigt vad han sa men typ) kvittafetta nånting? och komungubben sa nej det kan ni inte kalla den hitta på något nytt och kom tillbaka och det ska gärna ha något så man förstår att det är för homosexuella. Så dom gjorde det och kom tillbaka dagen efter. Så komungubben sa då ja har ni kommit på något då, och dom sa ja vi är helt säkra nu. Vad ska det vara då? sa komungubben, och dom svara köeriröven.
Man måste tänka på att det är göteborska så svårt att skriva, men min farfar skämt var lite grova men han är så jävla rolig hela tiden. Han kom fram till min pappa med en sån dära roller som tar bort damm och sånt på kläder och sa håll den här är du snäll, sen luta han sig framåt med rumpan i min pappas ansikte och sa kan du rolla bort katthåret på min rumpa?
Nej jag tycker att han kan vara så himla rolig ibland :)

Successful

Morning, snabbt inlägg hära för jag måste göra mig iordning för ska iväg snart till min farfar och Gerd och äta där. Men kommer nog dra därifrån efter för orkar nog inte vara där hela kvällen. Så jag skriver när jag kommer hem därifrån eller något. Och imorn ska jag till landet och vara där över helgen, jippie... Men ja nu ska jag skynda mig med allt så :)

Nattinatti

Oj vad många inlägg det blev idag, men jag ska lägga mig och lyssna på musik nu. Känner mig fortfarande sjukt trött men därför är det ju bra att jag lägger mig tidigare. Men måste få upp statistiken på min blogg igen, jag hade verkligen blivit riktigt glad över hur många jag hade men sen när jag inte kunde skriva längre så har ju alla slutat läsa och nu har jag inte alls många.. Och ingen komenterar eller något alls.. förutom Mia :) Men nej det måste bli en ändring men förstår att min blogg inte är så rolig att läsa när det inte finns några nya bilder eller så men jag ska fixa det när jag får tillbaka datorn. Jaja nu ska jag ta bort sminket och allt, pussen..

Pay it forward.

Yes nu är väskan beställd, behöver en ny väska känner jag men jag som hade värsta cashflow för att det inte var så lång tid kvar tills jag får mitt barnbidrag igen men nu har jag inte det. Haha det känns tråkigt men trodde väskan skulle gå för runt 300 högst men för beställningen och så, då blev det 390 menmen. Om typ 2 veckor får jag endå barnbidraget igen så klarar mig nog :)
Handväska svartHandväska svart


Stand for something or fall for anything

Åhh jag hatar att veta sånt som man bara så gärna vill berätta, men sanningen kommer alltid fram förr eller senare. Tills dess håller jag munnen stängd för tänker inte bli inblandad i något som jag inte har något att göra med. Men det är så sjukt jobbigt, men det blir bäst såhär. Med mitt minne så är allt säkert bortglömt snart, haha seriöst mitt minne är pinsamt dåligt. Kan sitta och prata med vem som helst och säga "Ah där var jag och så, köpte lalalaal..." och så säger "personen" "Ja Caroline, jag vet jag var med!". Vilket händer om och om igen, kan ibland vara samma sak och samma person :$ Men mina vänner står ut med mina handikapp, dålig syn/ dålig hörsel och dåligt minne. Och jag är seriös om alla sakerna.. Jag har också varit på vårdcentralen idag IGEN fast en annan orsak nu men känner att jag har varit där alldeles för mycket än vad man ska vara på en månad. Men nu ska jag hämta chips och cola, yummie!

Can't help but wait

Japp denna är strax beställd hem till moi.
Handväska svart

I was born to tell you I love you

Hello, prata nyss med Vikkan och vårt samtal började såhär:

Jag- hallååå?
Vikkan- ehhhmm... aahhhgg..
Jag- haha va?
Vikkan- huh.. ahhmm
Jag- är du packad?
Vikkan- va? nej jag hade typ somnat, och jag satt och fundera om jag skulle ringa dig och så gjorde jag visst det.
Jag- haha jaha.
Vikkan- men varför skulle jag vara packad klockan är ju fan typ 9?
Jag- haha men du lät ju så liksom ehhh agaga... möööö...


Haha sen fortsatte samtalet om massa i en halvtimme tror jag till Vikkan mådde väldigt illa, tycker detta tyder på att hon hade druckit? Hmm... detta får vi aldrig veta?

Men för att lämna det så har jag redan planerat lite för min birthday, hihi. Men jag ska få ha mitt hus för mig själv typ en helg så antingen bara ha mys med några flickskompisar eller bjuda in ganska många på ett "chillkrök". Hmm.. har inte riktigt bestämt mig än men det är ju ett tag kvar men brukar aldrig riktigt göra något speciellt med kompisar då och det gör typ alla andra eller ja Mia hade ju sin fest och det var ju jätte mysigt och roligt. Så nu kör jag på stort detta år, blir ju endå 15 också och enligt många så är det en viktig födelsedag. Iallafall enligt mina föräldrar/ mormor&morfar/ skolsjuksköterskan och så, haha eller? Känner mig lite geeky för födelsedagskalas hade ju man som 5-åring och ja iallafall i yngre dar. Men använder det som en ursäkt till föräldrarna sen kör man bara en chillhelg med kompisarna istället. Låter bra för mig men detta är bara lite tankar än så länge :)

B

Nej sista inlägget för dagen, för kommer inte orka skriva mer sen. Men hoppas jag hittar en data imorn så jag kan skriva då också men får se hur det blir med det. Men ja finns inte mycket mer att skriva så nattinatti.

The last soldier standing

Boring kväll med bara bråk, men imorn kommer det säkert bli ruligare. Nu sitter jag och kollar på film, men har endå inget riktigt intressant att skriva så tänkte dra dagen lite snabbt men det var inte heller så speciellt men jag och Ebba drog till vällingby och träffade Sara och Fanny. Det var så mysigt att prata om ja allt, för har inte träffat dom på länge. Sen köpte jag hårfärg och så. Sen drog jag hem och färga hårförlängning som inte märkts alls och det är liksom som att spola ner 50 kronor i toan menmen får helt enkelt köpa ny färg.. och ja sen dess har jag ätit och ätit och ätit. Pratat lite med Vikkan och sånt också. Men ja som sagt tråkigt men är så trööött och ska upp ganska tidigt imorn. Men ska fortsätta med filmen nu så :)

Ja sjukt hur mycket man kan förändras.

Irreterad..

... som fan. Men iallafall har ju som sagt köpt en fin piercing i Spanien, och jag har tänkt byta till den nu när jag kommit hem. Fast för att jag har haft lite jobbigt med den så tänkte jag bara testa någon dag men såklart byta till min andra på nätterna för det är ju inte bra att sova med en piercing som hänger. Men mina föräldrar har fått för sig att jag ska vänta i 4 månader. Men liksom what? Och dom vägrar lyssna på mig, vad jag säger räknas inte alls. Men hur länge ska man vänta då innan man byter? Orkar verkligen inte med bråk just nu, som sagt är inte på mitt bästa humör just nu.



 


Påskis

Jag är hemma nu och har duschat och färgat min hårförlängning men det blev typ ingen skillnad så måste göra om det. Ikväll tror jag att jag ska ta det lugnt och mysa med mamma och pappa.. eller helt enkelt själv. Nej men är så trött så orkar nog inte göra något ikväll även fast jag inte vill vara hemma. Men stänger in mig på rummet och päronen lägger sig endå så tidigt så. Låter elak, men ibland vill man ju bara vara ensam. Och min brorsa fick vara ensam hemma lite mer än en vecka i somras men nej jag är visst alldeles för ung för att ens vara ensam en helg som jag ska vara snart typ även fast min brorsa ska vara hemma då också. Nej funderar på att rymma hemifrån nästa helg eller något, haha nej men jag har ingen aning vad jag håller på och skriver just nu. Det blir alltid såhär med mig jag bara skriver på om massa konstiga saker som inte ens har någon mening, men ja i nästa inlägg som jag skriver lovar jag att skriva något vettigt :)

När jag endå håller på och lägger ut gamla bilder så kommer en till här på mig och Mia från 6an.


Carru and Ebbu

Hejsan förlåt att det inte blev någon uppdatering igår men jag var med Ebba ungef'är hela dagen från typ halv 4 och så. Men igår så tog jag iallafall det lugnt på morgonen för jag var så trött sen så mötte jag Ebba i spånga sen ja som sagt runt halv 4 och vi tog det lite lugnt för hon mådde inte så bra, av vissa orsaker haha men sen gick vi hem till Ebba och åt där sen mötte vi Sebbe och följde med han på hans träning. Haha skulle kolla om det var några söta pojkar där men det var ju inte det så efter ett tag så skulle vi gå och då börjar massa killar ropa och vill ha våra nr. Så jag är bara tvungen att gå dit och så börjar jag prata med små pojkarna lite smått kaxiga men ja, och sen när vi går så ropar alla bah värsta nunnorna och sebbe säger dom är inte svåra ge dom en 10a. Haha ja så kan det vara, och såklart blir vi också förföljda av två också. Men sen åkte vi till mig och hämta lite saker och sen drog vi hem till Ebba igen och tog det lugnt och kolla på film och åt runt 4 mackor var ;o tjockisar.. Men nu ska vi åka och träffa Fanny och Sara så skriver ikväll eller så. So long..

Haha Ebba har massa gamla bilder och här hitta man en på mig, från sommar 08.

That's so me

Aha nu kanske jag ska träffa Ebba och några. Dom verkar lite smått borta om man säger så, men får se vad som händer. Är verkligen trött så blir lite jobbigt att ta hand om massa, haha nej men det blir nog bra. Nu ska jag börja fixa mig iallafall, men om jag inte hinner skriva mer nu så skriver jag antingen ikväll eller när jag har internet tillgång så säga. Men ja, nu ska jag skynda på så puss.

Success

Japp så vaknar man upp i Sverige igen då, saknar faktiskt Spanien. Värmen och allt, men pratade nyss med Vikkan iallafall och vi pratade om lite allt möjligt men sen behövde hon gå. Och hon har fan skola den här veckan, sjukt dåligt så hon kommer ha lov från torsdag och nästa vecka. Men jag kommer typ inte kunna träffa henne förrän nästa helg, jaa.. men får se hur det blir. Idag ska jag nog ta det lugnt för jag är så jävla trött och Mia har 40 graders feber så våra planer failade. Det här lovet hinner jag inte träffa så många vänner, för på fredag ska jag till farfar och Gerd sen är jag borta i helgen hos mormor och morfar. Ja men imorn ska jag vara med Sara och får se vad som händer mer och på torsdag får jag också se vad som händer, suger att det inte blir så mycket som jag hade planerat men måste endå plugga. Haha men fyfan va patetisk jag låter, nej men jag håller er uppdaterade om vad som händer. Men nu funderar jag på att sova, är helt slut. Pussen

Sweet

Nej nu ska jag ta och sova, tyvärrtyvärr. Men det blir säkert inlägg imorn men kan tyvärr inte lova något, eller jo iallafall på morgonen innan min brorsa kommer hem och tar datan ifrån mig. Han kan allt vara lite rolig ibland om mina "skador" som nu när jag har bränt mig så sa han "nej du kan inte vara min syster för hon skulle inte bränna sig" och som tillexempel mitt ärr som jag har på knät så sa han "men nu har du något att minnas mig av".  Haha ja ärrad för livet kan jag allt säga, nej men han är IBLAND en riktigt sköning. Haha hoppas han inte läser, men nu ska jag inte skriva mer om han bara blev så. Och Vikkan om iallafall du läser det här så ska du veta att jag kommer slå dig för att du inte svara fast du skulle :'( Och Mia och Fanny ni är töntar som sover vid 12 men jag löve er endå! Och mami and papi ni är bäst :) Och ja vad mer ska jag säga allt jag kan säga är att nu ska jag hoppa i säng, nattinatti!

Seniorita I feel for you

Men ja förutom att jag har bränt mig och så, så har faktiskt mitt hår blivit solblekt också så nu ser det typ grönt ut. Haha nej men jag ska nog putsa till det lite men tills dess så måste jag iallafall färga ja löshåret.. Men jag funderar igen på vad jag ska göra med mitt hår men känner inte för att ha svart igen iallafall inte just nu. Men ska nog ha ljustbrunt men lite olika nyanser på slingor eller något. Det känns bra just nu, men lite mer om Spanien jag hade ju fått en del pengar att spendera men jag köpte ja förutom godis och så bara en sak och det var en navelpiercing. Lite besvikelse men jag ska tillbaka till Spanien i sommar så ska shoppa mer då och då ska vi vara på ett bättre ställe att shoppa på också. Men jag hade sett en väska jag blev helt förälskad i men den kostade så mycket att jag helt enkelt inte tyckte att det var värt det för jag kan säkert hitta något liknande för ett billigare pris. Men jag har iallafall en ny piercing nu som jag kan byta till och det är ju alltid nått, jag hade också smsat mina gullungar att jag var hemma men bara lilla Saris som svarade för dom andra är värsta töntarna som sover vid 12, haha sant ju? :) Men Sara ska jag träffa på onsdag tror jag och det ska bli så kul så, och imorn får jag se vad som händer kanske ska på fest men får se om jag orkar beror på om det är något roligt men ska fixa lite kanske kommer något more inlägg, pussen.


rööödtotte

Hihi guess what? I'm back biatches! Saknat mig? Men ialla fall, klockan är snart 3 ser jag och funderar på att lägga mig så jag kommer upp imorn för är ganska trött faktiskt. Jag har försökt ringa Vikkanpikkanlikkanrikkan några gånger men den jäveln svarar inte, blev väldigt ledsen för ville verkligen prata med henne som jag inte kunnat göra på ett tag. Eller ja bara runt 5 dagar men vi har våra dagliga pratstunder som jag helt enkelt behöver. Men jag ska allt få tag på henne och tvinga hit henne någon dag snart också. För er som inte förstod det så har jag varit i Spanien och det har varit jätte härligt, det var varmare än jag trodde det skulle vara men jag har bränt mig på smalbenen och det gör ont just nu, men så går det för det var det enda jag inte smorde in med solskydd. Men jag blir aldrig brun! Och det är sjukt jobbigt, min broder är liksom pepparkaka just nu och jag är en rödtotte.. Hur kul är det men jag funderar på att sola solarium snart här framöver har bara inte vågat göra det när min piercing inte har varit perfa men den mår faktiskt bra nu så what the hell. Men ska ta och borsta tänderna nu sen kommer jag tillbaka :)

Har ju fortfarande inte min data så jag får försätta sno bilder från mina älsklingars bloggar, men ska försöka lägga in bilder från Spanien så snart som möjligt! Här kommer ialla fall en gammal bild på mig och Vikkan med årets första snö hihi.

So long

Sådära detta blir dagens sista inlägg för snart tar pappa datan och jag måste packa klart. Men jag skriver så fort jag kan när jag kommer hem. Så länge får ni alla ha det bra kommer sakna mina älsklingar men hoppas också Vikkan kommer till mig så fort som möjligt sen och Mia har gett mig några löften hihi. Juste det är väldigt jobbigt att pappa har bokat så nu kan jag bara ha en liten mini resväska med mig och ja visst det är bara 4-5 dagar men tänk om jag köper massa där hur ska det gå? Ja, vi får se hur det går med den saken och jag som har sparat hela mitt barnbidrag men så fick jag nu idag massa pengar av både mormor och morfar och mamma och pappa världens snällaste! Och det var inte lite pengar fick runt 800-900 :) Japp men nu kommer papsen hära så skriver när jag kommer hem igen, pussar!


Take me back

Nämen ser man på det blev ett till inlägg trots allt, nu håller jag på att packa för imorn blir det stressigt kan jag säga. Men det blir tyvärr inga inlägg för än jag kommer hem men kommer lägga in massa bilder och så. Så det kommer nog bli jätte bra, men ska packa nu kanske hinner med ett till inlägg sen men solong..

Får värsta kicken av den här låten :P


AprilApril

Kommer kanske inte bli något mer inlägg idag för min brorsa tar nog datan nu, men annars så hörs vi någon gång på lovet när jag kommit hem. Slänger in några gamla videosar här under när jag, Vikkan och Sara var i Sumpan.
Hahah japp fråga mig inte.



Publish me

Nej nu är jag deprimerad, det är typ inte så varmt i Spanien och kommer kanske inte vara det när vi är där. Jag som hade sett fram emot att ligga och sola på stranden, men nej där rök dom planerna.. Man åker ju utomlands för att bli brun, sola, bada ja allt som man inte kan göra här i kalla Sverige. Nej nu är jag deprimerad men ska endå till Spanien i sommar igen och då är det säkert varmt och soligt och nu ska jag endå bara vara där i ungefär 4 dagar så blir endå skönt att komma bort ett tag. Sen när jag kommer hem så har jag endå mycket tid här hemma också :)

Ask me more

Postat av: Anonym

Bor du i en villa,elr i ett radhus??
<33
Jag bor i ett radhus, har alltid velat bo i en stor villa. Men mitt lilla radhus passar mig så bra så, är inte en så jätte stor familj heller och min storebror har endå det minsta rummet mohaha.


I don't want anything anymore

Ja som ni märker så blir det väldigt dålig uppdatering tills jag har min data tillbaka men nu när jag har min broders ett tag så kan jag passa på att skriva lite. Ja nu i veckan så har man ju vart i skolan som vanligt, jag har både haft No prov och matte prov. Känns bättre med No provet än matte provet men jag har inte kunnat sova alls så jag har haft svårt att koncentrera mig för har gjort allt för att inte somna. Men vi får se vad resultaten blir, idag skulle jag egentligen ha gått med två klasser till Rikstan idag klockan 12 och vara helt mobbad! Men mina halsmandlar är fortfarande skitsvullna efter jag hade halsfluss så mamma hämta mig så åkte vi till vårdcentralen IGEN för tredje gången. Och vi tog massa tester men det visade igenting och jag spenderade 2 och en halv timme där. Men för att jag ska till Spanien imorn så tyckte mamma att det var bättre att jag vilade idag så vi köpte lite glass och så sen körde hon hem mig. Hihi, men imorn ska jag lite snabbt till skolan och hämta böcker och säga hejdå till mina göllungar i skolan. Ja det var väl det :)

RSS 2.0